Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun cnm

Güzelim sende taktın koşu bandına
Millet evde aleti olmadan nasıl spor yapıyor
Bu Bahane değil sende biliyon

Desem ne ki canım yemedi diyo çıkıyo işin içinden.

Canım bence bir yanlış anlama var ortada. Bana öyle geliyor. Aslında karışmak istemedim ama Arkadaş bence daha yeni alışıyor bize. Uyum sağlar. Olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum ben.

Kızlar ben +400oldum yine dün ki menumde şöyle
Sabah(9:00)
2yum 1greyfurt

Öğle(13:00)
Kabak çorbası

Akşam(18:30)
Kabak çorbası

Aksam ara(21:00)
1bardak süt
Menü güzel geldi bana. Zaten çorbayı da çok severim, afiyet olsun.

1 kare bitter beni durduruyo abla saldırmıyom tatlı şeylere onu görmezdn gelin
Görmedik o Zaman

Sağolasın bitanem
Valla aslında pasta yemek istediğimden değilde
Gelin, heralde torununun 1.yaş pastasını yersin dedi
Bide kendi yapacak güzelde yapar hazır gibi
Gönül koymasın diye
Can'ım yersin tabi. Torununun doğum günü. Ayarlı yersin . O kadar olur.

Benim sartlarim boyle elimde olmayan seyler icin boyle davranacaksan sen bilirsin.istedigin gibi davran.

Benim sartlarim boyle elimde olmayan seyler icin boyle davranacaksan sen bilirsin.istedigin gibi davran.
Güzelim malum bizim takım çok kalabalık
Sende yoğun olduğun için bizim hızımıza yetişemiyosun
Istersen paylaşımı daha az olan bi takıma gidebilirsin

Sen de istedigin gibi dusunebilir ve takilabilirsin bacim.
Can'ım bence ortayı bulun. Ben seninle ilgili bir yanlış anlama olduğunu düşünüyorum. Ben de yeni katıldım takıma. Hatta tatilde olduğum için listeye girmedim daha . Dönünce inşallah. Arkadaşlar hemen içlerine aldılar beni saolsunlar.
Burada arkadaşlar çok sıcaklar aslında. Ama herkes birbirine cevap yazdığı için senden de bekleniyor. Olay bu. Hem böyle ortam daha sıcak oluyor. Sen de kırılma kimseye. Onlar da kırılmasınlar. Ortada Sorun yok bence.

Can'ım ben dünde yadım bır cevap yok
Buranın devamlılığı paylaşım ve kurallara bağlı yoksa ısteyen ıstedıgı gıbı gelıp gıtse kım kımı tanır

Sizin şartlarınıza uyamıyacagım ıcın cok üzgünüm
Bu davranışın yerıne durumunu bahsetmeyı deneseydın keske
Bende dıger kızlarda ıdare ederız hal anlarız

Amaç kırmak olamaz zaten
Olsa olsa bır bütünlük oluşturma cabası var canım
Bölük yazışma ne ona ne bıze kaynasma şansı verır

Sabah kuzenle kahvaltı yaptık. Sonra kahve içmeye gittik. Güzel geçti. Onu işe gönderdikten sonra 1 saat tempolu yürüyüş yapıp 30-40 dk sağa sola bakarak azcık dinlendim. Ardından 1 saat daha tempolu yürüyüş yaptım. Eve geldim. Azcık dinlendim. Şimdi arkadaşla konuştuk yaklaşık 1 saat sonra buluşacağız. Eee ben de giyinip çıkayım ki Oraya yürüyeyim. Spor olsun. Arabaya binmeyeyim.

Çok geçmiş olsun cnm

Güzelim sende taktın koşu bandına
Millet evde aleti olmadan nasıl spor yapıyor
Bu Bahane değil sende biliyon

abla bilmem mi yaa ben daha önce 20 kg verdiğimde hep evde spor yaptım cardio hemde jullian michaels 30 day shred

ama inan yapasım yok böyleyim bu sefer. o zamanda 57 falan olunca yapmıştım bu sporu. kendimi hantal hissediyorum bu kilolarda. ama haftada 3 gün yapacam söz veriyorum sana tamam mı? daha fazlasını yaparım desem yalan abla.

Desem ne ki canım yemedi diyo çıkıyo işin içinden.

valla öyle diyosa da ne diyesin? acaba senin çocuk babanneden güven almıyosa falan yemiyor olamaz mı?? öyle şeylerde olabiliyor. ya da ilgi çekmek için yemiyor olabilir?? babanne çok ilgilenmiyorsa sevgisel olarak?

süpersin fulyacıım HELAALLLLLLLLLLLL

Amaç kırmak olamaz zaten
Olsa olsa bır bütünlük oluşturma cabası var canım
Bölük yazışma ne ona ne bıze kaynasma şansı verır
Can'ım ben dünde yadım bır cevap yok
Buranın devamlılığı paylaşım ve kurallara bağlı yoksa ısteyen ıstedıgı gıbı gelıp gıtse kım kımı tanır
Biliyorum Canım. Devamlılık ve motivasyon için tabiki paylaşım şart. Bu paylaşımların bir kısmı bağımsız ama bir kısmı da kişilere bağımlı şekilde oluyor. Ama sanırım bence enchanting de konuyu anlamıştır. Düzene girer bence. Hadi ben hepinizi öpüyor ve yürüyüşe kaçıyorum.

İnsallah

4 günle fit olsak olurmu tatlıcım

tamamdır abla hastane yak mi hastanede mi bekleyeceksiniz

Neredesin sen canım
18ay aşısı karma üçlü bizimkinde 4gun boyunca ates yaptı normalde aşı hic etkilememisti takı 18ay asisina kadar
Elazigin bir ilcesi ama diyarbakira daha yakin sanirim olaylardan dolayi cekmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…