• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar çok az yiyorsunuz yaaa ben yürüyüşte yaptıgımdan o kadar az yiyemiyorum eskiye göre az yiyorum tabii
bugünkü menüm
sabah peynir zeytin domates slatalık bir çay kaşıgı reçel avuç içi kadar pide(ramazan pidesi)
ara sekersiz nescafe bir kuru kayısı bir ceviz
öglen yeşil mercimek salatası(ilk defa yedim çok güzelmiş) bir kücük kabaklı börek yarım cevizli kek
askama salata ve corba ile bitiriyorum

2,5 litre su 1,5 saat açıkhvada yürüyüş

kızlarrrr cok streslı bır gun gecırdım esımle suan duiısarda yemek yıyoruz ılerleyen saatlerde yazcam bugunu saymayalımmm olur mu

1/11/2013

9:30 3 tam ceviz

15:00 mercimek yemeği / yarım dilim tam buğday köy ekmeği / yarım kıymalı gözleme

spor
300 cal yürüyüş (yağ yakımı)
50 cal bisiklet (yağ yakımı)
60*3 dumbıl ile yanlara çalışma
20*3 kürek (kol, omuz, sırt için)
10*3 dizleri karna çekme (alt karın için)
10*2 göğüs hareketi1
8*3 göğüs hareketi2

menumu yazayımmm guzeller
saçmaladım bugun resmen
sabah kepekli tost muz badem yesılcay
ara turk kahvesı kucuk dılım kek yarım sımıt
oglen 1tabak nohut yemegı tursu
akşam kofte patates salata ıkı kasık dondurma
yesılcay

yasakları delesım var artık az beslenme ve tatlı yeme donemine gırmiş bulunmaktayım herseyı yıyesım var

Kızlar çok kötüyüm. Bir yöntem,çare söyleyin bana. Kendimi durduramıyor sürekli yiyorum. Ne bulursam. Tüm motivasyonumu kaybettim. :( Böyle devam edersem değil kilo kaybetmek,100 kilo olup tavan yapacağım.

kızlar çok az yiyorsunuz yaaa ben yürüyüşte yaptıgımdan o kadar az yiyemiyorum eskiye göre az yiyorum tabii
bugünkü menüm
sabah peynir zeytin domates slatalık bir çay kaşıgı reçel avuç içi kadar pide(ramazan pidesi)
ara sekersiz nescafe bir kuru kayısı bir ceviz
öglen yeşil mercimek salatası(ilk defa yedim çok güzelmiş) bir kücük kabaklı börek yarım cevizli kek
askama salata ve corba ile bitiriyorum

2,5 litre su 1,5 saat açıkhvada yürüyüş
ben az yedigimi düşünmüyorum canım karnım doyana kadar yiyorum yani...
şu börekleri ve kekleri menünden çıkarma vakti gelmedimi:34:

saçmaladım bugun resmen
yesılcay
pek abartılı degil simit hariç...
1/11/2013

9:30 3 tam ceviz

15:00 mercimek yemeği / yarım dilim tam buğday köy ekmeği / yarım kıymalı gözleme

spor
300 cal yürüyüş (yağ yakımı)
50 cal bisiklet (yağ yakımı)
60*3 dumbıl ile yanlara çalışma
20*3 kürek (kol, omuz, sırt için)
10*3 dizleri karna çekme (alt karın için)
10*2 göğüs hareketi1
8*3 göğüs hareketi2
çok güzelll....:46:yediklerini zaten yaptııgın sporla yakıyosundur ......
yasakları delesım var artık az beslenme ve tatlı yeme donemine gırmiş bulunmaktayım herseyı yıyesım var
aman sakın öyle yapim deme serveycim hani iddalaşmıştık unuttunmuu:20:
Kızlar çok kötüyüm. Bir yöntem,çare söyleyin bana. Kendimi durduramıyor sürekli yiyorum. Ne bulursam. Tüm motivasyonumu kaybettim. :( Böyle devam edersem değil kilo kaybetmek,100 kilo olup tavan yapacağım.

canım menünüde yazmyorsun sen ...ama böyle yaparsan seni rencide eden insanların eline koz vericen ..sakın bırakma kendini hem sen cezalısın hemen bana söz vermeni istiyorum bir ceza seçip uygulayacaksın bak kızıcamm yoksaa:19:

canımmm naptınız yaaa bırakmayın kendinizi zayıflıycaz incecik olucaz istedgimiz her şeyi giyebilicez şimdi yapabiliyormuyuz hayırrrrr çare istersen zayıflama kürlerine bak yogurtlu zencefilli karısım var ben denedim ama kabızlık yaptı bende yapamadım ama yorumlar güzel (günde 500 gr verdiren kür) diyor bir dene istersen yarın böyle görmiycem haydi tekrardan var mısınnn

canımmm naptınız yaaa bırakmayın kendinizi zayıflıycaz incecik olucaz istedgimiz her şeyi giyebilicez şimdi yapabiliyormuyuz hayırrrrr çare istersen zayıflama kürlerine bak yogurtlu zencefilli karısım var ben denedim ama kabızlık yaptı bende yapamadım ama yorumlar güzel (günde 500 gr verdiren kür) diyor bir dene istersen yarın böyle görmiycem haydi tekrardan var mısınnn

çok haklısın canım istedigimizi giymek için yol zayıflamaktan geçiyor.. olsun 6 ay zorlukk çekicez ama ömr boyu mutlu olucaz herkesin bakışlarından rahatsız olmicaz ..ne diyeyim zayıf insan ları görüp iç geçirmicez ..magazaya girip üzgün çıkmıcaz istedigimiz ellbiseleri alcaz begendigimizi alıcaz ama olanı degil.. işte bütün bunlara degmezmi sadece 6 ay ben umutluyum vericem bu kiloları ..........

Kızlar zayıflamayı tabi ki de çok istiyorum. Kendimi kötü hissetmek ve aman şunu giydim şuram çıktı aman bu yakıştı mı acaba gibi düşünceleri yaşamak istemiyorum artık. Zayıflamalıyım, daha mutlu ve özgüvenli olmak için bunu yapmalıyım. Bu bilinç hep var kafamda ama 3 günüm iyi geçse 4. gün tutamıyorum kendimi. Çok da üzülüyorum bu duruma. ve sizin de dikkatinizi çekmiş son zamanlarda hiç menü yazmadım, bunun sebebi yediklerimi yazmaya utanmam. :(

Acaba bu diyet olayını çok mu hayatımın odak noktası haline getiriyorum? Zorunluluk gibi gördüğümden mi devam edemeyip,3. günde pes ediyorum? Ne zaman bir konuyu kafamda takıntı yapsam, aksi yönde ilerlerim. 88'li kilolara çıkma sebebim de bu aslında; hali hazırdaki kilomu takıntı yapıp,aman vermeliyim aman zayıflayayım aman diyete başlayayım demem. Çok değil 1-1,5 sene önce 78 kilodaydım hatta 76'ları gördüğümü hatırlıyorum. Sonra takıntı yapa yapa, dikkat edeyim derken strese girip aksine daha çok yemeye başladım ve bu kiloya geldim. Kendime yasak koyunca daha mı cazipleşiyor acaba her şey ?

Haydi beyin fırtınası yapalım, yönlendirin beni. İhtiyacım var. :(

Son düzenleme:
Kızlar zayıflamayı tabi ki de çok istiyorum. Kendimi kötü hissetmek ve aman şunu giydim şuram çıktı aman bu yakıştı mı acaba gibi düşünceleri yaşamak istemiyorum artık. Zayıflamalıyım, daha mutlu ve özgüvenli olmak için bunu yapmalıyım. Bu bilinç hep var kafamda ama 3 günüm iyi geçse 4. gün tutamıyorum kendimi. Çok da üzülüyorum bu duruma. ve sizin de dikkatinizi çekmiş son zamanlarda hiç menü yazmadım, bunun sebebi yediklerimi yazmaya utanmam. :(

Acaba bu diyet olayını çok mu hayatımın odak noktası haline getiriyorum? Zorunluluk gibi gördüğümden mi devam edemeyip,3. günde pes ediyorum? Ne zaman bir konuyu kafamda takıntı yapsam, aksi yönde ilerlerim. 88'li kilolara çıkma sebebim de bu aslında; hali hazırdaki kilomu takıntı yapıp,aman vermeliyim aman zayıflayayım aman diyete başlayayım demem. Çok değil 1-1,5 sene önce 78 kilodaydım hatta 76'ları gördüğümü hatırlıyorum. Sonra takıntı yapa yapa, dikkat edeyim derken strese girip aksine daha çok yemeye başladım ve bu kiloya geldim. Kendime yasak koyunca daha mı cazipleşiyor acaba her şey ?

Haydi beyin fırtınası yapalım, yönlendirin beni. İhtiyacım var. :(
olabilir aslında takıntı yapmaman gerek. diyet degil yaşam biçimi yapmalıyız saglıklı beslenmeliyiz bak şöyle öneride bulunabilirim sana ..kendim yaptım ve başarılı oldum ...haftada birgün kaçamak günü ilan et mesela ben her her cuma yapıyoyurdum halende yapıyorum böylelikle canım kaçamak yapmak istese şurda cumaya ne kaldıki deyip cumayı bekliyordum:1: ve ogün hangi yemegi canım istedise doyana kadar yerdim diyeti bozdum pşskolejısinede girmezdim....ertesi gün aynen devam ederdim bide haftalık hedef koymanı tavsiye edebilirim ...

kızlar meriliyle karar verdik yardımcı kaptan almak için ...bu iş için cekum arkadaşımızı uygun gördük ...kendiside kabul etti sag olsun
yardımcı kaptanlıgın hayırlı olsun CEKUMCUM
:54:

AAAAAA bu saat olmuş kimse girmemişş nerdesiniz çıtır adaylarım :15::15::15:

Son düzenleme:
kızlarrr dereceye girmişiz 3. olmuşuz az daha gayrat edelim birincilik bizimm olsun artıkk.......kilo verenleri tebrik ederim vermeyenlerinde biraz daha gayret edip haftaya daha iyi olmalarını rica ediyorumm ,
ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM :nazar::32:

bugün yediklerimi de yazayım bakalım akşamı çorbayla açıyorum be yarın sabah spor başlıycak söz

sabah 1 dilim ekmek biraz kaşar

ara 1 kavala kurabiyesi 2 hurma

öğle hiçbirşey

ara 2 hurma

selam kızlar ben geldim dün ki menümü tamamlayayım bi önce

akşam 2 kase yoğurtlu çorba 2 kaşık kadar kıymalı musakka 1 bardak vişne suyu

ara yarım armut birazda nar..

pek sözümde duramadım ama :1:

saçmaladım bugun resmen
yesılcay

canım miktarları da yaz bakalım ne kadar saçmalamışsın:34: aslında akşama kadar iyiymiş kek e rağmen akşam fazla kaçmış... turşuda olmamış canım gerçi orda su tutar vucudunda:50:

hadi bakalım görücez bende ilk üç olacagım ..artık birincilikmi olur onu bilemem..:21:

en çok kilo yüzdelik kilo veren birinci oluyoryaa..
evde leslie yap canım çok faydalı:34:

:45::45:sen ceza aldın tatlım cezanı seç uygula ......

ok tamam seni haftaya kilo vermiş olarak görücez kesin ama bak söz verdin yapılacak spor unutma:34:

canım başladım bu sabah leslie 2 mil yaptım... ara verdiğim için 3 milden başlamak istemedim şimdi de 3 mil olanı yapıcam inşallah...

Back
X