• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugün neler yedim
sabah
1 dilim tb ekmek
yarım yumurta
domates
salatalık
az peynir
ara
1 kupa yeşil çay
2 galete kepekli
akşam
balık
salata
son olarak 2 baklava
:20::17:bende kendime sonra çok kızdım ama canım memleketimden gemişti yemesem içimde kalırdı:1:

hım ben en az 10 kilo daha verip platesi yapmayı düşünüyorumda ayyyyyyy heyecanlandım görecekmiyim o günleri ne dersinn:52::52::52:

biraz çikolata falan yedim ama akşam yemeği yemedim ve 1 buçuk saat pilates yaptım :/

kızlar itiraf edeyım ben resmen 4gun sıkı dıkkat edıyorum 3gunde super bırakıyorummm bu şekilde olmaz cezalandırın benı sızzzz

haftasonu sapıtıyorum bundan snr eger bıldırımım iyiyse cuma gunum serbest olsun ve pazar kahvaltım serbest gerısı yok artık dıkkat edecegım yemege de eskıden sadece tatlı yemıyordum sımdı artık yemege cekıduzen verme zamanıııı soz utacagımmm cuma gunu serbest,pazar kahvaltısı bu kdrrr:17:

merılıcım bana da uzatır mısın o çikolatadan hastalanamadım yaaaaa tatlıııı:5:

uzatmammı ablacımm koş gel :)

kızlar itiraf edeyım ben resmen 4gun sıkı dıkkat edıyorum 3gunde super bırakıyorummm bu şekilde olmaz cezalandırın benı sızzzz

bence 4 gün ölümüne diyet 3 gün tam salma yerine ikisini dengeye oturtmalısın ;) yani ne ölümüne aç kal ne de abart o zaman daha kolay olur ;)

uzatmammı ablacımm koş gel :)

bence 4 gün ölümüne diyet 3 gün tam salma yerine ikisini dengeye oturtmalısın ;) yani ne ölümüne aç kal ne de abart o zaman daha kolay olur ;)

haklisın merılıcım farkındayım sacmalıyorum haftaıcı bszen öglen yemek yıyıp ertesı sabah yemek yıyorum yada haftasonları gıbı abartıyorum dengelemem gerek yarından ıtıbaren denge zamanı bu hafta guzel bıldırımde bulunalım
regl olamadım yaaaaa offff patlıyacammm

Günaydın Kızlar

Bu hafta sonu cumartesi pazar sınavım var.Hafta sonu inanılmaz yedim.Stresimi yemekten çıkarıyorum sanki.Yememem lazım biliyorum ama içimden bir ses sürekli ye diyor.

Allahtan bitki çaylarından inanılmaz içtim bakalım ne olacak.

Tartımında pili bitti çalışmıyor bir geliyor bir gidiyor.

Bu haftayı bir atlatırsam sonra inanılmaz toparlıycam

gunaydınnnnn
bugun cok acııkmıştım sabahları cok acıkıyorum zatennn akşamları erken yedıgım ıcıon sabahları bıraz abartıyorum galıbaaa
peynır zeytın bır cay kaşıgı bal bır yumurta ve 3 dılım ekmek cok mu olmuş ınanın ac kalktım daha krızım tutöuştu kendımı masadan zor kaldırdım ama sonra gectı suan bır lıter su

haklisın merılıcım farkındayım sacmalıyorum haftaıcı bszen öglen yemek yıyıp ertesı sabah yemek yıyorum yada haftasonları gıbı abartıyorum dengelemem gerek yarından ıtıbaren denge zamanı bu hafta guzel bıldırımde bulunalım
regl olamadım yaaaaa offff patlıyacammm
ama serveycim böyle yaparsan yılbaşında kırmızı elbisenin içine giremiyen haberin olsun :23:sirkelenip kendine gelmen güzel:40:
Günaydın Kızlar

Bu hafta sonu cumartesi pazar sınavım var.Hafta sonu inanılmaz yedim.Stresimi yemekten çıkarıyorum sanki.Yememem lazım biliyorum ama içimden bir ses sürekli ye diyor.

Allahtan bitki çaylarından inanılmaz içtim bakalım ne olacak.

Tartımında pili bitti çalışmıyor bir geliyor bir gidiyor.

Bu haftayı bir atlatırsam sonra inanılmaz toparlıycam
hafta sonları herkes abartıyor dikkat edelim çabalarımız boşa gitmesin..
gunaydınnnnn
bugun cok acııkmıştım sabahları cok acıkıyorum zatennn akşamları erken yedıgım ıcıon sabahları bıraz abartıyorum galıbaaa
peynır zeytın bır cay kaşıgı bal bır yumurta ve 3 dılım ekmek cok mu olmuş ınanın ac kalktım daha krızım tutöuştu kendımı masadan zor kaldırdım ama sonra gectı suan bır lıter su

çok olmamış canım sadece ekmegi 2 dilime indirsen daha iyi olur:34:

kızlar bu hafta herkesten ekstra performans istiyorum önce almış oldugumuz notayı silmek iççin 2.si kendimiz için :32::8:

kızlar bu hafta herkesten ekstra performans istiyorum önce almış oldugumuz notayı silmek iççin 2.si kendimiz için :32::8:

İnşallah diyicem ama ben sınav stresinden dediğim gibi çok abartıyorum.Bu hafta çok iyi olmaya bilir ama inşallah kendi adıma söyleyeyim haftaya pazartesinden itibaren çok sıkı tutucam

Back
X