• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

giremediğim için çok özür dilerim ben tam olarak adapte olamadım çünkü eşim bir müddet işe gitmedi cumayacada evde buraya girmem ve diyete devam etmem kolay olmuyo cuma gününece net giremeyeceğim ama ondan sonra düzelir evli olanlar bilir 2 çocuk 1 de eş kendimi ayarlayamadım cuma günü tam olarak başlasam sizce sakıncası olur mu yada ne yapmalıyım yardım edin cevap bekliyorum

selamlar herkese menümü yazayım öncelikle

sabah 1 kase yarım yağlı sütle müsli

öğle yarım tabak kuru fasulye 2 dilim tam buğday

akşam 1 tabak brokoli salatası 2 kaşık kavrulmuş lahana 1/2 dilim tam buğday

ara 1 mandalina çeyrek nar

su 2 lt kadar spor 60 dk leslie

selam kızlar iki gündür giremedim ve küçük oğlumun doğum günü vardı iki gündür onu kutluyoruz dün aileler arasında kutladık bugünde arkadaşlarıyla..kaçamaklarım oldu çok menülerümü yazamıyorum:17::17: yarından itibaren kaçamak yok ama nolur cuma yapalım bildirimi yoksa ben toparlanamammm :14::14:

doğum gününüz kutlu olsun :nazar:

arkadaşlar okudugunuz üzere servey ve ilkay arkadaşımız cuma günü bildirinimizi yapalım diyor ..
ama sorun şuki ben cuma günü listeyi hazırlamaya zaman bulamaya bilirim çünkü eşim cuma günleri çalışmıyor..
şöyle önerim var .
1.her hafta sırayla bir arkadaşımız listeyi hazırlayıp paylaşım alanına taşısın
2.veya her üye kendini listeye eklesin paylaşım bir şekilde halledilir .
3.kim ugraşacak bunlarla sen perşembeleri listeyi hazırla
:1:
evet kızlar herkes 1.2 veya 3 diye oy kullansın

bencede 2 şık olur gibi... arkadaşların dediği doğru biryandan 1 gün daha kazanırız toparlanmak için ama geç kalan olursa bildirime ne olacak?

[SUP][/SUP]

seni çok ıyı anlıyabılıyorum sabah canım bisey ıstemedı oglen gıbı turk kahvesı yanında enfes bır dılım yas pasta ıkram edıldı gerı cevıremedıgım bır buygun evındeydı yedım ınanılmazdı içinden sızın cıglıklarınızı duydum,resmen bırak o catalı dıye benı durttunuz,çikolata reklamı var ya anne karnından alması için bagırıyor onun gıbıydınız ama olumsuzu:15:

:52::52: kızlar alemsiniz ya akşam akşam güldürdünüz beni...bende nedense hep yiyip bitirdikten sonra oluyor:27: b,raz daha sık bakayım ben buraya..

aynen yaa alemim tabi:39:oglen yemegınde masanın fotosunu cekip size göndermek ıstedım,dıyecektım ki hıc soz ıstemıyorum bu masadan nasıl kalkılır onun yolunu anlatın bana:1:

oglen muazzamdı menu o yuzden dukkanı erkenden kapattım ya keske kapatmasaydım nasıl acıktımmmm anlatamam:53::53::53:

buraya hesap vermenın sorumlulugu olmasa ooooo neler olurdu şimdi :21:
aralıkta br sınava gırecegım ona hazırlanmam gerek bır ay boyunca gece oturup calışcam en tehlikeli zaman geliyorrr

Selam kızlar..
Menüm:
sabah 06:30 1 ceviz
öğlen arkadaşlarla brunch a gittik 11.30 - 13:00 arası oyalana oyalana
3 mini poğaça
1 kaşarlı omlet
5 zeytin
3kk peynir
yarım domates 2 dilim salatalık
2mini nugget
parmak kadar börek
bir kaşık kadarda sebze sote
yazınca çok geldi gözüme ama hepsi bir lokmalık minik şeylerdi
reçel bal çikolata ıslak kek kurabiye bölümüne iç geçirdim ama yanına bile yaklaşmadım belirtmek isterim

akşam 17:30 da
1 kepçe zeytinyağlı barbunya 1 ince dilim tb ekmeği
(annem zorladı diye yedim yoksa yemicektim)

+ 2,5 lt su ve yarım saat yürüyüş

seni çok ıyı anlıyabılıyorum sabah canım bisey ıstemedı oglen gıbı turk kahvesı yanında enfes bır dılım yas pasta ıkram edıldı gerı cevıremedıgım bır buygun evındeydı yedım ınanılmazdı içinden sızın cıglıklarınızı duydum,resmen bırak o catalı dıye benı durttunuz,çikolata reklamı var ya anne karnından alması için bagırıyor onun gıbıydınız ama olumsuzu:15:
çok güldümm:60::60::60::60:
busecim 2.sık daha uygun gibi ama ben onuda yapmayı bilmiyorum sen bize öğretirsen herkes kendini ekleyebilir sanırım
tabi ögretirim canım ne demek:13:
tabiki 2olsun derım:72:
zaten buseciğim persembeden taslagı atıyor cumma herkes bildirim yaparken en son bildirim yapanı alıntı yapıp kendısını ekleyecek boylece en sonuncu kendını ekledıgınde tam liste hazır olur,hatta buseciğim persembe gunu listeyı koyunca altına hesaplama seklini de koyarsa her defasında nasıl hesaplanıyordu denmez arkadaslar ne dersınız
iyi fikirr:34:
giremediğim için çok özür dilerim ben tam olarak adapte olamadım çünkü eşim bir müddet işe gitmedi cumayacada evde buraya girmem ve diyete devam etmem kolay olmuyo cuma gününece net giremeyeceğim ama ondan sonra düzelir evli olanlar bilir 2 çocuk 1 de eş kendimi ayarlayamadım cuma günü tam olarak başlasam sizce sakıncası olur mu yada ne yapmalıyım yardım edin cevap bekliyorum
canım ne zaman hazır hissedersen gel derim ben.. çünkü kurallarımız var listeye eklendikten sonra kural ihlali yapmanı istemem sen hazır hissedince topigimizin kapısı açık sana:16:
selamlar herkese menümü yazayım öncelikle

sabah 1 kase yarım yağlı sütle müsli

öğle yarım tabak kuru fasulye 2 dilim tam buğday

akşam 1 tabak brokoli salatası 2 kaşık kavrulmuş lahana 1/2 dilim tam buğday

ara 1 mandalina çeyrek nar

su 2 lt kadar spor 60 dk leslie
güzel menü afiyet olsun ... akşam ekmek olmasaymış iyiymiş ..cezana uyuyorsun gözüm üstünde:27:
bencede 2 şık olur gibi... arkadaşların dediği doğru biryandan 1 gün daha kazanırız toparlanmak için ama geç kalan olursa bildirime ne olacak?
3 defa geç kalan veye bildirimde bulunmayan diskalifiye:50:
buraya hesap vermenın sorumlulugu olmasa ooooo neler olurdu şimdi :21:
aralıkta br sınava gırecegım ona hazırlanmam gerek bır ay boyunca gece oturup calışcam en tehlikeli zaman geliyorrr[/QUOTE
zihnin açık olsun şekerimm..:16:
Selam kızlar..
Menüm:
sabah 06:30 1 ceviz
öğlen arkadaşlarla brunch a gittik 11.30 - 13:00 arası oyalana oyalana
3 mini poğaça
1 kaşarlı omlet
5 zeytin
3kk peynir
yarım domates 2 dilim salatalık
2mini nugget
parmak kadar börek
bir kaşık kadarda sebze sote
yazınca çok geldi gözüme ama hepsi bir lokmalık minik şeylerdi
reçel bal çikolata ıslak kek kurabiye bölümüne iç geçirdim ama yanına bile yaklaşmadım belirtmek isterim

akşam 17:30 da
1 kepçe zeytinyağlı barbunya 1 ince dilim tb ekmeği
(annem zorladı diye yedim yoksa yemicektim)

+ 2,5 lt su ve yarım saat yürüyüş

fazla karışık olmuş poçalar olmasa daha iyi gibi..
merili tatlım oy kullanmamışsın herkes kullansın lütfen olurmu
:34:

***9.takım 335.ETAP***

betul77 (66,6/0/0/%0)
merili (62/0/0/%0 )
buse8(84,8/0/0/%0)
servey(72,4/0/0/%0)
cekum(92,7/0 /0/%0)
ddanes(57,4/0/0 /%0 )
İlkay80(90,8/0/0/%0)

YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

kızlar yukarıda liste hazırladım bu hafta herkes kendini ekleyecekse provasını yapalım diye düşündüm:1: herkes kendini olmak istedigi kiloda yazsın:52::52::52:
bilmeyenler için yazayım listeye nasıl kendini ekleyecek .şöyle listeyi koplayalıp konuya cevap ver.butonuna basacaksınız sonra sol üst köşede bulunan A/A SEÇENEGİNİ SEÇİP KOPYALADIGIN LİSTEYİ YAPIŞTIRACAKSIN BU KADARR
:8::8:

***9.takım 335.ETAP***

betul77 (66,6/0/0/%0)
merili (62/0/0/%0 )
buse8(84,8/65/19.8/%23.35)
:52::52::52::52::52::52:
servey(72,4/0/0/%0)
cekum(92,7/0 /0/%0)
ddanes(57,4/0/0 /%0 )
İlkay80(90,8/0/0/%0)

***9.takım 335.ETAP***

betul77 (66,6/0/0/%0)
merili (62/0/0/%0 )
buse8(84,8/0/0/%0)
servey(72,4/0/0/%0)
cekum(92,7/0 /0/%0)
ddanes(57,4/0/0 /%0 )
İlkay80(90,8/75/0/%0)
:46::46::46::46:

YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
kolaymış canım yaaa biz yaparız bunu:52::52::52:yüzdeyü yazmadım şimdilik cumaya artık ahhhhh bu rakamı gerçektede bir görebilsemmmmm

Son düzenleme:
165 boyum kılom 70 29 yaşındayım ıkı tane oglum var ev hanımıyım ve acayıp zayıflamak ıstıyorum yanlız cok zor kılo verenlerdenım cok harektlı bır ınsanın aslında heryere yuruyerek gıderım ama nasıl kılo var anlamıyorum

Hoş geldin aramıza emin ol burada olmanın çok faydası var sende görüceksin

Günaydın Kızlar

Hafta sonu hastalandım üşütmüşüm hiç halim yok cumadan beri yazdıklarınızı okumaya çalıştım.Anladığım bildirimi cuma yapıyoruz ve yüzdesini herkez kendi hesaplıyor

**9.takım 335.ETAP***

betul77 (66,6/0/0/%0)
merili (62/0/0/%0 )
buse8(84,8/0/0/%0)
servey(72,4/0/0/%0)
cekum(92,7/0 /0/%0)
ddanes(57,4/50/0 /%0 )
İlkay80(90,8/0/0/%0)

olacak olacak :46:

tünaydın kızlar gezmelere gidicem birazdan 30 dk leslie mi yaptım( kaptan :34:) sabah kahvaltım yine sabit müsli ile sut 1 kase geç oldu biraz kahvaltı oğlen yemeğini 2 gibi yerim artık görüşürüz

Back
X