• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunmmm cislarlaaa doluuu yurt ilavlanacak die kapaliydii okuldada uc saat aramiz olunca kizlara uydummm koca bi pasta ve simit yedimm.galba bu cuma sabahi degil kilo vermk almis olcam:((

Bugunmmm cislarlaaa doluuu yurt ilavlanacak die kapaliydii okuldada uc saat aramiz olunca kizlara uydummm koca bi pasta ve simit yedimm.galba bu cuma sabahi degil kilo vermk almis olcam:((

canım akşamı hafif geçirirsin yapacak bişey yok... yada aldıklarının kalorisi kadar spor yap ilave....
benim de akşama günüm var gezmelerdeyim yine... bu defa bozabilirim diye yemek yemeden gidicem gelince de kaçamaklara göre ceza sporumu yaparım...

bugun gune iyi basladim aslinda ama oglen.kizim yesin diye cig borekleri yapinca dayanamadim.yedim offf kendime gelmeliyim.spor yaparsam verdigim emege acir yemem belki.birde kendimcecyeme listesi yapayim diyorum.

canım hoşgeldin...birsürü diyet listesi denedin sabit listeyle olmuyor bak benim gibi yap sende boşver listeyi... öğlen protein akşam sebze... günde en fazla 5 dilim tam buğday.... sabah standart kahvaltı yada müsli...aralarda yoğurt yada meyve işte oldu diyetisyen listesi... börek en kalorilisi canım bu arada fena cıss olmuş... yağda kızartma mıydı?:50: benim kızımda pişi yada çörek derler onu çok sever ama yapmıyorum... yağ ve un boş kalori oda yemesin...

canım akşamı hafif geçirirsin yapacak bişey yok... yada aldıklarının kalorisi kadar spor yap ilave....
benim de akşama günüm var gezmelerdeyim yine... bu defa bozabilirim diye yemek yemeden gidicem gelince de kaçamaklara göre ceza sporumu yaparım...
Kendime bi ceza vermeliyim ama aklima bisey gelmiyo spor yapcam ama nedense cok mutsuzummm kilo veremedim hic iradelide degilmisim bi nefsimi tutamadim

Bilmiyorum cok mutsuzum kusuruma bakmayin kizlar bi takim arkadasi bile olamadim die uzuluyorum

o ne demek anlamadım? takım arkadaşlığıyla ne ilgisi var canım ya:52: kilo alanlarda oluyor yapacak bişey yok herkes yapar arada kaçamaklar...devamı gelmesin yeter ki...

Kendime bi ceza vermeliyim ama aklima bisey gelmiyo spor yapcam ama nedense cok mutsuzummm kilo veremedim hic iradelide degilmisim bi nefsimi tutamadim

canım 2 günde verilmiyor o kilolar bir pasta için bu kadar vicdan azabı yapılır mı ya... benim geçen gün ki kumpirden fazla değildir heralde kalorisi:1: kumpir 750 kaloriydi düşünsene....:27:

o ne demek anlamadım? takım arkadaşlığıyla ne ilgisi var canım ya:52: kilo alanlarda oluyor yapacak bişey yok herkes yapar arada kaçamaklar...devamı gelmesin yeter ki...

Demk istedigim hepimiz sonuc olarak kilo vermk birrbirimizi motive etmk icn burda degilmiyiz bunun icn takim olmadik mi bn buna uyamadm bugn kotu bi ornk olmus gibi hissetm yoksa kilo zaten alada bilirim :)

canım 2 günde verilmiyor o kilolar bir pasta için bu kadar vicdan azabı yapılır mı ya... benim geçen gün ki kumpirden fazla değildir heralde kalorisi:1: kumpir 750 kaloriydi düşünsene....:27:
Cokk vicdan azabi cektimm gerckten:))
Galiba sok bi diyet uygulayacam:))bana gore degil diyet yapmakk uzun vadede hemen sonuclansn istiyorummm cok sabirsizz biriyim yaaa:))

Son düzenleme:
Galiba sok bi diyet uygulayacam:))bana gore degil diyet yapmakk uzun vadede hemen sonuclansn istiyorummm cok sabirsizz biriyim yaaa:))

sen bilirsin canım vermen gereken kilon az olunca yapma diyemem sana... metabolizma ardından yavaşlıycak haberin olsun ama...

Kötü bi takım arkadaşı değilsin tatlım.Hatta 5 kilo fazlası olanlar bile nası çabalıyor ben bu kadar fazla kiloyla daha çok çabalamalıyım diyorum seni gördükçe :13: Bu arada bugün yaptığın kaçamak yarın yerleşio hemen bugün değil.Yarın çok hafif yersen bugünküler geldikleri gibi giderler.Sabırsız olma diycem ama birininde aynı lafı bana demesi lazım o yüzden ağzımı açmıyorum :27:

Bilmiyorum cok mutsuzum kusuruma bakmayin kizlar bi takim arkadasi bile olamadim die uzuluyorum

gayet iyi eşlik ediyorsun.senden gayet memnunuz canım. zaman zaman sevginin 4 kilocuk fazlası var bu kadar dert ediyor,o halde ben daha fazla çabalamalıyım diye seni kendime örnek alıyorum

arkadaşlar doktor konuşmuş tvde arkadaşım bana haber verdi tıpta son mucize demiş ilaç olmadığı için çok rahat söylüyorum aktarlarda satılıyor bildiğimiz türk kahvesinin kavrulmamış hali yeşil kahve :16: :16: :16: :16: yağ tutucu özelliği varmış 2 haftada 7 kiloya kadar verenler varmış sadece yağlardanmış :16:

Son düzenleme:
Kötü bi takım arkadaşı değilsin tatlım.Hatta 5 kilo fazlası olanlar bile nası çabalıyor ben bu kadar fazla kiloyla daha çok çabalamalıyım diyorum seni gördükçe :13: Bu arada bugün yaptığın kaçamak yarın yerleşio hemen bugün değil.Yarın çok hafif yersen bugünküler geldikleri gibi giderler.Sabırsız olma diycem ama birininde aynı lafı bana demesi lazım o yüzden ağzımı açmıyorum :27:

Cok tesekur ederim bni bugun motive eden tek cümleler bunlardi;))

Back
X