- 15 Ocak 2007
- 521
- 2
- 316
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
- #54.321
Günaydın Kızlar
Akşam ki menüm
1 kaşık mantı
1 kaşık çorba
Akşam ki menüm
1 kaşık mantı
1 kaşık çorba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
***9.takım 335.ETAP***
betul77 (66,6/0/0/%0)
merili (62/0/0/%0 )
buse8(84,8/0/0/%0)
servey(72,4/0/0/%0)
cekum(92,7/0 /0/%0)
ddanes(57,4/0/0 /%0 )
İlkay80(90,8/75/15.8/%0)
simdi oldumu busecim
bu arada bayramda aldığım o pantolunu aldım popom dan düşüyor
eskiden 63 iken 28 beden giyiyordum en son bayramdan önce aldığım 31 di amanınnnnnnnnnnnnnnnn
Allahtan dün düğmelerini açmadan giydim çıkardım gün içince çekiştirdim
şimdi 30 olmuşumdur ama daha yolum var olsun olacak biliyorum 1 yıl snr 2.çocuğu doğurmayı planlıyorum zayıf hamile olmak avantaj o yüzden kilom oturur o zamana bakalım artık az kaldı zaten geri sayıyorum artık bu hafta inş 9 derim artık hedef 72
canım zencefilli süt iç öksürüge iyi geliyormuş diye duydum zarırı yok dene..Şimdi limonlu çay içiyorum
Halen çok öksürüyorum
nbr merilicim nasıl gidiyor tatlı krizlerin tutuyormu...
bebişmi düşünüyorsun tatlım.allah hayırlı evlat versin sen 1 yıla kadar 60 bile olursun sana düşen kilonu korumakk ...
benimde pantolonlar ha bire kayıyor etrafa bakıyorum kimse yoksa çekiştiriyorumyenide almak istemyorum malum daha verilecek 20 kg varrr
![]()
ahh ablaammm ölüyorum ölüyorummm sen ne diyosunn...![]()
![]()
valla ben tahmin ettim aşura ayına girdik merili krizleri girecek diye ama yemek yok sakın şunun şurasında cezanım bitmesine 3 gü kaldı tut kendini![]()
az sabret be canm annene söyle cuma günü yapsın zaten kilo vermişsen hak edeceksin sen o tatlıyıbuse ablaaaaaaaaa birazcık tatlı yesem onun karşılığında da 1 saat kardio pilates yapsam olur muuuuuuu![]()
canım normal şartlarda yediginde sporla dengeleye bilir ama cezalı ookızlarrr nasılsınızzz, merilicim canım kıyamam sana yaaa busecim azıcık yiyversin bari bak sporumuda yaparım diyorr buradan anlaşılıyorki ben iyiki kaptan falan değilim![]()
hayırdır canım niye motivasyonun düşmüş..kızlarrr motivasyona çok ihtiyacım varrrrr
ben burdayımkızlarrr nerelerdesiniz yaaaaa
sekerparem neye borclusun bu motıvenımenümm
sabah..
1 domates
2 dlim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
ara yeşil çay
1 elma
akşam..
tavuklu türlü
1 bardak ayran
ara..
yeşil çay
1 portakal
su.. 3 litre olmuştur
spor yapamadım bugun yorgundum yarın artık fazla yaparımm..