Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzun zaman kullandım canım ama 4-5 aydır kullanmıyorum. Kontrole gidecektim okul başlayınca kaldı öyle. Sadece tiroid hapıyla zayıflayanlar biliyorum haklısın. Benim acil doktora gitmem lazım.

Uzun zaman kullandım canım ama 4-5 aydır kullanmıyorum. Kontrole gidecektim okul başlayınca kaldı öyle. Sadece tiroid hapıyla zayıflayanlar biliyorum haklısın. Benim acil doktora gitmem lazım.
hemen git neslihan bak kilo verememen ondandır menülerin çok iyi çünkü

Ben bu gittiğim doktora inanamıyorum ya. Aylardır boşa eziyet çekmişim. Bu tiroid ilacının ömür boyu kullanılması gerektiğini bana söylemedi. Ben bunu bugün öğrendim. Kronik olduğunu da bugün öğrendim. Sitede küçük bir araştırma yaptım ve şu an şoktayım. Kızlar ben ne yapayım burda tek bi doktor var o da önceden gittiğim doktor. Mecburen yine ona gideceğim. Kilo veremeyişim sürekli yorgun hissetmem, spor yaparken binbir eziyet çekmem hep bu tiroid yüzündenmiş. Ben depresyondayım sanıyordum ama...

vayyy vayyy vay neler duyuyorum bravo can cazim.

kihihih 4 bardak maydonozlu limonlu çay ve yeşilçay içtim.bi de suyumun içine tarçın kabugu attım.hepsi birden sanırım baya iyi çalıştırdılar
maydanozlu limonlu Doğuş un form çayı olan mi?

inanmıyorum ya niye böyle bu dr lar. Sıkma canını git yine aynı dr a yapıcak bişey yok canım. Bide iyice konuş durumunu bilgi al.

merveebrar44
Mervecim nerdesin Tatlım
Sen böyle sorumsuzluk yapmazdın inşallah kötü bişey yoktur
hastaneydın ablacım romatızmaatgı gecırdım bı on gun kadar hastanede yattım bugun cıktım coıkdan dıskalıfıye olmusumdur belkı ama ben laptopdan gırıyordumhastanede gırme fırsatım olmaduı

Öyle yapıcam canım yoksa ne yaptığım diyet işe yarıyor ne de onca emek yaptığım spor. Şu an ben insülin direncinden de şüphelenmeye başladım. Zaten ailede herkes şeker hastası. Okudukça hastalık çıkarıyorum. Umarım erken bi tarihe randevu bulurum.

canım git tabi o doktora ama ilacını asla kesme tiroid kroniktir iyileşmez yani hipotiroidi hakkında hayırlısı kapsamlı tahlil iste nerede yaşıyorsun

Çok çok geçmiş olsun.. o nasıl bir hastalık ya.. Allah şifa versin. Şimdi nasilsin

Çok çok geçmiş olsun.. o nasıl bir hastalık ya.. Allah şifa versin. Şimdi nasilsin
ıltıhaplı eklem romatızması canımbellı donemlerde atak gecırıyor elın ayagın sısıyor ve yerınde kalkamıyorsun simdi cok şukur ıyıyım 10 gunluk bı kortızol tedavısı gecırdım

terbiyesiz başından mı atmış neyapmış? belki de bi açıklaması vardır.yine bi git sen tekrar prensesim

evet doğuşun çayı ama ben ona bi tutam maydonoz ve bi sıkım limon ekliyorum.poşet çaylara güvenmiyorum nedense içindeki çer çöpmüş gibi geliyo bana

lütfenn moralini bozma psikoloji çok önemli.hangi şehirde yaşıyorsun?

1 ayda çok güzel vermişsin bir kez daha bravo ben de o günleri görsem çok güzel olur bugün daha da çok dikkat etmeye başladım bakalım
ideali ayda 4-5 kilo vermek zaten çok şükür başardım bu arada biz tanışmadık sanırım.ben Toprak.25 yaşım. 68 kiloydum.düşük kalorili saçma diyetlerle 13 kilo verdim.diyeti bırakınca 1,5 ayda 8 kilo aldım şimdibeslenme biçimimi tamamen değiştirdim.2 nisanda 60 kiloyla başladım dediğim gibi 5 kilo verdim.hedefim 48 ama belkim 50 yeterli olur bi 50ye düşünce bakıciyiz hoşgeldinnn

ben de elçin memnun oldum toprak ben de 29 yaşındayım.evliyim evlenmeden önce kilo aldım ben de normalde 55tim 65lere çıktım aslında öğretmen olana kadar çok zayıftım ama sonradan almaya başladım.1.5 yıl önce kafama çok taktım diyetlere başladım ve 57ye kadar düştüm.bi süre korudum sonra yine aldım 60ım ama hamile kalmak istediğim için vermek istiyorm 54 hedefim ama 52de kabulüm

ıltıhaplı eklem romatızması canımbellı donemlerde atak gecırıyor elın ayagın sısıyor ve yerınde kalkamıyorsun simdi cok şukur ıyıyım 10 gunluk bı kortızol tedavısı gecırdım
Çok geçmiş olsun Tatlım umarım şimdi daha iyisindir
Diskalifiye olmadın bu hafta izine çıktın Cnm

Tatlım söykediğin herşey kilo vermeye Engel
O yüzden biran önce tedavine başla
B 12 eksikliğide çok halsizlik yapıyor

Kuzum şu ameliyat işini gerçekten anlamıyorum
Çok fazla kilosu olanlar için tamam
Onlar baya bi süre nasıl besleniyon bilmiyomusun istedikleri gibi su bile içemiyolar
Seninde verilmeyecek bi kilon yok
Burda da daha fazla kiloları veren insanlar var
Hatta başka takımda biri 144 kiloyla başlamış şimdi 102 falan
Sadece biraz sabır ve Azim
Şimdi zaman çok uzak gibi görünsede burda vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun
Bi bakmışın hedefe gelmişin bile
Tabi bırakmazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…