- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.941
Kendisinin sağlıklı şeylerle pek arası yokElmayla ıspanak yemegı yermı
Sindi ısın obur yanı benımkıler dana olduBugün gittim kızımı parka götürmüş üstünde ince bi pijama var sivasın soğuğunda peteklerde yanmıyo daha bi de düşmüş yüzü çizilmiş kızımın pek iyi bakmıyo ama elden iyi olur dedim hep ama karar verdk bakıcı konusında
Rabbime bin şükür bugün bitiyo şu 5te 5Gel kaderdaşım Gel
Bu 5 de 5 i benden görüp başladın ama ters tepti sana
Herzaman işe yarayan şey bu sefer bendede fazla yaramadı
Düğünü atlattık dobiş dobiş gezdim zaten
Doğru söze ne denir komutanım
6 aydır yeterince yedim zaten sonuç ortada
Ben ne yaptığımı bılıyommu kı kız
Yarın bır olsunda
Kızlar kardeşimin nişanı erkene alındı 10 ocağa kadar 65 olmam lazım
Asansör problmi çözülemiyormuş bnmde belimde düzleşme var zor oluyo 6 kat çıkması yoksa istemiyom bakıcı
Bugün gittim kızımı parka götürmüş üstünde ince bi pijama var sivasın soğuğunda peteklerde yanmıyo daha bi de düşmüş yüzü çizilmiş kızımın pek iyi bakmıyo ama elden iyi olur dedim hep ama karar verdk bakıcı konusında
Ne ajanı kız senı enselıyom da ses etmıyom
Sen harıc ben senı hala babaaanne göremiyomkiAnaaa bana laf etti. kaşrında bi babaanne var hatırlatırım cicim.
Ben kendi adıma gözümden sakınıyom
Ayy güzelim o kadar çok şey duyuyozki şahsen ben yabancıya güvenemem
Tmm senin yanında iyi ama sen yokken bakalım nasıl davranıyor çocuğa
Yas kaçHanki takmdasın kaç kilosun kaç kilo verdin niye aldın kiloları hı
Gözün aydınRabbime bin şükür bugün bitiyo şu 5te 5
Aman dur bacım frene bas cevırmede mevkus varyine yiycez ama kararında. azıcık dişimizi sıkalımda kurtulalım artık.
bak böyle demeyin sıkışınca bende yiyince sonra dinlemem sizi heee
hadi bakalım başarırsın bencee
tamam ccanım sen bakıcıya ver madem öyle. inş iyi biridir o kişi de
Düşmeşisine bişey diyemezsin cnm çocuk bu heryerde herkesin yanında düşebilirBugün gittim kızımı parka götürmüş üstünde ince bi pijama var sivasın soğuğunda peteklerde yanmıyo daha bi de düşmüş yüzü çizilmiş kızımın pek iyi bakmıyo ama elden iyi olur dedim hep ama karar verdk bakıcı konusında
Ne ajanı kız senı enselıyom da ses etmıyom
benden ajan bu kadar olar işte tanışak :)@ozser tanısakmı gı
yok bu sefer senden görmedim daha öncede yapmıştım ama aynı anda tepildik seninle :)Gel kaderdaşım Gel
Bu 5 de 5 i benden görüp başladın ama ters tepti sana
Herzaman işe yarayan şey bu sefer bendede fazla yaramadı
6. Takımdayım canımHanki takmdasın kaç kilosun kaç kilo verdin niye aldın kiloları hı
Ben susuyum bır tanıyan bır tanımayan pişman olsunbenden ajan bu kadar olar işte tanışak :)
yok bu sefer senden görmedim daha öncede yapmıştım ama aynı anda tepildik seninle :)
6. Takımdayım canım
Zati şişkoydum ben üstüne hamilelik emzirme derken aldı başını gitti 2015 eylülde tartıda 89 görünce bu güdük boyla 1.55 çüş dur orda dedim düşe kalka 78e geldim sonra takıma girdim işte vermeye çalışıyoz işteadım özlem 28 yaşında 28 aylık bi cadaloz kızı olan şişkocuk bi şahıs bendeniz
Kızım eve geldiğinde hep aç oluyo abla zorlaması taraftarı değilim ama sütte mi vermek zor. İnşaallah iyi birini buluruzDüşmeşisine bişey diyemezsin cnm çocuk bu heryerde herkesin yanında düşebilir
Ama pijamaylada dışarı çıkılmaz
Birazda kişinin ne kadar bilinçli olduğuyla alakalı
Mesela benim gelin diyor sana bırakınca içim daha rahat ediyor Ama kendi annesi durmadan çocuğun ağzına bişeyler veriyomuş
Bende aksine sağlıksız hiç bişey vermem
Tatlıya alışsın istemiyorum
Süt cok verme sakın hazır sütseKızın eve geldiğinde hep aç oluyo abla zorlaması taraftarı değilim ama sütte mi vermek zor. İnşaallah iyi birini buluruz
Rabbime bin şükür bugün bitiyo şu 5te 5
İşte o kararında yemeyi öğrenmemiz lazım inşallah bu sefer öğrenirizyine yiycez ama kararında. azıcık dişimizi sıkalımda kurtulalım artık.
bak böyle demeyin sıkışınca bende yiyince sonra dinlemem sizi heee
hadi bakalım başarırsın bencee
tamam ccanım sen bakıcıya ver madem öyle. inş iyi biridir o kişi de
valla bende görmüyom cnmSen harıc ben senı hala babaaanne göremiyomki
hee ya düm kudurduyduBen ecık sedaya Esra'ya takılıyım
Caner dün ayrıldıydı
Kız baya vermişin sende az kalmışbenden ajan bu kadar olar işte tanışak :)
yok bu sefer senden görmedim daha öncede yapmıştım ama aynı anda tepildik seninle :)
6. Takımdayım canım
Zati şişkoydum ben üstüne hamilelik emzirme derken aldı başını gitti 2015 eylülde tartıda 89 görünce bu güdük boyla 1.55 çüş dur orda dedim düşe kalka 78e geldim sonra takıma girdim işte vermeye çalışıyoz işteadım özlem 28 yaşında 28 aylık bi cadaloz kızı olan şişkocuk bi şahıs bendeniz
Hadı battıklerı al koltuğa gelİşte o kararında yemeyi öğrenmemiz lazım inşallah bu sefer öğreniriz
Dur hele bakalım burda kimse kaçamak yapamaz o kadar uzun boylu değil
valla bende görmüyom cnm
Bide saçlarımı kırmızıya boyatayım diyom ne dersin
hee ya düm kudurduydu
Kız baya vermişin sende az kalmış
Inşallah bulursun tatlımKızım eve geldiğinde hep aç oluyo abla zorlaması taraftarı değilim ama sütte mi vermek zor. İnşaallah iyi birini buluruz
Yok daha yolum uzun bi 60 göreyim çok sarkma falan olmazsa 55 e bile giderim inşİşte o kararında yemeyi öğrenmemiz lazım inşallah bu sefer öğreniriz
Dur hele bakalım burda kimse kaçamak yapamaz o kadar uzun boylu değil
valla bende görmüyom cnm
Bide saçlarımı kırmızıya boyatayım diyom ne dersin
hee ya düm kudurduydu
Kız baya vermişin sende az kalmış
Benım kaygana da sucuk ekmek verırdıInşallah bulursun tatlım
Kız ben zararlı şeyler verilmesin diyom yoksa tabi çocuğun karnını doyuracak
Ben sebze tavuk vs.yapıyom kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?