- Konu Sahibi Handandandan
- #57.121
arkadaşlar 10 gün önce gruba katıldım 63.8 le suan 62.9 um.listeye eklemeyi bilmiyorum benide hesaplarmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ikinizde cok iyi kilo vermişssiniz cok sevindim:)) hep böyle ve daha fazlasıyla devam etsin inşallah :)
usagisan canım utanmana cekinmene hiç gerek yok :) tam tersine burda kendin ol etrafındaki kimse seni tanımıyor sonuçta ve başkalarıyla konuşmak bazen ailenle konuşmakta daha iyi oluyor inan o yüzden buraya bol bol yazz![]()
Teşekkür ederim.Doğru söylüyosun hem ne kadar çok katılırsam okadar motive olurum maşallah bütün kızlar çok iyi gidiyor grupta![]()
Evet canim kesinlikle cok faydasi oluyor buranin mesela sen menunu yaziosun biri yanlis yaptigin seyi soyluyor sonra sen dikkat ediyorsun bidaha hata yapmamaya spor yapanlari gordukce ben neden az yapiyorum deyip tekrar spor yaptigim coktur benm :) genelde zayiflayanlarin hikayelerini okuyorum oda cok motive ediyor insani :)
Bak bu çok doğru spor yapanlara okadar özeniyorumki bugün bende yürüyüşe başlıycam sonrada başka bişeylere başlarım belki![]()
Bak bu çok doğru spor yapanlara okadar özeniyorumki bugün bende yürüyüşe başlıycam sonrada başka bişeylere başlarım belki![]()
kızlar ikinizde cok iyi kilo vermişssiniz cok sevindim:)) hep böyle ve daha fazlasıyla devam etsin inşallah :)
usagisan canım utanmana cekinmene hiç gerek yok :) tam tersine burda kendin ol etrafındaki kimse seni tanımıyor sonuçta ve başkalarıyla konuşmak bazen ailenle konuşmakta daha iyi oluyor inan o yüzden buraya bol bol yazz![]()
Bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Bugün:88.2
Az katıldığımın farkındayım ama hem yeniyim diye çekiniyorum biraz hemde çok yoğun çalışıyorum kusuruma bakmayın![]()
selam kızlar tatlı bir rakabet olmuş,ortalık kızışmış ne güzel ya insan kamçılanıyor.
azminiz isteğiniz ve verdiğiniz kilolarınız daim olsun
spor yaparak kilo verince vücudun toplanıyor hem yağlar bıngıl bıngıl sarkmıyor.o yüzden hem sağlık hemde diyet için gerekli spor. psikolojik olarakta çok rahatlatıyor emin ol :)
Basliyacagim degil tam suan hic isin yoksa giy esortmanlarini ve cik yuruyuse :)
selam kızlar tatlı bir rakabet olmuş,ortalık kızışmış ne güzel ya insan kamçılanıyor.
azminiz isteğiniz ve verdiğiniz kilolarınız daim olsun
Evet canm bu yaris isi cok iyi oluyor :)) insallah hepmizin verdgi kilolar daim olur :)
Kesinlikle katiliyorum mesela ben ilk 4 kiloyu verdgmde ailemin yanina gittim beni gorenler zayiflamissin dediler baya vermissin diyenler oldu normalde 4 kilo cok farketmez belki kilolu insanda ama spor yapinca vucut skilasmaya basliyor buda verdign kilolarn fark edilmesine yardm ediyor :) hem hergn spor yapinca insan kendini diger gunlere mutlu hissederek uyaniyor :)
Ah nerdee çalışıyorum tatlım zaten tüm gün bilgisayar başında oturmaktan şiştim ben böyle top gibi![]()
canım bu hafta kesin derece alırsın sensenin kadar mutlu oldum bende hep böyle gitsin inşallah..
Bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Bugün:88.2
Az katıldığımın farkındayım ama hem yeniyim diye çekiniyorum biraz hemde çok yoğun çalışıyorum kusuruma bakmayın![]()