• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

:))) ben eski fotolarima bakiyorum;) surekli arkdaslarimda ayy hic kilon yok diolar amannn ne diyeti diye diye yedirdiler bana arayil tatlinde sarimsak cayi icip gemis bide kilo vermis bi sinir oldum;))))hayir banada deseyfi evdeydim yapardim:))

bu senin diyet yapma azmini kamçılasın.hiçbir şey için geç kalmadın.olduğun yerden devam et.istediğin hedefe ulaşacaksın inşallah

haydin kızlar bende menümü yazayım size iyi muhabbetler mutfak beni bekler :1:

kahvaltı 4 kaşık müsli yarım yağlı sütle

öğle 150 gr kadar tavuk sote yağsız, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara 2 çatal tavukgöğsü

akşam 1 tabak haşlanmış brokoli 3 kaşık yoğurtla, 2 köfte

ara( acıkırsam diye hazırladım) yeşil salata

spor leslie 3 mil, 200 twister, 100 ip atlama, yeşil çay 2 kupa, su 2 lt kadar

vaktim olursa 2mil leslie yapmayı düşünüyorum tekrar bakalım

Arkadaslar madem sorun oluyo bn takimdan cikayim sorun degill yani kimseyi zor durumda birakmak istemem size guveniyorumm bol bol zayiflayin:)) araada okurum yazdiklarinizi kendinize iii bakin tanistigimada cok sevindim.zayiflayincda benim iin mutlu haberi sizinle paylasirim:))

hayııır gitme lütfen :('

adımsayar programını yükledim telefona kıpırdasam sayıyor.günde 5000 adım atmalıymıs saglıklı biri bakalım daha 100 falan =)en hareketsiz sınıftayım
Benm telde de kendiliginden vardi ama hep kullanamiyorm zaten bir saat yurudunmu 5000 adim oluyor die acmiyorum hep :)
Beni de aranıza alın lütfen
Boyum 1.56
Kilom 59
Ve çok azimliyim bugün itibari ile;))
Dün akşam eşime diyete başlayacağımı söylediğimde öyle bir gülüşü vardı ki yani kesin vermeliyim daha önce verdim sadece 5 kaldı aslında 10 versem ideal olacak ama 5 e de r azıyım
yeniden azimle başlamak istiyorum vee başladım ;))
hosgeldin canim :)

:52::52: ay alemsin çok iyi yapmışsın .... ağzının payını almış anlaşılan... kızım çok süslü ablası ya bazen delirtiyor ben 10 dk da hazırlanıyorum kızım 1 saatte... elbise seçmek ayrı dert saçına karar vermek ayrı... e bide aksesuar seçimi var kıyafete uygun:1: kime çekmiş çözemedik hala ama bana olmadığı kesin:52:
Aldi aldi simdi de alttan almaya calisiyor okadar sey dedim konusmayalim yazdm dil cikarmis allam yarebbim :) terslemek iyi oluyor sanirim ama bundan sonra yok oyle ben sinir olacagma konusmayiveririm cokta tıınn :) artik kizlar oyle annesi alis bu durumlara :) bir saatte haziralndigina sukret :)
arkadaslar gecen hafta carsamba geldim ve bugün tam bir hafta oldu.umarım haftaya bugün resmen takımda olurum =)):46:
Bu sekilde devam edersen kesin girersin tatlim hic merak etme :)
kalınselin yok ortalarda

ne güzel arkidişler burdaymış
Evet ya onuda bu aralar goremedk pek :) ve ben de gec kaldm :(

zumba bir saatte 500 kalori yakıyomuş
Hay massallahda ben yapamiyorm onu iste :/

canım bak survıvor merve varya o spor egıtmenı bı programında solemıstı aklımda kalmıs.gunde 30 mekık cekerek 3 ayda gobegı forma sokmamak mumkun degıl demıstı ıstersen 30 mekık cek hergun
Ahhh iste bu tam bana gore :)
saol canım.buyuk oglum rahatsız olan kusuyor ve cok mız mız durup durup aglıyor 1 bucuktan berı delıksız uyudu sukur
Canim cok gecmis olsun hemen iyilessinler insallah isiniz zor :)
arkadaslar cogunuzun listesine bakıyorum hiç ekmek yemiyormusunuz.ben kahvaltı ve aksamlarda birer dilim tam bugday ekmegi yiyorum.bırakmalımıyım onuda.ekmeksiz kahvaltı midemi bulandırıyor.

Valla canm ben baslarken 5 dilimle basladm sonra tek dilime kadar dustum dykana baslaynca tamamen kestm sonrada geri baslamadm :))) ama yemen sorun deil herturlu verrsn sonucta sporla :)

selam kızlar yorucu bir günün ardından burdayım.
dün akşamdan bu yana ne çok şey yazılmış oku oku bitiremedim sayfaları

arkadaslar cogunuzun listesine bakıyorum hiç ekmek yemiyormusunuz.ben kahvaltı ve aksamlarda birer dilim tam bugday ekmegi yiyorum.bırakmalımıyım onuda.ekmeksiz kahvaltı midemi bulandırıyor.

hayır canım yemen gerekiyor.. bende olmamasının nedeni bu ara müsli yiyor olmam.. kahvaltıda 2 dilim tam buğday yiyebilsin.. diğer öğünlerde de 1er dilim gayet iyi olur...

menumude yazam bariik bıtırdım yemeyı ıcmeyı bır kac elma yerım cok acıkırsam

sabah 2 adet kasarlı sımıt cok buyuk cıs yaptımm :17::17:

ara 3 adet bıskuvı

ogle bır kase nesfıt 3 kasık muslı karısımı

ara bır yesıl elma

aksam cok az yemek bır kase nesfıt

ara daha yapmadım ama bır kase yogurt yada 1 kac elma yerım

su 2 lt

spora bırazdan gıdecem 1 saat zumba 1 saat cardıyo fıtnes karıstırırım :41:

Canim cidden o buyuk ciss olmus ama sen halledersin bir sekilde spor super sonucta :) yaa ben o kuculmeyi gormuyom kendimde tam tersine kilo verdikce sisiyor gibi hissediyorum :/ valla bu yarisma olayini en kotu yani merak olayiymis 2 gun nasil gecer bilmiyorum bu arada gunlukmu tartiniosun haftada falanmi :) tarti aciklamasi sennde sanirim tesekkr ederm oyleyse ben parkede tartiniyordum banyoya tasidim ve 300 gram farketti daha bir mutlu oldum :))

Canim cidden o buyuk ciss olmus ama sen halledersin bir sekilde spor super sonucta :) yaa ben o kuculmeyi gormuyom kendimde tam tersine kilo verdikce sisiyor gibi hissediyorum :/ valla bu yarisma olayini en kotu yani merak olayiymis 2 gun nasil gecer bilmiyorum bu arada gunlukmu tartiniosun haftada falanmi :) tarti aciklamasi sennde sanirim tesekkr ederm oyleyse ben parkede tartiniyordum banyoya tasidim ve 300 gram farketti daha bir mutlu oldum :))

aynı konu bendede var parkeden mutfağa geçirdim 200 gram eksildim bende :52::46: kalınkaselin de gelmiş eskiyi okuyor heralde...

hızınıza yetişemiyorum hatunlar aman aman hep böyle olsunda yetişemeyim ben:))

bugün biraz cozuttum gerçi şeker ve undan yapılmış bişey yemedim ama 3 tane muz yedim

uh uh uh diye dolancam evde şimdi muz ve üzüm en kalorili meyvelerden:) ben tane yedim yaaaa

şimdi bi zumba yaparım oh mis gibi gider bütün muzcuklar üstümden

ben zmba yaparken bazen eşim oluyo evde gülmekten yıkılıyo adamcağız

bide müziği varya zumba zumba diye adam geçiyo kendinden hahahahaha:):132:

canım püsküüt sorun yok demiş konu kapandı ok ? herşeyde de giderim falan demeyin öyle yoksa nasıl takım oluyoruz biz...

evet takım ruhunu işliyoruz zihnimize birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için.
takım olmak için burdayız zaten yoksa herkes evinde kendince yapardı diyetini sporunu

bugün biraz cozuttum gerçi şeker ve undan yapılmış bişey yemedim ama 3 tane muz yedim

uh uh uh diye dolancam evde şimdi muz ve üzüm en kalorili meyvelerden:) ben tane yedim yaaaa

merak ettim bende bakıcam bu zumbaya yapmak için değil,merakımdan:52:

benim yeme işlemleri bitti de içme işlemleri yatana kadar devam edecek inşallah.
sizler neler yaptınız

Valla ben gun nasil geciyor anlamıyorum ama bugun sondu artik daha fazla evdeyim :) ben bgn yine az yedim ama elimde olmadan ogle yemegini yetistiremiorm aksmda agr olmasn die ugrasnca azck yemis oluyorum ...
aynı konu bendede var parkeden mutfağa geçirdim 200 gram eksildim bende :52::46: kalınkaselin de gelmiş eskiyi okuyor heralde...
Ee okadar cok konusulmuski baya vakit aliyor ama boylesi cok daha guzel :)

O 3 muz nedemek yaa buda baya cis olmuss gerci zumba yapiosan sorun etmemen normal :( ben yapamiyorummm :(((Canim adamda hakli ben bile yapmaya calistigim zamanlar guluyorum bide seni ziplarken izliyo daha komik gelmesi normal ama olsun yap sen buyuk basari valla senide yapabilen herkeside cani gonulden tebrik ederim :))
evet takım ruhunu işliyoruz zihnimize birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için.
takım olmak için burdayız zaten yoksa herkes evinde kendince yapardı diyetini sporunu

Eveeett iste buna kesinlikle katiliyorummm :) hep beraber verelim bu savasi :)))

Back
X