- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #141.521
YETERİNCE SU İÇİYORUZ DEĞİL Mİ HANIMLAR 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uzuldum canım hayırlısı nasip kısmet dicem ama benim 3 aylık dusugumde kayinvalidem yüzünden oldu camlarını sildirdi bana hamile olduğumu bile bile öbür tarafta gorusucez onunla![]()
Ben çok heyecanlıyım umarım hayal kırıklıgı yasamam.hemen yarın olsun istiyorum yaaaKızlaaaar yarın tartı günüü heyecan var mı acabaaa
Çooook güzel sonuçlar Alın inşallah yarın bu hafta Bi kaç kişinin Bi kaç kaçamağı dışında gayet güzeldinizzz emeklerinizin karşılığını alırız inşallah![]()
Malesef cahil insanlarda mantık bu.amannn bende ne işler yaptım zamanında.simdikililer pek nazlı diyip işi gücü dayıyolar.her bünye aynı değilki.gelde anlat.Kıyamam ben sanaaa Can'ımın içi çok büyük günah kuzum o bu günahı ne yapsa maalesef affettiremez onun zorla kürtaj yaptırandan hiç bir farkı yok benim gözümde allah korkusuna inanmam ben o insanın ne demek 3 aylık hamileye cam sildirmek ya anam ya Biz Manyağız ya bunlar Bi yanlış var biz de burda gelinimize hamile olunca kendine de bebeğe de zarar vermesin diye sigarayı bıraktırmak için ilaçlar kullandırıyoruz kilo vermesine yardımcı oluyoruz ki Nasıl olsa alcak hamilelikte Ayy bunları duyunca Bi kötü oluyorum Nasıl bir vicdansızlık
Canim benim igneler ise yaramadi mi? Isin falan yoksa evde uyu dinlenerek gecer ancak.Kızlar sinirlerim bozuluyor artık şu hastalığa gerçekten geçmek bilmiyor![]()
ben bebek düşünmüyorum ama dün şüphelenmem bile beni havaya uçurdu kilomla alay ediliyor önce incecik olacam zayıf bir hamilelik geçirip onlara kapak yapmayı düşünüyorum. benim bebek tutuyor öyle bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar[/QUOTE]Canim sen nezamandir bebek dusunuyorsunki hic hamile kalamadim diyorsun merak ettim:)
Ayy ne guldum kizz
Valla ben boylelerini duyunca gidip kv elini opeyim bari,bana hicbir is yaptirmaz,ayagindaki terligi cikarip bana verir aman kizim usutme diye.Malesef cahil insanlarda mantık bu.amannn bende ne işler yaptım zamanında.simdikililer pek nazlı diyip işi gücü dayıyolar.her bünye aynı değilki.gelde anlat.
Allah merhamet versin olmayınca olmuyor demekki.Bende hamileyken kv istemişti camlarını silmemi ne kadar kötüler ya dusmandan beter bazıları benimki gibi
Ben görüşüyorum canım eşim uzulmesin diye annem gibi severdim sayardim art niyetli olduğunu tahmin edemiyorsun işte. Daha neler neler de işte esin görsün bilsin gerisi çok önemli değil. Zaten benim hincimi görümcem alıyor sağolsun kadın kendi evlatlarına da ters düşüyor hep sevgi yok icinde kadının.aynen allah bir şekilde cezasını verir kimsenin hakkı kalmaz bizimkide öyle canım peki konuşuyormusun onlarla ben 7 aydır hiçbirini aramadım eşimde aramıyor diye saldırganlaşmışlar hergün arayıp eşimle benim için kavga ediyorlar aramıyor sormuyor diye
Çok sanslisin nazar değmesin maşallah.Valla ben boylelerini duyunca gidip kv elini opeyim bari,bana hicbir is yaptirmaz,ayagindaki terligi cikarip bana verir aman kizim usutme diye.
Mantı yiyince ki halimAyy ne guldum kizzhayir bide bir torba cekirdek var
Canım benim ya bitkisel takviye yapıyomusunKızlar sinirlerim bozuluyor artık şu hastalığa gerçekten geçmek bilmiyor![]()
Bas dondurmayı Şeyda öyleyse böyle de korksun bademciklerKızlar sinirlerim bozuluyor artık şu hastalığa gerçekten geçmek bilmiyor![]()
Yok hayatım konuşamiyorum malesef sinirlerim geriliyor çok şükür ki uzagiz yılda 10 kez anca görüyorum telefonla arıyor eşim konuşuyorum mecburen seni anlıyorum ama sen kendine yakışanı yap büyüklük senin olsun sende kalsın hicbirsey eskisi gibi olmaz ama hayat devam ediyor kendine işkence yapma sen zarar görüyorsun emin ol onların umrunda bile değil. Bide söyle düşün Rabbim bunu böyle yazmış bize o bebekleri kucağımiza almak nasip değilmiş ve sebep bu şekilde yazılmış bir sınavdayız hayırlısıyla geçelim bu sınavı.aynen canım ikimizinde canım sen içten konuşabiliyormusun ben soguk konuşuyorum gülmüyorum diye olay oluyor eşim bana rol yap diyor onuda yapamıyorum ne yapayım
İnşallah canım ya biran önce Zayıflamak istiyorum.Kızlaaaar yarın tartı günüü heyecan var mı acabaaa
Çooook güzel sonuçlar Alın inşallah yarın bu hafta Bi kaç kişinin Bi kaç kaçamağı dışında gayet güzeldinizzz emeklerinizin karşılığını alırız inşallah![]()
Mantık şu hayatım ne yaptırsam kardir. valla geçen yaz gittim 1 ay kaldım elimi hicbirseye sürmedim kendi odamizdaki banyoyu temizlemek disinda zaten 5 fitigim var eve ayda bir yardimci aliyorum gidip kimseye hizmet edemem.Malesef cahil insanlarda mantık bu.amannn bende ne işler yaptım zamanında.simdikililer pek nazlı diyip işi gücü dayıyolar.her bünye aynı değilki.gelde anlat.
Benim analizim şu sevgisiz büyümüş içinde bir dirhem sevgi yok böyle davranıyor. Aynen bizde pervane oluruz gelinlere ki onlarda bize karşı oyleler sevmek iyi niyetli olmak herseyin basi, sonu, çözüm noktası bence.Kıyamam ben sanaaa Can'ımın içi çok büyük günah kuzum o bu günahı ne yapsa maalesef affettiremez onun zorla kürtaj yaptırandan hiç bir farkı yok benim gözümde allah korkusuna inanmam ben o insanın ne demek 3 aylık hamileye cam sildirmek ya anam ya Biz Manyağız ya bunlar Bi yanlış var biz de burda gelinimize hamile olunca kendine de bebeğe de zarar vermesin diye sigarayı bıraktırmak için ilaçlar kullandırıyoruz kilo vermesine yardımcı oluyoruz ki Nasıl olsa alcak hamilelikte Ayy bunları duyunca Bi kötü oluyorum Nasıl bir vicdansızlık
Canım benim ya bitkisel takviye yapıyomusun
Ahh ya atlat biran önce hastalık berbat birsey hayat kalitesi düşüyor insanınKuzum pek bişey yapamıyorum miğdem hiç bişey almıyo yiyecek olarak gargara falan olarak yapıyorum
Benim analizim şu sevgisiz büyümüş içinde bir dirhem sevgi yok böyle davranıyor. Aynen bizde pervane oluruz gelinlere ki onlarda bize karşı oyleler sevmek iyi niyetli olmak herseyin basi, sonu, çözüm noktası bence.