Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende regl dönemindeyim evet insanda duygu durum bozukluğu oluyo geçecek sabır canımm..ameliyatda bizim kilolarımızda çok doğru gelmiyor bana evet 140 150 kilolarda olabilir ama bu kilolarda değil başa çıkabiliriz bu durumla...tiroidlerine insülin direncine bakıldımı hiç ...amin canım benimm çok sağol sende hiç dert yüzü görmeyesin

hayyy maşallahhh Toprak ne yaptın kuzum senn...daim olsun tez zamanda 48 leri gör inşallahhh

bence gitme bırakma bizi biz de seni bırakmayalım. menülerin gayet iyi görünüyor.mutlaka biyerde bi yanlış yapıyorsundur.sporsuz malesef olmuyo hepimiz görüyoruz bunu bırakma tatlım bak azaldıkça ödül günlerin olacak onlarda motivasyonun daha da artacak

Saol tatlım benim .Benim ameliyat olan arkadaşım 110 kiloydu tatlım. Eridi bitti kadın resmen. İnsan ister istemez imreniyor. :) Hipotiroid var bende zaten yüzden zor kilo veriyorum. Uzun süre ilaç kullandım. b12 iğnesi kullandım. Aslında tekrar nüksetmiş mi bilmiyorum kontrole gitsem iyi olur ama bi fırsat olmadı işte.

Merhabalar Kizlar sabitim.

Artı dan iyidir cnm.. cumaya güzel sonuçlar görürsün inş.

Tebrikler kizlar ,cuma da güzel olur inşallah

seninki reglden canim sıkma canini

inşallah öyledir cnm. Ama kızlar diyor ya regl olmadan önce şişlik oluyor diye ben dün oldum şişlik olmaması lazım o zaman.. inşallah ondandir

_300 gr canlar cumaya daha cok var tempooooo

Çok iyi cnm tam gaz devam

Yok bebeğim burdayım da listeye girmeye hazır hissetmiyorum sadece kendimi. Çok sevdim sizi bırakır mıyım hiç. Hata muhakkak spor yapmıyor oluşum. Hafta sonu temizlik günüm olduğu için spora dermanım kalmıyor ama bu bahane olmamalı. İnsan hareket ettikçe enerjisi artıyor. Hareketsiz kaldıkça da uyuşuklaşıyor. Bir dakikası boş geçmeyen arkadaşlarım var. Üstelik tığ gibiler. Demek ki olmayacak şey değil kuzum.

tebrik ediyorum çok ben de 60 kiloyum. 50lili kilolara dönmeyi çok istiyorum:)bu mutluluk inanılmaz güzel heralde dimi:)

tebrikler çok güzell

tebrikler burda herkes çok azimli anlaşılan.spor ne yapıyorsun?
gerçekten çok güzel bitanem ya ben de 2 nisanda 60la başladım.5 kilo gitti sonunda

Aynen canim insaar acimasizca elestiriyor ama bizde zayif narin olarak cevaplarini vericez

ALLAH bağışlasın canım INŞALLAH desteginiz icin cok sagol

Muhtesemsin

gerçekten öyle.5 ay önce sporu bıraktım.her gün resmen uyuyasım geliyodu.tabi bunda depresyonumun da etkisi büyüktü..bi de üstüne 2 ay bile olmadan 8 kilo almıştım.kötü bi dönedi yani benim için çok.ama napalım hepimizkötü dönemler geçiriyoruz.kendi kendimize sağlığımızı bozuyoruz resmen.bidaha da bırakmam kendimi

Oy oyy oyy naptin kız sen.. maşallah tatlım çok güzel vermissin.. gitsin bi daha da gelmesin

hipotiroidi zaten direk metabolizmayı yavaşlatıyor canım hala ilaç alıyormusun yoksa bıraktınmı bıraktıysan olmaz çünkü tiroidi kronik hastalık geçmez eger bıraktıysan ilacı muhtemel ondandır kiloların gitmeyişi b12 ve d vitamini düşüklüğüde kilo vermeye engel canımm sakın kendini ihmal etme git doktora baktır tahlillerine ayrıca hipotiroidi ve vitamin düşüklüğü bu anlattığın uyuşukluk halsizlik durumlarını sıkça yapar

Oy oyy oyy naptin kız sen.. maşallah tatlım çok güzel vermissin.. gitsin bi daha da gelmesin
kihihih 4 bardak maydonozlu limonlu çay ve yeşilçay içtim.bi de suyumun içine tarçın kabugu attım.hepsi birden sanırım baya iyi çalıştırdılar

izledim seni bakabilirsin

Amann kuzum maşallah ya o ne güzel fizik öyle. Ben evlenmeden önce 54 kiloydum ama benim karnım hiç böyle durmuyodu. İşte sporun etkileri bunlar. 52 kiloyu gördüm ama o göbüşüm beni hiç terketmedi. Senin dediğin gibi basen ve bacaktan başka hiçbişiyin kalmamış.

çok teşekkür ederimm düzenli spora başladıgımda hemen göbeğim düzleşip şekilleniyor ama popom ve üst bacaklarım çok zor güzelleşiyo onları da bi halledebilirsem tamamdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…