- Konu Sahibi Handandandan
- #54.621
saat kaca kadar yyapmak gerekiyor.gelirker ya.eger gelmezlerse 8. takidan yardim istwnebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bıldırıme geçsınnn kızlar tammmmm 2 kılo vermışım 69 ınanamadım valla cok mutluyum suannn komsumsa vardı şok oldu nasıl verdın ıkı kılooo dıye ama bol yurudümm
yedıklerımı yazayımm cegerek tost ve cay sımdı musafırlerım gelşecek hazırlık yapıyorumm![]()
saat kaca kadar yyapmak gerekiyor.gelirker ya.eger gelmezlerse 8. takidan yardim istwnebilir.
buseee meriliiii bildirim yapmayacakmıyızzzz kimse yokk muuuu:))
gerçi yapmasak takım için daha iyi olacak sanırım bu hafta hiç birimizde iyi sonuç yok sanırım(
ya bıldırıme geçsınnn kızlar tammmmm 2 kılo vermışım 69 ınanamadım valla cok mutluyum suannn komsumsa vardı şok oldu nasıl verdın ıkı kılooo dıye ama bol yurudümm
yedıklerımı yazayımm cegerek tost ve cay sımdı musafırlerım gelşecek hazırlık yapıyorumm![]()
Kızlar listeyi yaptım ama kendimce doğrumu kontrol edersiniz.Herkez ekleye ekleye devam edicektik galiba
ben yokmuyum.listede.buse bana bildiride bulunacaksin demisti.
kızlar ben buseyi cok merak ettim mutlaka gelirdi kötü bir şey yoktur insallah
gunaydın guzeller
can sıkıcı bır cuma gununden herkese merhaba
sonunda ılk kez tartı artıyı gosterdı krızzzzx
gecen hafta 72
bu hafta 72,5
fark +0,5
hastalancam dıye mııııııı soleyınnnnnn![]()
***9.takım 336.ETAP***
betul77 (64,9/64,5/0,4/%0,62)
merili (61,1/61,3/-0,2/%-0,33 )
buse8(84,1/0/0/%0)
servey(72,0/72,5/-0,5/%-0,69)
cekum(92,7/0 /0/%0)
ddanes(57,2/0/0 /%0)
İlkay80(90,5/90,5/0/%0.)
***9.takım 336.ETAP mesaj sayıları***
betul77 =23
merili = 24
buse8 =
servey =+30
cekum =
ddanes =
İlkay80 =30+
canım ben seni listeye ekledim ama sen haftaya kendin ekle olur mu :)
merılicim tesekkur ederım sabah erkenden bıldırdım gun içinde cok yogundum liste dunden olmadıgından dırekt yazdım oksa listeye eklerdım kusura bakmayın tekrar tesekkurler sız bu hafta benı oldurun ama hastalanamadım bır turlu ondandırdımıııı