• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar
öncelikle cuma günü yemeğe misafirimiz vardı sular kesildi bide üstüne annemle telaşa düştük, neyse onu atlattık ama cumartesi de benim arkadaşlarım geldi yemeğe gece de bende kaldılar kız gecesi yaptık yanii o yüzden iki gündür bi türlü gelemedim kusuruma bakmayın..

ama şu nişan işi de iyice yaklaştı artık iyice dikkat etme dönemine girmem lazım 4 kilo kaldı vermem gereken vereyim de kurtulayım artık.. pilatesime de geri başlıyorum inşallah.. günde de 3 litre su içmeye gayret göstericem.. yarından itibaren bambaşka bir merili olcam göreceksiniz..

ahada burada size söz veriyorum yılbaşında bu kız 57 kilo olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar motivasyon düştü gibi geliyor bana ne dersiniz kilo kolay alınıyor ama malesef vermek çok zor biraz dişimizi sıkıcaz elbet hepimizin canı çekiyor ama artık nefsimize dur demenin zamanı geldi artık zayıflayacagım bu istemedigim görüntüyü görmeyeceğim demeliyiz kendimize bunun içinde inanın sadece menümüzü azaltmak sporu artırmak yetecek bize çok kolay olmayacak belki ama olacak haydi hep beraber sağlıklı olmaya güzel olmaya zayıflamaya var mısınız
benim hiçççç bırakmaya niyetim yokk ....ya vericem ya vericem başka alternatif yok yanii...
ben varım...
bugünkü menüm yarım litre su peynirli tost çay
ara 2 kuru kayısı 1 ceviz
15.30 yarım litre su 1 etli pide lıght cola

aksam yok acıkmadımda zaten 1 nescafe

saat 8 gibi 1 elma 3 kaşık yoğurt yiyeceğim
2.5 litre su yARIM SAAT ELİPTİK
çok güzel gidiyosunn...:46:
selam kızlar
öncelikle cuma günü yemeğe misafirimiz vardı sular kesildi bide üstüne annemle telaşa düştük, neyse onu atlattık ama cumartesi de benim arkadaşlarım geldi yemeğe gece de bende kaldılar kız gecesi yaptık yanii o yüzden iki gündür bi türlü gelemedim kusuruma bakmayın..

ama şu nişan işi de iyice yaklaştı artık iyice dikkat etme dönemine girmem lazım 4 kilo kaldı vermem gereken vereyim de kurtulayım artık.. pilatesime de geri başlıyorum inşallah.. günde de 3 litre su içmeye gayret göstericem.. yarından itibaren bambaşka bir merili olcam göreceksiniz..

ahada burada size söz veriyorum yılbaşında bu kız 57 kilo olacak...

hoş geldin canım ...benimde sözüm söz yıl başına kadar en az 75 olacamm:21:

menümm
sabah...
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 biber köz
maydanoz
ara
1 mandalin
tuzlu çubuk
akşam 1 tabak etli bamya 4 kaşık bulgur pilav salata
su 3 litreye yakın
spor bugun yapamadım misafirim vardı

ay sormayın yaaa ne oldu bıze bole yaaa benım o motıvasyonuma ne oldu hepsını yıtırdım

yılbasında nasıl 63 olcam 19 kilo veremem ki basaramıyacagım gsliba😔😔😔😔

hep tedırgınım agzıma bışey goturdugumde vıcdan azabı hıc keyıf slamıyorum hep stres yılbadına basaramıyacagım da

* Her üye kendi kilo bildirimini perşembe günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..mazereti olan
cuma günü en geç 12:00 kadar bildirim yapmak zorundadır.....

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

>>> 1.sarı kart,2.sarı kart ve kırmızı kart ile diskalifiye...

sarı kartların silinmesi>>> bu konuda sarı kart silinmez...

* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..mesajlarınızı numaralandırınız...

sarı kartların silinmesi>>> bu konuda sarı kart silinmez...!özel durumlar kaptanın insifiyatinde...!

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile sayısını bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...

sarı kartların silinmesi>>> genel bireyselde ilk 3 dereceye girenlerin sarı kartları silinir.her kilo verdiği hafta,bir önceki sarı kartı silinir...!

* yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyum sağladığı kanaatine varılınca listeye dahil edilir.

*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...

YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK

yüzdeleri toplanarak, kişi sayısına bölünüyor...

Bugün için aldığım kararlar;

Düzenli menü paylaşımı
Aksatılmayan spor (ki birazdan 1 saat yürüyeceğim)
Kilo verme konusunda bazı takıntılardan kurtulmak
Dert etmemek,rahat olmak

Bugün için aldığım kararlar;

Düzenli menü paylaşımı
Aksatılmayan spor (ki birazdan 1 saat yürüyeceğim)
Kilo verme konusunda bazı takıntılardan kurtulmak
Dert etmemek,rahat olmak

herkese günaydınnnnnnn bomba gibi dönüyorum
bütün saçmalıklarımı bırakıyorum eskisi gibi olmalıyım umarım bu esnada kilo almamışımdır aldıysam da geri veririm sanki yapmadığım şey mi alıp vermek:)
neyse umarım iyi bir hafta olur hepimize
bildirim günlerimizi cumaya alalım arkadaşlar biz de ne dersiniz hem haftayı tamamlarız hem de birgün daha kazanmış oluruz diğer gruplarla da yarışıyoruz sonuçta

Günaydın Kızlar

Hafta sonu cenaze evindeydim.Allah rahmet eylesin amcanın ruhuna diye diye zorla birşeyler yedirdiler.Hepside hamur işi.:(((((((((((((((

Umarım bu hafta toparlarım

Bugun kü menüm

Sabah

2 yumurta omlet yumurtaya hayır diyemiyorum

Kiprit kutusu kadar peynir

yarım salatalık

bu arada birkaç gündür yasadıklarımı özetleyeyim. öncelikle reglydim ayrıca çok fazla ortamda bulundum sürekli bir şey ikram edildi ve geri çevirdim ve hep tatlıydı çevirdiklerim insanların neden yemiyorsun sorularına cevap vermek eziklikti sankı neden yemediğim için üzülüyordum öte yandan organizasyonlara giderken güzel giyinmek istiyorsun ancak istediğim gibi değilim diye stres yapıyorum o yüzden canım sıkıldı.

busenin önerisi bana mantıklı geldi. haftada bir gün serbest gün olsun o gün bir kısıtlama getirmeyeyim çok işe yarayabilir neden mi çünkü genelde söyle olmuyor mu kendimizi tutuyoruz sonunda bır bırakıyoruz mesela bir gün gönlümüzce geçiyor sonra pişman oluyoruz ertesi gün başlamıyoruz bıraktık diye ama o gun serbest gün olursa ertesi gün kaldığımız yerden devam ederiz. bu hafta bunu deneyeceğim ve işe yarayacağını düşünüyorum

bir de sunu düşünüyorum arkadaşlar sonuçta istediğim kiloya gelince normale döneceğim ve yine tatlıya dönüş yaparsam yinde alacağım iyisi mi az yiyerek tatlıdan da dengeleyerek vermeliyim. tatlıdan az yiyerek devam edeceğim

buraya hesap vermediğiniz zaman salıyor insan verince daha iyi oluyor kendini sorumlu hissediyorsun o yüzden burayı bırakmamalıyız.

Back
X