• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba hanımlar;

nasıl gidiyor. benim herzaman ki gibi şu anda tartıda 92 çıkıyom sanki o yavaşlama dönemim bitiyor gibi. hadi hayırlısı =)

Buse ablacım dün koltukta uyuyakalmışım annem yatağına git diye uyandırınca menümü yazmadığım aklıma geldi telden girip hemen menümü yaziim dedim o yüzden önceki mesajları okuyamamıştım. Bende 2. Den yana kullanuyorum oyumu.. Eklene eklene listenin son hali oluşur kimseye de yük binmemiş olur :)

bencede 2 şık olur gibi... arkadaşların dediği doğru biryandan 1 gün daha kazanırız toparlanmak için ama geç kalan olursa bildirime ne olacak?

haklısın canım. ben sabahtan spora gittiğim için 2. sıkkı uygularım ama eve gidince oda ancak teee 15:00 te olur. saat ileri atılırsa cuma uygundur benim için.

Şimdi yemekten geldim kızlar

Gözüm çok açmış ama yemek yemeye gelince birşey yemedim sayılır

2-3 kaşık mercimek çorbası

1 çatal dalyan köfte

2 çatal patates püresi

3-4 kaşık yoğurtlu müsli

Pazar menüsü
Sabah sucuklu yumurta
Maydanoz domates lor peyniri
Öğle dışardaydım yarım simit 1 bardak ayran
Akşam yoğurtlı biber
1 kase mercimek çorbası
4 adet çiğ köfte
Marul

45dak yürüyüş
1 capicuno

Bugün yediklerim
Sabah 1 yumurta
Domates
Öğle : 4 adet köfte
3 kaşık yoğurt
Salata
Akşam ki menüde kuru patlıcan. Dolması çok severim ama mail düzeyde yiycem planlamam küçük boy 3 adet ve yoğurt salata
Bugün yüZme yok ama akşama yürüyüşümü yaparım
Bu arada 90 yaşında bir doktora sormuşlar bulaşar dinamık nasıl oluyorsunz diye
Cevap : sevdiğim yemeklerden genelde bilirsiniz bol kalorisi vücuda zararı olanlar çok sevilir :)en az yedim,
orta sevdiklerimden orta düzeyde hiç sevmediklerin de se bol yedim sırrım bu demişti :)

selamlar herkese menümü yazayım öncelikle

sabah 1 kase yarım yağlı sütle müsli

öğle yarım tabak kuru fasulye 2 dilim tam buğday

akşam 1 tabak brokoli salatası 2 kaşık kavrulmuş lahana 1/2 dilim tam buğday

ara 1 mandalina çeyrek nar

su 2 lt kadar spor 60 dk leslie
afiyet olsun menün de sporun da çok güzel olmuş

aynen yaa alemim tabi:39:oglen yemegınde masanın fotosunu cekip size göndermek ıstedım,dıyecektım ki hıc soz ıstemıyorum bu masadan nasıl kalkılır onun yolunu anlatın bana:1:
insanın dayanamayacağı sofralar oluyor sonra gelsin kilolar geçen sene girdiğim hiç bir kıyafetime giremiyorum montum kabanım ben ne yapacağım bilmiyorum
buraya hesap vermenın sorumlulugu olmasa ooooo neler olurdu şimdi :21:
aralıkta br sınava gırecegım ona hazırlanmam gerek bır ay boyunca gece oturup calışcam en tehlikeli zaman geliyorrr
ne okuyorsunuz benimde sınavlar var doğru düzgün yüzünü açmadım kitapların 14-15 aralık

Selam kızlar..
Menüm:
sabah 06:30 1 ceviz
öğlen arkadaşlarla brunch a gittik 11.30 - 13:00 arası oyalana oyalana
3 mini poğaça
1 kaşarlı omlet
5 zeytin
3kk peynir
yarım domates 2 dilim salatalık
2mini nugget
parmak kadar börek
bir kaşık kadarda sebze sote
yazınca çok geldi gözüme ama hepsi bir lokmalık minik şeylerdi
reçel bal çikolata ıslak kek kurabiye bölümüne iç geçirdim ama yanına bile yaklaşmadım belirtmek isterim

akşam 17:30 da
1 kepçe zeytinyağlı barbunya 1 ince dilim tb ekmeği
(annem zorladı diye yedim yoksa yemicektim)

+ 2,5 lt su ve yarım saat yürüyüş
ne kadar çok görünüyor küçükmüş ama :1:

çok güldümm:60::60::60::60:

tabi ögretirim canım ne demek:13:

iyi fikirr:34:

canım ne zaman hazır hissedersen gel derim ben.. çünkü kurallarımız var listeye eklendikten sonra kural ihlali yapmanı istemem sen hazır hissedince topigimizin kapısı açık sana:16:

güzel menü afiyet olsun ... akşam ekmek olmasaymış iyiymiş ..cezana uyuyorsun gözüm üstünde:27:

3 defa geç kalan veye bildirimde bulunmayan diskalifiye:50:
buraya hesap vermenın sorumlulugu olmasa ooooo neler olurdu şimdi :21:
aralıkta br sınava gırecegım ona hazırlanmam gerek bır ay boyunca gece oturup calışcam en tehlikeli zaman geliyorrr[/QUOTE
zihnin açık olsun şekerimm..:16:

fazla karışık olmuş poçalar olmasa daha iyi gibi..
merili tatlım oy kullanmamışsın herkes kullansın lütfen olurmu
:34:
çok teşekkür ederim busecim cuma günü tam olarak başlayacağım inşallah am o zamana kadar fırsat buldukça girerim böyle

merhaba hanımlar;

nasıl gidiyor. benim herzaman ki gibi şu anda tartıda 92 çıkıyom sanki o yavaşlama dönemim bitiyor gibi. hadi hayırlısı =)
inşallah biterde birden gider kilolar

Pazar menüsü
Sabah sucuklu yumurta
Maydanoz domates lor peyniri
Öğle dışardaydım yarım simit 1 bardak ayran
Akşam yoğurtlı biber
1 kase mercimek çorbası
4 adet çiğ köfte
Marul

45dak yürüyüş
1 capicuno

Bugün yediklerim
Sabah 1 yumurta
Domates
Öğle : 4 adet köfte
3 kaşık yoğurt
Salata
Akşam ki menüde kuru patlıcan. Dolması çok severim ama mail düzeyde yiycem planlamam küçük boy 3 adet ve yoğurt salata
Bugün yüZme yok ama akşama yürüyüşümü yaparım
Bu arada 90 yaşında bir doktora sormuşlar bulaşar dinamık nasıl oluyorsunz diye
Cevap : sevdiğim yemeklerden genelde bilirsiniz bol kalorisi vücuda zararı olanlar çok sevilir :)en az yedim,
orta sevdiklerimden orta düzeyde hiç sevmediklerin de se bol yedim sırrım bu demişti :)
afiyet olsunn yediklariniz canım
ne güzel sözmüş öyle çok beğendim uygulamak önemli ama

bende menümü yazıyım
sabah 1 dilim kepek ekmeği
biraz pekmez1 haşama yumurta
öğle:biraz kuruyemiş 10 tane fındık 10 tane badem
akşam:2 kaşık yeşil mercimek çorbası, 2 tane çiğ köfte,2 kaşık nohut yemeği,2-3 kaşık bamya ,yarım dilim ekmek.saat 4 gibi
akşamçayla 6 ya doğru biraz aşure
bolca su
yarım saat yürüyüş
çok gibi görünüyo fakat hem erken yedim hemde 1 -2 kaşığı geçmedi

selam bebekler bugünkü menüm..
sabah 08:30 avuç içi kadar ekmeğin arasına 2 - 3 çatal peynir koyup yedim (geç kalınca mecburen ayak üstü atıştırdım)

öğlen 12:30 da
bir kase yeşil mercimek çorbası içinde bir iki de erişte vardı
4 - 5 kaşık taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
bi kase de cacık yedim
mandalina vardı yemedim
(babamın işyerine gitmiştim babamla amcası tabağını bitir günah olur baskısı yapınca biraz fazla yedim sanırım :S )

ara mini bir mandalina

akşam 18:00
2 kaşık zeytinyağlı etsiz patlican güveç
2 kaşık sebzeli pilav
azcık salata
ekmek yok

20 dk yürüyüş + 3 litre su (henüz 2.3 litre ama yatana kadar 3 e tamamlicam :) )

selam kızlar bende menümü tamamlıyayım bakalım

sabah yarım yağlı sütle müsli

öğle şeyrek tavuk göğsü sote:1: brokoli salatası

ara 2 kuru kayısı

akşam yeşil salata birkac tanecik mezgit( kızımdan tırtıkladım)

spor 60 dk leslie olacak

su 2 lt

2 form çayı

ya bu yediklerimle bende artıdayım... ne kadar olduğunu söylemek bile istemiyorum cumaya kadar toparlamam lazım:27: napıcaz biz ya...

deli olacam yaa bende 200 gr artıda çıktım sabah.. o kadar da dikkat ettim reçel bile yamiyorumm :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
merili pardon canım aklım başka yerde doğru dürüst okuyamamışım. yoğurt kürü yapıyormuş bu hafta 1 olan arkadaş yarın malzemeleri alıyorum bende bide onu deneyelim mi?

ayy ne varmışkii deneyelim severim ben öyle şeylerii :D

ben lesli nin kalan yarım saatini yapayım bari.. görüşürüz kızlar

yaa bu leslie işe yarıyomu yaa ben videolarda kadını öyle basenli basenli görünce vazgeçtim yapmaktan :1: :1:

Back
X