• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugünkü menümude yazayım
sabah nescafe peynir 5 zeytin domates limonlu maydonoz 2 dilim ekmek
kayisili bitki çayı
öğlen ekmeksiz patates salatası
yemek sonrası çayı
akşam peynirli tost 1 bardak kola

3 litre su yarım saat yürüyus
çok güzel ..ben bugün bayaa karıştırdım hiç yazmayayımm daha iyi:44::39:

hoş geldin canım biraz keendinden bahsedermisin...boyun kilon vs..

165 boyum kılom 70 29 yaşındayım ıkı tane oglum var ev hanımıyım ve acayıp zayıflamak ıstıyorum yanlız cok zor kılo verenlerdenım cok harektlı bır ınsanın aslında heryere yuruyerek gıderım ama nasıl kılo var anlamıyorum

165 boyum kılom 70 29 yaşındayım ıkı tane oglum var ev hanımıyım ve acayıp zayıflamak ıstıyorum yanlız cok zor kılo verenlerdenım cok harektlı bır ınsanın aslında heryere yuruyerek gıderım ama nasıl kılo var anlamıyorum

zaten hepimiz kilo aldıktan sonra nasıl olduda böyle oldum diye düşünmeden edemiyor:1: ama yediklerine dikkat ederek ve burda yaptıklarını arkadaşlarla bilgi alış verişi yaparak kısa zamanda verirsin canım..

geçmiş olsun canım ...bu satte ne cipsi aman sakın bu hafta son rakamla cezadan kurtuldun unutma canım.. seni bu hafta daha iyi görmek istiyoruz sana güveniyorum canımcım

güzel gidiyorsun..

slm sutubcum nasılsın canım bu hafta dönüyormusun aramıza..
ucundan kurtuldum sahiden. ama cezaya kalmamak için haftada minimum 0,7 kg vermem gerektiğini öğrendim fena mı =) yok canım cips nerdee, bizim evde olmaz öyle şeyler, ormanın içinde oturuyoz zaten alcak yerde yok.

KIZLAR 3. OLMUŞUZ:72::46:hepinizi teprik ederim canlarımsınız benim..:54:haftaya 1 .oluruz inşallahh.hadi kızlar az daha gayret edelim ..kim tutar bizi heheytttt......
daha dikkatli olaydım ikinci olabilirdik bence. sorry kızlar =(

yok canım çok degil ben 1 haftada 4 kilo verdigimi bile hatırlıyorum diyete ilk başladıgında ödem ve su atıyor vucüt yagdan gitmiyor yani:34:
bir ben veremedim bir haftada şu 4 kg'ı.

10 kg ile senin iş biter canım. hoşgeldin.

betul77 :31:nazar:
merili :28 :20:
buse8 :+30:nazar:
servey :+++:nazar:
zayiflicim:25:20:
cekum :-30:20:
ddanes :26:20:
İlkay80 :30:nazar:

buse ablacımm mesaj sayımını unutmuşum çok özürr :(

Son düzenleyen: Moderatör:
menümü de yaziim hemen
sabah
çeyrek patatesli omlet
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tb ekmeği

öğlen 1 haşlanmış mısır

akşam
çeyrek tabak ciğer
2 sıkım mercimekli köfte
1 tb ekmeği

günaydın kılzar güzel bir haftasonu olsun herkese... bursada hava çok güzel 23 derece gezme zamanı tam :1:

selam kızlar tekrardan...mesajlarımı saydım burdan devam ediyorum cezamı 1 ve 2 birarada olsun benim ki en iyisi :34: anca toparlarım... zaten sabah 30 dk leslie ye başladım... zorlamadı devam edicem... buse akşam salat cezasından kasıt sadece yeşil salatamı canım? brokoli yada lahana salatası falan kabul mu?:1:

Arkadaşlar selamlar öncelikle kendimı tanıtayım 6.takımdan transfer oldum takımınıza eski üyelerdenım
1.63 boy kilo 68
şuan çalışmıyorum çanakkalede yaşıyorum
Spor olarak yüzme haftada 4 gün diğer günler yürüyüş yapıyorum
Zaman buldukça sizi tanımak için eski sayfalara bakarım ama kısaca kendinizi tanıtarsanız sevınırım görüşmek üzere :)

betul77 :31:nazar:
merili :28 :20:
buse8 :+30:nazar:
servey :+++:nazar:
zayiflicim:25:20:
cekum :-30:20:
ddanes :26:20:
İlkay80 :30:nazar:

buse ablacımm mesaj sayımını unutmuşum çok özürr :(
halletmişsin canım eline saglık...30 msaj altı kalan çıtırlarım haftaya telafi edin tamammı sarı kart almanızı istemem.:19:
selam kızlar tekrardan...mesajlarımı saydım burdan devam ediyorum cezamı 1 ve 2 birarada olsun benim ki en iyisi :34: anca toparlarım... zaten sabah 30 dk leslie ye başladım... zorlamadı devam edicem... buse akşam salat cezasından kasıt sadece yeşil salatamı canım? brokoli yada lahana salatası falan kabul mu?:1:
salata ve yogurt canım ne tür salata yiyecegin sana kalmış artık:1::kkk:
Arkadaşlar selamlar öncelikle kendimı tanıtayım 6.takımdan transfer oldum takımınıza eski üyelerdenım
1.63 boy kilo 68
Zaman buldukça sizi tanımak için eski sayfalara bakarım ama kısaca kendinizi tanıtarsanız sevınırım görüşmek üzere :)
aramıza hoş gelldin canım..bende kendimi tanıtayım ..1.62 boy ve 85 civarıyım ev hanımıyım 31 yaşındayımm..senin vericek kilon pek kalmamış hedef kilon kaçtı canım

halletmişsin canım eline saglık...30 msaj altı kalan çıtırlarım haftaya telafi edin tamammı sarı kart almanızı istemem.:19:

aramıza hoş gelldin canım..bende kendimi tanıtayım ..1.62 boy ve 85 civarıyım ev hanımıyım 31 yaşındayımm..senin vericek kilon pek kalmamış hedef kilon kaçtı canım

Hedef 55 CNm
Bu arada bende 31 yaşındayım :)
Daha yanı yolum uzun

sabah ıkı dılım kepeklı ekmek
3 dılım peynır
5 6 felen zeytın
1 cay kaşıgı bal ve cay sekersız
ara ögun bır tane kofret sımdılık bukadar 20 dk yurudum sabah

Hedef 55 CNm
Bu arada bende 31 yaşındayım :)
Daha yanı yolum uzun
yaşıtız desene :)eger kararlı ve istekli olursan yıl başına kadar verirsin benim yolumm up uzunnnn::18:
3 dılım peynır
5 6 felen zeytın

güzel başlamışsın :46:

kızlar herkes hedefini koysun benim hedefim haftaya 84 ...daha fazla veririm inşallah:10:

menumu yazayım guzeller
sabah kepeklı tost yesılcsy
ara 1muz kucuk elma
oglen tavuklu patates ayran minik salata
ara bır kase yogurt 5badem turk kahvesi
aksam yarım kase tarhana fırında 1kucuk parca tavuk yarım patates
oglen tulumba vardı yemedım

süpersin canımm :)

TAKIM İÇİ YARIŞ SONUÇLARI
betul77 (68,1/66,6/1,5/%2,20):65::71::72::nazar:
buse8(86,3/84.8/1.5/%1.74)
:72::nazar::46:
İlkay80(91,7/90,8/0,9/%0,98):72::nazar::46:
zayiflicim(87,8/87/0,8 /%0,91 ):nazar::46:
servey(73/72,4/0,6/%0,82):46:
cekum(93,4/92,7/0,7/%0,75):46:
ddanes(57,6/57,4/0,2 /%0,35 ):19:
merili (61,7/62/-0,3/%-0,49 ):20::47:

anaammm sonuncu olmuşuuumm :14:

%0.75 ALTI KALANLAR
ddanes(57,6/57,4/0,2 /%0,35 )
merili (61,7/62/-0,3/%-0,49 )
CEZANIZI SEÇİP BİZE BİLDİRİN :22::22::47::47:

bildirim gününe kadar bal dahil hiç bir tatlıyı ağzıma sürmicem :14: :14:

bugünkü menümude yazayım
sabah nescafe peynir 5 zeytin domates limonlu maydonoz 2 dilim ekmek
kayisili bitki çayı
öğlen ekmeksiz patates salatası
yemek sonrası çayı
akşam peynirli tost 1 bardak kola

3 litre su yarım saat yürüyus

o kola da olmasaymış mükemmelmişş :34:

öncelikle hoşgeldin canım :) buraya günlük yediğin her lokmayı yazınca gün içerisinde ne kadar gereksiz kalori aldığını farkedeceksin.. işte o zaman asıl kilo aldığın şeyler ortaya çıkacak :34:

1.63 boy kilo 68

hoşgeldin canım, bende 1.73 boyunda 62 kiloyum 24 yaşındayım bekarım :D:D

3 dılım peynır
5 6 felen zeytın
3 dilim peyniri biraz daha düşürüp başka şeylerle dengeleyebilirsin canım.. bunlar hep kalori :D bi kalori cetveline bak netten o zaman herşeyin ne kadar çok kalorili olduğunu görünce şaşıracaksın :/

Back
X