• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slm canım iyi çok şükür seni sormalı pek giremiyorum artık
Koruma işi iyi biraz kaciriyorum ama 66 da dolaniyorim en son 65i burda gördüm daha da görmedim spora gidiyorum yürüyüş yapıyorum her gün sikilasiyorum inceliyorum ama tartıda aynı

Çok güzel haberler Can'ım çok sevindim senin adına
Gunaydin kizlar:KK200:
Bu sabah biraz moralim bozuk hem afedersiniz kabizim,hem adetim 4 -5 gun gecmesine ragmen olamiyorum(sabah iki test yaptim ikiside negatif) Insallah eksi cikabilirim yarin ama pek sanmiyorum sabit cikmaya bile raziyim:KK43:

Moralini bozma kuzum moral çok etkili unutma

Afiyet olsun canim dolu dolu

seydacim bence çok yag yapiyo sürpriz yapabilir elif bu hafta, yağın parçalanması için su gerek,tabi herzaman böyleyse bilemem :KK66:

Gunaydin canim

allah yardimcin olsun canim belliki zor durumdasin

suya dikkat et canim bide sabahı daha yoğun tutup akşamı azaltirsan daha ii olur

Tabiki Can'ım su yağ parçalar ve atar
Gunaydin kaptanim. Agiz kurulugu da degil sürekli canım su içmek istiyor bende anlamadım.

Hayır su içmen kötü değil aksine çok iyi bişey aslında ama çok içip tuvalete çıkamamak bilemedim miğden bulanmıyor mu peki o kadar su içince ? Bide şeker falan yok sende dimi kuzum ?

Sagol canim rahat gibiyim ama demekki icten ice stres yapiyorum.Ama adetim buraya yazmami bekliyormus cok sukur oldum azonce insallah yarin tartiyi olumlu etkiler.

Süper çok sevindimmö stres iyi değil işte hemde hiç iyi değil

Kizlar bisey sorucam size ben bu ay adet olursam hormon testleri yapmak istiyordum bu testleri devlet hastaneleri de yapar mi? Bide ikici gunu gitsem olur mu sizce?

Tabiki yaparlar dahiliye ya da kadın doğuma gitmen gerek ikisi de yapar
Masadakilerin en Masumuydu :) 48 yaş kutlaması. Kalabalık olmasa yumurta hasliycak tim bide midem bomboştu gece uyuyamadım bi süre gurultudan sonra sırt üstü yatınca açlığı mi hissetmedigimi keşfettim :KK70: uyumusum.

Hey allahım güldürdün beni tatlım süpersin

günaydın kızlar dünkü menum
sabah 7.40
bir bardak süte yulaf gevregi
öğle 12.30
1 yumurtaya peynirli omlet
salatalık domates
zeytin
1 dilim tb ekmegi
şekersiz cay

ara
1 kuru incir
2 hurma
akşam 19.00
1 kase yogurt
3-4 kaşık menemen
ekmek yok
2,5 lt su
1 saat yürüyüş 500 ipsiz ip atlama :) cezam

Güzel fıstık afiyet olsun

kaptanım cezamı yerine getirdim yazamadım akşam 3-4 gündür mide bulantım var bide baş ağrım var çok yoruldum bide gögsümden süt akıyor. prolaktin hormonumda sorun olabilir yada hamile olabilirim test yaptırdım ögle belli olacak

Ceza için teşekkür ederim tatlım
Ve ayrıca hemen haber ver bak öğrenince ayyy merak ettim Can'ım eğer bir Bebiş gelicekse de gelsin kuzum kısmeti bu zamanmış demekki merak ettim bende vallahi :)

gunaydın arkadaslar yorgun gecen gunler ve dırenen bı hılal varmıs burda :KK43:)))

Geçmiş olsun Can'ım eşine
Atlat şu günleri inşallah bir an önce

carsamba menum
sabah 8.00 bır parca ıkı kıbrıt kutusu kadar mısırlı ekmek mısır unu ıle olan sekersız kahve
ogle 12.00 ıspanak kavurması 1 dılım ekmek 3 zeytın azıcık peynır
bır elma
aksam 19.00 2 snıtzel 2 kasık taze fasulye salata
6 7 tane cılek 1 elma
yesılcay
6 7 bardak su
sekersız kahve
Tatlım şinitzelden uzak dur bence onun haricinde fena değil

Yaparlar tabi dahılıyeye gitmelisin. Önce sağlık ocağına sorsana ben geçen hafta orda yaptırdım diyet yapıyorum dedim aile hekimim herseyi istiyorum o zaman dedi. Netten diyetisyenin istediği testlere baktım aynı şeyler yapılmış yani burdan şunu çıkardım :) hormon testide yapılıyor demekki.
Aradim devlet hastanesinde yapiyorlarmis ama adetin ikinci gunu mu ucuncu gunumu bilmiyorlarmis.

Selamlar hanımlar nasılsınız benim çok moralim bozuk. Sıfır kaçamakla ne güzel eksilerdeyken bu sabah kabızlığın etkisiyle eksim azalmış. Ne yapsam acaba akşama ne yesem etkisi olur var mı önerisi olan?

Selamlar hanımlar nasılsınız benim çok moralim bozuk. Sıfır kaçamakla ne güzel eksilerdeyken bu sabah kabızlığın etkisiyle eksim azalmış. Ne yapsam acaba akşama ne yesem etkisi olur var mı önerisi olan?
Aç karna 1 kş zeytinyağı yut cnm
Yemek olarak Zeytinyağlı pırasa iyi olur
Havuçsuz pirinç olmadan sade
1-2 tane Form çayı iç

@seydan94 Hayır su içmen kötü değil aksine çok iyi bişey aslında ama çok içip tuvalete çıkamamak bilemedim miğden bulanmıyor mu peki o kadar su içince ? Bide şeker falan yok sende dimi kuzum [/QUOTE]
Şeyda cım şeker im yok gecen hafta aldim tahlilleri aile hekimin son gunlerde gordugum en guzel tahliller dedi. midem de bulanmiyor yuruyusteydim geldim 1 litre içtim bile :) ben bugun 3 kupa yesil çay içeyim en iyisi atsın ödem varsa dimi.

eliya eliya
Elifcim su içmek iyi ama fazlasıda iyi değil Cnm
Kilo *0.33 ml senin içmen gereken su
Sıcak hava ve sporda bu oran artar
Suyu Birden dikerek içme yudum yudum iç
Bitti çaylarıda iç ki daha çok suyu atabilesin vücuttan
Birden içmiyorum Zuhal abla ara ara içiyorum Sürahim 7 bardak alıyor 3 Sürahi bitiyor bitki çaylarıni katmiyorum bile durdurmaliyim kendimi sanırım.

Bende aynen tatlım tuvalet olayı yok tikandim resmen kayisili form cayi iyi gelmis ti bana bugün yine icicem dene derim.

@seydan94 Hayır su içmen kötü değil aksine çok iyi bişey aslında ama çok içip tuvalete çıkamamak bilemedim miğden bulanmıyor mu peki o kadar su içince ? Bide şeker falan yok sende dimi kuzum
Şeyda cım şeker im yok gecen hafta aldim tahlilleri aile hekimin son gunlerde gordugum en guzel tahliller dedi. midem de bulanmiyor yuruyusteydim geldim 1 litre içtim bile :) ben bugun 3 kupa yesil çay içeyim en iyisi atsın ödem varsa dimi.[/QUOTE]
Tabi kuzumm iç ödemi attırır sen yine akşam suyu da kontrol et

Aç karna 1 kş zeytinyağı yut cnm
Yemek olarak Zeytinyağlı pırasa iyi olur
Havuçsuz pirinç olmadan sade
1-2 tane Form çayı iç
Pırasa yiyemiyorum malesef sebzeli ve zeytinyağlı birsey yapmam lazım galiba bir bakınayım. Form çayıda spordan önce içerim insallah etkili olur.
Bende aynen tatlım tuvalet olayı yok tikandim resmen kayisili form cayi iyi gelmis ti bana bugün yine icicem dene derim.
Kayısılı derken içine kayısı mı katıyorsun,? Bende 5i bir yerde var o olur mu?

canım ben böyle durumlarda 3kayısıyla beraber açık cay iciyorum hemen etkisini gösteriyo.

Pırasa yiyemiyorum malesef sebzeli ve zeytinyağlı birsey yapmam lazım galiba bir bakınayım. Form çayıda spordan önce içerim insallah etkili olur.
Kabakta olur Cnm o da bağırsaklar için etkili
Form çayını geçe kalmadan iç

Doğadan kaysılı Form çayı varya

@seydan94 Hayır su içmen kötü değil aksine çok iyi bişey aslında ama çok içip tuvalete çıkamamak bilemedim miğden bulanmıyor mu peki o kadar su içince ? Bide şeker falan yok sende dimi kuzum
Şeyda cım şeker im yok gecen hafta aldim tahlilleri aile hekimin son gunlerde gordugum en guzel tahliller dedi. midem de bulanmiyor yuruyusteydim geldim 1 litre içtim bile :) ben bugun 3 kupa yesil çay içeyim en iyisi atsın ödem varsa dimi.[/QUOTE]
Şimdi gördüm
Sonuçların iyiymiş Cnm

Bazılarında yeşil çay kabızlık yapıyor
Seni etkilemiyosa içebilşrsin

Slm canım iyi çok şükür seni sormalı pek giremiyorum artık
Koruma işi iyi biraz kaciriyorum ama 66 da dolaniyorim en son 65i burda gördüm daha da görmedim spora gidiyorum yürüyüş yapıyorum her gün sikilasiyorum inceliyorum ama tartıda aynı
Sevindim canım ya salmamana

Back
X