• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun 1 içeyim olmadı akşam bi tane daha zayıflama lazım Şeydam :KK200: acayip hırs yaptım bütün gardrobumu değişecek edim söz verdi zaten hiçbiri olmaz ki :KK76:
Oh oh yaz gelsin gardroplar değişsin hadi bakalım insallah
Bende yaza kadar 10 kilo versem keşke cok istiyorum.esim gecenlerde bence verebileceğin kilo bu zorlama bence dedi nasıl gıcık oldum.göstericem gününü :))
Ne alakaymış kıskanc şey. Benim eşimde öyle benim karnım silindikce kendine bakıyor 9 aylık kıskanıyor hatta geçen tmm dedi daha fazla verme en az 80 ol dedi.
498, member: 242855"]Göster arkadaşım gisterelim gunlerini :KK66: benimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım. :KK67:
Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))[/QUOTE]
Gerçekten vicdansızlar. Cekirdekler bisküviler nele neler yiyolar önumüzde.
amin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep oldu
Başın sağolsun canım inanamıyorum ya bu anlattıklarına nasıl insanlar var. Onu alsaydın renkli gözlü olurdu ne demek ne alaka ya tövbe tövbe. Benim eltimde renkli gözlü bebeğinin gözleri koyu kahve oldu hatta benimzannediyorlar annesiyle alakası yok. Ki mavi olsa ne olacak hayırlı sağlıklı olsunlarda. Resmen sebep olmuşlar Allah affetsin.

Oh oh yaz gelsin gardroplar değişsin hadi bakalım insallah

Ne alakaymış kıskanc şey. Benim eşimde öyle benim karnım silindikce kendine bakıyor 9 aylık kıskanıyor hatta geçen tmm dedi daha fazla verme en az 80 ol dedi.

Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))

Başın sağolsun canım inanamıyorum ya bu anlattıklarına nasıl insanlar var. Onu alsaydın renkli gözlü olurdu ne demek ne alaka ya tövbe tövbe. Benim eltimde renkli gözlü bebeğinin gözleri koyu kahve oldu hatta benimzannediyorlar annesiyle alakası yok. Ki mavi olsa ne olacak hayırlı sağlıklı olsunlarda. Resmen sebep olmuşlar Allah affetsin.[/QUOTE]

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.

O
amin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep oldu
Canım ya inşallah saglikla Bebiş lerini alırsın kucağına halt etmişler onlar. Takma kafana hicbirsey.

Sağol canım. Benim inan ben de özlüyorum kızım büyüdü çok hareketlendi oturtmuyor artık gece uykusu da yok. Çok halsiz kalıyorum inan hiç vakit bulamıyorum

Çok teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım artık daha bilincliyim ilk zamanlar saldim ama şimdi öğlen saldoydam akşam dengeliyorum ya da ertesi gün. .
Ama çikolata her gün yiyorum küçük ve Bitter.
Sen nasılsın kaç kiloya düştün
Ben son tartı gününde 79 kiloydum canım yarın iyi bir sonuç bekliyorum ama. Benim kilolar kağnı hızında gidiyor sen gibi uzay mekiği hızında verebilsem keşke :KK48::KK48:

benimde 2 düşük oldu biri 2 haftalık biri 10 haftalık 2nciyi kocamın ailesi yüzünden düşürdüm yanında kürtaj oldugum doktoru aradım prolaktin hormonunun bozulmasından olabilirmiş. eşimin arkadaşıyla aynı zamanda hamileydik geçen hafta arkadaşı cocuk sahibi oldu aslında bizimde gitmeseymiş bu dönemler bebişimiz olacaktı her şeyde var bir hayır diyorum ama cocuguma sebep oldular
Nasipleri olsaydı bebişlerin yaşarlardi ama zor imtehan evlat,sana şefaatçi melek oldular. Bir de takma canım esinin ailesini kafana yoklarmis gibi davran sen degerlisin kendini dusunmelisin

Çok uzuldum canım hayırlısı nasip kısmet dicem ama benim 3 aylık dusugumde kayinvalidem yüzünden oldu camlarını sildirdi bana hamile olduğumu bile bile öbür tarafta gorusucez onunla :KK43:
Bende hamileyken kv istemişti camlarını silmemi ne kadar kötüler ya dusmandan beter bazıları benimki gibi

Çok uzuldum canım hayırlısı nasip kısmet dicem ama benim 3 aylık dusugumde kayinvalidem yüzünden oldu camlarını sildirdi bana hamile olduğumu bile bile öbür tarafta gorusucez onunla :KK43:
aynen allah bir şekilde cezasını verir kimsenin hakkı kalmaz bizimkide öyle canım peki konuşuyormusun onlarla ben 7 aydır hiçbirini aramadım eşimde aramıyor diye saldırganlaşmışlar hergün arayıp eşimle benim için kavga ediyorlar aramıyor sormuyor diye

Canim benim,her insan donem donem hata yapabilir seytana uyabilir,erkekler malesef bize oranla daha cabuk kanabiliyorlar.Hem esini affetmen,olaylari unutmaya calisman yuce gonullu oldugunu gosteriyor.Aile birligi kolay kurulmuyor sonucta.Ama gorumcenin yaptigi cidden buyuk terbiyesizlik,Allaha havale et,herkes yaptiginin karsiligini bu dunyada olmada da obur dunyada alir icin rahat olsun.

Nasipleri olsaydı bebişlerin yaşarlardi ama zor imtehan evlat,sana şefaatçi melek oldular. Bir de takma canım esinin ailesini kafana yoklarmis gibi davran sen degerlisin kendini dusunmelisin
haklısın yapamıyorum ben o günleri unutamıyorum bide bebek düşmüyordu doktor yenini iyi yapmış demişti suni sancıyla resmen dogurttular resmen hastane kalktı başıma

Başın sağolsun canım inanamıyorum ya bu anlattıklarına nasıl insanlar var. Onu alsaydın renkli gözlü olurdu ne demek ne alaka ya tövbe tövbe. Benim eltimde renkli gözlü bebeğinin gözleri koyu kahve oldu hatta benimzannediyorlar annesiyle alakası yok. Ki mavi olsa ne olacak hayırlı sağlıklı olsunlarda. Resmen sebep olmuşlar Allah affetsin.

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.[/QUOTE]
Canim sen nezamandir bebek dusunuyorsunki hic hamile kalamadim diyorsun merak ettim:)

Canim benim,her insan donem donem hata yapabilir seytana uyabilir,erkekler malesef bize oranla daha cabuk kanabiliyorlar.Hem esini affetmen,olaylari unutmaya calisman yuce gonullu oldugunu gosteriyor.Aile birligi kolay kurulmuyor sonucta.Ama gorumcenin yaptigi cidden buyuk terbiyesizlik,Allaha havale et,herkes yaptiginin karsiligini bu dunyada olmada da obur dunyada alir icin rahat olsun.
allaha havale canım o daha evlenmemiş benimde yengelerim ne kendime istediğimin fazlasını onlara isterim bir gün olsun ne onlar beni kırmıştır ne de ben kırdıgımı sanıyorum. bir kadının bir kadını anlamaması çok kötü bişey birde yaptıklarını kabul etmemesi dahada kötü eşimle 18 yaşındaydım ilk çıktıgımızda o yaşlarda oldu halen diyor 8 yıl önce yaptıgım pişmanlıgım niye o konuşuluyor

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.
Canim sen nezamandir bebek dusunuyorsunki hic hamile kalamadim diyorsun merak ettim:)[/QUOTE]
ben bebek düşünmüyorum ama dün şüphelenmem bile beni havaya uçurdu kilomla alay ediliyor önce incecik olacam zayıf bir hamilelik geçirip onlara kapak yapmayı düşünüyorum. benim bebek tutuyor öyle bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar

aynen canım ikimizinde canım sen içten konuşabiliyormusun ben soguk konuşuyorum gülmüyorum diye olay oluyor eşim bana rol yap diyor onuda yapamıyorum ne yapayım

allaha havale canım o daha evlenmemiş benimde yengelerim ne kendime istediğimin fazlasını onlara isterim bir gün olsun ne onlar beni kırmıştır ne de ben kırdıgımı sanıyorum. bir kadının bir kadını anlamaması çok kötü bişey birde yaptıklarını kabul etmemesi dahada kötü eşimle 18 yaşındaydım ilk çıktıgımızda o yaşlarda oldu halen diyor 8 yıl önce yaptıgım pişmanlıgım niye o konuşuluyor
Okadar uzun zaman gecmis hem o yaslarda cogu erkek hata yapabilir ama gorumcenin soylemesi ayip tabi uzerinden okadar zaman gecmis bide.Aman zaten ne desen de kabul ettiremesin hata yaptigini en guzeli mesafeli olmak.

Back
X