Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eda ben senin annen sandım çok pardon .iyi olduguna sevindim .

YOK CANIM ANNANEM ÇOK SAOLL
:31:
tekrar hosgeldin canim hep beraber vericez kilolarimizi umarim en kisa zamanda

sorma ya ben de costum dun aksam cok yedim sonra merak edip tok tartilayim dedim 93 ciktim aglayacaktim ya resmen :43: hemen dengeliyorum onu bu hafta ici yaga donusmeden veriyorum o aldigim 1.5 kiloyu...
bu arada katiliyorum, hedef 3 kilo olsun hepimiz elimizden geleni yapalim bakalim ne kadar verebilcez topikcek :))

cok gecmis olsun canim

menun de guzel egzersizin de :) basarilarinin devamini diliyorum bir de darisi basima diyorum hala kendime gelip de baslayamadim cozutuyorum her gece :50:

:))) yeme kız akşam yemeklerini durdurmuştuk unutmaa
agzına meyve sürmeyen ben her akşam 1 elma yiyorum yatmadan önce
sonra anzer balı aldı babam her gün 1 kaşık ondan yiyorum tuvalet sorunumda yok son günler
işyerindede her gün 1,5 litre su aldımmı yanıbaşıma her sabahhh
ben gideceğine inanıyorum kilolarınn

bu arada kızlar anlaşalım hepimiz her gün kesin menümüze yeşil çayı unutmayalımmmm :34:
ne dersinizz :40:

selam arkadaşlar
annanem rahatsızlandı salı akşamı
ama baya kötüydü doktor herşeye hazır olur durumu agır dedi..
Bilinci yoktu allaha şükür son 2 gündür bilinci geldi..
Oyüzden izin aldım annanemle ilgileniyodum benim için çok önemli o çünkü :31:
Murca haber vermiştim cuma bildirim yapamadım..
Taçsız prenses msj atmışsın canım çok saol..

Sizler nasılsınız naptınız ben yokken

Hoş geldin eddacım ben msj annen die okuyunc arkadaslarıda yanlıs yonlendırdım sanırım SORRY :) Bu arada annenene gecmıs olsun cnm allah tekrarını gostermesın ıns...Biz iyiyiz topıkle ugrasıyoruz ve hala şişkoyuz :(((

murch geçmişi okuyorumda..
u yazını gördüm..
haklısın.. takım motivasyonu bozuk ama artık çok farklı yapalım ...
yenilik yapalım..
sende kuralları korursun..
mazeretsiz gelmeyen katılmayan çıkarılır.. ve takımda zamanla paylaşımı iyi arkadşlar kalır..
ben motivasyonum bu ara tam.. çünkü kıyfetlerimden nefret ediyorum..
hepimiz yılbaşına hedef belirleyelim.. gün içinde burada işlerimizden fırsat buldukça girelim menülerimizi paylaşalım neler yaptıgımızı yazalım..
motivasyonumuzu arttıralım..
birşey yerken takımımız gelsin aklımıza...

aklıma gelmişken kilo alanlara ceza verebilirsin murch.. aklıma bunlar geliyo :)

Kural koymak bi çözüm deil cnm önemli olan o kurallara uymak.Yılbaşı hedefını belırlesın herkes bıldırsın ona gore bı tablo yapalım :) bayram ııcnde yapmıstık ama pek ıse yaramamıstı :)
YOK CANIM ANNANEM ÇOK SAOLL
:31:

:))) yeme kız akşam yemeklerini durdurmuştuk unutmaa
agzına meyve sürmeyen ben her akşam 1 elma yiyorum yatmadan önce
sonra anzer balı aldı babam her gün 1 kaşık ondan yiyorum tuvalet sorunumda yok son günler
işyerindede her gün 1,5 litre su aldımmı yanıbaşıma her sabahhh
ben gideceğine inanıyorum kilolarınn

bu arada kızlar anlaşalım hepimiz her gün kesin menümüze yeşil çayı unutmayalımmmm :34:
ne dersinizz :40:

Cnm teorıkte ıyısınde pratıktede aynı kararlılıgı beklıyorum :)

hoş geldin eddacım ben msj annen die okuyunc arkadaslarıda yanlıs yonlendırdım sanırım sorry :) bu arada annenene gecmıs olsun cnm allah tekrarını gostermesın ıns...biz iyiyiz topıkle ugrasıyoruz ve hala şişkoyuz :(((

kural koymak bi çözüm deil cnm önemli olan o kurallara uymak.yılbaşı hedefını belırlesın herkes bıldırsın ona gore bı tablo yapalım :) bayram ııcnde yapmıstık ama pek ıse yaramamıstı :)

cnm teorıkte ıyısınde pratıktede aynı kararlılıgı beklıyorum :)

saol canım benim

evet çözüm değil önemli olan uymak ama
işte uyalımm
buraya her gün girelim
ve içimizde şu düşünce oluşsun "ben bunu yememeliyim takıma ne hesap verecem yersem" diye
önceden bende var bu düşünce..
Son zamanlar paylaşım az diye böyle oldu ama toparlamalıyız murcumm:12::38:

Ohh be nihayet yazabildim. İPod dan yazmaya çalışıyorum kaç kez sildim. Yazdıklarınızı seçip cevaplamaya çalışmıştım olmuyor. Neyse toptan cevapliyayim. Edda cim çok gecmis olsun Allah acil şifa versin. Murc bence öyle değişik diyetler araştırmaya gerek yok. Kalorisiz seyler yiyip birazda spor yapmak yeterli aslında hepimiz biliyoruzda ahu su kacamaklar olmasa hepimiz tig gibi olcaz. Asıl is irademize sahip çıkmakta. Öyle diyet listeleri beni bozuyor aklım hep yemekte oluyor. En iyisi kaçamak yapmadan düzenli beslenmek ve spor yapmak. Birazda gaza gelmeye ihtiyacımız var.

saol canım benim

evet çözüm değil önemli olan uymak ama
işte uyalımm
buraya her gün girelim
ve içimizde şu düşünce oluşsun "ben bunu yememeliyim takıma ne hesap verecem yersem" diye
önceden bende var bu düşünce..
Son zamanlar paylaşım az diye böyle oldu ama toparlamalıyız murcumm:12::38:

:))))) hehehee tam beni özetledin ınsallah pratıgede dokecem :9:

Seni tanıyorum artık tatlım ondan olsa gerek :)

Ozaman soyle yapalım benım sımdı ıslerım bıraz youn ARALIK 2 de cuma gunu herkes bıldırıme gelıyor nasılsa o gun bı yazı yayınlayalım ve o kurallar gecerlı olsun...Bizde bırbırımızı takıp edıp kuralları uygukayalım.

Yanı kuralı uygulayacak sadece takım kaptanı yada yardımcısı olmasın ... Mesela hopıs bıseyı eksık yaptısa ona kaptan deıl arseda da tepkı versın ve cezaı yaptırımı uygulatsın...

cumaya kadar konusur gene netlestiririz . Herkez aklına gelenlerı bu surede bana ıletsın bende hepsını toplayıp lıste halıne getıreyım :)

Aaa murc da gelmiş edda da nasıldınız kızlar?

İyidir arsedacım nasıl olsun ısteyım ben hala bugun baya uzun surede ıste kalıcam gıbı gounuyor...

Cnmm bellı bı lıste olursa ona sadık kalma daha kolay gelıyor bana...Çünkü kcl seyler yıyım hafıf beslenıyım dıorum oglen ıs yerınde bı bakıyorum yarım ekmek peynır domates yıyorum...Malesef duzenlı yemek cıkan bıyer deıl burası herkes kendı ımkanlarıyla beslenıyor.

Şimdi ofıse dolap ocak felanda aldırım belırlı bı lısteye uymak daha kolay olacak sanırım...En azından denıycem neler denemedım sımdıye kadar bıde bunu deneyelım bakalım :)))

Bende şimdi araştırıyordum hollywod dıyetını 2 gun bı detoks var sonrasıda gayet kolay geldı aban deneyıp gorucez...Şok dıyetler ıyı deıl dıyolar ama bır cok kısı kısa surede cıddı kılolar vermısler ve gerı almamıslar...

Seni tanıyorum artık tatlım ondan olsa gerek :)

Ozaman soyle yapalım benım sımdı ıslerım bıraz youn ARALIK 2 de cuma gunu herkes bıldırıme gelıyor nasılsa o gun bı yazı yayınlayalım ve o kurallar gecerlı olsun...Bizde bırbırımızı takıp edıp kuralları uygukayalım.

Yanı kuralı uygulayacak sadece takım kaptanı yada yardımcısı olmasın ... Mesela hopıs bıseyı eksık yaptısa ona kaptan deıl arseda da tepkı versın ve cezaı yaptırımı uygulatsın...

cumaya kadar konusur gene netlestiririz . Herkez aklına gelenlerı bu surede bana ıletsın bende hepsını toplayıp lıste halıne getıreyım :)

Birşeyleri önce kendimiz için yapalım.
Hepimiz genciz istediniz gibi giyinip istediğimiz gibi gezeriz ama kilolu olunca bu olmuyor. Bunu gencken yapmiycaz da ne zaman yapicaz. Taslağında zayıf olsak da bir ise yaramaz. Yas gecmis is bitmiş olucaz. O yüzden hepimiz kendimizi nasıl görmek istiyoruz, neler giymek istiyoruz bunları düşünelim. Zaman çabuk gelip geçiyor. Yaşlanmadan su popolarimizi küçültelim lütfen... Hadi kızlar yılbaşına kadar herkes 3 kilo veriyor.
En çok kilo verene hediye alalım. Adreslerimizi alıp yollayalım kargoyla.

İyidir arsedacım nasıl olsun ısteyım ben hala bugun baya uzun surede ıste kalıcam gıbı gounuyor...

Cnmm bellı bı lıste olursa ona sadık kalma daha kolay gelıyor bana...Çünkü kcl seyler yıyım hafıf beslenıyım dıorum oglen ıs yerınde bı bakıyorum yarım ekmek peynır domates yıyorum...Malesef duzenlı yemek cıkan bıyer deıl burası herkes kendı ımkanlarıyla beslenıyor.

Şimdi ofıse dolap ocak felanda aldırım belırlı bı lısteye uymak daha kolay olacak sanırım...En azından denıycem neler denemedım sımdıye kadar bıde bunu deneyelım bakalım :)))

Bende şimdi araştırıyordum hollywod dıyetını 2 gun bı detoks var sonrasıda gayet kolay geldı aban deneyıp gorucez...Şok dıyetler ıyı deıl dıyolar ama bır cok kısı kısa surede cıddı kılolar vermısler ve gerı almamıslar...[/

Sok diyetler insanı hirpaliyor gercekten 2gun sıkıyor insan 3. Gün ne bulduysa yiyor. İs yerinde düzenli yemek çıkmıyorsa yedekte nesfit falan bulundur. Baktın kalorimi birsey var nesfit ye. Peynir ekmek yemekten iyidir. Birde hakkaten sık yemek lazım acikmamak için. Bütün gün birsey yemezsen nesfitle doymazsın tabi. Meyve götür yanında. Eti form yoğurt falan bunları ara ara tukettikmi pek açılmayız. Bazen diyorum çok biliyorsan kendin yapsana diye. Yanlış anlamayın sakın hepimiz herseyi biliyoruz da pratiğe dokemiyoruz.

Kesinlikle arsedacım o kadar cok okuduk ve arastırdıkkı bızım topık bırlessek bı dıyet kıtabı bastırabılırız :) Ama malesef pratık olarak uygulamak zor neyse su hollywod dıyetını denıycem yarından ıtıbaren bakalım nasıl gıdecek inş işe yarar ::(

Ben oğlan uyanmadan menümü yazayım uyanırsa fırsat vermez.
Sabah 2bardak su,2kuru kayısı
Kahvaltı, nesfit
Ara 1elma,1paket eti form
Öğle, 1 kase yoğurt,1kase tarhana çorbası
Ara 2 ceviz
Aksam, 1 tabak sulu köfte, salata

1,5 lt su spor da 150 cal yaktım.

Ben oğlan uyanmadan menümü yazayım uyanırsa fırsat vermez.
Sabah 2bardak su,2kuru kayısı
Kahvaltı, nesfit
Ara 1elma,1paket eti form
Öğle, 1 kase yoğurt,1kase tarhana çorbası
Ara 2 ceviz
Aksam, 1 tabak sulu köfte, salata

1,5 lt su spor da 150 cal yaktım.

Kızlar şimdi gittim marketten greyfurt portakal ve bı markanın %100 dogal karısık meyve suyunu aldım yarın sabah ıtıbarıyle baslıyorum ... İnş kötü bi olay yasamam.Hadi bakalım hayırlısı...

Back
X