Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha öncede yazmıştım arkadaslara bende çözemedim bu sorunumu a101 de mest form çay var o iyi geldi bana. İstersen bir dene.

Kusura bakmayin hemen yazip cikicam. 87.8 kiloyum.
Tebrikler Abla
Sağol elifcim
Acı çehre cigneyebilirsin abla
Kizlar bugun Türkiye ne halde böyle her yerde bombalar patlıyor şükür ki ölü yok ((( içim acıyor ya ne halde geldi güzel ülkem.
Elifim ben artık haber izlemiyorum moralimi bozuyor yapabileceğim biside olmayinca iyice canim sıkılıyor

Dun muz süt yaptım önceki gün bi iki yk bulgur vardı wc ve regl var ama bu kadar etkilemez kendimi kandırmayaa gerek yok veremedim

olsun canım sağlık olsun. ama buz detoksundan önce daha çoktu kilon dimi yani muz ters tepmedi dimi? ben de muz yapcam çünkü bu hafta

benimde zorlandığım bi hafta oldu davetler oruç artı çıksam şaşırmayacağım bi haftaydı
hanımlar ben kiraz saçının yeşil çayın ve bol su içmenin mucizesine inanıyorum kesinlikle

tebrikler dilekcimmm bence de bitki çayları çok işe yarıyo

Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark -400
Yuzde 0.56
Spor 4 saat
Mesaj +60

Az verdim ya

olsun elif ya neresi az tabi daha iyisini de yapabilirsin ama hastane falan filan iyi yani tebrikler

Cuma 70
Bugün 68.5
Fark 1.5 kg
Yüzde 2.14
Mesaj 35+
Haftaya hedef 67.5

hilalim bombesin bombeeeeeeeeee
şeytanın bacağını kırdın işte sana yakışan buuuuuu

Kızlar kahvaltı yapicam öküz gibi acıktım

kaçmağa abanmadan ye az az

Kusura bakmayin hemen yazip cikicam. 87.8 kiloyum.

ben anlamadım canım -200 mü yani listede de olmadığın için hatırlamıyorum geçen haftaki kilonu
olsun az da olsa eksidesin tebrikk

Kizlar bugun Türkiye ne halde böyle her yerde bombalar patlıyor şükür ki ölü yok ((( içim acıyor ya ne halde geldi güzel ülkem.

sorma canım yaa çok üzücü

O kural var zaten kız :) ihlal ediyorlar :))))))

bak bakkkkkkk

Geldim

Ne yazıkki hedefimi tutturamadım
Tabi bunda haftaya kötü başlamakta etkili

Geçen hafta 85.8
Bugün 83.1
Fark 2.7
Yüzde 3.15

aaa göbeğimizi çatlattın abla ama heeeeeeee

tebrik ederim harika bir sonuç BOMBESİN BOMBEEEEEEEEEEEEEEE

benim 3 katıma yakın vermişsin maşallah bir de moral bozma bak fena yaparım he çekerim saçını büyük müyük dinlememmmmmmmmmmm

sen buna ağlıyorsan biz ölelim miiiiiiii

Sağol cnm da ben 3.5 falan bekliyodum
Öbür takımdaki yarışı kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…