- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.261
Yok abla uyumadı öylece ayağımda duruyor hatun kafasıda kalkmıyor bende sevinmiştim yastığı vana getirip ayağıma yatıncaAnaaa ben mesajın sonunu kaçırmışım uyudu zannettim :))
ABla valla korkuttun biziHepinize benden
Planım, sözde bende lapa yapıcaktımMidem guruldamaya başladı inşallah yarın güzel bir eksi gelir memlekete gitmeden 7 lere ayak başarım bu arada yarın akşam gitme ihtimalim var kar yagmazsa tabibir gitsem öyle çok özledim ki en son Eylül'de gitmiştim
Kaptan hoşgeldinTakimiz yapacak birsey yok
Iyiydi diyorsun ya önemli birsey olduysa ayip olur
Yarin gelir belki bellimi olur
Abla o lapa hiç ama hiç yenilesi bişey değil tarçını hiç yiyemiyorum buda onun gibi bişey olduPlanım, sözde bende lapa yapıcaktım
Bugün biraz delirince kaldı. kötü bi gün oldu
Inş.haftaya
Önceki mesajlarınıza çok duygulandığım için cevap veremedim cnmABla valla korkuttun bizi
Senin sayende takıma tutundum valla korktum birden
Yoruldun çok emek sarfediyosun bizim için boşa kürek çekiyon gibi geliyor ama emeklerin boşa gitmiyor emin ol herşey daha güzel olacak Eminim ben
İyikide kaldın ablaÖnceki mesajlarınıza çok duygulandığım için cevap veremedim cnm
Aslında niyetim yarın sabah yazmakdı ama nasıl olduysa listeyi hazırlarken yazmış bulundum
Sizide etkilediğim için özürdilerim
Kaptaniçem yollardan yetişip izin vermeyince kaldım
Kız öldürmüyor sonuçta :))ben bol baharat atıyorumAbla o lapa hiç ama hiç yenilesi bişey değil tarçını hiç yiyemiyorum buda onun gibi bişey oldunasıl yediğimi tahmin edemezsin haftaya benim perşembe günü yolda olucam ödem tutmamak için birşeyler yapmam lazım 5 saatlik yok ama olsun
Inşallah bitanemİyikide kaldın abla
İyi yaptı kaptan yoksa hakadanak kaldıydık ortadaÖnceki mesajlarınıza çok duygulandığım için cevap veremedim cnm
Aslında niyetim yarın sabah yazmakdı ama nasıl olduysa listeyi hazırlarken yazmış bulundum
Sizide etkilediğim için özürdilerim
Kaptaniçem yollardan yetişip izin vermeyince kaldım
Ben baharat atmadım keşke ataydim sabah yoğurtla yedim kepekli pirinç o kadar kötü değildi akşam normalle yapınca Allah günah yazmasın çok kötü oldu tadıKız öldürmüyor sonuçta :))ben bol baharat atıyorum
Ama güzel eksi yapıyor
sık sık yapmak doğru değil
Inşallah bitanem
Çok kararlıydım ama olmadı :))
24aylik olCak canim ben artik en zor kismina geldim sülük gibi yapisoyor herkesin icinde elini atiyor memehhh diye iki yas asisindsn sonra allah izin verirse emzirme bitecek
N demek ya hep ben geldiimde yapiosun bunu haaa bak kararli ve azimliyim beni zayiflamis gormek istemez misin bence kalmalisin senin pembis yazilarin yoksa bende durmam giderimTamamen ayrılıyorum cnm
Hastanede değiller ama kendisi rahatsız cnm
Tamam cok bosladim birazda egoistce kendime daldim ama zuhal yorulmus geldim
Siz beni bende sizi birakmayim olurmu
Arkadaş da degil bu yaveri.Ne güzel sofra hazırlarken c.nlerim tepeme çıktıay durduk yere kusmenize sebeb oldular aslinda ne kadar az bekar arkadaş o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?