- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.881
Slm kizlar burda nette sorunlar var giremiyorum.Net ara ara gelip gidiyo insallah yarina kadar duzelir ikigundur duzenli giremedim
Tünaydınnnn cankuşlar
Baharcım bende gece uyumadım senin için demek isterdim ama bende çocuk yokki güzelim niye uyumayım
Ben o zamanları atlattım sıra sizede gelecek
Bence sende stress ve uykusuzluk şişlik yaptı cnm. yoksa artı olacak bi menün yok
Bugün arka arkaya 2 form iç bide gecede su içmemeye çalış
Buse benden eksi gelecek ama fazla değil cnm
Ayyy ne güzel bi takım hrrkes sorumluluğunun bilincinde Bugün son gün kaçamak olmasın diye bi uyarıya bile gerek yok
Hadi bakalım herkese kolaylıklar
Baharcım aslında tek tür beslenme çoğunlukla işe yarar@kkkmevsim5 acı değil canım o beyaz kısımlarını iyice temizleyince acılık azalıyor kız eritsinde yağ çöz içeceğiz yakında
Abla bu değişik birgün değil bir haftalık bi liste ağırlıklı greyfurt yumurta aralarda et sebze eklenecek bakalım bu hafta isteğim gibi olmadı üzülmenin anlamı yok bugun buna başladım haftaya yüzümü güldüren eminimBaharcım aslında tek tür beslenme çoğunlukla işe yarar
Ben greyfurtu yumurtayla beraber yediğimde o kadar işe yaramadı
Bende bitki çayımı içip ajanlık görevimi yapıyorumHuhuu kızlar neredesiniz yahu benim sıpa uyurken bakiyim bu hastalık gece agirlasiyo gece anasını uyutmayip gündüz kendi fosur fosur uyuyo
Ben burdayım cnmHuu Huu nerdesiniz kızlar
Kim nerde kiminle ne yapıyor
Sağol cnm bende iyiyimBen burdayım cnm
Ne yapayım işte şimdi ananasımı yiyom sen nasılsın
Eksi olsunda kaç olursa olsun farketmez tatlımSağol cnm bende iyiyim
Eminim bu hafta herkes güzel eksilerle gelecek
Biz bırda birbirimize destek olmak için varız tatlımEksi olsunda kaç olursa olsun farketmez tatlım
Bu arada beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim
selam gençler sabah uyuyakalmışım zor yetiştik şimdi evleri derliyim toplayım bugun protein ypıcam
Bende bitki çayımı içip ajanlık görevimi yapıyorum
Kız hazır çocuk uyurken sende yat dinlen bari
Bu arada bazı takımlar Bu hafta çok iddalı
Ysrın baya heyecanlı olacak heralde
Ne oldu kızzzablaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne oldu kızzz
Kendimizlede dertleşmiyelimmi
Greyfurt sevmem ama Can'ım cektı sımdı amaaaaaaa yememmmmmm
Yalnız olaman canısı bızdekı bu yeme askı varkenGünaydın kızlar. Gece alıntı yaptım elimde telefon uyumuşum.
Hepinize güzel dilekleriniz temennileriniz için çok teşekkür ederim. İyiki 9. Takımdaydım ve sizleri tanıdım. Buraya yazınca kendimi iyi hissediyorum yalnız olmadığımı anlıyorum. Sagolun gençlik.
Güzel olmuşDünkü menumu de yazayim unutmadan
Saat 9:30
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalık
Saat 11
1 kase yoğurt çorbası
Saat 15:30
3 köfte
1 parça tavuk göğüs ızgara
1 parça ızgara sucuk
2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yok.
Bende yatamadı o yaMaşallah yarını iple çekiyorum bu arada hala wc yok. Bugün eve geçiyorum 2 tane form çay icicem umarım ise yarar.
Kabak çorbasına un koymadın degılmıKızlar ben +400oldum yine dün ki menumde şöyle
Sabah(9:00)
2yum 1greyfurt
Öğle(13:00)
Kabak çorbası
Akşam(18:30)
Kabak çorbası
Aksam ara(21:00)
1bardak süt
Nıye kız - 400 çok degılGünaydın hatunlar -100 ile güne başladık yarına -500u görme hayallerim suya düştü
Insallah@MuallimeA @elifvecebirberilceee Mefkurem kızlar biz 5 imiz geçen hafta ya artı ya sabittik. bu hafta durumlar ne bakayım? yüzümüzü aklıycaz dimi bu haftaaaaaaaaaa
Bırsey yemıyomkı kaçamak yapıyım be yaTARTI ÖNCESİ SON GÜNNNNNNNNNNNN
KİMSE KAÇAMAK YAPMASIN 6. TAKIMI YEMEYE 1 KALDI KIZLAAARRRRRRR
Hasta degılız buse rutın kontrollerımız bızımtamamdır abla
geçmiş olsun minişe
Bende de çok oluyor bu durumSlm kizlar burda nette sorunlar var giremiyorum.Net ara ara gelip gidiyo insallah yarina kadar duzelir ikigundur duzenli giremedim
Deme kız bızım ılk asımız der Ateş yapar dedı ama sımdı ıyıyız uyuyoz bakalımdün benimkinin birbuçuk yad aşısı yapıldı gece boyu mizirdadi inş minnaka dokunmaz
Yakın degıl canım bıde burda bır cafe var süper kahve yapıyortamamdır abla hastane yak mi hastanede mi bekleyeceksiniz
Neredesin sen canım
18ay aşısı karma üçlü bizimkinde 4gun boyunca ates yaptı normalde aşı hic etkilememisti takı 18ay asisina kadar
Bende topluyacamda totıs kalkmıyorselam gençler sabah uyuyakalmışım zor yetiştik şimdi evleri derliyim toplayım bugun protein ypıcam
Ben yenı geldımHuhuu kızlar neredesiniz yahu benim sıpa uyurken bakiyim bu hastalık gece agirlasiyo gece anasını uyutmayip gündüz kendi fosur fosur uyuyo
Evde yatış pozısyonuna gecıyomHuu Huu nerdesiniz kızlar
Kim nerde kiminle ne yapıyor
Iyı o Zaman -100 umEksi olsunda kaç olursa olsun farketmez tatlım
ablam ya çok tatlısın :))Eksi olsunda kaç olursa olsun farketmez tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?