Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 502. Etap***

MuallimeA (74.6/ / /%)
askrhpozitif(81,3/ / / %)
dagyolu(65.3/65.7/+0.4/% -0,61 ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/ / /% )
Mefkurem (78.8/ / / % )
ezo26 (56,9/ / / % )
sahgull(66,1/ / / % )
Nanekekik(72.1/ / / % )
MuskaM(99,2/ / / % )
Habinar(79.2/ / / % )

9. Takım ortalama %

Planım, sözde bende lapa yapıcaktım
Bugün biraz delirince kaldı. kötü bi gün oldu
Inş.haftaya

Planım, sözde bende lapa yapıcaktım
Bugün biraz delirince kaldı. kötü bi gün oldu
Inş.haftaya
Abla o lapa hiç ama hiç yenilesi bişey değil tarçını hiç yiyemiyorum buda onun gibi bişey oldu nasıl yediğimi tahmin edemezsin haftaya benim perşembe günü yolda olucam ödem tutmamak için birşeyler yapmam lazım 5 saatlik yok ama olsun

ABla valla korkuttun bizi
Senin sayende takıma tutundum valla korktum birden
Yoruldun çok emek sarfediyosun bizim için boşa kürek çekiyon gibi geliyor ama emeklerin boşa gitmiyor emin ol herşey daha güzel olacak Eminim ben
Önceki mesajlarınıza çok duygulandığım için cevap veremedim cnm
Aslında niyetim yarın sabah yazmakdı ama nasıl olduysa listeyi hazırlarken yazmış bulundum
Sizide etkilediğim için özürdilerim
Kaptaniçem yollardan yetişip izin vermeyince kaldım

Kız öldürmüyor sonuçta :))ben bol baharat atıyorum
Ama güzel eksi yapıyor
sık sık yapmak doğru değil

İyi yaptı kaptan yoksa hakadanak kaldıydık ortada

Kız öldürmüyor sonuçta :))ben bol baharat atıyorum
Ama güzel eksi yapıyor
sık sık yapmak doğru değil
Ben baharat atmadım keşke ataydim sabah yoğurtla yedim kepekli pirinç o kadar kötü değildi akşam normalle yapınca Allah günah yazmasın çok kötü oldu tadı

24aylik olCak canim ben artik en zor kismina geldim sülük gibi yapisoyor herkesin icinde elini atiyor memehhh diye iki yas asisindsn sonra allah izin verirse emzirme bitecek

Ay daha bizim 9 ay var yaaaa

Tamamen ayrılıyorum cnm

Hastanede değiller ama kendisi rahatsız cnm
N demek ya hep ben geldiimde yapiosun bunu haaa bak kararli ve azimliyim beni zayiflamis gormek istemez misin bence kalmalisin senin pembis yazilarin yoksa bende durmam giderim
Tamam cok bosladim birazda egoistce kendime daldim ama zuhal yorulmus geldim
Siz beni bende sizi birakmayim olurmu

Canim nasilsin? Ben kayboldum bi ara ama seninde bebis sknti olmus ins. Kotu bisi yoktur

Kizlar misafirim geldi ani gelemedim hemen bi kek borek yaptim ve ucundan 1 parca bile yemedim sadce 5 tane badem yedim simdi.yatiyorum yarina ins. Guzel bisiler cikar tartida kendimi toparlanmis hissediom ama hafif hissetmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…