Alıntılarım uçtu yaf

telin şarjı yoktu pcye geçtim alıntılarım beğenerek geliyordum pcnin şarj bitti

tele geçtim
Kendime rakip arıyorum bu hafta kesin listedeyim oruca ara veriyorum bu hafta bı toparlayim sanırım yeterli su icmedigim için bazi günler bir lt bile olmadı

az gidiyor arada kaçırdım tabiki menüleri yazmadığim gunler

Kendi adıma güzel bir yıl olacak inanıyorum çünkü kendime inanıyorum 13kg verdim sonra bı ara kalan kiloları kabullendim resmen yapıştı bı aldım bı verdim sonuç yerimde saydım bu bazıları içi başarı sayılıyor eee en azından üstüne almadın diyorlar benim için değil ama ben hayatımın en kilolu iki yılını geçirdim hayatımda hiç bu kilolardan olmamıştım
Mefkurem
gözlerinizi kapatın demiş ya gözlerimi kapatıp en güzel halime gidiyorum iki kare geliyor birincisi 53kg ile giydiğim gelinlik ki korsesiz tek bir fazlalık yok ikincisi beni aldatan eski sevgilimin dibinin düştüğü o an 47kg yum üniversitede yarıyıl tatile gelmişim

zayıf olmak güzel şey özgüven artıyor mutluluk artıyor aynalari bırakın söylediğiniz şarkıların bile ritmi değişiyor ruhunuz nefes alıyor
3ocak demistim evet 1ocak yeni bir bahar doğuyor yeni bir ben ertelemeye gerek yok 2sindeki davette yemeyeceğim cislari çünkü vücudumun ihtiyacı yok yedi yiyeceğini nefsimse doymak zorunda artık
Birçok kadın çocukları kendine kilosu ile ilgili yorum yaptığında zayıflamış neden bı şuan benim oğlum için en güzel en tatlı en can benim ama oğlum üç yaşına geldiğinde görsel ayrımı ve daha fazla cümleyi öğrenip bana şişko diyecek yada çok fitsin neden ilkini duymak zorunda oluyum kı