• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

lalallalalalal laaa zumba wellaaa heyyo :8::8::8::8::8:butun kareografıyı ogrendım artık evdede yapacam muzıklerınıde tele ındırıyorum evdede tekrar yapıcam ders olmadıgı gunlerde

kızlar en hareketlısı zumba la wella bu sarkının kareografısı bıtrıyor terden mutlaka deneyın.

menumu yazayım

sabah 2 adet haslanmıs yumurta 8 adet zeytın ve 1 dılım ekmek

ara yok

ogle bır kase tam tahıllı nesfıt
ara 1 elma

aksam yok
arada yok (canım hıc ıstemedı bısey yemek o yuzden yok yanıı)

spor 15 dakıka 8.3km hızla kosu 1 saat lastıklı plates 15 dakıka zumba
:21::21::21::21:

su 2 lıtre cıvarı

lalallalalalal laaa zumba wellaaa heyyo :8::8::8::8::8:butun kareografıyı ogrendım artık evdede yapacam muzıklerınıde tele ındırıyorum evdede tekrar yapıcam ders olmadıgı gunlerde

kızlar en hareketlısı zumba la wella bu sarkının kareografısı bıtrıyor terden mutlaka deneyın.

menumu yazayım

sabah 2 adet haslanmıs yumurta 8 adet zeytın ve 1 dılım ekmek

ara yok

ogle bır kase tam tahıllı nesfıt
ara 1 elma

aksam yok
arada yok (canım hıc ıstemedı bısey yemek o yuzden yok yanıı)

spor 15 dakıka 8.3km hızla kosu 1 saat lastıklı plates 15 dakıka zumba
:21::21::21::21:

su 2 lıtre cıvarı

Masalah cokkk iyi:))

Masalah cokkk iyi:))
yarın gorecez bakalım ınat ettım hala tartılmadım :)))))
güzel bir günün sonundan herkese iyi akşamlar
keyifler nasıl kızlar her şey yolunda mı?
hersey super sukur bıde kılolar gıdınce daha guzel olacak zayıf oldugumuz gunelrde gelecek elbet :46:
Tamaminu bitiremiyorum yavas yavas alisirim heralde:(

bıtıremıyorum dıye bısey yok zorla kendını bıtırebılırsın ılk zumba dersımde son 10 dkk yerde surunuyodum genede pes etmedım sen en yag yakıcı perıyoda gırıp bırakırsan olmazkı :30:

Ben bugun nasıl beslendigimi bilmiyorum:) cok yogundum cunkuu
Sabah bi tutam maydanoz okulda 200ml sut
Ogle haslanmis pirinc ayran bi domates greyfurt
Ara elma
Aksam bi greyfurt elma yogurt ayran:))) cok sacma olmus gunum;))
2litlre su 5km yuruyus 1 yesıl cay

hersey super sukur bıde kılolar gıdınce daha guzel olacak zayıf oldugumuz gunelrde gelecek elbet :46:

bıtıremıyorum dıye bısey yok zorla kendını bıtırebılırsın ılk zumba dersımde son 10 dkk yerde surunuyodum genede pes etmedım sen en yag yakıcı perıyoda gırıp bırakırsan olmazkı :30:

Tamam bugun bitirmeyi deneyecem:))

Ara elma
tek tıp olmus benım menulere benzemıs :27::27:
Tamam bugun bitirmeyi deneyecem:))

deneme bıtır .ne demek denıcem lafa bak.sporunu yarım yarım yaparsan kılolarında yarım yarım gıder ben bılmem gerısını gunde 2 sefer yap ıste hem eglen hem kılo verrr :ssz::ssz:

Yarin hepinizin kac kilo verdigine ozenle bakcam uyanir uyanmaz ilk isim olcak :))))

Az önce alışveriş merkezindeydik. Annem ve ablam karşımda pasta yediler ve ben sadece kahve içtim (sade). Ben bu yola baş koymuşum evet :) Olmuşum :)
Yarın kaçta kilo bildirimi yapıyoruz? Nasıl oluyor? Fotoğraf filan mı ekliyoruz? Biz bildirecek miyiz?

canım bildirebilirsin ama iki hafta sonra listeye girebiliyorsun

:)))) yerde surunerekte olsa bitirecem(insallah;)
bıtır kuzum yaa fıtles bıtıresınkı fıtlesesın.ay ne anlamsal karmasalı bı cumle oldu bu hahahaha
canım bildirebilirsin ama iki hafta sonra listeye girebiliyorsun
canım lısteye gırıs suresı 2 haftadır en fazla yanı kaptanın ınsıyatıfıne baglıdır kaptan ısterse ılk haftada alır ıkıncı haftada alır ısterse hıc almaz yanı katı kural 2 hafta sonra alınır degıldır :32::32:
Bende bi tane var 50 dakika erkek yaptırıyor arkada bir suru kiz o mu sendekide acaba:)) gerci sen kursta yapiyodu n sanki

onu bılıyorum ben ızlemıstım .ben kursta yapıyorum ama kareıgrafıyı ezberleıdm artık hergun evde gunde 2 kez yapmayı dusunuyorum :8::8::8:

benım 1 haftam oldu ben yarın lıstelere gırmek ıstıyorum ıste banane vekıl kaptan benı yarın lıstelere alma varyaa 5 saat zumba yapar ıntıhar ederım :27::27::27:

Ara elma

oldukça karıştırmışsın. pirinç lapası da gözümden kaçmadı

kilolar tıpış tıpış gidecek inşallah

gecenelrde resımlerın arasından eskı fotolarım gectı elıme 55 kg oldugum zamanlar yok hacı bu ben ben degılım.ne popo ne gobek ıncecık bacaklar gayet fıt bır vucut sımdılerde ıse yuruyen bonfıle :43:

Back
X