• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 2peksşmet peynır 3zeytın 2sıgara boregı domates salatalık
sutlu nescafe
ara 1musmula elma
turk kahvesı
aksam bır kasık pılav ve kuru fasulye 2kaşık kusbası patlıcan salatası ıspanak tursu azar azar:52:
affedın cezam yarın aksam yememek olsunnn anlaştık mı
dukkanı kapattım ama annem açmazsa artıkk
kahvaltıyı da atlatsam tamamdırr

stubborn ne oldu yaaa nereye gıdıyonnn yencektım senı bak dondugunde ıncecık bulabılırsın ona goreee
biyere gittigi yok canım izne ayrıldıgı tarihi paylaştım ben sadece:34:
sabah 2peksşmet peynır 3zeytın 2sıgara boregı domates salatalık
sutlu nescafe
ara 1musmula elma
turk kahvesı
aksam bır kasık pılav ve kuru fasulye 2kaşık kusbası patlıcan salatası ıspanak tursu azar azar:52:
affedın cezam yarın aksam yememek olsunnn anlaştık mı
dukkanı kapattım ama annem açmazsa artıkk
kahvaltıyı da atlatsam tamamdırr
pek abrtılı degil afıyet olsun...

bende daha hastalıktan kurtulamadım çok öksürüğüm avr
ama yinede dukana başaldım güyada
karma oldu

sabah:
1haşlama yumurta
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
3 dilim hindi salam
dukan usulü bir parça ekmek

öğle:
1 küçük ton balığı
1 kornişom
az dukan ekmek

akşam:

hamsi
mevsim salata
şekersiz limonata

yatmdan 1 elme
karışık nane limonlu meyveli çay

...........................................................

Son düzenleme:
neeee anammmm ben 5 haftamı ayrılmışım. nezman bu bölünme olucak haftayamı.
oyyy çok düşük olur.
1 kez beşe bölünecek değilmi.

evet canım 5 e bolunecek çünkü 337 .etaba girecez haftaya..sadece bu hafta bolunecek:34:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dün şehir dışındaydım giremedim
menümü yazayım
sabah tost çay
öğlen saç kavurma yoğurt 2 dilim ekmek
akşam havuçlu kek çay
su 2 litre spor yok

hafta sonu rehaveti ve regl olmak üzere olduğum için deli gibi ama delii gibi iştahım açıldı.. tek tesellim günde en az 1 saat pilates yapmak :(

hafta sonu rehaveti ve regl olmak üzere olduğum için deli gibi ama delii gibi iştahım açıldı.. tek tesellim günde en az 1 saat pilates yapmak :(

caım bu günlere dikkat et yemeklerden önce 2 bardak su içmeye çalış iştahın azalır...bide platesi internettenmi açıp yapıyosun yoksa dvd simi var.

kızlar internet hızı çok düşük zorla açabildim formu ..ben şimdi bu haftaki taslagı atıcam olurda yine internet sorunu olursa buradan kopyalarsınız oldumu canlarım...

***9.takım 337.ETAP***

betul77 (64,5/0/0/%0)
merili (61,3/0/0/%0 )
buse8(84,1/0/0/%0)
önceki etapta Bildirim yapmadı kilosu 2 ye bölündü
servey(72,5/0/0/%0)
cekum(92,7/0 /0/%0)
3.kez Bildirim yapmadı diskalifiye
ddanes(57,2/0/0 /%0)
Bildirim yapmadı izne ayrılmak istiyor
İlkay80(90,5/0/0/%0)
stubbornn
(72,7/0/0/%0)332.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 5 e bölündü

***9.takım 337.ETAP mesaj sayıları***

betul77 =
merili =
buse8 =
servey =
cekum =
ddanes =
İlkay80 =
stubbronn=

Son düzenleme:
kızlar görüldügü üzere cekum bu haftada bildirim yapmassa malesef diskalifiye olacak:50:
aysesu ve seldüş sizde listeye dahil olmak istiyorsanız daha çok paylaşım yapmalı ve arkadaşların menülerine yorumda bulunmalısınız ilk sayfamızı okumuşsunuzdur haftada 30 msj yazılmması zorunlu zaten arkadaşlarla sohbete girerseniz dahada fazla yazılır:34:

caım bu günlere dikkat et yemeklerden önce 2 bardak su içmeye çalış iştahın azalır...bide platesi internettenmi açıp yapıyosun yoksa dvd simi var.

daha önceleri de yaptığım için biliyorum hareketlerini canım ezberden yapıyorum.. ama ebru şallının kendi sitesindeki videoları öneririm sabah programda yaptıklarını ekliyo siteye. bende zaten ilk yaptığımda onun programından öğrenmiştim

daha önceleri de yaptığım için biliyorum hareketlerini canım ezberden yapıyorum.. ama ebru şallının kendi sitesindeki videoları öneririm sabah programda yaptıklarını ekliyo siteye. bende zaten ilk yaptığımda onun programından öğrenmiştim

hım ben en az 10 kilo daha verip platesi yapmayı düşünüyorumda ayyyyyyy heyecanlandım görecekmiyim o günleri ne dersinn:52::52::52:

bugün ögretmenler günü tüm ögretmenleimizin günü kutlu olsun ...stubcum sen ögretmendin seninki de kutlu olsun canım ne güzel kutsal bir meslegin var:31:

kızlar görüldügü üzere cekum bu haftada bildirim yapmassa malesef diskalifiye olacak:50:
aysesu ve seldüş sizde listeye dahil olmak istiyorsanız daha çok paylaşım yapmalı ve arkadaşların menülerine yorumda bulunmalısınız ilk sayfamızı okumuşsunuzdur haftada 30 msj yazılmması zorunlu zaten arkadaşlarla sohbete girerseniz dahada fazla yazılır:34:

canım cok gıremıyorum haklısın su sıralar ya gezmedewyım ya musafır gelıyor elımden gelenı yapmaya calışacam bırde arkadaşlarla daha tanışamadı kaynaşamadık ondan da oluyor haklısın

bugun menuyu kaçırdım sabah 3 dılım ekmek ve melemen yedım cok acıkmıştım öylen yarımn gözleme ve bır tabak zeytınyaglı kabak yemegı yedım ıkı lıtre su sıyah cay bol içtım bugun sımdı yesıl cay ıcecem sanırım bırazdan da yuruyuşe cıkarız komsumlaaa
sabahları ac karnına ılık su içiyorum bılemıyorum faydalı olur mu sızceee

bende regl olucam bekliyorum birazda şişliklerim ondan olsamda rahatlasam sanırım birkaç kişi daha olacak aynen benimde canım çok tatlı istiyorrrr

bugun menuyu kaçırdım sabah 3 dılım ekmek ve melemen yedım cok acıkmıştım öylen yarımn gözleme ve bır tabak zeytınyaglı kabak yemegı yedım ıkı lıtre su sıyah cay bol içtım bugun sımdı yesıl cay ıcecem sanırım bırazdan da yuruyuşe cıkarız komsumlaaa
sabahları ac karnına ılık su içiyorum bılemıyorum faydalı olur mu sızceee
suyun içine yarım limonda sıkarsan süper olur ..
bende regl olucam bekliyorum birazda şişliklerim ondan olsamda rahatlasam sanırım birkaç kişi daha olacak aynen benimde canım çok tatlı istiyorrrr

canım tatlı canın çok çekerse tarçınlı süt iyi geliyor tavsiye ederimm:34:

Back
X