• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mrb hatunlar

ben sabah:
1 simit tost
1 muzlu süt

öğle: 1 haşlanmış yumurta
az peynir
birkaç zeytin
1 hindi füme
1 dilim ekmek
az kuşburnu marmelatı
az domates-salatalık

akşam.
3 kaşık kıymalı ıspnak kavurma
2 kaşık makarna
1 kase yopurt

malesef 1 tane laviva

yatmadan spor yapıcam
jillian yapıcam muhemelen.

ablacım sen ayran detoksunu yapmıştın demiii?? faydasını gördünmüü??

Günaydın Kızlar

Akşam bende eşime yaptığım fakat onun yemediği börekten yedim.İnsan yedikten sonra kendini çok suçlu hissediyor.Bu hafta göbek yine önden gidiyor.Şimdi limonlu kiraz saplı bitki çayımı içiyorum.Eskiden yürüyordum şimdi eve kendimi zor atıyorum.Bakalım bu tembelliğim ne olacak

ablacım sen ayran detoksunu yapmıştın demiii?? faydasını gördünmüü??

canım dayanamadım bozdum ben. sadece öğlen içtim o yzüden bişi diyemicem canım

Günaydın Kızlar

Akşam bende eşime yaptığım fakat onun yemediği börekten yedim.İnsan yedikten sonra kendini çok suçlu hissediyor.Bu hafta göbek yine önden gidiyor.Şimdi limonlu kiraz saplı bitki çayımı içiyorum.Eskiden yürüyordum şimdi eve kendimi zor atıyorum.Bakalım bu tembelliğim ne olacak

bende öleyim. hiç spor yapamıyorum. bugün niyetledim bakalım da hadi ahyırlısı
çok yorgun oluorum halim yok

Şimdi yemekten geldim

Uzun zamandır canım döner istiyordu.Dürüm döner yedim.:56:Küçük bir tabak kereviz.Kaşık salata.Ayran.Şimdi uykum geldi işte olmasam vurup kafayı uyuycam.Yada acil kahve içmem gerek :18:

Şimdi 8-9 adet kayısı yedim.6,30 gibi çıkıp yürüyerek eve gidecem.Akşam umarım kendimi tutarım bu hafta göbek çok önden gidiyor

hatunlar nerelerdesiniz yavvv.menumu yazayim

sabah.
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
yarim dilim ekmek
1 muzlu sut

ogle.
2 kasik makarna
4 kasik soganli et kavurma

aksam.
firinda 2 kucuk karniyarik
az brokoli salatasi
az yogurt
1 dilum ekmek

yarim ayva
yarim armut

sabah: 3 kaşık çorba

öğle:
2 tabak (pirinçsiz 3 er kaşık) ıspanak+ 3 kaşık falan bulgur pilav+1 kase cacık+1 kepek ekmek+1 küçk köfte
ara:1 elma +1 portakal

ara 1 fincan süt salep

akşam

az çorba(yarım kase)
az ıspanak
çok azbulgur pilavı
2 kepek dilimi
1 yeşilçay

40 dakka yürüyüş

arkadaşlar ben daha önce bu takıma katılacaktım bir kaç gün uğradım fakat devam edemedim sınavlar falan zor olacağını düşündüm fakat dahada kilo alıyorum o zaman 65 dim şimdi 66.5 oldum ben eğer kabul ederseniz tekrardan burada yazmak ve devam etmek istiyorum cevap bekliyorum

Slm kizlar ya kusura bakmayin yine internet sorunu ile karsi karsiyayim oyuzden giremiyorum bir kac gun daha giremeye bilirim ..simdi arkadastayim telefonondan size hemen haber vereyim dedim...merilicim bugun taslagi sen atarmisin bu hafta sen yap liste isini canim benim kilom sabah tartildim 80 olmusum oyle yazarsin canim ...ayran detoksu yaptinmi sen bem yaptim bir gun dayanamadim belki onternet olsaydi sizinle konusup motive olur yapardim neuse artik olmassa haftaya yapariz tatlimya ...

arkadaşlar ben daha önce bu takıma katılacaktım bir kaç gün uğradım fakat devam edemedim sınavlar falan zor olacağını düşündüm fakat dahada kilo alıyorum o zaman 65 dim şimdi 66.5 oldum ben eğer kabul ederseniz tekrardan burada yazmak ve devam etmek istiyorum cevap bekliyorum
tatlim tabiki tekrar katila bilirsin saglikli zayiflamalar dilerim

selam arkadaşlar ve sevgılı kaptanım
sanırrım atıldım gruptan benımö kucuk oglan hastaladı acıl hastaneye gıttık o gıdışle uc gun yattık geldım ki ınternetler yok yapıldı bu kezde beızım pc çökmüşl gıttı yapıldı derken bu kadar vakıt geçtı gercekten kusura bakmayın ben asla başladıgım işi bırakmazdım ama öyle oldu tum kararlara saygılıyım bol zayıflamalı gunlar

Cok gecmis olsun canim istedogin zaman trkrar katla bilirsin.. Senden ses cikmayinca bir aksilik oldugunu farkettim ve seni izinli yazdim bu haftada listrde olmayacaksin ama gruba yazar devam edersen haftaya seni listeye tekrar alirim..

Şimdi 8-9 adet kayısı yedim.6,30 gibi çıkıp yürüyerek eve gidecem.Akşam umarım kendimi tutarım bu hafta göbek çok önden gidiyor

hatunlar nerelerdesiniz yavvv.menumu yazayim

sabah.
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
yarim dilim ekmek
1 muzlu sut

ogle.
2 kasik makarna
4 kasik soganli et kavurma

aksam.
firinda 2 kucuk karniyarik
az brokoli salatasi
az yogurt
1 dilum ekmek

yarim ayva
yarim armut

sabah: 3 kaşık çorba

öğle:
2 tabak (pirinçsiz 3 er kaşık) ıspanak+ 3 kaşık falan bulgur pilav+1 kase cacık+1 kepek ekmek+1 küçk köfte
ara:1 elma +1 portakal

ara 1 fincan süt salep

akşam

az çorba(yarım kase)
az ıspanak
çok azbulgur pilavı
2 kepek dilimi
1 yeşilçay

40 dakka yürüyüş

canlar bugün bir cozuttum bir cozuttum ki sormayın.sabahtan beri börek sütlaç,kek ne varsa yiyorum:((
yarına bir ayran detoksu paklar ancak beni:(

Kizlar herkes menusunu paylassin lutfen gunluk mesaj sayisinada uyalim....

Kızlar biraz geç oldu ama sabah ki menüm

1 yumurta haşlanmış

yarım domates

2 çengelköy salatalık

şekersiz çay

Kizlar ben eve geciyorum:) lutfen topigimizi bos birakmayin ben birkac gune kadar aranizdayim opuyorum hepinizi:)

naber kızlar
bu hafta baya bi tenha buraalr.
bu hafta biraz daha iyi dikkate ttima ma spora bi türlü başlayamıyorum
dişim ağrıyor 20 lik dşim çektirmem gerekiyor
bakalım biraz da olsa vermişimdir.

tatlim tabiki tekrar katila bilirsin saglikli zayiflamalar dilerim
teşekkür ederim canım

Kızlar biraz geç oldu ama sabah ki menüm

1 yumurta haşlanmış

yarım domates

2 çengelköy salatalık

şekersiz çay
afiyet olsun
Öğlen ki menüm

döner

ayran

maalesef arkadaşın ısrarına dayanamayıp kapak tatlısı

üstüne türk kahvesi
tatlı iyi olmamış inşallah etkilemez kilonu canım

Şimdi şekersiz çay içiyorum ve yarın tartıda artı çıkmaktan çok korkuyorum
inşallah çıkmazsın

Kizlar ben eve geciyorum:) lutfen topigimizi bos birakmayin ben birkac gune kadar aranizdayim opuyorum hepinizi:)
görüşürüz

naber kızlar
bu hafta baya bi tenha buraalr.
bu hafta biraz daha iyi dikkate ttima ma spora bi türlü başlayamıyorum
dişim ağrıyor 20 lik dşim çektirmem gerekiyor
bakalım biraz da olsa vermişimdir.
geçmiş olsun canım

Back
X