Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu sabah annem baktı kızıma saat 10'a kadar uyudum çok tuhaf bi duyguydu O saate kadar uy uyabilmek

@elifvecebir misafirlerine eşlik edecen de mi Canım o kadar hazırlamışın
Ohh ne güzel olmuş dinlenmişsindir yeni haftaya bomba gibi başlangıç olmuş.

Iyiyim canim hamdolsun,malesef cok aldim ya,yaz tatilim istedigim gibi gecmedi stres bende kilo yapiyor malesef.Sen cok almamissin dikkat edersen bir aya mezun oldugun kiloya inersin.
inş canım ya şu altıları bi görsem çok mutlu olacam kız ben mezun olmadım izne ayrıldım nerde bende mezun olacak kapasite inş bi 65 olsam gerisi inş gelir sen niye stres yaptın de bakiyim heleee

inş busecim kısa zamanda dönmek tek isteğim ben de öğretmenim iki çocuk var bende yaş 31 iki senedir içindeyim şubatta basliycam da korkuyorum iki çocukla okuldan nasıl olacak bakalım

memnun oldum elifcim

Teşekkür ederim bakarım bendede var bi kız bi oğlan 5 ve 1.5 yasindalar
Günaydınablacim nasil oldu miden
iyiki ruyaymis

aaa evet hatırlıyorum seni hilalcim yeniden beraberiz inş başarıyı tadacaz bakalım

Bende biraz işlerimi halledip nişan için hazırlanacam
Daha ne giyeceğimi bilmiyorum
Aklımda bi elbise var ama oluyomu bilmiyorum 78 kilodayken oluyodu Daha denemedim
O olmazsa toz pembe bi etek ceket var onu gşyerim belki

Yani bugün Daha gelemem
akşam ordan işe gidecem belki geç vakit bakarım size

Hadin bayyyy

hoşgeldin Canım ben Poniponna nickimi değiştirdim burası bizim kürkçü dükkanımız 40 gün önce +6kg ile geldim bende, listeye bu hafta girdim çok şükür
kız poniiii sendeki burdasin baktım da görmemiştim seni merak ettim iyi ama beni geçmiş bide yanıma geri gelmişti bende şimdi 76,5 um inş inş liste nasip olur kısa zamanda

herseyi hallettik inş canım bundan sonraki işimiz kilo bi geldim bi gittim malum biliyorsunuz ameliyat süreci sonrasında yaşadıklarımı baya zor zananlardi geçti gitti çok şükür önümüze ve birazda kendime bakmak istiyorum artik

Ayy kusura bakma canim ben mezun oldun saniyodum.Tatilim cok bolundu canim izinlerimiz kapaliydi(esim polis memuru) bide malum olaylar vardi, esimi yalniz birakmakta istemedim burda kimsede yok skiciydi anlayacagin yinede bin sukur halimize:)

Oğluşuna çok sevindim canm ya hadi bakalım bu kez mezun olmak var bakalm hangimiz önce 65 olacak :)

kolay gelsin ablam

Sağol cnm geçti şükür

Sende haftasonu diye abartma
Kız tartılsaydınya bugün tam kilonu bilirdin
tartildim abla 76,6 yok öyle abartmiyorum abartma lüksüm yok artık

tabiki sıkı tutucaz abla artık öyle salmak yok :)
bu sabah annem baktı kızıma saat 10'a kadar uyudum çok tuhaf bi duyguydu O saate kadar uy uyabilmek

ohh ne guzel iyi yapmışsın ponicim. Pazar gunleride genelde ben öyle yapıyorum sabah erdem bakar çocuğa ve uyurum
Takımımıza nazar değmesin kızlar 1.yiz, bireyselde takımızdan 2 kişi var.
Süperiz süperrrrrrrrrrrrrrrr
aminnn canım
İşler beni bekler kızlar bugün pek bi tembel yaa :)
Kaynım in oğlu 15 günlük devlet memuru ilk maaşını aldı bugün bizi yemeğe davet etti ızgara olursa gelirim dedim
Kız gitmeden önlemini almışsın
Merhaba kızlar yoldayım. ...
hayırlı yolculuklar abla
Inş canım benim
Görüşürüz ablacim :)

Ohh depolama yap hafta içi lazım olur uyku

Takımımıza nazar değmesin kızlar 1.yiz, bireyselde takımızdan 2 kişi var.
Süperiz süperrrrrrrrrrrrrrrr
Maşallah
Merhaba kızlar yoldayım. ...
İyi yolculuklar
iyi eğlenceler abla bütün bekarlariniz bu senenin toplandi

Ekmek az gelmiştir be canım
ay benim yemek faslı bitti sen benim yerime yeyiver tatlim

Kızlar bugün fazla gelemicem erdem evde birazdan alisverise cikicaz akşam görüşürüz
oy bende eşini bekliyorum eve çıkma dedim biz ineriz alış veriş yapasim var

Tanıdık nişanı mi canım. Böyle günlerde elbise ayarlamak zor oluyor bana . Kilo al ver kıyafetler olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…