Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar .
Öğlen arkadaşlar çaya davet etmişti kahvaltı hazırlamışlar. Yemek saati geçmesin diye orda da 2. kez kahvaltı yapmış oldum tabi uygun olan yiyeceklerle..

menum
sabah 8:00
1 yumurtadan Menemen
domates salatalık

öğlen 12:30 (misafirlikte)
Yarım haşlanmış yumurta
2 zeytin domates salatalık az peynir

Aksam16:30
1 tabak taze fasulye (susuz)
Bol salata

3 litreye yakın şu
40dk pilates 3 mil leslie

Olsun ben öyle çok yaptım iyi yapmışsın
Hepsi güzel

Kizlar merhabalar,
Annemle babam geldi dün gece sürpriz yaptılar bende bugün ugrayamadim.
Menüm
Sabah 8
Cevizli su ve cevizleride

Saat 12
İspanakli yumurta
6 Zeytin
1kk peynir
1 dilim tam tahilli
Kuzu kulağı
Tere
Maydanoz
Çay

Aksam 18
1 tavuklu kabak graten(yarım kabak 3 kaşık tavuk eti.
1 dilim tam tahilli
Salata
2 Kasım kırmızı pancar

2 litre su
Spor gece yapmaya çalışıcam. :KK200:

Menum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma

Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir

Saat 16.30
1 kaseden biraz fazla tavuksuyu corbasi
5 yk yogurt
Et

Spor 1saat 40 dakka yuruyus
Su 3 litreye yaklasir
Çok güzel canim afiyet olsun
Elimizden geleni yaptik hadi bakalim bugunde su boregi vardi evde yemedim gittigim yerdede pisi gerisi nasip....
allah emeğinin karşılığını vericek inşallah canim
Selam kizlar ben de erkenden yazayim menumu,

Sabah uyandigimda yarim cay bardagi sut,dort bes findik ve badem.

Kahvalti:11.30 iki kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,yesillik,bir iki catak ev yapimi kaymak,cay.

Ara ogun:15.00 bir avuc ici tuzsuz leblebi.

Aksam:17.30 bir porsiyon et haslama,salata

2.5 litre su,hava yagisli oldugu icin yuruyus yapamadim.
Menüm
11:00
1 yk yulaf kepeği 1 yumurta 1 yk çökelek ve maydonozlu tost makinesinde omlet
Domates,2 zeytin 2 d portakal

15:00
1 kepçe erişteli yeşil mercimek
Salata, yoğurt

18:00
3 lokma ekmek
2 kk peynir

Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
afiyet olsun canim
buda benım bugunku menum

sabah 10.30 1 dılım cvdrlı ekmek 1 haslanmıs yumurta domates salatalık maydanoz 1.5 y. kasıgı lor 1 bardak yesılcay
saat 13.00 1 kupa s. kahve 1 parca ananas 1 cılek
saat 15.30 1 kase mercımek corbası yarım dılım cvdrlı ekmek 1 catal sebze yemegı 1 kase cacık
saat 18.30 4-5 y.kasıgı kabak yemegı 1 cay bnardagı kadar ayran yarım dılım cvdrlı ekmek

su 2.5 3 belkı olur

spor 50 dakıka tempolu yuruyus
Bence sende az yiyorsun canim bence sebze yemeklerini doyana kadar ye ekmek yeme

Kahvalti:11.30 iki kasik cokelek,1 haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,yesillik,bir iki catak ev yapimi kaymak,cay.

Güzel canim afiyet olsun

Kizlar menum
1 yk zeytinyağı

Sabah 08.00
Kıymalı yumurta,1 yk lor, 2 zeytin,1 sb süt,1 yk fıstık

Ara 11,30
3 incir

Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt

Akşam 16.30
5 hurma,1 incir,5 fındık,yarım sb sütle kahve

3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip sporu yapi cam birazdan,bugün ye ye duymadım kizlar,

akşam erken yemek yemeyi bırakman çok iyi canım. Gece acikmiyosan çok iyi

Menum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma

Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir

Saat 16.30
5 yk yogurt
Et

Su 3 litreye yaklasir

çok guzel

Bence güzel canım

Menüm

Salata, yoğurt

3 lokma ekmek
2 kk peynir

Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş

akşamın az olması çok iyi bence

buda benım bugunku menum

sabah 10.30 1 dılım cvdrlı ekmek 1 haslanmıs yumurta domates salatalık maydanoz 1.5 y. kasıgı lor 1 bardak yesılcay
saat 15.30 1 kase mercımek corbası yarım dılım cvdrlı ekmek 1 catal sebze yemegı 1 kase cacık
saat 18.30 4-5 y.kasıgı kabak yemegı 1 cay bnardagı kadar ayran yarım dılım cvdrlı ekmek

su 2.5 3 belkı olur

bence güzel ama kilo vermede daha tecrübeli arkadaşlar ekmeği uygun bulmamıs sanirim. Gerçi çavdarli olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum

Benim bugünki menüm
12 00 çay, peynir, domates, salatalık, 3 çatal ton balıklı mısır (misafirlikteydim kızartma falan vardı benim yiyebileceğim birsey yoktu doymak için mexburen yedim mısırı)
15 00 bir bardak sü, 3 hurma
18 30 fırında sade mantar, peynir, domates salatalık, fırında yarım elma
Spor 30dk zumba 20dk pilates
Suyum 3 olacak inşallah

çok iyi

Kızlar bugün beni affedin telefona bakcak halim yok 39 derece Ateş'im var yatıyorum fena

çok geçmiş olsun. Acil şifalar

Benim bugünki menüm
12 00 çay, peynir, domates, salatalık, 3 çatal ton balıklı mısır (misafirlikteydim kızartma falan vardı benim yiyebileceğim birsey yoktu doymak için mexburen yedim mısırı)
Suyum 3 olacak inşallah
Çok güzel canim afieyt olsun
Yok mu arttıran :KK49::KK49:
bende eve dönünce 201 atlıcam
eyvah yarın ip olayını abartiyimda görün siz :21:
Canim tabiki diyetlerde pek onerilen bir yiyecek degil cok yagli oldugu icin,ama kendim yaptigim yogurdun kaymagi sonucta abartmadan yedim saglikli oldugu icin icim rahat:)
bence de bişey olmaz canim sonuçta sürekli yediğimiz bişey değil
Kızlar bugün beni affedin telefona bakcak halim yok 39 derece Ateş'im var yatıyorum fena
o ooo kaptanim geçmiş olsun dinlen sen
Selam kizlar .
Öğlen arkadaşlar çaya davet etmişti kahvaltı hazırlamışlar. Yemek saati geçmesin diye orda da 2. kez kahvaltı yapmış oldum tabi uygun olan yiyeceklerle..

menum
1 yumurtadan Menemen
domates salatalık

Yarım haşlanmış yumurta

Bol salata

3 litreye yakın şu
güzel canim sende çok az yiyorsun vermemiz gereken kilo 3 -5 değil sonradan azaltman gerekecek ,yada tamamiyle kilolardan kurtulunca koruma donemi olacak inşallah,1-2 dilim ekmek ,yoğurt,kuruyemiş,kurumeyve falan birşeyler ekle canim

Çok güzel canim afieyt olsun

eyvah yarın ip olayını abartiyimda görün siz :21:

bence de bişey olmaz canim sonuçta sürekli yediğimiz bişey değil

o ooo kaptanim geçmiş olsun dinlen sen

güzel canim sende çok az yiyorsun vermemiz gereken kilo 3 -5 değil sonradan azaltman gerekecek ,yada tamamiyle kilolardan kurtulunca koruma donemi olacak inşallah,1-2 dilim ekmek ,yoğurt,kuruyemiş,kurumeyve falan birşeyler ekle canim

Haklısın aslında ama Kurumeyveyi çok sevmem yine de sanırım kayısı filan eklesem iyi olur bağırsaklar için de.

akşam erken yemek yemeyi bırakman çok iyi canım. Gece acikmiyosan çok iyi
Yok canim açıklıyorum,3 haftadır ilk defa dün biraz acıktım,onda da yedim zaten
Tatlım bu ne tatlı krizi hurmalar incirler abartmışsın kuzum olmamış ama spor güzel
aynen kaptanim dikkat ederim abartmam bi daha
Kızlar bugün fazla kaçamaklı menü görmedim bu hoşuma gitti bol sporlu olmuş valla bu Ateş bu halsizlik beni bitiriyor ben uyuyayım size iyi geceler kaçamak yoooook sakin he gece falan su için bol bol :)
iyi geceler
Kizlar merhabalar,
Annemle babam geldi dün gece sürpriz yaptılar bende bugün ugrayamadim.
Menüm
Sabah 8
Cevizli su ve cevizleride

Saat 12
İspanakli yumurta
6 Zeytin
1kk peynir
1 dilim tam tahilli
Kuzu kulağı
Tere
Maydanoz
Çay

Aksam 18
1 tavuklu kabak graten(yarım kabak 3 kaşık tavuk eti.
1 dilim tam tahilli
Salata
2 Kasım kırmızı pancar

2 litre su
Spor gece yapmaya çalışıcam. :KK200:
gozunaydin elifcim,menü güzel,akşam ekmek yemeyip yoğurt falan yeseydin daha ii olurdu

İyi akşamlar kızlar. Motivasyon düşüklüğü var bende artıdayım hep,regl olamadim psikolojik olarak çok iniş çıkış yaşıyorum,85 kg altina düştükten sonra 1- 1.5 ayda bir regl oluyordum 2 ay oldu neredeyse.hamilelik testi yaptım bugün negatif çıktı filan olsam iyi olacak yani her yönden.
1 temmuz hedef tarihimdi ve 3 aydan az kaldı ve benim 14 kilom var daha vermem gereken

Ooooof of

eliya eliya ablam nasılsın? Bende ceviz suyunu yapmak istiyorum ama çubuk tarçınım yok alınca başlıcam insallah. Tam olarak nasıl hazırlıyorsunuz?
iyiyim Canım. Tarif şöyle 2 ceviz içi 1 cubuk tarçın yarım litre su (ben sıcak suya koyuyorum) geceden hazırlıyorsun sabah 1 bardak alıp içine yarım limon sıkıp ıciyosun cevizleride yiyosun kalanını akşam yemeğinden önce acken ıciyosun yarım saat sonrada yemek yalnışım varsa düzelt Necla cım. Necla nin tarifi bu. Gerçekten iştah kesiyor.

kızlar benım dunku menum

sabah saat 09.50 1 bardak yesılcay 1dılım cvdrlı ekmek 1 yumurtayla omlet 2 y.kasıgı lor domates salatalık

12.30 5 kuru dut 6 kayısı cekırdegı

14.15 2 kasık kısır 1 bardak ayran

17.00 6y.kasıgı sebze yemegı 1 bardak ayran

45 dakıka yuruyus 2.5lt su
Gayet güzel Tatlım.

Kizlar menum
1 yk zeytinyağı

Sabah 08.00
Kıymalı yumurta,1 yk lor, 2 zeytin,1 sb süt,1 yk fıstık

Ara 11,30
3 incir

Ogle 14.00
Ispanak yemeği,yoğurt

Akşam 16.30
5 hurma,1 incir,5 fındık,yarım sb sütle kahve

3,5 lt su,3 mile leslie,300 ip sporu yapi cam birazdan,bugün ye ye duymadım kizlar,
yemişli Çerez günü olmuş. Afiyetler olsun.

Menum
sabah
2 incir 2 kayisi 2 hurma

Saat 11.00
Az yumurta salatasi
5 zeytin
Domates
Biber
Kiyma kavurmasi
Peynir

Saat 16.30
5 yk yogurt
Et

Su 3 litreye yaklasir
Gayet güzel olmuş Cancazim.

Elimizden geleni yaptik hadi bakalim bugunde su boregi vardi evde yemedim gittigim yerdede pisi gerisi nasip....
Çok güzel irade sergilemissin bravo. Bende sabah pizza aksamda börek ve tatlı yaptım yemeğin yanına annemle babam şaşkınlıkla beni seyretti kızım aç kaldın ya deyip durdular hiçte aç değilim ;)

ev yapımı kaymak tan bişey olmaz sanırım afiyet olsun canım gayet güzel.

Menüm

Salata, yoğurt

3 lokma ekmek
2 kk peynir

Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
afiyet olsun canım erişteyi az yedin dimi ;)

buda benım bugunku menum

su 2.5 3 belkı olur

Ekmek cokmu olmuş sanki. Afiyet olsun şekerim.

Spor tamam kizlar ben dusa gider 3 mile leslie 300 ip:21:
Vuuuu süper.

Benim bugünki menüm
Suyum 3 olacak inşallah
Afiyet olsun canım.

Canım ya iyi gelmedimi antibiyotik tüh ya. İnşallah yarına birşeyin kalmaz bademciklerde böyle bir illet işte. Çok geçmiş olsun canım.

Selam kizlar .

menum
1 yumurtadan Menemen
domates salatalık

Yarım haşlanmış yumurta

Bol salata

3 litreye yakın şu
Harika menü harika spor Tebrikler canım.

Kızlar bugun sabah sabit tim yarın sabahı merak ediyorum umarım herkes eksi olur
Umarım oluruz.

İyi akşamlar kızlar. Motivasyon düşüklüğü var bende artıdayım hep,regl olamadim psikolojik olarak çok iniş çıkış yaşıyorum,85 kg altina düştükten sonra 1- 1.5 ayda bir regl oluyordum 2 ay oldu neredeyse.hamilelik testi yaptım bugün negatif çıktı filan olsam iyi olacak yani her yönden.
1 temmuz hedef tarihimdi ve 3 aydan az kaldı ve benim 14 kilom var daha vermem gereken

Ooooof of
İnşallah verirsin canım ümitsiz olma reglin neden bu kadar düzensiz hep boylemiydin. Benimde bu ay gecikti ben içtiğim bitki çaylarına bagladim nedenini. İnşallah olurda rahatlarsin.

Ooooof of
Canım benim sen menülerini düzgün tutmaya elinden geldiği kadar hareket etmeye devam et söylediğin kilo söylediğin zamanda verilir rahat ol,yeterki kaçamak yapma,şişlik se hiç problem değil nasıl olsa iner,o kadar kilo vermissin onuda verirsin canim rahat ol

Canım benim sen menülerini düzgün tutmaya elinden geldiği kadar hareket etmeye devam et söylediğin kilo söylediğin zamanda verilir rahat ol,yeterki kaçamak yapma,şişlik se hiç problem değil nasıl olsa iner,o kadar kilo vermissin onuda verirsin canim rahat ol
İnşaallah canimda zor yaa.

Degistir Kendini Degistir Kendini gozunaydin elifcim,menü güzel,akşam ekmek yemeyip yoğurt falan yeseydin daha ii olurdu[/QUOTE]
Evet doğru yemeyebilirdim sanırım biraz fazla ayakta kaldım ve acıktım börek falanda olunca yememek icin ekmek yemiş olabilirim o anki psikolojimi hatırlamıyorum :KK17: Allah tan ekmekleri çok ince dilimliyorum :KK66:

Back
X