- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.121
zayiflayalim beraber çıkalım kız yoldan..Aslinda yoldan ciksammi diye dusunmedim degil
inşallah beril im.Elif hayirli haberlerle Gel canim
sabit misin.Günaydın. Kilom 87
aa demekki sende bosch gazisisin.Benim dolapta bosh cok guvenerek ve kaliteli diye aldik ama tirt cikti
Harikasın canım.Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.3
Fark 1.4
Yüzde 1.73
haftaya canım inşallah artı değilsin ya ona şükür.Günaydın kızlar ben sabitim 70.2
akşamdan belliydi zaten. Rabbim beterinden korusun.Diyarbakır da saldırı olmuş
Sağol canım.maşallah
elifin iyi yolculuklar
günaydın.günaydın..
günaydın bence iyi vermişsin.Gunaydin kizlar
Bizim net yine yok yani bolgede kesmisler,suan hastanedeyim hazir kilo bildirimi yapiyim dedim,buyuk cocuk hasta.malesef cok veremedim
Gecen hafta:77.2
Bu hafta:76.8
Fark:0.4 kg (%0.52)
ohhh maşallah sana Dilo.çok şükür emeğimin karşılığını aldım
geçen hafta, 69
bu hafta 67,6
yüzde 2.02
kaçayım ben çok susadım ve açıktım
Sağol bebeğim.tüh ya nazar mı değdi Kuzuya
süpersin canım tebrik ederim, azmine sağlık
canın sağolsun arkadaşım
elifim hayırlı yolculuklar
Sabah kuşu oğluma Günaydın. Çık harika olmasa da bu hafta sonuc güzel bende
Gecen hafta 74
Bu hafta 73.6
Fark -0.4(%0.54)
Listeye de ekleyim kendimi.
Haftaya cuma hedefim 72.4 olsun.inşallah daha sıkı bi hafta olur da tuttururum
Bu 30 eylülde yaptığım son bildirimim kızlar. Listeye farkı nasıl eklicem nasıl bölücem bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Çünkü şimdi çıkmam lazım annemi dra götürcem.Geceye kadar dönemem.***9.TAKIM 485.ETAP***
berilceee(106.2/
KumraL_KrakeR(70.4/)izine ayrılmak istiyor
erdemhilal(69.8/
buseb(63.8/
semplice_signora(74/73.6/0.4/%0.54)
Eliya(71.9/
elifvecebir(85.3/
nanekekik(71,9/
Ayulduzz (66//%)458.etapta 3.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 27 e bölündü
9.takım genel ortalama:
Süpersin canım tebriklerGeçen hafta 80.7
Bu hafta 79.3
Fark 1.4
Yüzde 1.73
En azından almamisson canm buda bir basariGünaydın kızlar ben sabitim 70.2
iyi yolculuklar canımGünaydın kızlar yola Revan olduk hayırlısıyla. Bildirim yapayım
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 69.5
Fark -300
Yüzde %0.43
Spor 105 dk.
Mesaj +60
geçmiş olsun canm benimGunaydin kizlar
Bizim net yine yok yani bolgede kesmisler,suan hastanedeyim hazir kilo bildirimi yapiyim dedim,buyuk cocuk hasta.malesef cok veremedim
Gecen hafta:77.2
Bu hafta:76.8
Fark:0.4 kg (%0.52)
Maşallah canm ya supersinçok şükür emeğimin karşılığını aldım
geçen hafta, 69
bu hafta 67,6
yüzde 2.02
kaçayım ben çok susadım ve açıktım
kaptanimiz ekler canım tebriklerGünaydın
70,8 ile dönüş
Listeye nasıl eklicem onu bilmiyorum.Son bildirimimi bulayım şimdi geçmişten.Yüzdemi farkı falan yazarım
Canim kulak zari iltihaplanmis,sinuzit varmis,atesi var haliyle,diikat ediyoz o kadar etmesek nolurdu kimbilir allah korusunçok geçmiş olsun canım nesi var ciddi bir şey değildir inşallah
Canim spor yapmadimya sporsuz veremiyorum pekgünaydın bence iyi vermişsin.
Haftaya daha guzel olcaz canim insalahGünaydın kızlar hemen bildirimi yapayim geçen hafta 74,9
Buhafta 74,6
-300
Cuma hariç hiç kaçamak yapmadığını rahat haftaya eminim guzel olacak
KizNorth River hafiften burun farkıyla yenildinmi be gülüm ay bende sanki çok bi kilo vermişim gibi yendim diyom ya
Ooo yavrum benim ya antibiyotik le halledersin inşallahCanim kulak zari iltihaplanmis,sinuzit varmis,atesi var haliyle,diikat ediyoz o kadar etmesek nolurdu kimbilir allah korusun
1.4 ben verdim yetmemi kız:)Kızlar herkese baktım artı olan yok ama iremimden başkada çok çok veren yoksaglikoldun geçen hafta herkesiyiydi haliyle bu hafta biraz az gitcek normal inş haftaya güzel sonuçlar alırız hepimiz
teşekkür ederim bebişimSüpersin canım tebrikler
En azından almamisson canm buda bir basari
iyi yolculuklar canım
geçmiş olsun canm benim
Maşallah canm ya supersin
kaptanimiz ekler canım tebrikler
Saol canimgeçmiş olsun canm benim
Yarim kilo vermissin guzel canim,sorma yaa artik huzursuzluk bitsin,ulkemizde huzur kalmadi,allah sehit ailelerine sabir versinGunaydin kizlar sabah sabah yine kara bir gune uyandik diyarbakirda patlama oldu ne yazikki,rabbim bu ulkeye en kisa zamanda selamet versin insallah
Kilo bildirimi
Gecen hafta:64.5
Bu hafta:64
Fark:0.5
Yuzde:%0.77
kekliğim yok artık aalmak bıkkınlığımı anlatamam, zaman içinde iştah kontrolüm daha kolaylaştı, artık eskisi kadar pis boğaz olmadığımı düşünüyorum :) oyüzden hedefe ulaşıyım koruma topiği ne geçip 1senede orda sabitlemeye çaloşıçam
Amin canimGunaydin kizlar sabah sabah yine kara bir gune uyandik diyarbakirda patlama oldu ne yazikki,rabbim bu ulkeye en kisa zamanda selamet versin insallah
Kilo bildirimi
Gecen hafta:64.5
Bu hafta:64
Fark:0.5
Yuzde:%0.77
Bileğinin hakkıyla canim benim tebriklerGünaydın kızlar hemen bildirimi yapayim geçen hafta 74,9
Buhafta 74,6
-300
Cuma hariç hiç kaçamak yapmadığını rahat haftaya eminim guzel olacak
KizNorth River hafiften burun farkıyla yenildinmi be gülüm ay bende sanki çok bi kilo vermişim gibi yendim diyom ya
jcok zordur kulak çok ağır çok geçmiş olsun canımCanim kulak zari iltihaplanmis,sinuzit varmis,atesi var haliyle,diikat ediyoz o kadar etmesek nolurdu kimbilir allah korusun
aferin sana yarışı kazanırsak senin çok katkın olacakBu 30 eylülde yaptığım son bildirimim kızlar. Listeye farkı nasıl eklicem nasıl bölücem bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Çünkü şimdi çıkmam lazım annemi dra götürcem.Geceye kadar dönemem.
485.etap son bildirimim 73,6
bu hafta 70,8
fark -2,80
yüzde 3 (2,80*/73,6*100 umarım doğrudur)
Supersin dilek1.4 ben verdim yetmemi kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?