- 29 Haziran 2009
- 936
- 1.985
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.201
Uzun zaman kullandım canım ama 4-5 aydır kullanmıyorum. Kontrole gidecektim okul başlayınca kaldı öyle. Sadece tiroid hapıyla zayıflayanlar biliyorum haklısın. Benim acil doktora gitmem lazım.hipotiroidi zaten direk metabolizmayı yavaşlatıyor canım hala ilaç alıyormusun yoksa bıraktınmı bıraktıysan olmaz çünkü tiroidi kronik hastalık geçmez eger bıraktıysan ilacı muhtemel ondandır kiloların gitmeyişi b12 ve d vitamini düşüklüğüde kilo vermeye engel canımm sakın kendini ihmal etme git doktora baktır tahlillerine ayrıca hipotiroidi ve vitamin düşüklüğü bu anlattığın uyuşukluk halsizlik durumlarını sıkça yapar
hemen git neslihan bak kilo verememen ondandır menülerin çok iyi çünküUzun zaman kullandım canım ama 4-5 aydır kullanmıyorum. Kontrole gidecektim okul başlayınca kaldı öyle. Sadece tiroid hapıyla zayıflayanlar biliyorum haklısın. Benim acil doktora gitmem lazım.
Şimdi bakıcam randevu alıcam canım.hemen git neslihan bak kilo verememen ondandır menülerin çok iyi çünkü
vayyy vayyy vay neler duyuyorum bravo can cazim.kızlar sabah yanlış yazmışım -200 değil giden
cuma 56.100
pazartesi : 55.00
1 kilodan fazla gitmiş yani
4 gündür tuvalete çıkamıyodum dün afedersiniz bol bitkiçayı içtim çok yardımı oldu.geçen hafta tartıda fazla çıkmamın nedeni buymuş
maydanozlu limonlu Doğuş un form çayı olan mi?kihihih 4 bardak maydonozlu limonlu çay ve yeşilçay içtim.bi de suyumun içine tarçın kabugu attım.hepsi birden sanırım baya iyi çalıştırdılar
inanmıyorum ya niye böyle bu dr lar. Sıkma canını git yine aynı dr a yapıcak bişey yok canım. Bide iyice konuş durumunu bilgi al.Ben bu gittiğim doktora inanamıyorum ya. Aylardır boşa eziyet çekmişim. Bu tiroid ilacının ömür boyu kullanılması gerektiğini bana söylemedi. Ben bunu bugün öğrendim. Kronik olduğunu da bugün öğrendim. Sitede küçük bir araştırma yaptım ve şu an şoktayım. Kızlar ben ne yapayım burda tek bi doktor var o da önceden gittiğim doktor. Mecburen yine ona gideceğim. Kilo veremeyişim sürekli yorgun hissetmem, spor yaparken binbir eziyet çekmem hep bu tiroid yüzündenmiş. Ben depresyondayım sanıyordum ama...
hastaneydın ablacım romatızmaatgı gecırdım bı on gun kadar hastanede yattım bugun cıktım coıkdan dıskalıfıye olmusumdur belkı ama ben laptopdan gırıyordumhastanede gırme fırsatım olmaduı
Öyle yapıcam canım yoksa ne yaptığım diyet işe yarıyor ne de onca emek yaptığım spor. Şu an ben insülin direncinden de şüphelenmeye başladım. Zaten ailede herkes şeker hastası. Okudukça hastalık çıkarıyorum. Umarım erken bi tarihe randevu bulurum.vayyy vayyy vay neler duyuyorum bravo can cazim.
maydanozlu limonlu Doğuş un form çayı olan mi?
inanmıyorum ya niye böyle bu dr lar. Sıkma canını git yine aynı dr a yapıcak bişey yok canım. Bide iyice konuş durumunu bilgi al.
Teşekkür ederim canımben de almıştım bitanem ben internetten pilates seti almıştım. bi büyük top bi küçük top bi lastik bi de sayaçlı ip vardı içinde.böyle setler alabilirsin uygun fiyata
Aa süpermiş hemen bakayım bende canımBizim burda 1 milyoncu var ordan aldm canm 5tlye
canım git tabi o doktora ama ilacını asla kesme tiroid kroniktir iyileşmez yani hipotiroidi hakkında hayırlısı kapsamlı tahlil iste nerede yaşıyorsunÖyle yapıcam canım yoksa ne yaptığım diyet işe yarıyor ne de onca emek yaptığım spor. Şu an ben insülin direncinden de şüphelenmeye başladım. Zaten ailede herkes şeker hastası. Okudukça hastalık çıkarıyorum. Umarım erken bi tarihe randevu bulurum.
hastaneydın ablacım romatızmaatgı gecırdım bı on gun kadar hastanede yattım bugun cıktım coıkdan dıskalıfıye olmusumdur belkı ama ben laptopdan gırıyordumhastanede gırme fırsatım olmaduı
ıltıhaplı eklem romatızması canımbellı donemlerde atak gecırıyor elın ayagın sısıyor ve yerınde kalkamıyorsun simdi cok şukur ıyıyım 10 gunluk bı kortızol tedavısı gecırdımÇok çok geçmiş olsun.. o nasıl bir hastalık ya.. Allah şifa versin. Şimdi nasilsin
terbiyesiz başından mı atmış neyapmış? belki de bi açıklaması vardır.yine bi git sen tekrar prensesimBen bu gittiğim doktora inanamıyorum ya. Aylardır boşa eziyet çekmişim. Bu tiroid ilacının ömür boyu kullanılması gerektiğini bana söylemedi. Ben bunu bugün öğrendim. Kronik olduğunu da bugün öğrendim. Sitede küçük bir araştırma yaptım ve şu an şoktayım. Kızlar ben ne yapayım burda tek bi doktor var o da önceden gittiğim doktor. Mecburen yine ona gideceğim. Kilo veremeyişim sürekli yorgun hissetmem, spor yaparken binbir eziyet çekmem hep bu tiroid yüzündenmiş. Ben depresyondayım sanıyordum ama...
1 ayda çok güzel vermişsin bir kez daha bravo ben de o günleri görsem çok güzel olur bugün daha da çok dikkat etmeye başladım bakalımgerçekten çok güzel bitanem ya ben de 2 nisanda 60la başladım.5 kilo gitti sonunda
evet doğuşun çayı ama ben ona bi tutam maydonoz ve bi sıkım limon ekliyorum.poşet çaylara güvenmiyorum nedense içindeki çer çöpmüş gibi geliyo banavayyy vayyy vay neler duyuyorum bravo can cazim.
maydanozlu limonlu Doğuş un form çayı olan mi?
inanmıyorum ya niye böyle bu dr lar. Sıkma canını git yine aynı dr a yapıcak bişey yok canım. Bide iyice konuş durumunu bilgi al.
lütfenn moralini bozma psikoloji çok önemli.hangi şehirde yaşıyorsun?Öyle yapıcam canım yoksa ne yaptığım diyet işe yarıyor ne de onca emek yaptığım spor. Şu an ben insülin direncinden de şüphelenmeye başladım. Zaten ailede herkes şeker hastası. Okudukça hastalık çıkarıyorum. Umarım erken bi tarihe randevu bulurum.
ideali ayda 4-5 kilo vermek zaten çok şükür başardım1 ayda çok güzel vermişsin bir kez daha bravo ben de o günleri görsem çok güzel olur bugün daha da çok dikkat etmeye başladım bakalım
ben de elçin memnun oldum toprak ben de 29 yaşındayım.evliyim evlenmeden önce kilo aldım ben de normalde 55tim 65lere çıktım aslında öğretmen olana kadar çok zayıftım ama sonradan almaya başladım.1.5 yıl önce kafama çok taktım diyetlere başladım ve 57ye kadar düştüm.bi süre korudum sonra yine aldım 60ım ama hamile kalmak istediğim için vermek istiyorm 54 hedefim ama 52de kabulümideali ayda 4-5 kilo vermek zaten çok şükür başardımbu arada biz tanışmadık sanırım.ben Toprak.25 yaşım. 68 kiloydum.düşük kalorili saçma diyetlerle 13 kilo verdim.diyeti bırakınca 1,5 ayda 8 kilo aldım şimdibeslenme biçimimi tamamen değiştirdim.2 nisanda 60 kiloyla başladım dediğim gibi 5 kilo verdim.hedefim 48 ama belkim 50 yeterli olur bi 50ye düşünce bakıciyiz hoşgeldinnn
Çok geçmiş olsun Tatlım umarım şimdi daha iyisindirıltıhaplı eklem romatızması canımbellı donemlerde atak gecırıyor elın ayagın sısıyor ve yerınde kalkamıyorsun simdi cok şukur ıyıyım 10 gunluk bı kortızol tedavısı gecırdım
Tatlım söykediğin herşey kilo vermeye EngelBen bu gittiğim doktora inanamıyorum ya. Aylardır boşa eziyet çekmişim. Bu tiroid ilacının ömür boyu kullanılması gerektiğini bana söylemedi. Ben bunu bugün öğrendim. Kronik olduğunu da bugün öğrendim. Sitede küçük bir araştırma yaptım ve şu an şoktayım. Kızlar ben ne yapayım burda tek bi doktor var o da önceden gittiğim doktor. Mecburen yine ona gideceğim. Kilo veremeyişim sürekli yorgun hissetmem, spor yaparken binbir eziyet çekmem hep bu tiroid yüzündenmiş. Ben depresyondayım sanıyordum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?