- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
- #54.161
Kızlar teşekkürler geçen hafta ceza alınca toparladım ama inşallah böyle devam eder.Kaçamak yapsam eminim bir günde hemen alırım
aman sakınn ha kaçamak yapim deme sakın öyleyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar teşekkürler geçen hafta ceza alınca toparladım ama inşallah böyle devam eder.Kaçamak yapsam eminim bir günde hemen alırım
aman sakınn ha kaçamak yapim deme sakın öyleyse![]()
Geçen hafta: 87,8 kg
Bu hafta: 87 kg
Fark: 0.8
Yüzde: 0.91
Merhaba kızlar,
Ben bu sıralar çok yoğunum, o sebeple izne ayrılıyorum. Bu hafta çok güzel kilolar verilmiş.Umarım döndüğümde de hem ben hem de sizler baya yol almış oluruz.
Hepinizi öpüyorum.
yesek hepsini yerizde ama vücudumuza yaptıgımız eziyeti düşünelim zaten bu düşünce geri adım attırıyor bize..kızlar merhabaaas
ben dıyet yapamayan bırıyım sadece azaltarak verebılıyorum çünkü mantıklısı o bırakınca hepsı gerı alınır yoksa mesela oglum bır haftadır pizza ıstıyor bugun goturduk en son akşam yemegınde esimle uc kişiyız ıkı orta boy soledık ben pek ac degılım dedım bır boyda 6dılum var cok actım yesem yerdım ama kuzlara ne hesap verırım dedım ve cok az yedım ıkı parca yedım sadeceyesem 3dılım daha yerdım ama olmazzzzz
![]()
pizzaları yakmak için yarın spor olarak yürüyüş yapmalısınmenumu yazayım hemen
sabah sımıt yarım kıbrıt kutusu peynır yesılcay
ara 1muz kucuk elma turk kahvesı
oglen corba yogurtlu ıspanak borek vardı ıkı ısırık aldım
komposto ve sambalıyı yemedım
ara bır kase yogurt 5badem
aksam ıkı parca pızza ayran
sutlu nescafe
bu hafta bakalım herkes başarılı bir şekilde kendini eklerse diger hafta cumaya alırız bildirimleribıldırımı herkes kendı hesaplarsa ve cuma olursa daha ıyı olcak bence
cekum hiç böyle yapmamıştı nerelerdesin cekumm...baktım grup olarak güzel vermişiz gerçi ben kendimi çok beğenemedim inşaallah haftaya daha iyi sonuç olur benim için cekumu göremedim bir problem yoktur umarım cekummmm nerelerdesinnnnn????
kekleri börekleri kessen eminim daha fazla verirsinbugünkü menüm
sabah peynirli tost bitki çayı
öğlen ıspanaklı börek tarçınlı kek iki çatal (yarım bile değil yani) çay
akşam mercimek çorbası 1 kase 3 çatal zeytinyağlı pirasa 2 kaşık yogurt
2.5 litre su
selam kızlar bende menümü yazayım
sabah 1 kase müsli süt ile
öğle 3 mercimek köftesi yağsız, 2 yaprak marul 1dilim tambuğday ve 1 dilim salam
akşam ciğer sote yarım tabak kadar 1 dilim ekmek
su 3lt kadar spor yok
slm kızlar ben geldimm
kaçamak yaptımmı diye sorarsanız şöyle söyleyim tüm ısrarlara ragmen 1 kurabiye ve 2 ççatal tatlı aldım böreklere dokunmadım
artık yarın dengelerim daha az yiyerek ve spor yaparak![]()