- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
- #141.501
Oh oh yaz gelsin gardroplar değişsin hadi bakalım insallahBugun 1 içeyim olmadı akşam bi tane daha zayıflama lazım Şeydamacayip hırs yaptım bütün gardrobumu değişecek edim söz verdi zaten hiçbiri olmaz ki
![]()
Ne alakaymış kıskanc şey. Benim eşimde öyle benim karnım silindikce kendine bakıyor 9 aylık kıskanıyor hatta geçen tmm dedi daha fazla verme en az 80 ol dedi.Bende yaza kadar 10 kilo versem keşke cok istiyorum.esim gecenlerde bence verebileceğin kilo bu zorlama bence dedi nasıl gıcık oldum.göstericem gününü :))
Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))[/QUOTE]498, member: 242855"]Göster arkadaşım gisterelim gunlerinibenimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım.
![]()
Gerçekten vicdansızlar. Cekirdekler bisküviler nele neler yiyolar önumüzde.
Başın sağolsun canım inanamıyorum ya bu anlattıklarına nasıl insanlar var. Onu alsaydın renkli gözlü olurdu ne demek ne alaka ya tövbe tövbe. Benim eltimde renkli gözlü bebeğinin gözleri koyu kahve oldu hatta benimzannediyorlar annesiyle alakası yok. Ki mavi olsa ne olacak hayırlı sağlıklı olsunlarda. Resmen sebep olmuşlar Allah affetsin.amin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep oldu