• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

KIZLAR

benim önceki takımda mesaj başlık kısmına ogünkü kaçıncı mesajımız olduğunu yazıyorduk

takibi daha kolay oluyordu

birde su spor mesaj sayısına +- veriyorduk
herkes dönüşümlü olarak kontrol ediyordu

böle şeyler önerebilirim birde

biraz katılım az gibi geldi bana
her zaman mı böyle bugünmü öle denk geldi

benim menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
domatessosu 2 yemek kaşığı(menemen yapılan sos varya ondan)
ekmek(ne kadar dikkat etmedim bundan sonra sayayım)

öğlen
1 tabak yoğurt çorbası
1 içli köfte

akşam
1 buçuk tabak nohut yemeği
ekmek(yine dikkat etmedim ne kadar) bundan sonra sayacağım

spor yapmadım
eleştirin beni kızlar kendime geliyim:49: dan sonra önceki halimden 12 kg fazlayım
yarışmadan izin alırken 64,7 mişim
şimdi 76.5
hedefim 65

2 bebişim var biri 4 yaşında biri 2 aylık
ben sadece akşam ekmeği ve yemeği çok buldum onun harici güzel 1 tabak yemek olsa yetermiş akşam ekmeği bıraksan iyi olur canım zaten emziriyosundur kolay kilo verirsin kiloları bebişin daha çok küçükmüş 2 yıla kadar anca toparlanıyor insan
benim de 2 taneler biri9 biri 3 yaşında
bu arada atessn ve buse ne güzel kilo vermişsiniz:nazar::nazar::nazar::nazar:

biraz tüyo verseniz
bende kilo veriyorum:9::9::9::9::10::10::10::10:

kaç kişi var tkımda
birazda siz kendiniz<i tanıtırmısınız

ben nevşehirdenim
memurum şuan doğum iznindeyim
bende takıma yeni katıldım ev hanımıyım 26 yaşındayım 2 çocuk işte böyle:24::24::51::51::51:

KIZLAR

benim önceki takımda mesaj başlık kısmına ogünkü kaçıncı mesajımız olduğunu yazıyorduk

mantıklı geldi öneriler yok canım genelde böyle sessiz sakin buralar az çok 3 kişi görüyom ara sıra yazan senle 4 oldu
biz buseyle kaptanla yarış yapıyoz bu hafta rakibiz inşallah benden bıkmaz da hedefime kadar motive eder beni

ben sadece akşam ekmeği ve yemeği çok buldum onun harici güzel 1 tabak yemek olsa yetermiş akşam ekmeği bıraksan iyi olur canım zaten emziriyosundur kolay kilo verirsin kiloları bebişin daha çok küçükmüş 2 yıla kadar anca toparlanıyor insan
benim de 2 taneler biri9 biri 3 yaşında
bende kilo veriyorum:9::9::9::9::10::10::10::10:

bende takıma yeni katıldım ev hanımıyım 26 yaşındayım 2 çocuk işte böyle:24::24::51::51::51:
teşekkürler yorumun için haklısın ekmeği azaltmam lazım memnun oldum

katılımın az olması üzücü

kuralları uygulasak i olur
3 hafta bildirim yapmayanın diskalifiyesi gibi

takım olarak da diğer takımlarla yarışsak daha i olur
hemde birbirimizle

gunaydin fistiklar:16::16::16::16::16:

çok güzel öneriler gerçekten teşekkür ederiz
rica ederim canim....
başarı hikayelerini okumak beni çok motive ediyor....
bu takımda çok kilo veren var mı??
ben varim:40: 102 kilodan 80 kiloya dustum hedef 65:10::10::10::10:
2013-12-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Tavuk suyu (yağsız) 1 200 ml 82

[2] kuru incir 1 adet 51

[3] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259

[4] Ayva 150 gr 95

[5] Domates 1 ADET 14

[6] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35

[7] yumurta 1 adet 80

Toplam : 616 kal.
canim diyetin ilk gunleri kalorilerin 1000 veya 1200 olsun kilo verimin durunca ozaman biseylerden kisarsin....
1-2 gün daha bekleyim busecim yarında çıkmassan bakarım artık çaresine saol öneriler için

ne demek tatlim faydam olduysa ne mutlu....
afiyet olsun çok güzel canım

menümü de yazıyım bu arada kızlar misafirliğe gittim kurabiyeler pastalar salatalar 1 lokma dahi almadım kendimle gurur duyuyorum:46::46::46::46::46:
sabah:yarım ayva,1 domates
öğle:3 köfte ekmeksiz sadece kıyma ve soğan baharatlı
akşam :taze fasulye
spor:3 mil leslie
20 dak yürüyüş
sıvı:2 lt su
3 bardak yeşil çay
2 büyük bardak ıssırgan
menun guzel gorunuyor ama neden kahvalti etmiyosun sen :53: bide hayir diyebiliyosan sen 1 ayda bu fazlaliklari atacaksin gibime geliyor bravo:46::46:
benim menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
domatessosu 2 yemek kaşığı(menemen yapılan sos varya ondan)
ekmek(ne kadar dikkat etmedim bundan sonra sayayım)

öğlen
1 tabak yoğurt çorbası
1 içli köfte

akşam
1 buçuk tabak nohut yemeği
ekmek(yine dikkat etmedim ne kadar) bundan sonra sayacağım

spor yapmadım
eleştirin beni kızlar kendime geliyim:49: dan sonra önceki halimden 12 kg fazlayım
yarışmadan izin alırken 64,7 mişim
şimdi 76.5
hedefim 65

2 bebişim var biri 4 yaşında biri 2 aylık
ekmek sayisina dikkat et bide tam bugday veya kepekli olsun beyaz ekmekten kacin....
kaç kişi var tkımda
birazda siz kendiniz<i tanıtırmısınız

ben nevşehirdenim
memurum şuan doğum iznindeyim
canim cogu uyelerimiz izinli sadece aktif 5 uyeyiz bugunlerde katilim iyice azaldi bende bi care bulayim diyorum yeni uyeler cagiriyorum canlanalim diye...bende 3 cocuk annesiyim 31 yasindayim ev hanimiyim...
KIZLAR

onerilerin cok guzel iste malesef katilim az ...bide kim katilmak isteyenler topiginde birinin katilmak istedigini gorup cagirirsa takimimiza canlanir isallah... ben haftalik liste taslagini atiyorum her persembe cuma sabahi herkes verdigi kilo yuzdesi ile kendini ekliyor en son listeyi kontrol edip paylasima tasiyorum ...paylasim alanina tasimayida her hafta bir uye ustlenirse bende izne ayrildigimda aklim burada kalmaz ne dersiniz kizlar yapabilirmisiniz ....
mantıklı geldi öneriler yok canım genelde böyle sessiz sakin buralar az çok 3 kişi görüyom ara sıra yazan senle 4 oldu
biz buseyle kaptanla yarış yapıyoz bu hafta rakibiz inşallah benden bıkmaz da hedefime kadar motive eder beni
oyyy ben senden bikarmiyim tatlim ya :38: benimde hosuma gidiyor bu durum birbirimize destek olalimki biran once hedefimize ulasalim demi ama:32::34:
teşekkürler yorumun için haklısın ekmeği azaltmam lazım memnun oldum

katılımın az olması üzücü

kuralları uygulasak i olur
3 hafta bildirim yapmayanın diskalifiyesi gibi

takım olarak da diğer takımlarla yarışsak daha i olur
hemde birbirimizle
bildirim yapmayan olmuyor sadece gunluk mesaj sayisina uyulmuyor bu haftadan itibaran uyulmassa diskalifiye degilde ceza olarak izinli yazicam 2 hafta listede olamayacaklar:kkk::kkk::kkk:

dun misafirlerim var diye girip menumu yazamamistim yazayim bari:ssz:
sabah:
1 kk peynir
2 aci biber kozleme
domates
roka
5 zeytin
acik cay
ara:
yesilcay 1 elma yarim mandalina
ogle:
patlican musakka
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmek
aksam :
ayni yemekten
spor : 40 dk yuruyus 100 ip 25 mekik
aksam misafirler dolayisiyla spor yapamadim sabah iyikende yapmisim yaww
su:10 bardak

gunaydin fistiklar:16::16::16::16::16:

rica ederim canim....

ben varim:40: 102 kilodan 80 kiloya dustum hedef 65:10::10::10::10:

canim diyetin ilk gunleri kalorilerin 1000 veya 1200 olsun kilo verimin durunca ozaman biseylerden kisarsin....

menun guzel gorunuyor ama neden kahvalti etmiyosun sen :53: bide hayir diyebiliyosan sen 1 ayda bu fazlaliklari atacaksin gibime geliyor bravo:46::46:

ekmek sayisina dikkat et bide tam bugday veya kepekli olsun beyaz ekmekten kacin....

canim cogu uyelerimiz izinli sadece aktif 5 uyeyiz bugunlerde katilim iyice azaldi bende bi care bulayim diyorum yeni uyeler cagiriyorum canlanalim diye...bende 3 cocuk annesiyim 31 yasindayim ev hanimiyim...

onerilerin cok guzel iste malesef katilim az ...bide kim katilmak isteyenler topiginde birinin katilmak istedigini gorup cagirirsa takimimiza canlanir isallah... ben haftalik liste taslagini atiyorum her persembe cuma sabahi herkes verdigi kilo yuzdesi ile kendini ekliyor en son listeyi kontrol edip paylasima tasiyorum ...paylasim alanina tasimayida her hafta bir uye ustlenirse bende izne ayrildigimda aklim burada kalmaz ne dersiniz kizlar yapabilirmisiniz ....

oyyy ben senden bikarmiyim tatlim ya :38: benimde hosuma gidiyor bu durum birbirimize destek olalimki biran once hedefimize ulasalim demi ama:32::34:

bildirim yapmayan olmuyor sadece gunluk mesaj sayisina uyulmuyor bu haftadan itibaran uyulmassa diskalifiye degilde ceza olarak izinli yazicam 2 hafta listede olamayacaklar:kkk::kkk::kkk:
busecim ben bir listeye uyuyorum ona göre böyle yapıyorum
ben bu paylaşım alanınına paylaşma liste yapma bilmiyorum ama öğrenirim
canım çok hosuma gitti bende buseyi kasıyormuyum aceba diyordum şimdi mutluyum:16::16::16::16::16:hayır diyebiliyorum ama her gören göbeğin nerde diyor çok mutlu oluyorum
dun misafirlerim var diye girip menumu yazamamistim yazayim bari:ssz:
sabah:
1 kk peynir
2 aci biber kozleme
domates
roka
5 zeytin
acik cay
ara:
yesilcay 1 elma yarim mandalina
ogle:
patlican musakka
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmek
aksam :
ayni yemekten
spor : 40 dk yuruyus 100 ip 25 mekik
aksam misafirler dolayisiyla spor yapamadim sabah iyikende yapmisim yaww
su:10 bardak

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

günaydın kızlar bugün mutlu haberlerim yok kilom sabit 62.9 yarın patlama olur belkide epey ekside çıkarım inşallah bugün elma ve buğday detoksu yapıyorum ve hala wc ye çıkamadım onunda etkisi var diye düşünüyorum

busecim ben bir listeye uyuyorum ona göre böyle yapıyorum
ben bu paylaşım alanınına paylaşma liste yapma bilmiyorum ama öğrenirim
canım çok hosuma gitti bende buseyi kasıyormuyum aceba diyordum şimdi mutluyum:16::16::16::16::16:hayır diyebiliyorum ama her gören göbeğin nerde diyor çok mutlu oluyorum

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-86.html vanim bu topikte gecen hafta kacinci etaptaydik en son olani kopyalayip bizim topige cevap butonona basarak yapistiriyorsun sonra gecen hafta uyeler kac kiloydu onu yaziyosun ben simdi goruntulu olarak anlatayim daha iyi:34:
günaydın kızlar bugün mutlu haberlerim yok kilom sabit 62.9 yarın patlama olur belkide epey ekside çıkarım inşallah bugün elma ve buğday detoksu yapıyorum ve hala wc ye çıkamadım onunda etkisi var diye düşünüyorum

mutlaka wc isini hallet daha eksi cikarsin tatlim :34:

bu gecen haftaki listemiz

***9.takım 340.ETAP***

betul77 (66/66/0/%0)sabit
merili (61/60,9/0,1/%0,16 )
buse8(80,4/80/0,4/%0,50)
stubbornn(72,7/72,4/0,3/%0,41)
zeynepece2009(83/82,9/0,1/%0,12)
aysesu(66/64,7/1,3/%1,97)yeni uye hedef kilo 55

9.TAKIM ORTALAMASI:%0.53

buda bu haftaki benim duzenledigim:34:

***9.takım 341.ETAP***

betul77 (66/0/0/%0)
merili (60,9/0/0/%0 )
buse8(80/0/0/%0)
stubbornn(72,4/0/0/%0)
zeynepece2009(82,9/0/0/%0)
aysesu(64,7/0/0/%0)

9.TAKIM ORTALAMASI:%

YARIN HERKES BU LISTEYI KOPYALAYIP VEYA ALINTI YAPARAK KENDINI EKLEYECEK YUZDE HESABI ILK SAYFAMIZDA YAZIYOR NASIL YAPILDIGI UMARIM ACIKLAYICI OLMUSUMDUR:17:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-86.html vanim bu topikte gecen hafta kacinci etaptaydik en son olani kopyalayip bizim topige cevap butonona basarak yapistiriyorsun sonra gecen hafta uyeler kac kiloydu onu yaziyosun ben simdi goruntulu olarak anlatayim daha iyi:34:

mutlaka wc isini hallet daha eksi cikarsin tatlim :34:
halletim caznım benim kahvvaltıdan sonra çıktım yarına içim rahat yani:36::36::36:
saol busecim anladım elimden geleni yaparım yarın yüzdemi hesaplar bu listeye eklerim :34::34:

menümüde yazıyım
sabah öğle akşam 3 kaşık buğday yanıda 1 elma rendesi ve tarçın
spor;1 saat 10 dak kesintisis yürüdüm 15 dakkada aralıklı yürüdüm
sıvı herzaman ki gibi

menümüde yazıyım
sıvı herzaman ki gibi

menümüde yazıyım
sıvı herzaman ki gibi

masallah sana ne guzel yurumussun bende sabah yurudum 40 dk ama birazdan misafirim gelicek yine yuruyemeyecegim:14:

bende menumu yazayim

sabah

2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
salatalik

ara
1 elma
yesil cayim bitti icemiyorum ...

birazdan mangal yakicaz ogle yemedim dengelemek icin

masallah sana ne guzel yurumussun bende sabah yurudum 40 dk ama birazdan misafirim gelicek yine yuruyemeyecegim:14:
komşumla arada bir yürüyoruz hergün müsayit olsak da yürüsek keşkebusecim açık hava gibisi yok mis gibi oksijen
kolay gelsin sana misafir helede akşam misafiri çok zor sakın yasak birşey yeme busecim sen zaten daha tecrübelisin

stubbronn betul77 zeynepece nerdesiniz yahuu zayiflamak istemiyosunuz heralde:36::36::36:
kimseler yok buralarda canlansa ne güzel olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mrb fıstıklar nasılsınız

ben rejim moduna giremedim hala

bide emzirdiğim için nasıl yapıcam bilmiyorum ama en azından7-8 kilo vermem gerek

Back
X