- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.081
canım misafirlikteydim tokum diye yalan bile söyledim çorba ile yırttım en azındanAfiyet olsun canım herkes demiş persembeye uygun değil menun. Suyun çok az. Çorba iciyorsak ekmek vermiyor diyetisyen ler yanında ya çorba ya ekmek.
eldiven kullansan ve kapşonlu bir mont yada beri vs. Aman hasta olma dikkat et.
neden kokuyor acaba kotu bi durum insallah duzelir. teyze kızınında öyle bir sorunu vardı bosch tu sanırım markası.
Allah korusun canım vatanımın her karışını bu vatanda nefes alan her canlıyı. İnşallah kimse birsey yapmaya fırsat bulamaz.
Afiyet olsun canım keşke mercimek bugün olmasaydı yarına etkileyebilir.
ahh kuzum Kıyamam ben ona. Kilo alımı nasıl Beril im bebeklerin midesi çok küçük olurmuş fazlasını kusuyor muhtemelen.
Afiyet olsun canım. Mercimek olmasaydı keşke yarına etkilemez umarım. Sporun muhteşem.
Yarin moralin tavan olacak ammacanım misafirlikteydim tokum diye yalan bile söyledim çorba ile yırttım en azından
Aslinda yoldan ciksammi diye dusunmedim degilbi iskender bide künefe fena olmaz di kizz.
Amin canim haberdar ederim sağolasın.
Afiyet olsun elma geç olmuş biraz nobettesin dimi kolay gelsin.
iyi geceler.
ablam sonuçta herkes gene elinden geleni yaptı moral bozmak tabiki olmicak. Seviliyorsun ablam :)Arkadaslar yarinki tarti ne olursa olsun tek bir kelime umutsuzluk istemiyorum
Biz bir tskimiz Bunu unutmayin
Kilo verirken iyi de zorlandiginizda tükaka degilsiniz
Kendimi huzursuz ediyorum sizin Kilo takintili negativ mesajlarinizda
Yarinki tartiyi bilmiyorum ama Kilo isini yarinlara birakmayacak kadar azimli oldugumuzu biliyorum
Sizleri seviyorum ama en Cok da güzel gozlümü yol arkadasimi
Öpüldünüz
görüşürüz ablacimYarin mescitteyim yine öglene görüsürüz
Kizim gibisiniz isteablam sonuçta herkes gene elinden geleni yaptı moral bozmak tabiki olmicak. Seviliyorsun ablam :)
görüşürüz ablacim
Ablam valla sizin yeriniz ayrı yaaaKizim gibisiniz iste
Bugunden uyariyim dedim
harika bi kaptaniçesin sen, seninle değil 10 kilo 20kilo bile veririm benArkadaslar yarinki tarti ne olursa olsun tek bir kelime umutsuzluk istemiyorum
Biz bir tskimiz Bunu unutmayin
Kilo verirken iyi de zorlandiginizda tükaka degilsiniz
Kendimi huzursuz ediyorum sizin Kilo takintili negativ mesajlarinizda
Yarinki tartiyi bilmiyorum ama Kilo isini yarinlara birakmayacak kadar azimli oldugumuzu biliyorum
Sizleri seviyorum ama en Cok da güzel gozlümü yol arkadasimi
Öpüldünüz
38 tam otururdu tesettürlü olduğum için biraz geniş seviyorum güzellik, hedefe ulaşonca nasıl olsa gardırop yeniliycem ozaman gene alırım :)kız 38 alaydın nasılsa zayıflıyon
4-5 hafta önce başladım. Ama arada 2 hafta şehirdışına gittim. Orada diyete uyumadım şartlar uygun değildi. Bu haftasonu döndüm Can'ım.ay kıyamam kuzum yaa
olsun canım eksi olsun da o da iyidir
bu 2. haftan olmayacak mı bizim takımdaki canım??
afiyet olsun dileğim
kolay gelsin
Çok tatlı maşallah
Benim dolapta bosh cok guvenerek ve kaliteli diye aldik ama tirt ciktiAfiyet olsun canım herkes demiş persembeye uygun değil menun. Suyun çok az. Çorba iciyorsak ekmek vermiyor diyetisyen ler yanında ya çorba ya ekmek.
eldiven kullansan ve kapşonlu bir mont yada beri vs. Aman hasta olma dikkat et.
neden kokuyor acaba kotu bi durum insallah duzelir. teyze kızınında öyle bir sorunu vardı bosch tu sanırım markası.
Allah korusun canım vatanımın her karışını bu vatanda nefes alan her canlıyı. İnşallah kimse birsey yapmaya fırsat bulamaz.
Afiyet olsun canım keşke mercimek bugün olmasaydı yarına etkileyebilir.
ahh kuzum Kıyamam ben ona. Kilo alımı nasıl Beril im bebeklerin midesi çok küçük olurmuş fazlasını kusuyor muhtemelen.
Afiyet olsun canım. Mercimek olmasaydı keşke yarına etkilemez umarım. Sporun muhteşem.
Oyy masallah kuzucuga cok tatli:)
günaydın canım inşallah yaGunaydin hanimlar umarim guzel eksiler gelir tarti yuzumuzu guldurur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?