- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
- #54.201
arkadaşlar arkadaşım dogum yaptı ıkı gündür o yuzdem yoktum evet hazırım
hoş geldin canım biraz keendinden bahsedermisin...boyun kilon vs..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar arkadaşım dogum yaptı ıkı gündür o yuzdem yoktum evet hazırım
çok güzel ..ben bugün bayaa karıştırdım hiç yazmayayımm daha iyi:44:bugünkü menümude yazayım
sabah nescafe peynir 5 zeytin domates limonlu maydonoz 2 dilim ekmek
kayisili bitki çayı
öğlen ekmeksiz patates salatası
yemek sonrası çayı
akşam peynirli tost 1 bardak kola
3 litre su yarım saat yürüyus
hoş geldin canım biraz keendinden bahsedermisin...boyun kilon vs..
yarın sabah başlıyorum demiiii![]()
165 boyum kılom 70 29 yaşındayım ıkı tane oglum var ev hanımıyım ve acayıp zayıflamak ıstıyorum yanlız cok zor kılo verenlerdenım cok harektlı bır ınsanın aslında heryere yuruyerek gıderım ama nasıl kılo var anlamıyorum
ucundan kurtuldum sahiden. ama cezaya kalmamak için haftada minimum 0,7 kg vermem gerektiğini öğrendim fena mı =) yok canım cips nerdee, bizim evde olmaz öyle şeyler, ormanın içinde oturuyoz zaten alcak yerde yok.geçmiş olsun canım ...bu satte ne cipsi aman sakın bu hafta son rakamla cezadan kurtuldun unutma canım.. seni bu hafta daha iyi görmek istiyoruz sana güveniyorum canımcım
güzel gidiyorsun..
slm sutubcum nasılsın canım bu hafta dönüyormusun aramıza..
daha dikkatli olaydım ikinci olabilirdik bence. sorry kızlar =(KIZLAR 3. OLMUŞUZhepinizi teprik ederim canlarımsınız benim..
haftaya 1 .oluruz inşallahh.hadi kızlar az daha gayret edelim ..kim tutar bizi heheytttt......
bir ben veremedim bir haftada şu 4 kg'ı.yok canım çok degil ben 1 haftada 4 kilo verdigimi bile hatırlıyorum diyete ilk başladıgında ödem ve su atıyor vucüt yagdan gitmiyor yani![]()
10 kg ile senin iş biter canım. hoşgeldin.165 boyum kılom 70 29 yaşındayım ıkı tane oglum var ev hanımıyım ve acayıp zayıflamak ıstıyorum yanlız cok zor kılo verenlerdenım cok harektlı bır ınsanın aslında heryere yuruyerek gıderım ama nasıl kılo var anlamıyorum
halletmişsin canım eline saglık...30 msaj altı kalan çıtırlarım haftaya telafi edin tamammı sarı kart almanızı istemem.betul77nazar:
merili :28
buse8 :+30
servey :+++
zayiflicim20:
cekum :-30
ddanes :26
İlkay80nazar:
buse ablacımm mesaj sayımını unutmuşum çok özürr![]()
salata ve yogurt canım ne tür salata yiyecegin sana kalmış artıkselam kızlar tekrardan...mesajlarımı saydım burdan devam ediyorum cezamı 1 ve 2 birarada olsun benim ki en iyisianca toparlarım... zaten sabah 30 dk leslie ye başladım... zorlamadı devam edicem... buse akşam salat cezasından kasıt sadece yeşil salatamı canım? brokoli yada lahana salatası falan kabul mu?
![]()
aramıza hoş gelldin canım..bende kendimi tanıtayım ..1.62 boy ve 85 civarıyım ev hanımıyım 31 yaşındayımm..senin vericek kilon pek kalmamış hedef kilon kaçtı canımArkadaşlar selamlar öncelikle kendimı tanıtayım 6.takımdan transfer oldum takımınıza eski üyelerdenım
1.63 boy kilo 68
şuan çalışmıyorum çanakkalede yaşıyorum
Spor olarak yüzme haftada 4 gün diğer günler yürüyüş yapıyorum
Zaman buldukça sizi tanımak için eski sayfalara bakarım ama kısaca kendinizi tanıtarsanız sevınırım görüşmek üzere :)
halletmişsin canım eline saglık...30 msaj altı kalan çıtırlarım haftaya telafi edin tamammı sarı kart almanızı istemem.
aramıza hoş gelldin canım..bende kendimi tanıtayım ..1.62 boy ve 85 civarıyım ev hanımıyım 31 yaşındayımm..senin vericek kilon pek kalmamış hedef kilon kaçtı canım
yaşıtız desene :)eger kararlı ve istekli olursan yıl başına kadar verirsin benim yolumm up uzunnnn::18:Hedef 55 CNm
Bu arada bende 31 yaşındayım :)
Daha yanı yolum uzun
sabah ıkı dılım kepeklı ekmek
3 dılım peynır
5 6 felen zeytın
1 cay kaşıgı bal ve cay sekersız
ara ögun bır tane kofret sımdılık bukadar 20 dk yurudum sabah
menumu yazayım guzeller
sabah kepeklı tost yesılcsy
ara 1muz kucuk elma
oglen tavuklu patates ayran minik salata
ara bır kase yogurt 5badem turk kahvesi
aksam yarım kase tarhana fırında 1kucuk parca tavuk yarım patates
oglen tulumba vardı yemedım
TAKIM İÇİ YARIŞ SONUÇLARI
betul77 (68,1/66,6/1,5/%2,20)![]()
buse8(86,3/84.8/1.5/%1.74)
İlkay80(91,7/90,8/0,9/%0,98)
zayiflicim(87,8/87/0,8 /%0,91 )
servey(73/72,4/0,6/%0,82)
cekum(93,4/92,7/0,7/%0,75)
ddanes(57,6/57,4/0,2 /%0,35 )![]()
merili (61,7/62/-0,3/%-0,49 )![]()
%0.75 ALTI KALANLAR
ddanes(57,6/57,4/0,2 /%0,35 )
merili (61,7/62/-0,3/%-0,49 )
CEZANIZI SEÇİP BİZE BİLDİRİN![]()
bugünkü menümude yazayım
sabah nescafe peynir 5 zeytin domates limonlu maydonoz 2 dilim ekmek
kayisili bitki çayı
öğlen ekmeksiz patates salatası
yemek sonrası çayı
akşam peynirli tost 1 bardak kola
3 litre su yarım saat yürüyus
165 boyum kılom 70 29 yaşındayım ıkı tane oglum var ev hanımıyım ve acayıp zayıflamak ıstıyorum yanlız cok zor kılo verenlerdenım cok harektlı bır ınsanın aslında heryere yuruyerek gıderım ama nasıl kılo var anlamıyorum
Arkadaşlar selamlar öncelikle kendimı tanıtayım 6.takımdan transfer oldum takımınıza eski üyelerdenım
1.63 boy kilo 68
şuan çalışmıyorum çanakkalede yaşıyorum
Spor olarak yüzme haftada 4 gün diğer günler yürüyüş yapıyorum
Zaman buldukça sizi tanımak için eski sayfalara bakarım ama kısaca kendinizi tanıtarsanız sevınırım görüşmek üzere :)
3 dilim peyniri biraz daha düşürüp başka şeylerle dengeleyebilirsin canım.. bunlar hep kalorisabah ıkı dılım kepeklı ekmek
3 dılım peynır
5 6 felen zeytın
1 cay kaşıgı bal ve cay sekersız
ara ögun bır tane kofret sımdılık bukadar 20 dk yurudum sabah