• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta: 87,8 kg
Bu hafta: 87 kg
Fark: 0.8
Yüzde: 0.91

Merhaba kızlar,

Ben bu sıralar çok yoğunum, o sebeple izne ayrılıyorum. Bu hafta çok güzel kilolar verilmiş.Umarım döndüğümde de hem ben hem de sizler baya yol almış oluruz.

Hepinizi öpüyorum.

Geçen hafta: 87,8 kg
Bu hafta: 87 kg
Fark: 0.8
Yüzde: 0.91

Merhaba kızlar,

Ben bu sıralar çok yoğunum, o sebeple izne ayrılıyorum. Bu hafta çok güzel kilolar verilmiş.Umarım döndüğümde de hem ben hem de sizler baya yol almış oluruz.

Hepinizi öpüyorum.

harikasın canm 800 gr vermişsin :46:seni izinli yazıyorum fazla ara verme ama tm mı tatlım:54:

***9.takım 334.ETAP***

betul77 (68,1/66,6/1,5/%2,20)
merili (61,7/62/-0,3/%-0,49 )
buse8(86,3/84.8/1.5/%1.74)
servey(73/72,4/0,6/%0,82)
zayiflicim(87,8/87/0,8 /%0,91 )
cekum(93,4/0 /0 /%0)
ddanes(57,6/57,4/0,2 /%0,35 )
İlkay80(91,7/90,8/0,9/%0,98)

[SUP]slam kızlar menümü yazıp çıkayım bir arkadaşa gidecem byk ihtimal gece gire bilirim artık

sabah ...
salatalık
2 dilim tb ekmek
peynir
açık çay
ara..
1 elma
2 galete
yeşil çay
akşam..
balık
salata

bu kadar şimdi arkadaşta bişey yememeye dikkat edicem gece buraya yazarım kaaçamak yaparsam
[/SUP]:49:[SUP]

umarım yapmam..
[/SUP]

kızlar merhabaaas
ben dıyet yapamayan bırıyım sadece azaltarak verebılıyorum çünkü mantıklısı o bırakınca hepsı gerı alınır yoksa mesela oglum bır haftadır pizza ıstıyor bugun goturduk en son akşam yemegınde esimle uc kişiyız ıkı orta boy soledık ben pek ac degılım dedım bır boyda 6dılum var cok actım yesem yerdım ama kuzlara ne hesap verırım dedım ve cok az yedım ıkı parca yedım sadece:50:yesem 3dılım daha yerdım ama olmazzzzz:17:

menumu yazayım hemen
sabah sımıt yarım kıbrıt kutusu peynır yesılcay
ara 1muz kucuk elma turk kahvesı
oglen corba yogurtlu ıspanak borek vardı ıkı ısırık aldım
komposto ve sambalıyı yemedım
ara bır kase yogurt 5badem
aksam ıkı parca pızza ayran
sutlu nescafe

hamur turevı oldu buguku menude hemen dengeleyecegım merak etmeyın
normalde o sambalini gotururdum pızzanın ıkı katını yerdım ama yemedım:42:
bakalımm bırakmak yok devammm

serbest gun cumartesı yada pazar olacak simdiden bıldıreyım esımın babaannesıne gıdecegız umarım kacırmam

baktım grup olarak güzel vermişiz gerçi ben kendimi çok beğenemedim inşaallah haftaya daha iyi sonuç olur benim için cekumu göremedim bir problem yoktur umarım cekummmm nerelerdesinnnnn????

bugünkü menüm
sabah peynirli tost bitki çayı
öğlen ıspanaklı börek tarçınlı kek iki çatal (yarım bile değil yani) çay
akşam mercimek çorbası 1 kase 3 çatal zeytinyağlı pirasa 2 kaşık yogurt

2.5 litre su

selam kızlar bende menümü yazayım

sabah 1 kase müsli süt ile

öğle 3 mercimek köftesi yağsız, 2 yaprak marul 1dilim tambuğday ve 1 dilim salam

akşam ciğer sote yarım tabak kadar 1 dilim ekmek

su 3lt kadar spor yok

slm kızlar ben geldimm:3:
kaçamak yaptımmı diye sorarsanız şöyle söyleyim tüm ısrarlara ragmen 1 kurabiye ve 2 ççatal tatlı aldım böreklere dokunmadım
artık yarın dengelerim daha az yiyerek ve spor yaparak
:8::8:

[/COLOR]
kızlar merhabaaas
ben dıyet yapamayan bırıyım sadece azaltarak verebılıyorum çünkü mantıklısı o bırakınca hepsı gerı alınır yoksa mesela oglum bır haftadır pizza ıstıyor bugun goturduk en son akşam yemegınde esimle uc kişiyız ıkı orta boy soledık ben pek ac degılım dedım bır boyda 6dılum var cok actım yesem yerdım ama kuzlara ne hesap verırım dedım ve cok az yedım ıkı parca yedım sadece:50:yesem 3dılım daha yerdım ama olmazzzzz:17:
yesek hepsini yerizde ama vücudumuza yaptıgımız eziyeti düşünelim zaten bu düşünce geri adım attırıyor bize..
menumu yazayım hemen
sabah sımıt yarım kıbrıt kutusu peynır yesılcay
ara 1muz kucuk elma turk kahvesı
oglen corba yogurtlu ıspanak borek vardı ıkı ısırık aldım
komposto ve sambalıyı yemedım
ara bır kase yogurt 5badem
aksam ıkı parca pızza ayran
sutlu nescafe
pizzaları yakmak için yarın spor olarak yürüyüş yapmalısın:32:
bıldırımı herkes kendı hesaplarsa ve cuma olursa daha ıyı olcak bence
bu hafta bakalım herkes başarılı bir şekilde kendini eklerse diger hafta cumaya alırız bildirimleri
baktım grup olarak güzel vermişiz gerçi ben kendimi çok beğenemedim inşaallah haftaya daha iyi sonuç olur benim için cekumu göremedim bir problem yoktur umarım cekummmm nerelerdesinnnnn????
cekum hiç böyle yapmamıştı nerelerdesin cekumm...
bugünkü menüm
sabah peynirli tost bitki çayı
öğlen ıspanaklı börek tarçınlı kek iki çatal (yarım bile değil yani) çay
akşam mercimek çorbası 1 kase 3 çatal zeytinyağlı pirasa 2 kaşık yogurt
2.5 litre su
kekleri börekleri kessen eminim daha fazla verirsin:34:
selam kızlar bende menümü yazayım

sabah 1 kase müsli süt ile

öğle 3 mercimek köftesi yağsız, 2 yaprak marul 1dilim tambuğday ve 1 dilim salam

akşam ciğer sote yarım tabak kadar 1 dilim ekmek

su 3lt kadar spor yok

güzel bir menü olmuş afiyet olsun...

bacılarım okadar yoğun bir gündü ki 1 saat önce girip bildirim yapmak istediğimde bildirim yapamadan geri çıkmak zorunda kaldım. şu bildirimi hemencik yapayım sonra okumaya başlayacağım.

30 msj a maalesef ulaşamadım.

kilom: 92,700 kg
verilen kilo:-0,7 kg
yüzde: %0,749 yuvarlıyorum %0,75 :) evet alt sınırı yine korudum bacılar.

ama msj dan mütevelllit bir kart yicem sanırsam.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldimm:3:
kaçamak yaptımmı diye sorarsanız şöyle söyleyim tüm ısrarlara ragmen 1 kurabiye ve 2 ççatal tatlı aldım böreklere dokunmadım
artık yarın dengelerim daha az yiyerek ve spor yaparak
:8::8:

busecim seni tebrik ederim çünkü o ısrarlara rağmen yememenin ne kadar zor olduğunu biliyorum aferin arkadaşım

günaydınnnn kızlarrrrr
iyi bir gün olsun hepimize, yoğun bir gün beni bekliyor ve grip olacağım sanırım burnum akıyor başım ağrıyorrr
neyse herkes güzel güzel devam etsin
kimse asmadan kendini devam etsin
pizzalar için de çok az yedim inanın ve doymadım bunu yaşam tarzı haline getirmek amacımız şimdi herşeyi kısıp 2 ayda 10.12 kilo rahat veririm ancak bırakınca daha fazla alırım yada bir yere gidince ikram edileni bir yere kadar yemiyorsun o yüzden azıcık yıyıp dengelemek mantıklı geliyor bana. yine de dediklerinizi dikkat alırım canım arkadaşlarımmm

***9.takım 334.ETAP***

betul77 (68,1/66,6/1,5/%2,20)
merili (61,7/62/-0,3/%-0,49 )
buse8(86,3/84.8/1.5/%1.74)
servey(73/72,4/0,6/%0,82)
zayiflicim(87,8/87/0,8 /%0,91 )izne ayrılmak istiyor
cekum(93,4/92,7 /0,7/%0,75)
ddanes(57,6/57,4/0,2 /%0,35 )
İlkay80(91,7/90,8/0,9/%0,98)

9.takım ortalaması:% 0.91

Son düzenleme:
Back