• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir gunun daha sonuna geldik bu sabah pek istahim yoktu gerci her gecen gun azaliyor zorla yiyorm bazen :)

Sabah 2 kuru kayisi 1 elma ve 5i 1 arada cay
Ara 5 badem
Oglen 4 kasik müslinin icine iki kuru kayisi kestim oyle yedm ve 5 badem
Ara 1 kivi yesil cay ve rezene cayi
Aksam 4_5 kasik mantar yemegi 3 kasik naneli yogurt Ve 5 badem

Nedendr bilmem ama midem almadi bugun :(

Spor 60 mekik 50 dakika yuruyus simit bolgesi icin birkac hareket ;)
Su 2 litrenin ustunde :)

kendime çok zulmetme taraftarı değilim.çok kesin asla yemeyeceğim diyince vücudun o yiyeceğe karşı isteği artıyor.o yüzden her şeyden kararınca yemek istiyorum. ama belki akşam değilde öğlen olsa daha doğru olurdu orda haklısın eritme zor olabilir.ama suyla sindirimi kolay olur inşallah

Haklisin canim zaten illa yemiyecegiz diye birsey yok sadece saat bakimindan agir yoksa oglen tuketildiginde okadar da onemli deil :) adacayi veya yesil cayi tavsiye ederim daha hizli sindirmeye yardimci olur :))

Bir gunun daha sonuna geldik bu sabah pek istahim yoktu gerci her gecen gun azaliyor zorla yiyorm bazen :)

Ara 5 badem

Su 2 litrenin ustunde :)[/QUOTE

bu menüyle ayakta durduğuna göre efor sarfetmen gereken bir işin ve evin yok fır fır dönmen gereken.zorlanırdın yoksa.

moralin bozulmuyor mu öyle iniş çıkışları görünce? ayrıca takıntı haline gelir.

Uğraşımın sonucunu hemen almak isterim.Bir hafta bekleyemem meraktan çatlarım :1:.Hem hergün tartılınca hangi yiyeceklerin daha iyi kilo verdirdiğini hangilerinden uzak durmam gerektiğini daha iyi anlıyorum.Malum herkesin bünyesi aynı değil.

Ara 5 badem

Su 2 litrenin ustunde :)

mekik güzel ya bende başlamak istiyorum göbişi eritmekte birebir

Canim ben evde tek kaliyorum pek bi ev ugrasi olmuyor ama evde oturmaktan skldgm icin gezmeye falan cikiyorum sonrada okul derken hep oturmuyorum ama oncedende belirttigim gibi zaten ben eskidende aksama kadar yemiyordum hemde hicbisi sonra aksam ekmek arasi kofte eve gelince kola cips cikolata ee haliyla bumba gibi oldum :/ simdi de inanirmisin sabahlari hic acikmiyorm ama gece oldumu jaziniyor midem eski aliskanliktan olsa gerek :// mekik iyi ya cek bencede ben degisim oldugunu hissediyorm belki bana oyle geliyordur ama ben cekmeye devam ediyorm :))

kahvelikitap:))

kahveye bayılırım:) hatta içmesem krize girerim:)))) sütsüz ve şekersiz içerim içincede sek yani:)
nikini her gördüğmde kahve içesim geliyor:)
vede kitap okumaya bayılıyorum aklıma kitabım geliyor ikisi gelince kitap okurken kahve içmek geliyor:)))))

beni kahve içmek ve kitap okumak konusundada tetikliyosun haberin ola:))))))

kahveye bayılırım:) hatta içmesem krize girerim:)))) sütsüz ve şekersiz içerim içincede sek yani:)
vede kitap okumaya bayılıyorum aklıma kitabım geliyor ikisi gelince kitap okurken kahve içmek geliyor:)))))

Ahahaha aynı şey benim içinde geçerli :1:

Aynı seyler benim için de geçerli :) yaklaşık 10 aydır yapamasam da :/ Bebeğimden zaman bulamıyorum. Kendisi 9 aylık bi bıcırık :)

Sanırım seninde bebeğin vardı. Kaç aylık :)

***9.takım 348.ETAP***

stubbornn(71.4/70,9/0,5/%0.69)
bur50(74,6/74,4/0,2/%0,27)
ddanes(57.8/0/0/%0)
kalinkaselin(75.8/75.6/0/0.2/%0.26)
kahvelikitap(77,3/75.1/2.2/%2.85)
aysesu(64.2/64,0/0,2/%0.31)
dalin26(76.6/75,0/1,6/%2,09) yeni üye hedef 60 kg

daliiin sen izindeymişsin hala:50:.... listede düzeltme isteniyor uyarı aldık püsküüt ten....

Aynı seyler benim için de geçerli :) yaklaşık 10 aydır yapamasam da :/ Bebeğimden zaman bulamıyorum. Kendisi 9 aylık bi bıcırık :)

Sanırım seninde bebeğin vardı. Kaç aylık :)

Gunaydin hatunlarr ahh ne guzel cok sevndm demekki bu konuda da yalniz deilim bende kahveyi sekersz icine farkli bisi katilmayanini cok severim hele kitaplara bayilirim bir gunde 400 sayfa uzeri bile okumuslugum vardr o derece bazen kitp almaya para yetsmiyor herkes kutuphaneden al diyor ama benm huyum var ben bir kitabi begeniyorsam o kotap benm olmali ve evimde bulunmaliki canm istedgnde tekrar okuyayim :)) nickim sizi boyle yararli birseye itiyorsa ne guzel :)) kitap okumak kadar guzel birsey yok cunku :)

Gunaydin hatunlarr ahh ne guzel cok sevndm demekki bu konuda da yalniz deilim bende kahveyi sekersz icine farkli bisi katilmayanini cok severim hele kitaplara bayilirim bir gunde 400 sayfa uzeri bile okumuslugum vardr o derece bazen kitp almaya para yetsmiyor herkes kutuphaneden al diyor ama benm huyum var ben bir kitabi begeniyorsam o kotap benm olmali ve evimde bulunmaliki canm istedgnde tekrar okuyayim :)) nickim sizi boyle yararli birseye itiyorsa ne guzel :)) kitap okumak kadar guzel birsey yok cunku :)

Bnde kahveyi sekersiz sade icerim herkes o katran gibi seyi nasil iciyon die dalga gecerler yolculukya bile muavin yaa sen bunu nasil iciyon die sormustu:))yalniz degilmisim:)) ama canim cok tatli isterse iki si biarada imdadima yetisiyo baklava yemis gibi oluyorum:DDD

Bnde kahveyi sekersiz sade icerim herkes o katran gibi seyi nasil iciyon die dalga gecerler yolculukya bile muavin yaa sen bunu nasil iciyon die sormustu:))yalniz degilmisim:)) ama canim cok tatli isterse iki si biarada imdadima yetisiyo baklava yemis gibi oluyorum:DDD

Bende sekerli cay kahve nasil iciyorlar sasiriyorum birzamanlar kendimde iciodum diyorum ki iyi ki brakmsm boyle gercek tadini alabiliyorum :)) belki inanmazsiniz ama canim cok nadir tatli istiyor oda cikolata falanda deil tiramisu dondurmalar var onlardan istiyor baskada canimin cektigi bi tatli olmuyor sukur ama tarcinli sutude dene hem tatli istegini kesiyor hemde icindeki tarcin metabolizmayi etkiliyor :)) iyi ki ramazanda deiliz yoksa ben gullaca dayanamaz bozardm sanrim :)

Bende sekerli cay kahve nasil iciyorlar sasiriyorum birzamanlar kendimde iciodum diyorum ki iyi ki brakmsm boyle gercek tadini alabiliyorum :)) belki inanmazsiniz ama canim cok nadir tatli istiyor oda cikolata falanda deil tiramisu dondurmalar var onlardan istiyor baskada canimin cektigi bi tatli olmuyor sukur ama tarcinli sutude dene hem tatli istegini kesiyor hemde icindeki tarcin metabolizmayi etkiliyor :)) iyi ki ramazanda deiliz yoksa ben gullaca dayanamaz bozardm sanrim :)

Bitter cikolataaaa favorimm;)) tiramisu degilde gullac ne guzel bi tattir yaaaa♥♥♥ tarcinli sutu severim tarcin süt ürünleri cok yakisiyo zatennn:))bende tatli krizlerine falan girerim saniyodum ama bi hafta oldu girmedim dun kek yedim ama kendi istegimle:))

Herkese günaydın.Bende şekeri çay kahveyi bırakalım 12 yıl oldu.Çevremde herkesede bıraktırdım söylene söylene :8: Şekerin tanesi düşse içemiyorum artık iğrenç geliyo tadı.

Back
X