- Konu Sahibi Handandandan
- #182.721
5 mile indiriyorum bende şimdi 3 mile vardıben 5mil seviyorum abla koşu bandı kadar faydası var bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 mile indiriyorum bende şimdi 3 mile vardıben 5mil seviyorum abla koşu bandı kadar faydası var bence![]()
Evet o baya terletiyor bide kol bacak daha çok çalıştırdığı için bence dahada faydalıben 5mil seviyorum abla koşu bandı kadar faydası var bence![]()
Daha 2016 dayız2016 da kaldı o
![]()
bence hedefe yaklaşına kadar leslie yap sonra sıkılaşmak için platese geçiş yapŞimdi kafamı karıştıran bir durum daha var kızlar spor konusun da. Su p 90x e mı devam etmeli yoksa pilates yada leslie mı yapmalı kafam Karman corman bide bu ara ara verince bilemedim ama hemen baslamaliyim p90x de barfix sınav vs gibi hareketleri yapamıyorum misal
bence spora asılmak lazım korumada psikolojik olarak canım çıktı spor yapıcam diye yemiyim de boşa gitmesin diye düşünüyor insanValla bende bi yersem kendimi durduramam diye korkuyorum sonra alışkanlık yaparım
Büyü bozulacakmış gibi geliyor
Geçen senede 6 ay sıfır kaçamakla 34 kilo verdim
bayramda bi yedim sonraki 6 ayda 12 kiloyu zor verdim
Sizi dinleyin o zaman canimbence hedefe yaklaşına kadar leslie yap sonra sıkılaşmak için platese geçiş yap
kaldır totoyu kaldır dileğimpek uyuşuğum bugün yemek yapmam lazım yapasım yok ütü yapmam lazım yapasım yok yatasım var sadece:)
Canım yazmayı unuttum saat 8 gibi yoğurt kuru yaptım acıkınca kurtarıcı oluyorMenün güzelmiş afiyet olsun
Elimden geleni yaptım bakalım nasip dediğin gibi. Yok be senin metabolizma bize taş çıkarır şimdiye kadar verdiğin kiloların haddi hesabı yok ben hiç 9 - 10 kilodan fazla veremedim. Bi yerden sonra kilo vermem duruyo genelde 3-4 kilo sonra takılıp kalıyorum öyle ondan korkuyorum.
Akşam az olmuş sanki Onun dışında sen acıkmadıysan güzel.
ins canım böyle devam etmem gerekiyor yoksa uzadıkça uzuyorPerfect olmuş :) Spor da çok iyi...Afiyet olsun.Böyle devam edersen haftaya süper sonuç elde edersin
Sağol hilalcimAfiyet olsun ablam menü güzel
afiyet olsun canım Bugun güzel olmuş
Ne güzel yazmissin amin canım benim
ins ablacim bu ay daha fazla veririz gece yogurt kuru yaptim yazmayı unutmuşum bugünde ins o misss den yaparimInş.bu ayı boş geçirmeyiz cnm
Akşam baya erken olmuş cnm ama menü güzel bide yoğurdunu ihmal etme
Sporda yapılmış miss
Ahh güzelim işte her diyet dönemi metoyu bozuyor yavaşlatıyor
Bide her sene vermek daha zorlaşır
Sen duraklamam oldu diyosun ama eminim veremiyom diyip kaçamaklar yaptığın içindir
Hiç korkma eğer sebepsiz duraklama olursa bi hal çaresi buluruz
Veeeee bahar döndüüüü...... Hayallerine kavuşmayı ertelemeyi bıraktı....
Öyle doğru şeyler yazmışınki cnm
Benim çocuklar önceden baya bişey demediler belki düşündüler bilemiyorum
Kilo verdikten sonra eski resimlerimi görünce,
Anne booooaaa sen neymişin öyle dediler
Bizde ne davetler ne yemekler nede bahaneler bitmez cnm hepimiz biliyozki sonu yok gelmicekte
Niye daha fazla kendimizi kandıralımki
Bütün kalbimle Aminnnn
Anammm alıntıda resim gözükmüyoya
Hangisi hangiydi unuttum :)))
Nıtellayla başlarsak mazide kaşık kaşık yemişliğim var ne yazıkki 1 şişeyi bitirebilirim
Günümüzde malesefki insanın önce görüntüsüne bakılıyor
Hatta bi söz vardı... Kişi topluma girdiğinde kıyafetiyle karşılanır sohbetiyle uğurlanır diye... Buna bide fizik eklendi
Sizlerede nasip olsun inş.
Ben küçük yaşta 3 çocuk içinde kalınca pek başka çocukları sevemem bıkmışım iyice
Heralde benimkilerden sonra severek kucağıma aldığım ilk çocuk bizimki :)
Yediklerini sorsammı acep :))
Yok Yok söyleme
Cuma güzel bi bildirimle gel yeter
Şu çocukları erken yatırmaya alıştırın gıı
Benimkiler 8 de yatardı en geç 9 olurdu
kızzz yeni gelişmelermi var bilmediğimiz
can planda fıstık yoktu çok acıkınca yemek zorunda kaldimİyiymiş canım afiyet olsun
Afiyet olsun abla
Antep fıstığı ile salatanın yeri değişse daha güzel olacakmış cbm
Süpersin canm hoşgeldin
Amin canım
Süpersin canm
Bu aralar. Biz hep oyleyiz dün bir buçukta uyuduğnda sabahtan 8 De ayakta
pastayı akşamlar telafi etmişsin bugün tartıdan bende korktum
2 ögün ne zaman dir yapıyorsun çok güzel menü(12:00)
1 tutam dereotu
yulaflı,kuru ve taze meyveli yoğurt(4 yk yoğurt ,3 yk yulaf ezmesi,1 yk kuru meyve,1 kivi)
1 kupa form çayı
(17:00)
1 kase salata(roka ,dereotu, maydanoz,150 gram tavuk,1 yk patlican közleme,1yk haşlanmış mısır,1 yk haşlanmış bezelye ,parmak uzunluğu kadar pırasa,bol limon)
su:1950 ml
spor leslie 2 mil ( misafir geldi devamını yapamadım)
canım çok yoğun günler yaşadın dinlen birazda sonra bünyen dusmesinpek uyuşuğum bugün yemek yapmam lazım yapasım yok ütü yapmam lazım yapasım yok yatasım var sadece:)
Bayadir canım 3 öğün yapmak zorluyor biraz bide geç kahvaltı olunca olmuyorCanım yazmayı unuttum saat 8 gibi yoğurt kuru yaptım acıkınca kurtarıcı oluyor
ins canım böyle devam etmem gerekiyor yoksa uzadıkça uzuyor
Sağol hilalcim
ins ablacim bu ay daha fazla veririz gece yogurt kuru yaptim yazmayı unutmuşum bugünde ins o misss den yaparim
can planda fıstık yoktu çok acıkınca yemek zorunda kaldim
2 ögün ne zaman dir yapıyorsun çok güzel menü
canım çok yoğun günler yaşadın dinlen birazda sonra bünyen dusmesin
aynen Ayşem ya şöyle saatlerce tv karşısında yatasım varCanım yazmayı unuttum saat 8 gibi yoğurt kuru yaptım acıkınca kurtarıcı oluyor
ins canım böyle devam etmem gerekiyor yoksa uzadıkça uzuyor
Sağol hilalcim
ins ablacim bu ay daha fazla veririz gece yogurt kuru yaptim yazmayı unutmuşum bugünde ins o misss den yaparim
can planda fıstık yoktu çok acıkınca yemek zorunda kaldim
2 ögün ne zaman dir yapıyorsun çok güzel menü
canım çok yoğun günler yaşadın dinlen birazda sonra bünyen dusmesin
barışılmış sanırım. hayırlı olsun.Heh erdemde geldi bizde ayaktayiz![]()
Canim insulin direnci oldugu hangi testlerle anlasiliyor.6 ay değilmişim uzaklaştırma
6miydi
Çiğ köfte immm bayilirim
Afiyet olsun canım
Maşallah
Biz iki damla yağsa düşüyorum sokaklara kar topu oynamaya :) Ankara min ayazı meşhur abla -6neki
Bende derman inusilene direnci çıktı bazı drlar 2.5 unuzerinde başlatıyor mesela 3olan hastada 6olan hastada aynı ilacı kullanıyor bir hafta sonrasi vücut alışıyor ilk etapta kusma ishal gibi yan etkiler var ben emzirdiğini için içime sinmedi muadilini kullandım iki gün bıraktım
En iyi çözümü gibi sitenizde düşük sağlıklı karbonhidrat almak üzüm kavun karpuz gibi gi yüksek meyveler yememek spor ve diyetle düşüyor
kolay gelsin canım