- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.861
Maşallah yarını iple çekiyorum bu arada hala wc yok. Bugün eve geçiyorum 2 tane form çay icicem umarım ise yarar.günaydınnnnnnnnnnnnnnn
BOMBE GİBİYİM BOMBEEEEEEEEEE
Günaydın herkese
Günaydın hatunlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın. Olursun tabi niye olmayasin eksi olmak 9. Takımın işiGünaydınlarrr şeker kızlar.
Bu günü çok seviyorum.
Az da olsa eksideyim.
Yarın daha güzel olacak.
Güzel canim afiyet olsunDünkü menumu de yazayim unutmadan
Saat 9:30
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalık
Saat 11
1 kase yoğurt çorbası
Saat 15:30
3 köfte
1 parça tavuk göğüs ızgara
1 parça ızgara sucuk
2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yok.
bende de yok bende iyiyim barı iki taneMaşallah yarını iple çekiyorum bu arada hala wc yok. Bugün eve geçiyorum 2 tane form çay icicem umarım ise yarar.
Afiyet olsun dilekcim menüyü begendim
Abla ben zaten bombaaa gibi geliyorum
Kuzum stres sıkıntı yok merak etme araştırdım ben
Yine yoğurt gunu olmuş
Görmedim geciyorum :)
Gel abla seveyim senin miyavini :)
Valla bu ne ya siz ac geliyorsunuz metabolizma öldü ben böyle beslensem kesin hastanelik olurum
Afiyet olsun güzel
Canım aslında yemesine çok dikkat ediyorum öyle abur cubur da yemez bünyesinde kuvvetlidir lakin eltimin kiz kresten getirdi ust uste gorustuk tesadüfen ve sonuç bulaştı iste
Abla bi yesen varya ufff :)
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Kızlar çok heyecanlıyım cumaya,özellikle yılbaşına az kaldı zayıf halimi çok merak ediyorum. Kıyafet alışverişi yapıcam en çok bunun için heyecanlanıyorum,çok severm kıyfet alışverişini
Günaydın herkese
Günaydın hatunlar
Günaydın kızlar. Gece alıntı yaptım elimde telefon uyumuşum.
Hepinize güzel dilekleriniz temennileriniz için çok teşekkür ederim. İyiki 9. Takımdaydım ve sizleri tanıdım. Buraya yazınca kendimi iyi hissediyorum yalnız olmadığımı anlıyorum. Sagolun gençlik.
Dünkü menumu de yazayim unutmadan
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalık
Saat 11
1 kase yoğurt çorbası
3 köfte
1 parça ızgara sucuk
2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yok.
Günaydınlarrr şeker kızlar.
Bu günü çok seviyorum.
Az da olsa eksideyim.
Yarın daha güzel olacak.
Maşallah yarını iple çekiyorum bu arada hala wc yok. Bugün eve geçiyorum 2 tane form çay icicem umarım ise yarar.
Günaydınlar güzel ve özel takım arkadaşlarım.
İyiki varsınız yoksa ben alır başımı kiloda giderdim.
Hala uyuyor musunuz gece boyu uyudunuz hiç beni düşünmeden uyudunuz dimi bu kesin ayaktadir demedinizvalla gece boyu neler dusundum herkes kuğu mu olcak al işte çirkin ördek yavrusu gibiyim tartı tartı diye kafayı yedim
Kızlar ben +400oldum yine dün ki menumde şöyle
Sabah(9:00)
2yum 1greyfurt
Öğle(13:00)
Kabak çorbası
Akşam(18:30)
Kabak çorbası
Aksam ara(21:00)
1bardak süt
Günaydın hatunlar -100 ile güne başladık yarına -500u görme hayallerim suya düştü
ayyyyyyy bende bayılırım alisveriseeeee inş aynı düşünce bendede var hem okula başlarken fit ve guzel bi hatun bide güzel elbiselerle taclandirmak ne harika olurKızlar çok heyecanlıyım cumaya,özellikle yılbaşına az kaldı zayıf halimi çok merak ediyorum. Kıyafet alışverişi yapıcam en çok bunun için heyecanlanıyorum,çok severm kıyfet alışverişini
ooooof harika da bu suyun hikmeti dimi
anam greyfurt acı deeelmi
Iyi bi eksimi gördün kiiizgünaydınnnnnnnnnnnnnnn
çok güzel elifimDünkü menumu de yazayim unutmadan
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalık
Saat 11
1 kase yoğurt çorbası
3 köfte
1 parça ızgara sucuk
2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yok.
Ins çok çok beklemedigin kadar güzel olsunGünaydınlarrr şeker kızlar.
Bu günü çok seviyorum.
Az da olsa eksideyim.
Yarın daha güzel olacak.
Heeeee sen kendini tek saniyon dimi bende uyumadim hiç benim oglandada var hastalık ve dış ve aşı karıştı açıdan önce bişi yoktu gittik geldik burun akmaya başladı tabi o huxursuzlukla nöbet tutturdu sabaha kadar bende ya akşam yatarken tartiliyim sonra sabaha şu kadar gitse şu olur diye hesap yapıyorum siyirdim iyiceHala uyuyor musunuz gece boyu uyudunuz hiç beni düşünmeden uyudunuz dimi bu kesin ayaktadir demedinizvalla gece boyu neler dusundum herkes kuğu mu olcak al işte çirkin ördek yavrusu gibiyim tartı tartı diye kafayı yedim
esere hiç bişi yok nasıl arti oluyon meto calismiyo heraldeKızlar ben +400oldum yine dün ki menumde şöyle
Sabah(9:00)
2yum 1greyfurt
Öğle(13:00)
Kabak çorbası
Akşam(18:30)
Kabak çorbası
Aksam ara(21:00)
1bardak süt
ayyyyyyy bende bayılırım alisveriseeeee inş aynı düşünce bendede var hem okula başlarken fit ve guzel bi hatun bide güzel elbiselerle taclandirmak ne harika olur
Hiç sevmem
Iyi bi eksimi gördün kiiiz
çok güzel elifim
Ins çok çok beklemedigin kadar güzel olsun
Heeeee sen kendini tek saniyon dimi bende uyumadim hiç benim oglandada var hastalık ve dış ve aşı karıştı açıdan önce bişi yoktu gittik geldik burun akmaya başladı tabi o huxursuzlukla nöbet tutturdu sabaha kadar bende ya akşam yatarken tartiliyim sonra sabaha şu kadar gitse şu olur diye hesap yapıyorum siyirdim iyice
esere hiç bişi yok nasıl arti oluyon meto calismiyo heralde
Kiz eksidesin yarinada -500neden olmasınGünaydın hatunlar -100 ile güne başladık yarına -500u görme hayallerim suya düştü
sen de iyiki varsın elifimmm
sen de çok azimlisin kendine haksızlık etme
bu menülerle niye böyle oldu peki canım sence?
sanırım uykusuzluktan bacaklarimin arkası çok feci agriyor wc de yok extraayyyyyyy bende bayılırım alisveriseeeee inş aynı düşünce bendede var hem okula başlarken fit ve guzel bi hatun bide güzel elbiselerle taclandirmak ne harika olur
Hiç sevmem
Iyi bi eksimi gördün kiiiz
çok güzel elifim
Ins çok çok beklemedigin kadar güzel olsun
Heeeee sen kendini tek saniyon dimi bende uyumadim hiç benim oglandada var hastalık ve dış ve aşı karıştı açıdan önce bişi yoktu gittik geldik burun akmaya başladı tabi o huxursuzlukla nöbet tutturdu sabaha kadar bende ya akşam yatarken tartiliyim sonra sabaha şu kadar gitse şu olur diye hesap yapıyorum siyirdim iyice
esere hiç bişi yok nasıl arti oluyon meto calismiyo heralde
Kızlar bızım Dr ameliyata gırmıs
Bızım eve gıtmemız gecıkecek
Aksama görüşürüz ılk asımız yapılacak bırde
dün benimkinin birbuçuk yad aşısı yapıldı gece boyu mizirdadi inş minnaka dokunmazKızlar bızım Dr ameliyata gırmıs
tamamdır abla hastane yak mi hastanede mi bekleyeceksinizKızlar bızım Dr ameliyata gırmıs
Neredesin sen canımSlm kizlar burda nette sorunlar var giremiyorum.Net ara ara gelip gidiyo insallah yarina kadar duzelir ikigundur duzenli giremedim
18ay aşısı karma üçlü bizimkinde 4gun boyunca ates yaptı normalde aşı hic etkilememisti takı 18ay asisina kadardün benimkinin birbuçuk yad aşısı yapıldı gece boyu mizirdadi inş minnaka dokunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?