• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

7:30 1 bardak yarım yağlı süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz

12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi

17:00 2 kuru kayısı, ılık su

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

21:00 1 meyve
1. listeyi uyguladıktan sonra daha fazla kilo vermek isteyenler 2. listeye başlayacak.

2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

07:30 3 kuru kayısı, ılık su

09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur

12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

14:00 2 kuru incir

16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız )

17:30 1 meyve

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

21:00 3 kuru kayısı, ılık su

liste bu canım senin baktığın mı bilmiyorum.. ben öğlen işyerine tavuk yada ciğer sote yapıp götürüyordum genelde köfte soğuk güzel olmuyor diye....sadece 30 dk leslie yaptığım halde incelmiştim ben...
güzelmiş

zumba 1 saat yapıyorum ve 2 saat daha yaparım herhalde :21::21::21::21:
ay çok zor ben yapamıyorum onu

menumude yazayım

sabah 1 kase nestle nesfıt meyvelı

ara 1 dılım tost 1 sekersız cay

ogle yok

ara yok

aksam bırazcık makarna

ara bır adet tutku bır kase nestle nesfıt meyvelı

su 2 lıtre

spor 30 dkk kos:12:u 30 dkk body agırlık
1 saat pılates 45 dakıka fast burn (agırlıklı aerobık)
spor muhteşem tebrikler

ve yepyeni bir tarifle geldim patlıycam şimdi

kahvelikitap
dukana uygun bir tarif vereyim

karnıbahar kısırı
ay yedim karnıbahar şişti mdiemde zor oturuyorum

kanıbaharı rendeliyosun tavada kavuruyosun salça limonla karıştırıp içine soğan domates salatalık koyyosun yanında ayranla içiyosun
sonrada patlıyosun:)))))

bugün sebze günümdü bunu yedi akşam:)))

vede karnıbahar ishal yaptı beni tuvalet problemişn varsa deneyebilirsin:)
güzel tarifmiş sebze günü bende denerim bunu iyi fikir oldu

sanırım izini biraz abarttım :( ama özledim sizi :(:(
hoşgeldin canım

kızlar bugün menü yazmak istemiyorum sadece zararlı yiyecekler var... toplam kalori 900 oldu sınırı geçmedim ama kötü bir gündü...

yeşil çay 3 spor leslie 3 mil su 3 lt kadar

ve yepyeni bir tarifle geldim patlıycam şimdi

kahvelikitap
dukana uygun bir tarif vereyim

karnıbahar kısırı
ay yedim karnıbahar şişti mdiemde zor oturuyorum

kanıbaharı rendeliyosun tavada kavuruyosun salça limonla karıştırıp içine soğan domates salatalık koyyosun yanında ayranla içiyosun
sonrada patlıyosun:)))))

bugün sebze günümdü bunu yedi akşam:)))

vede karnıbahar ishal yaptı beni tuvalet problemişn varsa deneyebilirsin:)

Ya canim be ailemn yaninda uyamayinca en bastan aldim yani suan atak evresindeyim oda cok zorluyor malesef :( ama sebze gunlerinde mutlaka yaparim karnibahara tutkun bir insanim ben :))

kızlar bugün menü yazmak istemiyorum sadece zararlı yiyecekler var... toplam kalori 900 oldu sınırı geçmedim ama kötü bir gündü...

Tatlim canini okadar sıkma ama yinede dikkat et insan bir kere o zararli yiyeceklere basladimi kendini firenlemesi cok zor oluyor malesef.

kızlar ne yapsam beğenirsiniz ben yarın bildirim günü olduğunu unuttum ve akşam daha doğrusu bugün yemeyi çok abarttım
kesina rtıdayım sabah. yulaf ve galeta akrışımını bulduğum anda dukana başlıyorum

günaydın bu sabah tartıda yanıyım 75.8 im hala
geçen hafta 76.8 idim tam 1 kilo gitmiş:)

hesaplim listeye ekliycem kendimi:)

bide ZUMBA nasıl bişey acep?

günaydınn kızlar.dün aksam bütün diyet listelerine baktım hala kendime uygun bişey bulamadım.patatesten de vazgectm:56:simdilik az yiyorum.karnıbahar yaptım aksam.sabah bir cubuk kraker tek sekerli cay içtim.işe gec kaldıgım için işte ancak bunları bulabildim. kilom hala 63.6 ac karna.gruba katıldıgımda carsamba 63.8 di.200 gram gtmiş .yüzdelik hesabı yapmadım listeye iki hafta eklenmiyoruz die.

*** 9 TAKIM 347. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(/76.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/0/0/%0)

liste hazır ekleyebilirsiniz kızlar ben birazdan tekrar tartılıcam düne göre +500 çıktım ... ödemi bi atalım bidaha bakıcam artık duruma göre...

*** 9 TAKIM 347. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/77,3/0,5/%0,64)

günaydınn kızlar.dün aksam bütün diyet listelerine baktım hala kendime uygun bişey bulamadım.patatesten de vazgectm:56:simdilik az yiyorum.karnıbahar yaptım aksam.sabah bir cubuk kraker tek sekerli cay içtim.işe gec kaldıgım için işte ancak bunları bulabildim. kilom hala 63.6 ac karna.gruba katıldıgımda carsamba 63.8 di.200 gram gtmiş .yüzdelik hesabı yapmadım listeye iki hafta eklenmiyoruz die.

tamam canım sabahları yanına 2 dilim tam buğday arası peynir domates biber vs koyarak sanviç yapabilirsin hızlıca.. öğlen yemek çıkıyordur zaten uygun olanlarından yesen akşam da evde hafif geçirsen yeterli olur bence... çalışırken zor oluyor anlıyorum seni, ben yanıma ne zaman bişey hazırlamasam yemekhanede en yağlı yemekler çıkardı inadına:1: sabah biraz erken kalkmaya çalış bence 15 dk da bile kendine bişeyler hazırlabilirsin...

bu menüye ne denir bilemedim ağzını sürdün mü onlara ayrılması zor oluyor

günaydın bu sabah tartıda yanıyım 75.8 im hala
geçen hafta 76.8 idim tam 1 kilo gitmiş:)

hesaplim listeye ekliycem kendimi:)

bide ZUMBA nasıl bişey acep?
tebrik ederim canım 1 kilo 1kilo çok güzel gidecek kilolar

canım sağlıklı beslen de fark etmez ben uzun zaman dayanamam diyete 1 ayda işimi halledecek bişeyler yapmaya çalışıyorum senin için karatay diyetide uygun aslında kadınlar kulübünde var nasıl yapıldığını anlatıyor uyguluyorlar bir bak istersen
ekmekten vaz geçemem dersen ayça kayanın 5333 kuralı var hatta kitabı var bakabilirsin
kraker kesinlikle yeme eğer 10 dak erken kalkıp bişeyler hazırlamadıysan yada akşamdan hazır sütler var ya 200 ml evine biraz al onlardan eline 1 elma ,muz al bi kutuda süt miş gibi kahvaltı işte

*** 9 TAKIM 347. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/77,3/0,5/%0,64)

tebrikler arkadaşım

günaydın kızlar biliyorsunuz ben hergün tartılıyorum bugün de - le3rde çıktım 1. günüm
dün 65.3
bugün 64.2
1 günde giden 1 kilo 100 gr nasıl iyi değil mi?:52::52::52:

hastayım ya pazar banyo ev işi kahve günü çocuklar falan da yıkanacak elim yüzüm akıyor ama baş ağrım gitti ayakta durabiliyorum en azından şimdilik çıkıyorum akşama doğru uğrarım iyi bakın kendinize
kilo veren herkesi kutluyorum

günaydın kızlar biliyorsunuz ben hergün tartılıyorum bugün de - le3rde çıktım 1. günüm
dün 65.3
bugün 64.2
1 günde giden 1 kilo 100 gr nasıl iyi değil mi?:52::52::52:

Oncelikle tesekkur ederim canim :)
Bence giden kilo 1 gun icin süper :) :) sanırım sende kolay kilo verebilenlerdensin :)

Back
X