• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dun cok yugun gun gecırdım önce okul toplantısı sonra musafır ve gece hastane benım ufaklık ısal ve ıstıfra cok kötü tabı cok bır sey yıyemedım dun 20 dk hareket ve 40 dk yuruyüş yaptım umarım işe yarayacak dun gelen arkadaşlar cok kılo almışsın dedıleracayıp motive oldum hıcbırsey yıldıramıyacakkkk :nazar:

Çok geçmiş olsun.Benimde eşim ara sıra söyleniyor bende inanılmaz gaza geliyorum.Hoş 30 kasıma kadar gaza gelmek yerine içimde yemek canavarı dolaşıyor ama.Zayıflayıp istediğimiz kıyafetleri giyince esas o zaman şok olacaklar şimdi kilo almışsın diyenler.

guzel sanal dunyanınnnnn guzel insanları merhabaaaa:16:
memumu yazayım ancak parlak degıl
sabah 1musmula 1elma
ara en kucuk kepek dılımıyle tost 2ceviz yesılcay
oglen arkadaslar ofıse yapıp mercimekli kofte getırdı :17:
7sıkım,marul ve tursu
ara yogurt
aksam tavuk corbası yarım tabak kuru fasulye ve mantar
sutlu nescafe:19:

kızlar 4-5gune hastalancam kendimi şişmiş hissedıyorum nedense bu hafta verımlı degıldı artı bile cıkabılırım stubborn sana fırsat dogdu:43:anantaja cevırmelisin durumu ona gore bu ay bıtınce 70 lerı yerketcektım nerdeee:30:
yalnız sunu farkettım artık tatlı bagımlılıgım sona erdı cılgın gıbı yeme ıstegım kalmadı artık yemegı duzenlemek gerek ama yemegı kısarsam tatlıya sarcam dıye korkuyorum:18: o yuzden yemegı kısamıyorum oyle bişey ki aralıgın sonunda sınava gırcem gece hep oturcam cok tehlikeli bu ay hedefıme de 5hafta var aboovvvvv:41: elbiseye sıgcagımı sanmıyorummmm yaaaa

anlatın bakalım ne var ne yokkk:10:
yarın akşam yemek yemezsem artıda cıkmam artık oleee yapalım guzel bır kahvaltı yapayımm barıııı:10:

işte geldim burdayımm ben bu işte ustayımm :D:D

menümü yaziim hemen

sabah 11:30
bir gözleme
2şer lokma domates ve salatalık

öğlen 15:00
bir greyfurt ve 2 kaşık yoğurt

akşam 18:00
2 kaşık arpa şehriye pilavı
2 kaşık et döner
4 - 5 patates kızartması
2 kaşık yoğurt
salata

2 lt su
25 + 40 dk yürüyüş
50 dk pilates (yapmadım ama yapcam)

ıkı dılım ekmek melemen peynır ve zeytın
ara ogun yok öylende yemedım ıkındın yedım karnıyarık pılav yogurt ve acı bıber bır elma mandalına ıkı lıtre su ve bol yeşıl cay 40 dk yuruyüş yaptım 20 dk parkta hareket yaptımm ben b u haftada vermezsem cok uzulurummmm :43::43::43::43::43::43:

bende yazayım menümü
sabah peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 2 bardak acık çay
öğlen kuru biber dolması (2) bir küçük mercimekli börek küçük kagit kek
akşam salata yoğur t

kızlar vücudumda allerji gibi kabartilar çıktı ve kaşınıyor vücudum şişti doktora y gittim allerji hapı krem verdi akşam daha kötü oldu o y üzden bitki çaylarıni ve kürleri bıraktım l bakalım geçer inşaallah dua edin...

2 litre su spor 15 dk eliptik 30dk yürüyüş acık havada

geç oldu ama menümü yazayım
sabah:
az< peynir
biraz domates -slatalık
okulda 1 dilim patatesli börek-çay

öğle.2 yumurta ve pastırmalı omlet

akşam: 5 ızgara köfte
acılı ezme
1 dilim ekmek
şekersiz limonata

akşam 1 kase nar

günaydın güzeller hazır mısınız yarın güzel bildirimlerde bulunmaya (artı çıkarsam yandım)

günaydın güzeller hazır mısınız yarın güzel bildirimlerde bulunmaya (artı çıkarsam yandım)

sabah ki menum yagsız gözleme 3 tane felan zeytın cay bol su bende cok merak edıyorum kılo verdım mı dıye ama tartılamdım heycanla yarın sabahı beklıyorummm

kızlar yaa ne zaman pilatese başlasam tartıda artı çıkıyorum yaa off.. kas kütlem arttığı içinmi acabaa :(

Back
X