• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sporla biryere kadar ama arkadaşım bugazıda kesmek kendimize dur demek lazım nefsimizi terbiye etmeliyiz sende yemene dur de biraz arkadaşım sonra istesen de yiyemezsin
bu kadar iradesiz değiliz biz mağazaya gidip 38 beden istemek kadar güzel bişey olmayacak benim için yemekten daha önemli bence

verirsin busecim üzülme azmet en önemlisi o benim metabolizmam belki hızlıdır ama inan yarından hiç ümidim yok + çıkmasam bali çok üzülürüm o kaşarla 2 çatal reçeli nerden yedim vicdan azabı oldu resmen :47:pazardı ya ondan herhalde genede nefsime hakim olmam lazımdı
hırslan arkadaşım ekmeği de çıkar hayatından ödem de olabilir belki vücudunda
ama bence 1 gün önce ne yediğini düşün tartıya çıkınca muhakkak yediklerinin sonucu tartıdaki
deneyerek tanıyacağız işte vücudumuzu
busecim sen başladın mı bugün ayça kayanın listesine
evt canim basladim sayilir dun misafirim vardi 1 dilim kek huplettim :5: kadin illaki sende ye yoksa yemem deyince mecbur yedim bugun telefi ederim insallah..
menümü de yazıyım
sabah:2 yumurta haşlama,2 dilim kaşar 2 çatal reçel
öğle akşam bir:çok az haşlama tavuk 50 gr kadar anca
spor:1 saat açık havada yürüyüş
sıvı:2 bardak yeşil çay
2 bardak form çayı
2 büyük bardak ıssırgan çayı
2 lt su
ama sen cok az yemissin hasta olma sonra canimya sagkigina dikkat et :50:
canlarım iki gündür yatılı misafirim vardı evde o yüzden hiç uğrayamadım :(

bu ara biraz başım kalabalık bide üstüne diyet derdi buraya girdim giremedim vs derdi iyice bunalttı beni.. 2 hafta bi dinleniim sonra aranıza dönerim bebekler :) öperim sizi iyi bakın kendinize :)
nerelerdesin kuzum ya ben seni izinli yazmadim haberin olsun :27: bu hafta dikkat et cumaya bildirim yap eger yine izin istemeye kararliysan izinli yazarim oldumu bebeimm:54:
mrb kızlar
hastalık aynen devam
burnum çok tıkalı ya
ama bu hasta halimle kendime şaşıyorum
öyle çok iş yaptımki.
feci yoruldm
sporum yarına
gerçeken spor yapmış kadar oldum
bugün öle çok bişide yemedim
ama 4ün spor yapıcam nasıl farkettiğini görmek istiyorum
mutlaka basla ama erteleme:23:
evvet sıra menümde:
sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 kaşık patatesli yumurta,2 çay kaşığı pekmez,4 zeytin,az taze fasulye
akşam:2 dilim ekmek,salata,3 küçük köfte,1 bar ayran
ara:2 dilim etimek,2 küçük köfte
acımmm ama uyumam lazım.bugün de lesli yaptım ama 20 dakika kızım ve kocam sayesinde yarım kaldı
canim aksam yemegini kacta yiyorsun eger gec yiyorsan aksamdan sonra ara yapmamani tavsiye ederim:39:
çok geçmiş olsun canım havalar malum herkes hasta tekrardan geçmiş olsun

yaşıyorum canım gayette iyi yaşıyorum kendimi süper hissediyorum

sabah akşam okey canım sabah biraz kaçmış ekmek ve patates olmamış gibi geldi bana ama arada yediğin 2 etimekte fazla geldi bana yerine meyve yada yoğurt yesen daha iyiydi sanki
bişeyler yazdım ama yazarken de endişe ettim hadimi aşmadım umarım:44::3:
olurmu canim birbirimizin menusune yorum yazmak en onemli kuralimiz ..
günaydın kızlar dünkü yaptığım o ufak kaçamağa bağlıyorum herşeyi kilom sabit 63.5 üzgünüm:14::14::43::43::43::43:
yuppi aysesu sabit aysesu sabit :27::27::27::27::33::33:

kizlar ben ayca kayanin listesine uymaya calisicam bu yuzden hergun ayni menum olacak ...bu hafta menumu yazmayacam ama kacamaklarim olursa yazicam ...siz benim menumu yazmadigimi gorunce sakin bende yazmayayim demeyin hee:56:...ne demisler imamin dedigini yap ama yaptigini yapma:60::60::60::60:

Günaydın Kızlar

Hafta sonu giremedim ne çok yazmışsınız çoğunu okumaya çalıştım ama işte olunca anca bu kadar oluyor.

Sabah ki menüm

bol limonlu ılık su içiyorum

evt canim basladim sayilir dun misafirim vardi 1 dilim kek huplettim :5: kadin illaki sende ye yoksa yemem deyince mecbur yedim bugun telefi ederim insallah..

ama sen cok az yemissin hasta olma sonra canimya sagkigina dikkat et :50:

nerelerdesin kuzum ya ben seni izinli yazmadim haberin olsun :27: bu hafta dikkat et cumaya bildirim yap eger yine izin istemeye kararliysan izinli yazarim oldumu bebeimm:54:

mutlaka basla ama erteleme:23:

canim aksam yemegini kacta yiyorsun eger gec yiyorsan aksamdan sonra ara yapmamani tavsiye ederim:39:

olurmu canim birbirimizin menusune yorum yazmak en onemli kuralimiz ..

yuppi aysesu sabit aysesu sabit :27::27::27::27::33::33:
hiç olmamış busecim olmamış kek yemişsin şu ısrar edenlere sinir oluyorum yiyeceksen ye bizim yitip içmemize ne diye karışıyorsun değil mi?ama senin de hayır diyebilmen lazımdı busecim yoksa irade bunun neresinde kalır değil mi şimdi hayır diyeceğiz sonrada onlarda bize imrenip yolumuzdan gidecekler:16::16:
yok busecim hasta olmam yeteri kadar yiyorum önceki depoları tüketiyorum herhalde:9::9::27:
inan ki o kadar rahatım ki sanki karnım gitmiş gibi rahat hareket edebiliyorum:24::24:
ama hala kıyafetlerimin olması imkansız :5::5:

kizlar ben ayca kayanin listesine uymaya calisicam bu yuzden hergun ayni menum olacak ...bu hafta menumu yazmayacam ama kacamaklarim olursa yazicam ...siz benim menumu yazmadigimi gorunce sakin bende yazmayayim demeyin hee:56:...ne demisler imamin dedigini yap ama yaptigini yapma:60::60::60::60:
ayça kayanın hergün aynı listesini uygulamana gerek yok aslında busecim 5333 kuralını uygulasan yeter
5 tahıl
3 süt
3 protein
3 meyva -sebze
tahıl ekmek,baklagil
süt:yoğurt süt ayran
protein:tavuk ,balık,et
gün içinde bu sınırdan çıkmıyorsun bildiğim kadarıyla ama sen yinede bir arştır hergün aynı şeyi yemekten iyidir

Günaydın Kızlar

Hafta sonu giremedim ne çok yazmışsınız çoğunu okumaya çalıştım ama işte olunca anca bu kadar oluyor.

Sabah ki menüm

bol limonlu ılık su içiyorum
günaydın canım limonlu suyun içine yeşil çay da at canım

Tamam canım bayadır yeşil çay olayını unutmuştum yarından itibaren başlıyorum

Şimdi Kızlar yemekten geldim

5 adet köfte

mercimek çorbası

yogurt

7-8 kayısı
afiyet olsun güzel olmuş canım

Tamam canım bayadır yeşil çay olayını unutmuştum yarından itibaren başlıyorum
metabolizmamız hızlansın tatlım 2-3 bardak içmemiz lazım ama yatmaya yakın içmeyelim uykusuzluk yapıyor:9:

menümü yazıyım kızlar yatmadan yine uğrarım
sabah:2 yumurta beyazı,1 tam yumurtadan omlet,2 yk lor peyniri
öğle:1 avuç kadar hamsi buğlama
akşam :biraz tavuk gögsü,yoğurt
spor:dışarda yarım saat yürüdüm
evle 3mil leslie yaptım
su:1.5 lt
yeşil çay 3 bardak
ıssırgan 2 büyük bardak
bugünlük bu kadar inşallah yarın tartı yüzümü güldürür:30::30::30::30::30::30::36::36::36::36::36:

ayyy keşke yazsaydın ablacım yaa çünkü bu önümüzdeki iki hafta düzen falan kalmicak.. perçembe doğum günüm var cuma erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelcek 2 ocakta istemeye gelcekler 4 ocakta da nişan varr :S:S telaşeden pek buraya da gelemicem dikkat de edemem kesin :S:S :(

hiç olmamış busecim olmamış kek yemişsin şu ısrar edenlere sinir oluyorum yiyeceksen ye bizim yitip içmemize ne diye karışıyorsun değil mi?ama senin de hayır diyebilmen lazımdı busecim yoksa irade bunun neresinde kalır değil mi şimdi hayır diyeceğiz sonrada onlarda bize imrenip yolumuzdan gidecekler:16::16:
yok busecim hasta olmam yeteri kadar yiyorum önceki depoları tüketiyorum herhalde:9::9::27:
inan ki o kadar rahatım ki sanki karnım gitmiş gibi rahat hareket edebiliyorum:24::24:
ama hala kıyafetlerimin olması imkansız :5::5:

ayça kayanın hergün aynı listesini uygulamana gerek yok aslında busecim 5333 kuralını uygulasan yeter
5 tahıl
3 süt
3 protein
3 meyva -sebze
tahıl ekmek,baklagil
süt:yoğurt süt ayran
protein:tavuk ,balık,et
gün içinde bu sınırdan çıkmıyorsun bildiğim kadarıyla ama sen yinede bir arştır hergün aynı şeyi yemekten iyidir

hic sorma tatlim ya bende bu insanlardan sikayetciyim ...hayirr yani diyet yapiyorum deyince dahadami israr ediyolar yahu bundan sonra diyetteyim demiycem bakalim ne olucak ... ayca kayanin kitabini almam imkansiz suan turkiyeye gidince anca alabilirim tavsiyen icin saol tatlim:54:
Şimdi Kızlar yemekten geldim

5 adet köfte

mercimek çorbası

yogurt

7-8 kayısı
kayisilar fazla :19:
menümü yazıyım kızlar yatmadan yine uğrarım
sabah:2 yumurta beyazı,1 tam yumurtadan omlet,2 yk lor peyniri
öğle:1 avuç kadar hamsi buğlama
akşam :biraz tavuk gögsü,yoğurt
spor:dışarda yarım saat yürüdüm
evle 3mil leslie yaptım
su:1.5 lt
yeşil çay 3 bardak
ıssırgan 2 büyük bardak
bugünlük bu kadar inşallah yarın tartı yüzümü güldürür:30::30::30::30::30::30::36::36::36::36::36:
uvvv harikasin yahu insallah gorursun canim...
Katılabilir miyim.????
tabi katilabilirsin canim kendini tanitirmisin...
ayyy keşke yazsaydın ablacım yaa çünkü bu önümüzdeki iki hafta düzen falan kalmicak.. perçembe doğum günüm var cuma erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelcek 2 ocakta istemeye gelcekler 4 ocakta da nişan varr :S:S telaşeden pek buraya da gelemicem dikkat de edemem kesin :S:S :(
ayyy cok sevindim ya ..mutluluklar hayatim bir omur boyu mutlu ol:54: ozaman seni sabit yazip izine ayiririm oldumu canim :54:

kizlar bende bugun hic kacamak yapmadim listeye uydum isallah faydasini gorurum ...
simdi sporumuda yapayim ..su 2 litre ictim uyuyana kadar 1 daha icersem supper olucak...

mrb ben irem 6. takım kaptanıyken hamilelik sebebiyle takımımdan ayrılmıştım takım kapanmış

davetiniz için teşekkürler geldim

ayrılırken kaç kiloydum tam hatırlamıyorum
64,5 tu galiba
şimdi doğum sonrası 76 falanım tam olarak yazarım yarın
hedef kilom 65

buse sen kaptanmısın kurallarnedir

birde kurallara göre dönebilir miyim bilmiyorum 6 ayı geçti izin alalı fakat izin alma sebebim hamilelikti kuralı biliyorsanız ona göre katılayım

Ben 46yasindayim kızım var üniversitede okuyor su an 75 kiloyum altı ayda 10 kilo verdim şimdi uç aydır hiç vermiyorum motivasyona ihtiyacım var. Daha detaylı yine yazarım geriye dönük okuyup bende sizleri tanıyacağım.

kizlar bende bugun hic kacamak yapmadim listeye uydum isallah faydasini gorurum ...
simdi sporumuda yapayim ..su 2 litre ictim uyuyana kadar 1 daha icersem supper olucak...
harikasın busecim tabiki faydasını görürsün
bu arada yurt dışında mı yaşıyorsun?

mrb ben irem 6. takım kaptanıyken hamilelik sebebiyle takımımdan ayrılmıştım takım kapanmış

64,5 tu galiba
hedef kilom 65

hoşgeldin canım bende yeniyim :16::16:
ah şu hamilelik kiloları hepimiz ondan muzdaribiz
Ben 46yasindayim kızım var üniversitede okuyor su an 75 kiloyum altı ayda 10 kilo verdim şimdi uç aydır hiç vermiyorum motivasyona ihtiyacım var. Daha detaylı yine yazarım geriye dönük okuyup bende sizleri tanıyacağım.
sende hoşgeldin canım bende yeniyim daha biran önce kaynaşır anlaşır güzel güzel kilolar veririz inşallah:16::16:

gunaydin kizlarr bol -li gunler hepimize bugun cok mutlu uyandim hayirlisi duzenli uykudan olsa gerek ...aysesutatlim ben bugun tartildim sadece 400 gr vermis gorunuyorum ..ama olsun cumaya kadar dahada gider isallh...

64,5 tu galiba
hedef kilom 65

hos geldin canim ..evet ben kaptanim kurallarimiz ilk sayfada yaziyor ... sadece bir kuralimizi degistirdik haftalik 30 yerine gunluk 5 msaj olarak degisiklik var ..
birde kurallara göre dönebilir miyim bilmiyorum 6 ayı geçti izin alalı fakat izin alma sebebim hamilelikti kuralı biliyorsanız ona göre katılayım
evet canim 6 ayi gecen diskalifiye oluyor ... ama senin drumun farkli ben paylasim alaninda kaptanlarimizdan onay isterim senin tekrar yarisman icin :54:
hos geldin canim inan buranin cok faydasi oluyor gunluk neler yedin ictin paylasirsan yediklerini kontrol eder ,daha dikkatli olursun :34: bide spor cok onemli spor yapiyomusun?
harikasın busecim tabiki faydasını görürsün
bu arada yurt dışında mı yaşıyorsun?

hoşgeldin canım bende yeniyim :16::16:
ah şu hamilelik kiloları hepimiz ondan muzdaribiz
sende hoşgeldin canım bende yeniyim daha biran önce kaynaşır anlaşır güzel güzel kilolar veririz inşallah:16::16:
evet tatlim yurt disindayim ben:34:

gunaydin kizlarr bol -li gunler hepimize bugun cok mutlu uyandim hayirlisi duzenli uykudan olsa gerek ...aysesutatlim ben bugun tartildim sadece 400 gr vermis gorunuyorum ..ama olsun cumaya kadar dahada gider isallh...
günaydın busecim çok sevimdim tatlım bende bugün -300 ile uyandım cumadan bugüne -1500 toplamda 3200kğ verdim:42:
mutluyum bugün sade3ce sebze günü yapacağım

Back
X