• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım her zaman diyorumki 1 öğünde cıss yendiyse diğer öğünü geçiştirmek dopru değil
Onu telafi etmek için hafif ama dopru beslenmen lazımki vücut dengelesin
Aldığın karbonu yakmaya çalışsın
Böyle zamanlarda en iyi seçim salata yoğurt yada karbonsuz çorba salata olmalı

Kaçamak hakkını dün kullandığına göre devamında olmıcaktır eminim

Az değil doğru şeyler ye
Yok mefkuşum olmucak inşaallah 6ları görmeyi çok istiyorum

Bende bugun biraz rahatsızım üşüttüm sanırım
Dün işten geldim elektrikler yoktu ev soğumuş
Kahvaltımı yaptım ilacımı içtim
Evi sil süpür sonra ders çalışıcam hafta içi çalışamadım o açığı kapatmam lazım
Hazır eşimde yok çalışıyor fırsat açıkları kapatayım
Geçmş olsn canm benmde ers çalışmam lazım biri çok düşük

Şimdi kafamı karıştıran bir durum daha var kızlar spor konusun da. Su p 90x e mı devam etmeli yoksa pilates yada leslie mı yapmalı kafam Karman corman bide bu ara ara verince bilemedim ama hemen baslamaliyim p90x de barfix sınav vs gibi hareketleri yapamıyorum misal

Heh erdemde geldi bizde ayaktayiz :KK70:
6 ay değilmişim uzaklaştırma
Ayyy unutmuşum
kız bahar sen kaç poğaça yediydin bi kere :)))
North River North River
6miydi :D
ablam sor sor bence iyi atlattım 3 tane mercimek köftesi yedim daha sonra da erkekler çiğ köfte yaptı 3tanedw ondan yedim revani yaptım okadar şeker katınca yanına bile yaklaşmadım:KK66:
Çiğ köfte immm bayilirim
günaydın hanımlar sabah sabah uyanık eşimle kahve içiyoruz şimdi :) geri yatıcam ama geçte yattım başım ağrır sonra kıyamam kendime:)
Afiyet olsun canım
Günaydınn

Bugun serbest gün ama hiç kaçamak yapasım yok
Okadar emek verdim niye yiyim ki

Sadece kendime öğlen kısır yapıcam biraz ondan yerim cnm istiyordu ne zamandır, bol yeşillikli yaparım onun dışında bişey yemiycem
Maşallah
Günaydınnn canlar

Sağlıklı mutlu haftasonları herkese

Burda kar yok ama kuru soğuk var
Yani bana göre soğuk
Orda bazı yerler tabiki daha soğukmuş
Sabah -6 dı
Biz iki damla yağsa düşüyorum sokaklara kar topu oynamaya :) Ankara min ayazı meşhur abla -6neki
Canım uyuyakalmışım şimdi gördüm yazılanları her tarafım kırılıyo boğazım kötü evde dinlenicektim bugün ama akşam misafir varmış temizlik yapmam gerek :KK61:

Şöyle bir durum oldu geçen sene anlatmak istiyorum belki bir fikir verebilirsiniz. Bir diyetisyene başladım oda beni Yedikule Surp Pirgic hastanesinde arkadaşı olan bir dahiliyeciye yönlendirdi. Bir tane değerim yüksek çıktı daha önce hiç çıkmamıştı. Beni şeker ilacına başlattı, o olmadan kilo vermemin çok zor olacağını ve şekeri önlemek için kilo vermem gerektiğini söyledi. Ama çok kötü midemi bulandırdığı ve yan etkileri çok olduğu için bıraktım bir süre sonra. Ayrıca orda yüksek çıkan testimi başka bir yerde yaptırdığımda normal çıktı. Oradaki doktorda şeker ilacına gerek olmadığını söyledi. Geçen yaz diyetisyenle 9 kilo verdiğimde bazı haftalarda düşük dozlarda midemi bulandırmıycak şekilde kullandım. Ondan beridir hiç kullanmıyorum. Birazda kilo vermem durur mu diye bundan korkuyorum.
Bende derman inusilene direnci çıktı bazı drlar 2.5 unuzerinde başlatıyor mesela 3olan hastada 6olan hastada aynı ilacı kullanıyor bir hafta sonrasi vücut alışıyor ilk etapta kusma ishal gibi yan etkiler var ben emzirdiğini için içime sinmedi muadilini kullandım iki gün bıraktım
En iyi çözümü gibi sitenizde düşük sağlıklı karbonhidrat almak üzüm kavun karpuz gibi gi yüksek meyveler yememek spor ve diyetle düşüyor
Galiba aynı ilacı kullanmışız. Mümkünse kullanmak istemiyorum çok rahatsız ediyo zaten. Yinede ihmal etmeyip bir ara doktora gideceğim çok sağol içim rahatladı biraz :)

Bende bugun biraz rahatsızım üşüttüm sanırım
Dün işten geldim elektrikler yoktu ev soğumuş
Kahvaltımı yaptım ilacımı içtim
Evi sil süpür sonra ders çalışıcam hafta içi çalışamadım o açığı kapatmam lazım
Hazır eşimde yok çalışıyor fırsat açıkları kapatayım
kolay gelsin canım

Şimdi kafamı karıştıran bir durum daha var kızlar spor konusun da. Su p 90x e mı devam etmeli yoksa pilates yada leslie mı yapmalı kafam Karman corman bide bu ara ara verince bilemedim ama hemen baslamaliyim p90x de barfix sınav vs gibi hareketleri yapamıyorum misal
P90 dan sonra leslie basit gelir canım ama plateste bence son dönemde yapılmalı çünkü kas yorgunluğu çok oluyor yani ben plateste yapınca çalışmadım yerim ağrımaya kasım kalmıyor en azından plateste yapacaksanda 60dk değilde 20dk ile olabilir ben haftada üç gün 60dk yaptım tartıda artı çıktım su surectede yargıdaki rakam bizi motive ediyor o yüzden son aşamada diyorum

Tatlım tabiki sen bilirsin ama...

Bence senin kilon için ağır bi spor
Mutlaka sıkılaşma olur ama tartıda göstermeyebilir

Bence sen en az 75 e düşünceye kadar leslie yap
Hatta kondisyonun olduğu için 5 mil yap
Hem düzenli yapılırsa o da sıkılaşma sağlıyor
Bütün vücudu çalıştırıyor sonuçta
Cardiyo olduğu içinde yağ yakımıda oluyor

P90 dan sonra leslie basit gelir canım ama plateste bence son dönemde yapılmalı çünkü kas yorgunluğu çok oluyor yani ben plateste yapınca çalışmadım yerim ağrımaya kasım kalmıyor en azından plateste yapacaksanda 60dk değilde 20dk ile olabilir ben haftada üç gün 60dk yaptım tartıda artı çıktım su surectede yargıdaki rakam bizi motive ediyor o yüzden son aşamada diyorum
Ay bu spor konusu ne zor ya koşu bandı Alaçam aslında karar veremedim bir türlü
Kızlar düşündümde şu kilo almak ne saçma bişey aslında

Misal ben 1 aydır meyve dışında tatlı yemedim
Kendime diyorumki...
Demekki yemeden durulabiliyomuş yada az yiyeydinde şimdi verecem diye bu kadar uğraşmasaydın
İyiki yemedin abla ben hala çok pişmanım
Tatlım tabiki sen bilirsin ama...

Bence senin kilon için ağır bi spor
Mutlaka sıkılaşma olur ama tartıda göstermeyebilir

Bence sen en az 75 e düşünceye kadar leslie yap
Hatta kondisyonun olduğu için 5 mil yap
Hem düzenli yapılırsa o da sıkılaşma sağlıyor
Bütün vücudu çalıştırıyor sonuçta
Cardiyo olduğu içinde yağ yakımıda oluyor

Mervecim 1 gün 3 mil 1 gün 5 mil şeklinde yapsan belki daha etkili olur
bu hafta dediğini deneyim o zaman ablam bakalım ne olacak reglde yaklaştı benim tuzu iyice kestim

yiki yemedin abla ben hala çok pişmanım
Valla bende bi yersem kendimi durduramam diye korkuyorum sonra alışkanlık yaparım
Büyü bozulacakmış gibi geliyor

Geçen senede 6 ay sıfır kaçamakla 34 kilo verdim
bayramda bi yedim sonraki 6 ayda 12 kiloyu zor verdim

Alıntılarım uçtu yaf :KK43: telin şarjı yoktu pcye geçtim alıntılarım beğenerek geliyordum pcnin şarj bitti :KK70: tele geçtim
Kendime rakip arıyorum bu hafta kesin listedeyim oruca ara veriyorum bu hafta bı toparlayim sanırım yeterli su icmedigim için bazi günler bir lt bile olmadı :KK43: az gidiyor arada kaçırdım tabiki menüleri yazmadığim gunler :KK43:
Kendi adıma güzel bir yıl olacak inanıyorum çünkü kendime inanıyorum 13kg verdim sonra bı ara kalan kiloları kabullendim resmen yapıştı bı aldım bı verdim sonuç yerimde saydım bu bazıları içi başarı sayılıyor eee en azından üstüne almadın diyorlar benim için değil ama ben hayatımın en kilolu iki yılını geçirdim hayatımda hiç bu kilolardan olmamıştım
Mefkurem Mefkurem gözlerinizi kapatın demiş ya gözlerimi kapatıp en güzel halime gidiyorum iki kare geliyor birincisi 53kg ile giydiğim gelinlik ki korsesiz tek bir fazlalık yok ikincisi beni aldatan eski sevgilimin dibinin düştüğü o an 47kg yum üniversitede yarıyıl tatile gelmişim :KK70: zayıf olmak güzel şey özgüven artıyor mutluluk artıyor aynalari bırakın söylediğiniz şarkıların bile ritmi değişiyor ruhunuz nefes alıyor
3ocak demistim evet 1ocak yeni bir bahar doğuyor yeni bir ben ertelemeye gerek yok 2sindeki davette yemeyeceğim cislari çünkü vücudumun ihtiyacı yok yedi yiyeceğini nefsimse doymak zorunda artık
Birçok kadın çocukları kendine kilosu ile ilgili yorum yaptığında zayıflamış neden bı şuan benim oğlum için en güzel en tatlı en can benim ama oğlum üç yaşına geldiğinde görsel ayrımı ve daha fazla cümleyi öğrenip bana şişko diyecek yada çok fitsin neden ilkini duymak zorunda oluyum kı

Ve lütfen 2017 gelirken huzur getir ,barış getir ,yardıma muhtaçlara uzatabiecek gönül getir göz getir, vesile getir ... 2016 yi aratma Rabbim gördüğümüzde geri koymasin hicbirimizi dunumuzu aratmasin
Hepinize güzel bir yıl dilerim evlat isteyene evlat nasip etsin var olanlara uzun ömür versin gerisi hallolur çok dua ettim bilirim minik ellerin hayalini kurmak bazen kabullenip bazen yıkılmak Rabbim kimseyi evlatla sinamasin aminnnn
Ne güzel şeyler yaxmissin hepsine bol bol amin
aaaa okadar seye karsilik geliyomu bu yiyipte napcaz
Dimi yemeyelim en iyisi
Ya normalde 11 gibi uyur 10 da kalkardi. bu ara bi haller oldu uyumuyor
Al bendends okadar onceden9:30 da yatar 7-8 gibi kalkardi si.di 12 den once ystmiyo 11den oncede kalkmiyo deli olacam
Uzaklastirmasi bitti ya abla. şimdilik takipteyim içme filan yok. ayın 15 inde tedavi için kontrolü varmis gene.
Ins tedaviye cvp verir de oglusun sen mutlu olursunuz
İkimizin hedefi aynı bakalım kimler ulaşabilecek:işsiz:
hadi jns ikimizde ulasabilelim temennim

Bence sana agir kilon birazdaha hafiflssin böyle seyleri ozaman yap simdi lesli yeter hatta jiillian bile iyi
Kızlar düşündümde şu kilo almak ne saçma bişey aslında

Misal ben 1 aydır meyve dışında tatlı yemedim
Kendime diyorumki...
Demekki yemeden durulabiliyomuş yada az yiyeydinde şimdi verecem diye bu kadar uğraşmasaydın
ah ah o meyveler tada yiyecekler onumuze heldiginde dusunebilsek bunu

Valla bende bi yersem kendimi durduramam diye korkuyorum sonra alışkanlık yaparım
Büyü bozulacakmış gibi geliyor

Geçen senede 6 ay sıfır kaçamakla 34 kilo verdim
bayramda bi yedim sonraki 6 ayda 12 kiloyu zor verdim
Ay inşallah bende öyle olmam bugün hemen dereotumu yedim

Back
X