- Konu Sahibi Handandandan
- #55.301
takımmınıza katılmak istiyorum bende 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim listeye aldim seni hadi hep beraber takimimizi 1. lige tasiyalim ay ne guzel olur valla ...
guzel menu olmus afiyet olsun
evet tatlim bu hafta pek iyi degildik ama onumuzdeki hafta toparlayalim kendimizi oldumu gulum
tamam canim sen bilirsin ....
harikasin canim hadi bu hafta elimizden geleni yapalim ..... aysesu ile iddalastik sende katil aramiza ne dersinselam kızlar bugün hamur işi gırla gitti ama 2 gündür lesli yapıyorum3 mil.yeminde ettim 1 ay hamur işi ve princ pilavı yok.karar verdimmmmmm ve uyguluyorum..
naber kızlar
ben çok hastayım
ve bugün yemediğim aburcubur kalmadı
ama kendime söz vrdim hastada olsam 5 gün hiç aksatmadan spor yapıcam leslie ve sıkılaşma hareketleri
bakalım başarabilecekmiyim
berbat durumdayım boğazım çok kötü.
tebrikler arkadaşım yola devam hırs yaptık bu hafta herşey çok güzel olacakselam kızlar bugün hamur işi gırla gitti ama 2 gündür lesli yapıyorum3 mil.yeminde ettim 1 ay hamur işi ve princ pilavı yok.karar verdimmmmmm ve uyguluyorum..
geçmiş olsun canım spora devam ben de başlıycam o leslie ye 30 day shredanaber kızlar
ben çok hastayım
ve bugün yemediğim aburcubur kalmadı
ama kendime söz vrdim hastada olsam 5 gün hiç aksatmadan spor yapıcam leslie ve sıkılaşma hareketleri
bakalım başarabilecekmiyim
berbat durumdayım boğazım çok kötü.
canım çok güzel bu listede ama bana göre değil çünkü ekmek var içinde ben ekmek yiyince sonunu alamıyorum devamlı yiyorumaysesu canim ben bu listeyi uygulamaya karar verdim dr ayca kayanin listesi haftada 3.5 kg verdiriyormus ben 2 yede raziyim
bide ek olarak sabahlarida spora vakit ayiricam cocuklari okula gonderdikten sonra artik uyumak yok kararliyim bu hafta 78 olmaliyimmlisteyi paylasiyorum fikirlerine acigim şekerim
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
sağol kuzum sanada keyifli hafta sonları..ben ne yapacaksam sporla yaparım başka yolu yok.gunaydin kizlar herkese keyifli hafta sonu dilerim
harikasin canim hadi bu hafta elimizden geleni yapalim ..... aysesu ile iddalastik sende katil aramiza ne dersin
cok gecmis olsun canim ... bende daha yeni atlattim :2::2:
süpermiş.aslında banada göre ama ben bir türlü uyamıyorum.ama yaptığım spora acıyıp belki yaparım bu listeyi.gürkan amcanın listesine de benziyoraysesu canim ben bu listeyi uygulamaya karar verdim dr ayca kayanin listesi haftada 3.5 kg verdiriyormus ben 2 yede raziyim
bide ek olarak sabahlarida spora vakit ayiricam cocuklari okula gonderdikten sonra artik uyumak yok kararliyim bu hafta 78 olmaliyimmlisteyi paylasiyorum fikirlerine acigim şekerim
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
günaydın arkadaşlar ben bugün sabah biraz bişeyler yedim buse sevinmiştir bu sözümeama sporla telefi edeceğim
tek üzüldüğüm şey yarın da protein günü yapacak olmam
bu arada bu sabah 63.5 geldim 600 gr daha vermişim ama yarın tabiki bu kadar beklemiyorum çünkü sabahki yediğim herşeyi mahvetti
ne yediğime gelince 2 dilim kaşar 2 çatal vi,şne reçeli
yemem gereken 2 yumurta onuda yedim![]()
amanda amn ne sevindim ne sevindimgünaydın arkadaşlar ben bugün sabah biraz bişeyler yedim buse sevinmiştir bu sözümeama sporla telefi edeceğim
tek üzüldüğüm şey yarın da protein günü yapacak olmam
bu arada bu sabah 63.5 geldim 600 gr daha vermişim ama yarın tabiki bu kadar beklemiyorum çünkü sabahki yediğim herşeyi mahvetti
ne yediğime gelince 2 dilim kaşar 2 çatal vi,şne reçeli
yemem gereken 2 yumurta onuda yedim![]()
busecim sende spora bu hafta ağırlık vereceksin ben de sonuçları merakla bekliyorum![]()
sağol kuzum sanada keyifli hafta sonları..ben ne yapacaksam sporla yaparım başka yolu yok.
süpermiş.aslında banada göre ama ben bir türlü uyamıyorum.ama yaptığım spora acıyıp belki yaparım bu listeyi.gürkan amcanın listesine de benziyor
bu mudur?rakibimiz dişli 2 çatal reçele vahlanıyor maşallah sana:))
sporla biryere kadar ama arkadaşım bugazıda kesmek kendimize dur demek lazım nefsimizi terbiye etmeliyiz sende yemene dur de biraz arkadaşım sonra istesen de yiyemezsinsağol kuzum sanada keyifli hafta sonları..ben ne yapacaksam sporla yaparım başka yolu yok.
süpermiş.aslında banada göre ama ben bir türlü uyamıyorum.ama yaptığım spora acıyıp belki yaparım bu listeyi.gürkan amcanın listesine de benziyor
bu mudur?rakibimiz dişli 2 çatal reçele vahlanıyor maşallah sana:))
verirsin busecim üzülme azmet en önemlisi o benim metabolizmam belki hızlıdır ama inan yarından hiç ümidim yok + çıkmasam bali çok üzülürüm o kaşarla 2 çatal reçeli nerden yedim vicdan azabı oldu resmenamanda amn ne sevindim ne sevindimsen buna kacamakmi diyosun ya sen simdiden 1200 kg verdin
ben daha gram oynamadi tartidan
.evet sporu 2 defa yapacagim artik sabah ve aksam gidecek bu kilolar baska alternatifi yok ... ha unutmadan soyleyim aysecim sirkeli suyada basliyorum ay cok hirslandim yaa
evet evet bende ...insallah birakmam tembellik edip uyumam...
yavruu bu ne ya yaşıyon mu sen:)) bu kadar yemekle kolumu kımıldatamam:))menümü de yazıyım
sabah:2 yumurta haşlama,2 dilim kaşar 2 çatal reçel
öğle akşam bir:çok az haşlama tavuk 50 gr kadar anca
spor:1 saat açık havada yürüyüş
sıvı:2 bardak yeşil çay
2 bardak form çayı
2 büyük bardak ıssırgan çayı
2 lt su
mrb kızlar
hastalık aynen devam
burnum çok tıkalı ya
ama bu hasta halimle kendime şaşıyorum
öyle çok iş yaptımki.
feci yoruldm
sporum yarına
gerçeken spor yapmış kadar oldum
bugün öle çok bişide yemedim
ama 4ün spor yapıcam nasıl farkettiğini görmek istiyorum
çok geçmiş olsun canım havalar malum herkes hasta tekrardan geçmiş olsunmrb kızlar
hastalık aynen devam
burnum çok tıkalı ya
ama bu hasta halimle kendime şaşıyorum
öyle çok iş yaptımki.
feci yoruldm
sporum yarına
gerçeken spor yapmış kadar oldum
bugün öle çok bişide yemedim
ama 4ün spor yapıcam nasıl farkettiğini görmek istiyorum
yaşıyorum canım gayette iyi yaşıyorum kendimi süper hissediyorumyavruu bu ne ya yaşıyon mu sen:)) bu kadar yemekle kolumu kımıldatamam:))
canımcım geçmiş olsun.ben başladım spora inşallah devamı gelir.
evvet sıra menümde:
sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 kaşık patatesli yumurta,2 çay kaşığı pekmez,4 zeytin,az taze fasulye
akşam:2 dilim ekmek,salata,3 küçük köfte,1 bar ayran
ara:2 dilim etimek,2 küçük köfte
acımmm ama uyumam lazım.bugün de lesli yaptım ama 20 dakika kızım ve kocam sayesinde yarım kaldı