Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fadime ablacım seni tanıdım tanıyalı hiç işin bitmedi. ne temiz kadınsın evi baştan aşağı yeniledin valla. halılar pencereler hersey elden geçti. ahh bide şu kilocuklar gitse şahane olcak...hadi bak sen başlattım yılbaşı hedefini en başta sen verecen 3 kiloyu.

canım benim ben eve evdekiler bakmaktan kendime hiç zaman ayıramıyorum yürüme bandım var ama 2 aydır fişini takmadım .ama şu inşaat bitse bandımı küçük odaya taşıcam .artık günde 30 dakika yürür yediklerime dikkat ederim .inanki stresten diyeti bıraktım menümü paylaşmaya cesaretim yok .evimi bir görsen herşey biryerde .pencereyi çıkarıp fransız pencere yaptık

selam kızlarr
bugün nöbetçiyim oyüzden mesaım yeni başladı yeni geldim işe
sabaha kadar burdayım :)))

ilk olarak dünkü menüm

sabah kahvaltıda
2 parça et kızartması
tulum peyniri

ara 1 fincan yeşil çay

öğle patlıcan kebabı 2 kaşık
yarım dilim ekmek

akşam meyve (elma- ayva- 2 mandalina)

yatmadan sirkeli su
ben burdayım beklerim kuşummm

valla canım evde spor falan yapılmıyor ha şunu yapayım ha bunu yapayım derken spor hep erteleniyor. spor solonuna para vermiyim evimin rahatlığında sporumu yapayım diye koşu bandı aldım. uzunca bir süre çamaşır kurutmak için kullandım sonra da koycak yer yok diye verdim bir tanıdığa. ama sen çalışıyormuşsun sabah gidip akşam geliyorsan spor salonuna gitmen çok zor. hele evli ve cocukluysan.
arseda hoşgeldin canım..biraz geç oldu ama..:17:eşimde almıştı koşu bandı ama bende yer darlığından başkasına verdim...zaten kimsenin yüzüne baktığı yoktu..:50:

göğüs:110 ..bel:100 basen:120...vallahi bu kadar orantılı olduğumu bende bilmiyordum...:27::27:bu ölçülerle bir dahaki sene mss.turkey olabilirmiyim acabakine???:27::27:

canlar bugün spor niyetine o kadar temizlik yaptım...ter döktüm..akşam benim iştahı hiç kapanmayan kocam tatlı alıp gelmişti...bayağı bir miktar götürdüm maalesef:50:yarın regl günüm, tatlı isteği ondan olsa gerek..yoksa çok tatlı seven bir insan değilimdir..kısacası döktüğüm bütün ter boşa gitti..:19:

göğüs:110 ..bel:100 basen:120...vallahi bu kadar orantılı olduğumu bende bilmiyordum...:27::27:bu ölçülerle bir dahaki sene mss.turkey olabilirmiyim acabakine???:27::27:

Bana yakın olculerın tatlım basenler ucmus azcık :) Erıtmemız lazım bunları hopısss cumartesı ngunu yemeklı lansman var sık bıseyler gıyım dıyorum ne gobek ızın verıyor ne popo ne gogusler zaten onları sokup atmak ıstıyorum vucudumdan hollanda ınegı gıbıyım yaaa :(

canlar bugün spor niyetine o kadar temizlik yaptım...ter döktüm..akşam benim iştahı hiç kapanmayan kocam tatlı alıp gelmişti...bayağı bir miktar götürdüm maalesef:50:yarın regl günüm, tatlı isteği ondan olsa gerek..yoksa çok tatlı seven bir insan değilimdir..kısacası döktüğüm bütün ter boşa gitti..:19:

cnm aslında sana suan cok kızmam gerek ama malesef gecen hafta ebnde aynı durumdaydım komaya gırmeme ramak kalmıstı seker komasına bazen oyle oluyorrr :14:

Bana yakın olculerın tatlım basenler ucmus azcık :) Erıtmemız lazım bunları hopısss cumartesı ngunu yemeklı lansman var sık bıseyler gıyım dıyorum ne gobek ızın verıyor ne popo ne gogusler zaten onları sokup atmak ıstıyorum vucudumdan hollanda ınegı gıbıyım yaaa :(
murçum basenler genetik maalesef..ne yapsan gitmez..:50:onlar için bi çözüm bulamadım, varsa bi bildiğin çekinme söyle..:9:

Back
X