- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.981
yaşayıp görcezKız sirine takımda durumlar Nasıl
Kım ne verdı kım veremedı
Yanlış anlama haaa bır yardımımız olurmu dıye soruyom
Çok geçmiş olsun cnmabla spor konusunda ben iflah olmam ama boğazı tutuyom bari
bu ay alcaktım koşu bandı annem düdüklüde eti unut uyu 4 saat evin her yeri is. herşeyi kırkladı kadın yanık kokusu gitmemiş duvarlara sinmiş. boya badana yaptırcak kadın. dedim mühim değil bir dahaki ay ver mangırı rahatladığında. olaylar olaylar yani oof
ee bi süre kilo durunca sinsice yapışıyor ama sen daha inatçı olup kurtulmalısın canım. biraz hızlan bence 1 seneyi aşmış 10 kg vermişsin az yani süreye göre verdiğin kilo. dost acı söyler bacım.
Sen de istedigin gibi dusunebilir ve takilabilirsin bacim.Günaydın
Bundan sonra bende cevap yazmayacağım sana
Sankı önemsemez bır hal almaya başladığını düşünüyorum
Istedıgın gıbı takılabılırsın tatlım
Hayırlı güzel günler
Desem ne ki canım yemedi diyo çıkıyo işin içinden.
memnun oldum. ha gayret canım yolu yarıladın sayılır. burdan kopmazsan verirsin. ama biraz hızlansan iyi olur. cocukta artık emmiyordur işin daha kolay
yok artık aç cocuğa ben dayanamam yaa içim yandı
benim kv öyle bir şey yapsa ben söylerim aç gönderme vs. sadece ben mi yaptım o cocugu oğlunun da evladı böyle olmaz
abla banane valla sizde kendinize gelin karamsar karamsar konuşmayın oohh yerim valla he.
sopalarınızı eksik etmeyin diyom size
Canım bence bir yanlış anlama var ortada. Bana öyle geliyor. Aslında karışmak istemedim ama Arkadaş bence daha yeni alışıyor bize. Uyum sağlar. Olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum ben.Günaydın
Hayırlı güzel günler
Menü güzel geldi bana. Zaten çorbayı da çok severim, afiyet olsun.Kızlar ben +400oldum yine dün ki menumde şöyle
Sabah(9:00)
2yum 1greyfurt
Öğle(13:00)
Kabak çorbası
Akşam(18:30)
Kabak çorbası
Aksam ara(21:00)
1bardak süt
Görmedik o Zaman1 kare bitter beni durduruyo abla saldırmıyom tatlı şeylere onu görmezdn gelin
Can'ım yersin tabi. Torununun doğum günü. Ayarlı yersin . O kadar olur.Sağolasın bitanem
Valla aslında pasta yemek istediğimden değilde
Gelin, heralde torununun 1.yaş pastasını yersin dedi
Bide kendi yapacak güzelde yapar hazır gibi
Gönül koymasın diye
Benim sartlarim boyle elimde olmayan seyler icin boyle davranacaksan sen bilirsin.istedigin gibi davran.Günaydın
Hayırlı güzel günler
Güzelim malum bizim takım çok kalabalıkBenim sartlarim boyle elimde olmayan seyler icin boyle davranacaksan sen bilirsin.istedigin gibi davran.
Can'ım bence ortayı bulun. Ben seninle ilgili bir yanlış anlama olduğunu düşünüyorum. Ben de yeni katıldım takıma. Hatta tatilde olduğum için listeye girmedim daha . Dönünce inşallah. Arkadaşlar hemen içlerine aldılar beni saolsunlar.Sen de istedigin gibi dusunebilir ve takilabilirsin bacim.
Dün sana yazdıgımıda okumadın degılmıSen de istedigin gibi dusunebilir ve takilabilirsin bacim.
Can'ım ben dünde yadım bır cevap yokCanım bence bir yanlış anlama var ortada. Bana öyle geliyor. Aslında karışmak istemedim ama Arkadaş bence daha yeni alışıyor bize. Uyum sağlar. Olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum ben.
Menü güzel geldi bana. Zaten çorbayı da çok severim, afiyet olsun.
Görmedik o Zaman
Can'ım yersin tabi. Torununun doğum günü. Ayarlı yersin . O kadar olur.
Sizin şartlarınıza uyamıyacagım ıcın cok üzgünümBenim sartlarim boyle elimde olmayan seyler icin boyle davranacaksan sen bilirsin.istedigin gibi davran.
Amaç kırmak olamaz zatenCan'ım bence ortayı bulun. Ben seninle ilgili bir yanlış anlama olduğunu düşünüyorum. Ben de yeni katıldım takıma. Hatta tatilde olduğum için listeye girmedim daha . Dönünce inşallah. Arkadaşlar hemen içlerine aldılar beni saolsunlar.
Burada arkadaşlar çok sıcaklar aslında. Ama herkes birbirine cevap yazdığı için senden de bekleniyor. Olay bu. Hem böyle ortam daha sıcak oluyor. Sen de kırılma kimseye. Onlar da kırılmasınlar. Ortada Sorun yok bence.
Çok geçmiş olsun cnm
Güzelim sende taktın koşu bandına
Millet evde aleti olmadan nasıl spor yapıyor
Bu Bahane değil sende biliyon
Desem ne ki canım yemedi diyo çıkıyo işin içinden.
Sabah kuzenle kahvaltı yaptık. Sonra kahve içmeye gittik. Güzel geçti. Onu işe gönderdikten sonra 1 saat tempolu yürüyüş yapıp 30-40 dk sağa sola bakarak azcık dinlendim. Ardından 1 saat daha tempolu yürüyüş yaptım. Eve geldim. Azcık dinlendim. Şimdi arkadaşla konuştuk yaklaşık 1 saat sonra buluşacağız. Eee ben de giyinip çıkayım ki Oraya yürüyeyim. Spor olsun. Arabaya binmeyeyim.
Amaç kırmak olamaz zaten
Olsa olsa bır bütünlük oluşturma cabası var canım
Bölük yazışma ne ona ne bıze kaynasma şansı verır
Biliyorum Canım. Devamlılık ve motivasyon için tabiki paylaşım şart. Bu paylaşımların bir kısmı bağımsız ama bir kısmı da kişilere bağımlı şekilde oluyor. Ama sanırım bence enchanting de konuyu anlamıştır. Düzene girer bence. Hadi ben hepinizi öpüyor ve yürüyüşe kaçıyorum.Can'ım ben dünde yadım bır cevap yok
Buranın devamlılığı paylaşım ve kurallara bağlı yoksa ısteyen ıstedıgı gıbı gelıp gıtse kım kımı tanır
İnsallahBiliyorum Canım. Devamlılık ve motivasyon için tabiki paylaşım şart. Bu paylaşımların bir kısmı bağımsız ama bir kısmı da kişilere bağımlı şekilde oluyor. Ama sanırım bence enchanting de konuyu anlamıştır. Düzene girer bence. Hadi ben hepinizi öpüyor ve yürüyüşe kaçıyorum.
4 günle fit olsak olurmu tatlıcımabla bilmem mi yaaben daha önce 20 kg verdiğimde hep evde spor yaptım cardio hemde jullian michaels 30 day shred
ama inan yapasım yok böyleyim bu sefer. o zamanda 57 falan olunca yapmıştım bu sporu. kendimi hantal hissediyorum bu kilolarda. ama haftada 3 gün yapacam söz veriyorum sana tamam mı? daha fazlasını yaparım desem yalan abla.
valla öyle diyosa da ne diyesin? acaba senin çocuk babanneden güven almıyosa falan yemiyor olamaz mı?? öyle şeylerde olabiliyor. ya da ilgi çekmek için yemiyor olabilir?? babanne çok ilgilenmiyorsa sevgisel olarak?
süpersin fulyacıım HELAALLLLLLLLLLLL
Elazigin bir ilcesi ama diyarbakira daha yakin sanirim olaylardan dolayi cekmiyotamamdır abla hastane yak mi hastanede mi bekleyeceksiniz
Neredesin sen canım
18ay aşısı karma üçlü bizimkinde 4gun boyunca ates yaptı normalde aşı hic etkilememisti takı 18ay asisina kadar
Valla canim cok degil dun -400 dum bugun tartilmadim bakalim insallah guzel bir eksi olurkıızz rakibem durumlar ne sende bakim ne kadar eksidesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?