- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.341
Ohh ne güzel olmuş dinlenmişsindir yeni haftaya bomba gibi başlangıç olmuş.bu sabah annem baktı kızıma saat 10'a kadar uyudum çok tuhaf bi duyguydu O saate kadar uy uyabilmek
@elifvecebir misafirlerine eşlik edecen de mi Canım o kadar hazırlamışın
inş canım ya şu altıları bi görsem çok mutlu olacam kız ben mezun olmadım izne ayrıldım nerde bende mezun olacak kapasite inş bi 65 olsam gerisi inş gelir sen niye stres yaptın de bakiyim heleeeIyiyim canim hamdolsun,malesef cok aldim ya,yaz tatilim istedigim gibi gecmedi stres bende kilo yapiyor malesef.Sen cok almamissin dikkat edersen bir aya mezun oldugun kiloya inersin.
inş busecim kısa zamanda dönmek tek isteğim ben de öğretmenim iki çocuk var bende yaş 31 iki senedir içindeyim şubatta basliycam da korkuyorum iki çocukla okuldan nasıl olacak bakalımtamamdır abla yok kaçamak
hoşgeldin canım. ben buse. iyi olan kazansın bakalımm
aynen dayanamıyorum bu pilava
dene canım çok nefis oluyor bu börek
sus kız ben difrize attım o böreği aş erdim onun hikayesi var tüm takım biliyo sen bilmiyon muonu yiyeceğim salıdan belliydi
ooo cozutmmuşuz afiyetler olsun rakibem
abla nasıl ölçüp biçiyon bu yağı kası??
anam bugün cuma bırakta cozutak azcık kaç gündür detokstan midem kıyıldı yaa
iyi olan kazansın şansınız yok gerçi
aynen yaaaa BOMBELERE GELLLLLLLLLLL
aynen ya yapmasam iyi olacak bu işkence çünküüü
kız ben de bugün onu yapayım annemde kahvaltıdan sonra ayran devam ederim ohh
olsun yine de tarifi kaydet cok güzel oluyor o börek
İŞTE BUUUUUUUUUUU TEBRİK EDERİM HERKESİ
BERİL ABLA VE MEFKUŞUM SİZİ AYRICA KUTLARIMM
abla sen ve beril abladan sonra en kilolu kimse boy kiloya göre bence bu görevi ona verin cünkü mesela benim o listeye girmemin pek imkanı yok realist olmak lazım
artı çıktığın için kaçamaksız güzel menü yapmışsın helal olsun sana canım aksamki minik şey görmüyorum
gayet güzel karatay menüsü sanırım afiyet olsun canımm
aynen
yessssssss
canım çabuk almışsın sanki ya ama yine verirsin burda bu kesin
AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAKALADIIMMMMMMM
kalıp helvayı ekmek arası yemedin mi pekii???
tamamdır ablam
abla yoğurt soğuksa sonra sıcak bir şey içtiysen ondan oluyor o. nescafe içtim demişsin ondandır yani
hoşgeldinnnnn merhaba canım ben buse. 27 yaşındayım evliyim cocuk yok. hoşgeldinn
çok çok geçmiş olsun evladına. az almışsın kiloları yine de bir şekilde dengelemişsin. tebrik ederim. listeye gelmen geç değil. zaten 2 kilosu hemen bu hafta ödemle gider canım.
abla dinlendirici al bir şey yap yazık gözlerine yaa
kız benim tava böreğinden patlat azsa gelenler
ooy maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın. sohbet eden koca candır yaa
günaydın elifim kolaylar gelsiinnnnn
günaydın kamileeeeeee :)
memnun oldum elifcimNe yapayım mefkuşum işler beni bekliyor.
Ama iyi oldu çoğunu bitirdim.
Bu gün 2.30 a kadar okuldayım çünkü.
Hoşgelfin kamile.
Ben de elif.
Günaydın canım.
Günaydınnn bombeeeemmm
Niye kine.
Benim azıcık güldü -100 gibi.
Ama bu akşam misafiri hasarsız atlatsam iyi olur.
Teşekkür ederim bakarım bendede var bi kız bi oğlan 5 ve 1.5 yasindalarKurulur ablahep karşı komşum yüzünden gelip gidip mayan var mi yoğurt kurcam diyo bak bende kurmusum
Tutmuş abla mayası az geldi sanırım inşallah tadı eksi olmamıştır dolaba kaldırdım bozmadim daha
Aboooo künefe mi
Nefeste cok güzel
Yogurtandir abla bende genelde yogurt yapiyor
Hoşgeldin canım geçmiş olsun rabbim şifalar versin çok almamissin
Ben bahar. 20aylik bir oglum var suan evdeyim çalışmıyorum
KKiz ne hamarati biregiK maşallah elifin bugün büyük sınav var desene
Günaydınablacim nasil oldu midenGünaydınnn iyi haftasonları millettt
Ben dün 3 de 3 yapalımmı derken
2 haftadır 1.yiz. Önnümüzdeki haftada olup 3 liyelimmi demek istedim
Tabi bireysellerde gelirse güzel olur
Ayrıca busecim kilosu az olup dereceye giren çok arkadaşımız oldu
Kilo az olunca güzel bi ekside yüzde daha fazla oluyor
Ben cumadan önce çok az yediğim için dün yiyince kesin artı olmuşumdur o yüzde hiç tartılmadım
Bugünde nişan var
Tabiki orda kaçamak yapmıcam ama muhtemelen geç yemiş olucam
Yarını mutlaka hafif geçirmem lazımki pazartesi en azından sabit çıkabileyim
iyiki ruyaymistünaydın hanımlar
kızı kursa getirdim araba da bekliyorum çok sıkıxı
gece rüyamda iştah patlaması yaşıyorum birsürü şey yediğimi koca kare çikolata yemişim ve pişman oluyorum cumaya nasıl kurtarım diye, sabah uyandım kabusmuş gerçek değilmiş diye nasıl sevindim:)
aaa evet hatırlıyorum seni hilalcim yeniden beraberiz inş başarıyı tadacaz bakalımgünaydın elifcim
bende hilal canım seni hatırlıyorum ilk geldiğim zaman burdaydin sanırım eski nickim erdemhilal
Günaydın canım
günaydın busemm
Kız sende aksam erken yatiyosun napak
günaydın canım
görüşürüz busem
Günaydın ablacim
Günaydın ecem
Valla ben hic anlamam yogurtmus tursuymusbi gecenlerde annemle beraber tursu yaptik oda kardesim yardim etmedi kiyamadim anneme
Ayy o süte çok dikkat et canım benimki sürekli döktü bi ara kokusu koltuğa siniyor
günaydın ablacim ins bu haftada birincilik getiririz
Günaydın dilekcim
Kız bak ruyalardan haber geliyor yeme beni diye
Kız son günlere doğru patlak detoksu güzel eksi gelir
Sağol cnm geçti şükürnaydınablacim nasil oldu mide
kız poniiii sendeki burdasin baktım da görmemiştim seni merak ettim iyi ama beni geçmiş bide yanıma geri gelmişti bende şimdi 76,5 um inş inş liste nasip olur kısa zamandahoşgeldin Canım ben Poniponna nickimi değiştirdim burası bizim kürkçü dükkanımız40 gün önce +6kg ile geldim bende, listeye bu hafta girdim çok şükür
herseyi hallettik inş canım bundan sonraki işimiz kilo bi geldim bi gittim malum biliyorsunuz ameliyat süreci sonrasında yaşadıklarımı baya zor zananlardi geçti gitti çok şükür önümüze ve birazda kendime bakmak istiyorum artikalemsin Dilek
bi geldin bi gittin canım ya bende özledim inan. Napalım işte izindeyim geldim devam ediyorum 6 kilom kaldı hedefe aşağı çekerim belki hedefi. Sende artık yoluna koymuşsun herseyi bitir şu kilo işini :)
O böreğin hikayesini biliyorum baby senin önceden belliydi benim cuma belli oldu tost yeme isimkızım tependeyim ayağını denk Al karışmam heee
Sen bence bugün kaçamak yapma bu gidişle yediklerin rüyana girip peşinden kovaliycak.
ARKANDAYİM VERİCEKSİN EMİNİm İSTERSeN BASARİRSİN MUHTEŞEM BİR HAFTA OLUCAK SENİN İÇİN Cano.
Ayy kusura bakma canim ben mezun oldun saniyodum.Tatilim cok bolundu canim izinlerimiz kapaliydi(esim polis memuru) bide malum olaylar vardi, esimi yalniz birakmakta istemedim burda kimsede yok skiciydi anlayacagin yinede bin sukur halimize:)inş canım ya şu altıları bi görsem çok mutlu olacam kız ben mezun olmadım izne ayrıldım nerde bende mezun olacak kapasite inş bi 65 olsam gerisi inş gelir sen niye stres yaptın de bakiyim heleee
inş busecim kısa zamanda dönmek tek isteğim ben de öğretmenim iki çocuk var bende yaş 31 iki senedir içindeyim şubatta basliycam da korkuyorum iki çocukla okuldan nasıl olacak bakalım
memnun oldum elifcim
Teşekkür ederim bakarım bendede var bi kız bi oğlan 5 ve 1.5 yasindalar
Günaydınablacim nasil oldu miden
iyiki ruyaymis
aaa evet hatırlıyorum seni hilalcim yeniden beraberiz inş başarıyı tadacaz bakalım
Oğluşuna çok sevindim canm ya hadi bakalım bu kez mezun olmak var bakalm hangimiz önce 65 olacak :)kız poniiii sendeki burdasin baktım da görmemiştim seni merak ettim iyi ama beni geçmiş bide yanıma geri gelmişti bende şimdi 76,5 um inş inş liste nasip olur kısa zamanda
herseyi hallettik inş canım bundan sonraki işimiz kilo bi geldim bi gittim malum biliyorsunuz ameliyat süreci sonrasında yaşadıklarımı baya zor zananlardi geçti gitti çok şükür önümüze ve birazda kendime bakmak istiyorum artik
Yedim canım 5yk sote salata 1/2 dlm ekmek ydim
kolay gelsin ablamBende biraz işlerimi halledip nişan için hazırlanacam
Daha ne giyeceğimi bilmiyorum
Aklımda bi elbise var ama oluyomu bilmiyorum 78 kilodayken oluyodu Daha denemedim
O olmazsa toz pembe bi etek ceket var onu gşyerim belki
Yani bugün Daha gelemem
akşam ordan işe gidecem belki geç vakit bakarım size
Hadin bayyyy
tartildim abla 76,6 yok öyle abartmiyorum abartma lüksüm yok artıkSağol cnm geçti şükür
Sende haftasonu diye abartma
Kız tartılsaydınya bugün tam kilonu bilirdin
Ekmek az gelmiştir be canımYedim canım 5yk sote salata 1/2 dlm ekmek ydim
tabiki sıkı tutucaz abla artık öyle salmak yok :)Kızlar biliyosunuz rakibi küçümseyip nasıl olsa yeneriz havalarına girersek baştan kaybederiz
Onlar çok azimli ne olacağı hiç belli olmaz
O yüzden işi sıkı tutalım rezil olmayalım
Kız ece bu mesajımıda götürme
Yada götür iyice hırslansınlar
ohh ne guzel iyi yapmışsın ponicim. Pazar gunleride genelde ben öyle yapıyorum sabah erdem bakar çocuğa ve uyurumbu sabah annem baktı kızıma saat 10'a kadar uyudum çok tuhaf bi duyguydu O saate kadar uy uyabilmek
aminnn canımTakımımıza nazar değmesin kızlar 1.yiz, bireyselde takımızdan 2 kişi var.
Süperiz süperrrrrrrrrrrrrrrr
Kız gitmeden önlemini almışsınİşler beni bekler kızlar bugün pek bi tembel yaa :)
Kaynım in oğlu 15 günlük devlet memuru ilk maaşını aldı bugün bizi yemeğe davet etti ızgara olursa gelirim dedim
hayırlı yolculuklar ablaMerhaba kızlar yoldayım. ...
Inş canım beniminş canım ya şu altıları bi görsem çok mutlu olacam kız ben mezun olmadım izne ayrıldım nerde bende mezun olacak kapasite inş bi 65 olsam gerisi inş gelir sen niye stres yaptın de bakiyim heleee
inş busecim kısa zamanda dönmek tek isteğim ben de öğretmenim iki çocuk var bende yaş 31 iki senedir içindeyim şubatta basliycam da korkuyorum iki çocukla okuldan nasıl olacak bakalım
memnun oldum elifcim
Teşekkür ederim bakarım bendede var bi kız bi oğlan 5 ve 1.5 yasindalar
Günaydınablacim nasil oldu miden
iyiki ruyaymis
aaa evet hatırlıyorum seni hilalcim yeniden beraberiz inş başarıyı tadacaz bakalım
Görüşürüz ablacim :)Bende biraz işlerimi halledip nişan için hazırlanacam
Aklımda bi elbise var ama oluyomu bilmiyorum 78 kilodayken oluyodu Daha denemedim
Yani bugün Daha gelemem
Hadin bayyyy
Ohh depolama yap hafta içi lazım olur uykubu sabah annem baktı kızıma saat 10'a kadar uyudum çok tuhaf bi duyguydu O saate kadar uy uyabilmek
alemsin Dilek
bi geldin bi gittin canım ya bende özledim inan. Napalım işte izindeyim geldim devam ediyorum 6 kilom kaldı hedefe aşağı çekerim belki hedefi. Sende artık yoluna koymuşsun herseyi bitir şu kilo işini :)
O böreğin hikayesini biliyorum baby senin önceden belliydi benim cuma belli oldu tost yeme isimkızım tependeyim ayağını denk Al karışmam heee
Sen bence bugün kaçamak yapma bu gidişle yediklerin rüyana girip peşinden kovaliycak.
ARKANDAYİM VERİCEKSİN EMİNİm İSTERSeN BASARİRSİN MUHTEŞEM BİR HAFTA OLUCAK SENİN İÇİN Cano.
MaşallahTakımımıza nazar değmesin kızlar 1.yiz, bireyselde takımızdan 2 kişi var.
Süperiz süperrrrrrrrrrrrrrrr
İyi yolculuklarMerhaba kızlar yoldayım. ...
iyi eğlenceler abla bütün bekarlariniz bu senenin toplandiBende biraz işlerimi halledip nişan için hazırlanacam
Yani bugün Daha gelemem
Hadin bayyyy
ay benim yemek faslı bitti sen benim yerime yeyiver tatlimEkmek az gelmiştir be canım
Kızlar bugün fazla gelemicem erdem evde birazdan alisverise cikicaz akşam görüşürüz
Hoşgeldin kendinden bahseder misin kaç kilosunu hedefin ne kilo alma serüveninHerkese merhaba güzeller
Aranıza katılmak ıstıyorummm kabul ederseniz
Tanıdık nişanı mi canım. Böyle günlerde elbise ayarlamak zor oluyor bana . Kilo al ver kıyafetler olmuyorGünaydınnn iyi haftasonları millettt
Ben dün 3 de 3 yapalımmı derken
2 haftadır 1.yiz. Önnümüzdeki haftada olup 3 liyelimmi demek istedim
Tabi bireysellerde gelirse güzel olur
Ayrıca busecim kilosu az olup dereceye giren çok arkadaşımız oldu
Kilo az olunca güzel bi ekside yüzde daha fazla oluyor
Ben cumadan önce çok az yediğim için dün yiyince kesin artı olmuşumdur o yüzde hiç tartılmadım
Bugünde nişan var
Tabiki orda kaçamak yapmıcam ama muhtemelen geç yemiş olucam
Yarını mutlaka hafif geçirmem lazımki pazartesi en azından sabit çıkabileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?