- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.001
Ayy çok heyecanlıHadi kızlar tartılmaya gidiyom
Daha öncede yazmıştım arkadaslara bende çözemedim bu sorunumu a101 de mest form çay var o iyi geldi bana. İstersen bir dene.Kızlar kabizliga çözüm bulamadım. Moralim bozuldu. Kaç gündür 2 ser probiyotik ve alman çayı içiyorum. Anlamadım. Yarın yola gidicem. Belki çok yürüyüş yapınca faaliyete geçer. Mübarek taş yedim sanirsin.
Tebrikler AblaKusura bakmayin hemen yazip cikicam. 87.8 kiloyum.
Sağol elifcimvayyy süpersin Dilek.
Harikasın şeytanın bacağını kırdı Busem.
muhteşem bir açlık yasamissin mefkusum. Ayy çok fena ya. O mide kötü olmasında napsin.
canım haftaya inşallah iyi verirsin. geçen hafta güzel vermiştim bu hafta böyle oldu.
Ayy harikasın ya bittim bu haftaki eksilere.
inşallah mefkusum evet öyle gidiyor bende çok istikrarli kilo veriyorum 100 gram fazladan olsa olmaz sanki
Sağol canım ya.
Acı çehre cigneyebilirsin ablaKızlar kabizliga çözüm bulamadım. Moralim bozuldu. Kaç gündür 2 ser probiyotik ve alman çayı içiyorum. Anlamadım. Yarın yola gidicem. Belki çok yürüyüş yapınca faaliyete geçer. Mübarek taş yedim sanirsin.
Elifim ben artık haber izlemiyorum moralimi bozuyor yapabileceğim biside olmayinca iyice canim sıkılıyorKizlar bugun Türkiye ne halde böyle her yerde bombalar patlıyor şükür ki ölü yok((( içim acıyor ya ne halde geldi güzel ülkem.
Tebrikler Abla
Sağol elifcim
Acı çehre cigneyebilirsin abla
Elifim ben artık haber izlemiyorum moralimi bozuyor yapabileceğim biside olmayinca iyice canim sıkılıyor
Dun muz süt yaptım önceki gün bi iki yk bulgur vardı wc ve regl var ama bu kadar etkilemez kendimi kandırmayaa gerek yok veremedim
benimde zorlandığım bi hafta oldu davetler oruç artı çıksam şaşırmayacağım bi haftaydı
hanımlar ben kiraz saçının yeşil çayın ve bol su içmenin mucizesine inanıyorum kesinlikle
Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark -400
Yuzde 0.56
Spor 4 saat
Mesaj +60
Az verdim ya
Cuma 70
Bugün 68.5
Fark 1.5 kg
Yüzde 2.14
Mesaj 35+
Haftaya hedef 67.5
Kızlar kahvaltı yapicam öküz gibi acıktım
Kusura bakmayin hemen yazip cikicam. 87.8 kiloyum.
Kızlar kabizliga çözüm bulamadım. Moralim bozuldu. Kaç gündür 2 ser probiyotik ve alman çayı içiyorum. Anlamadım. Yarın yola gidicem. Belki çok yürüyüş yapınca faaliyete geçer. Mübarek taş yedim sanirsin.
Kizlar bugun Türkiye ne halde böyle her yerde bombalar patlıyor şükür ki ölü yok((( içim acıyor ya ne halde geldi güzel ülkem.
Heralde geçen hafta 88 din değilmi tatlımKusura bakmayin hemen yazip cikicam. 87.8 kiloyum.
O kural var zaten kız :) ihlal ediyorlar :))))))bence saat 12 ye kadar bildirim yapma kuralı koyalım bunlar azıttı bize işkence çektiriyorlar
Bizim burda daha 12 değilkiO kural var zaten kız :) ihlal ediyorlar :))))))
O kural var zaten kız :) ihlal ediyorlar :))))))
Geldim
Ne yazıkki hedefimi tutturamadım
Tabi bunda haftaya kötü başlamakta etkili
Geçen hafta 85.8
Bugün 83.1
Fark 2.7
Yüzde 3.15
Bizim burda daha 12 değilki
Beril sabah erken çıkmış evden eve geldi biraz uzanıp tartılacaktı
Sağol cnm da ben 3.5 falan bekliyodumbak bakkkkkkk
aaa göbeğimizi çatlattın abla ama heeeeeeee
tebrik ederim harika bir sonuç BOMBESİN BOMBEEEEEEEEEEEEEEE
benim 3 katıma yakın vermişsin maşallah bir de moral bozma bak fena yaparım he çekerim saçını büyük müyük dinlememmmmmmmmmmm
sen buna ağlıyorsan biz ölelim miiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?