- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.181
bende regl dönemindeyim evet insanda duygu durum bozukluğu oluyo geçecek sabır canımm..ameliyatda bizim kilolarımızda çok doğru gelmiyor bana evet 140 150 kilolarda olabilir ama bu kilolarda değil başa çıkabiliriz bu durumla...tiroidlerine insülin direncine bakıldımı hiç ...amin canım benimm çok sağol sende hiç dert yüzü görmeyesinCanım ortakçım regl olmama bağlıyorum bendeki bu anormal ruh halimi. Hormonlar bizi mahvediyo malum. Yarın düzelir diye umut ediyorum. Diyet yapasım olmadığı gibi iştahım da yok. Ara ara gözüme takılıyor okuyorum kuzum onları. Zamanında ameliyat olmaya karar vermiştim zayıflamak için. Şu sıralar olmadığım için pişmanlık duyuyorum. 2 sene oldu çünkü. Beraber karar verdiğimiz bir arkadaşım benden kiloluyken tığ gibi olmuş.
Hangisi zor yol hangisi kolay yol bilmiyorum ama ben de ( biz de) bir şekilde bu lanet kilolardan kurtulacağız. Motivasyon için saol kuzum yazan ellerin dert görmesin.
hayyy maşallahhh Toprak ne yaptın kuzum senn...daim olsun tez zamanda 48 leri gör inşallahhhkızlar sabah yanlış yazmışım -200 değil giden
cuma 56.100
pazartesi : 55.00
1 kilodan fazla gitmiş yani
4 gündür tuvalete çıkamıyodum dün afedersiniz bol bitkiçayı içtim çok yardımı oldu.geçen hafta tartıda fazla çıkmamın nedeni buymuş
bence gitme bırakma biziGünaydın fıstıklar. 2 saattir hafta sonu mesajlarını okuyordum. Eksilenlere tebrikler. Sabitlere +1 de benden. Artılar siz ne cıslar yaptınız bakim ha.
Bu sabah çok yorgun uyandım. Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Yorgunluğu hala atamadım. Motivasyonum sıfır. Moralim de bozuk. Bahar geldi neşeli olmam lazım ama sınav yaklaştıkça strese girdim sanırım. Bu cuma listeye girmek istiyordum ama bu hafta bu motivasyonsuzlukla diyet spor nasıl yaparım bilmiyorum.
Başta belirttiğim gibi kilom sabit yani 98 hala. + olmadığı için bi nebze mutluyum ama ne diyet ne de spor yapasın var. Zaten daha ağzıma lokma almadım bu saat oldu. Ben en iyisi bi süre daha takipte kalayım sizi. Ya da günün ilerleyen saatlerinde fikrim değişir mi bilmiyorum.
Menülerimi yazayım
cumartesi sabah 09:30 4kaşık menemen, domates, salatalık, peynir zeytin 2 dilim tt ekmek
Öğlen: Izgara et ve sebze yanıan 1 dilim ekmek
Akşam : 18:00 1 kase mercimek çorbası bol yeşil salata
Su 2.5 litre spor yok
Pazar
10:00 1 yumurtadan omlet, domates, salatalık, peynir zeytin 2 dilim tt ekmek
Öğlen ton balıklı yeşil salata
Akşam 18:00 fırında tavuk yanına yoğurt
Su 2.5 litre spor yok
Yaşama sevincimi kaybetmiş gibiyim.
mutluluktan uçtum.cuma yine yukarılara çıkarsa çok üzülürüm ama bu hafta koşuya da başlıyorummhayyy maşallahhh Toprak ne yaptın kuzum senn...daim olsun tez zamanda 48 leri gör inşallahhh
Saol tatlım benim .Benim ameliyat olan arkadaşım 110 kiloydu tatlım. Eridi bitti kadın resmen. İnsan ister istemez imreniyor. :) Hipotiroid var bende zaten yüzden zor kilo veriyorum. Uzun süre ilaç kullandım. b12 iğnesi kullandım. Aslında tekrar nüksetmiş mi bilmiyorum kontrole gitsem iyi olur ama bi fırsat olmadı işte.bende regl dönemindeyim evet insanda duygu durum bozukluğu oluyo geçecek sabır canımm..ameliyatda bizim kilolarımızda çok doğru gelmiyor bana evet 140 150 kilolarda olabilir ama bu kilolarda değil başa çıkabiliriz bu durumla...tiroidlerine insülin direncine bakıldımı hiç ...amin canım benimm çok sağol sende hiç dert yüzü görmeyesin
Merhabalar Kizlar sabitim.
Tebrikler kizlar ,cuma da güzel olur inşallah
seninki reglden canim sıkma canini
_300 gr canlar cumaya daha cok var tempooooo
süpersinn bravoo_300 gr canlar cumaya daha cok var tempooooo
bence gitme bırakma bizibiz de seni bırakmayalım. menülerin gayet iyi görünüyor.mutlaka biyerde bi yanlış yapıyorsundur.sporsuz malesef olmuyo hepimiz görüyoruz bunu bırakma tatlım bak azaldıkça ödül günlerin olacak onlarda motivasyonun daha da artacak
gerçekten çok güzel bitanem ya ben de 2 nisanda 60la başladım.5 kilo gitti sonundatebrik ediyorum çok ben de 60 kiloyum. 50lili kilolara dönmeyi çok istiyorum:)bu mutluluk inanılmaz güzel heralde dimi:)
tebrikler çok güzell
tebrikler burda herkes çok azimli anlaşılan.spor ne yapıyorsun?
ayni seyleri ben bakislarla yasiyordum insanlar hic karsidakini dusunmuyor acimasizlar ama emin olun onlarda yasiyor yaptiklarini.en cokta kilolular laf soyler....
bende 3 aylik kurtaj oldum karnimda olmustu ama arkasi aslan gibi kizlarim oldu.canim korkma hep ayni seyler yasancak diye birsey yok.
Muhtesemsinkızlar sabah yanlış yazmışım -200 değil giden
cuma 56.100
4 gündür tuvalete çıkamıyodum dün afedersiniz bol bitkiçayı içtim çok yardımı oldu.geçen hafta tartıda fazla çıkmamın nedeni buymuş
gerçekten öyle.5 ay önce sporu bıraktım.her gün resmen uyuyasım geliyodu.tabi bunda depresyonumun da etkisi büyüktü..bi de üstüne 2 ay bile olmadan 8 kilo almıştım.kötü bi dönedi yani benim için çok.ama napalım hepimizkötü dönemler geçiriyoruz.kendi kendimize sağlığımızı bozuyoruz resmen.bidaha da bırakmam kendimiYok bebeğim burdayım da listeye girmeye hazır hissetmiyorum sadece kendimi. Çok sevdim sizi bırakır mıyım hiç. Hata muhakkak spor yapmıyor oluşum. Hafta sonu temizlik günüm olduğu için spora dermanım kalmıyor ama bu bahane olmamalı. İnsan hareket ettikçe enerjisi artıyor. Hareketsiz kaldıkça da uyuşuklaşıyor. Bir dakikası boş geçmeyen arkadaşlarım var. Üstelik tığ gibiler. Demek ki olmayacak şey değil kuzum.
kızlar sabah yanlış yazmışım -200 değil giden
cuma 56.100
Tatlım kaçamak yoksa moralini bozma böyle devam cumaya eksi olur sporu da ihmal etme
hipotiroidi zaten direk metabolizmayı yavaşlatıyor canım hala ilaç alıyormusun yoksa bıraktınmı bıraktıysan olmaz çünkü tiroidi kronik hastalık geçmez eger bıraktıysan ilacı muhtemel ondandır kiloların gitmeyişi b12 ve d vitamini düşüklüğüde kilo vermeye engel canımm sakın kendini ihmal etme git doktora baktır tahlillerine ayrıca hipotiroidi ve vitamin düşüklüğü bu anlattığın uyuşukluk halsizlik durumlarını sıkça yaparSaol tatlım benim .Benim ameliyat olan arkadaşım 110 kiloydu tatlım. Eridi bitti kadın resmen. İnsan ister istemez imreniyor. :) Hipotiroid var bende zaten yüzden zor kilo veriyorum. Uzun süre ilaç kullandım. b12 iğnesi kullandım. Aslında tekrar nüksetmiş mi bilmiyorum kontrole gitsem iyi olur ama bi fırsat olmadı işte.
kihihih 4 bardak maydonozlu limonlu çay ve yeşilçay içtim.bi de suyumun içine tarçın kabugu attım.hepsi birden sanırım baya iyi çalıştırdılarOy oyy oyy naptin kız sen.. maşallah tatlım çok güzel vermissin.. gitsin bi daha da gelmesin
gerçekten öyle.5 ay önce sporu bıraktım.her gün resmen uyuyasım geliyodu.tabi bunda depresyonumun da etkisi büyüktü..bi de üstüne 2 ay bile olmadan 8 kilo almıştım.kötü bi dönedi yani benim için çok.ama napalım hepimizkötü dönemler geçiriyoruz.kendi kendimize sağlığımızı bozuyoruz resmen.bidaha da bırakmam kendimi
izledim seni bakabilirsin
çok teşekkür ederimmAmann kuzum maşallah ya o ne güzel fizik öyle. Ben evlenmeden önce 54 kiloydum ama benim karnım hiç böyle durmuyodu. İşte sporun etkileri bunlar. 52 kiloyu gördüm ama o göbüşüm beni hiç terketmedi. Senin dediğin gibi basen ve bacaktan başka hiçbişiyin kalmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?