• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seninde bilgine canım genel kuralı yukarda belirttim...en başta kabul ettim dediğin takım kuralları listesinde de belirtiyor zaten... sana geçen hafta tartılman gerektiğini de yazmıştım ama cevap bile vermemiştin... ve bu takım kaptanının bilgisine falan hiçte hoş durmuyor... kaptanın kim olduğunu biliyorsun sonuçta dışardan biri değil....ddanes yazarsın yada alıntıyla cevaplarsın...

ben siteye ilk girdiğimde pazartesi başladığım için cuma günü tartılmayacağımı söylemiştim dikkatinizden kaçmış olmalı.
sizin bana söylediğiniz tartıl,kilonu belirt mesajınız da benim dikkatimden kaçmış
yanlış anlıyacağınızı bileseydim takım kaptanımız filan demezdim ama bunda hoşnut olmayacağınız bir durum yok bence.evet nickinizide yazabilirdim ama bu sefer böyle söylemek istedim,bunda hiçbir art niyet yok bilhakis hoşuma giderek söylüyorum.
online iletişimin en kötü yanı bu.yüzdeki ifadeler,ses,jest ve mimikler olmadığı için yanlış anlaşılma olasılığınız her zaman yüksek oluyor.
üzüldüm :(

Son düzenleme:
2 cuma geçirdiniz kızlar...bu 3. cuma olacak... o zaman genele yazıyorum hepiniz aynı günlerde başladınız herkesi haftaya listeye alırım olur biter... bu durumda da 2 haftanız geçmiş olacak ??? kaça bölücez kilonuzu??? neyse uzamasın artık kurallar belli sonuçta...

kurallara uymayalım demiyorum zaten. oyun bozanlık yapmak gibi bir niyetim yok. takımıma zarar verecek bişey yapmayı da asla istemem. yarın kilomu girmem gerekiyorsa girerim no problem.

bu 3. değil 2.cumamız olacak dilemna ve benim için. yanlışlık olmasın

Son düzenleme:
kurallara uymayalım demiyorum zaten. oyun bozanlık yapmak gibi bir niyetim yok. takımıma zarar verecek bişey yapmayı da asla istemem. yarın kilomu girmem gerekiyorsa girerim no problem.

Bn ptesi geldim die hatirliyorum yarin ikinci cumamiz olcak uc degil tabi yanlista hatirliyo olabilirim ama eminim gibi(bnim icn sorun degil ilk haftadan bile listeye girerim sorun degilde yanlislik olmasin die duzeltme ihtiyaci duydum)

Bn ptesi geldim die hatirliyorum yarin ikinci cumamiz olcak uc degil tabi yanlista hatirliyo olabilirim ama eminim gibi(bnim icn sorun degil ilk haftadan bile listeye girerim sorun degilde yanlislik olmasin die duzeltme ihtiyaci duydum)

evet bu 2.cumamız olacak doğru hatırlıyorsun.

Son düzenleme:
dilemna ne haber canım? diyetle aranı düzelttin mi?
okuluda asmışsın. oh mis gibi dinlenmişsindir.
yarında benim boş dersim var şimdiden mutluluğunu yaşıyorum valla

evet bu 2.cumamız olacak doğru hatırlıyorsun.

Sende benimle beraber gelmistin seninde iki haftan oluyo kurallardada yeni uyenin deneme suresi iki hafta deniyo haftaya eger kabul edilmis olsaydik bidahaki cuma kesin listedeydik senin istedigin zamana denk geliyodu buda( saolsun kirmadi bni bu hafta aldi cok istedim cunku ben;))

Sende benimle beraber gelmistin seninde iki haftan oluyo kurallardada yeni uyenin deneme suresi iki hafta deniyo haftaya eger kabul edilmis olsaydik bidahaki cuma kesin listedeydik senin istedigin zamana denk geliyodu buda( saolsun kirmadi bni bu hafta aldi cok istedim cunku ben;))

çok da problem değil canım ya... sadece listeye girme işi planladığım gibi gitmedi olay bu.

dilemna ne haber canım? diyetle aranı düzelttin mi?
okuluda asmışsın. oh mis gibi dinlenmişsindir.
yarında benim boş dersim var şimdiden mutluluğunu yaşıyorum valla

Duzeltimmmm bundan sonra haftada bir odul koycam kendime bolece uzun vadede diyet yapabilirim;)) astim valla butun hafta cok yordu iki hafta sonrada sinsv varr cok zor bi sinav..sen nasilsnn nasıl gidiyo;))

Bugünkü menüm

Sabah 6 bölü 1 elma 2 kayisi 1 kaynamis yumurta 2 yudum peynir azicik domates ve salatalik naneli kekikli yogurt
Ara 1 incir
Oglen 2 nugget 40 gram kofte ve yogurt salatalik
Ara 5 badem 1 incir
Ara 1 dilim tiramisulu dondurma
Okuldan gelince 8 badem 1 kayisi
Su 1-2 litre su
Spor 2 bucuk saat yuruyus

Evet iste bukadar :))

Bugünkü menüm

Sabah 6 bölü 1 elma 2 kayisi 1 kaynamis yumurta 2 yudum peynir azicik domates ve salatalik naneli kekikli yogurt
Ara 1 incir
Ara 5 badem 1 incir
Su 1-2 litre su

Akşam yemeklerini iki gündür es geçiyorsun gördüğüm kadarıyla.Bende yapmak isterdim ama gece uzun şeytanlar dürtüyor beceremiyorum sen nası başarıyorsun.

Akşam yemeklerini iki gündür es geçiyorsun gördüğüm kadarıyla.Bende yapmak isterdim ama gece uzun şeytanlar dürtüyor beceremiyorum sen nası başarıyorsun.

Canm bazen beste okulda olmam gerekiyor bazende 7de bende yarm saat erken cikiyorum eğer aksam yemegini evde yiyemiyorsam disarda hic yemiyorm :/ hem bgn tiramisu var die de yemek istemedm

Canm bazen beste okulda olmam gerekiyor bazende 7de bende yarm saat erken cikiyorum eğer aksam yemegini evde yiyemiyorsam disarda hic yemiyorm :/ hem bgn tiramisu var die de yemek istemedm

Oo anladım sen akşam alıoyorsun derslerini.Bunu düşünmemiştim hiç.İyi yapmışsın tiramisu çoktan geldiği gibi gitmiştir.

Bugünkü menüm

Ara 1 incir
Ara 5 badem 1 incir
Su 1-2 litre su

yürüyüşü dışardamı yapıyorsun koşu bantındamı ben o kadar dışarıda yürüyemiyorum

kızlar lütfen beni affedin bu hafta çok az yazdım yarın iş yerinde nete giremiycem
saha çalışmasına çıkıyorum ancak akşma 18.00 gibi girebilcem için bildirimimi şimdiden yapıyorum 74.300 olmuşum geçen hafta 75.600 idim

iş yerinde işler bu hafta baya karışık ama söz yarından sonra düzelcek ve aktif günlerime döncem:))))))))
akşmlarıda arkadaşlar çağırdı eşimle çıktık bi evde duramadım telden de giremiyorum nete :(((((
yarın akşam döncem

Oo anladım sen akşam alıoyorsun derslerini.Bunu düşünmemiştim hiç.İyi yapmışsın tiramisu çoktan geldiği gibi gitmiştir.

Evet canim :) insallah gitmistir ya yalniz ben bu gidisle aksam yemeklerini unutcam sanirim :/

ayyyyy tiramisu ne güzel bişey yaaa ama...........
Evet canim guzel aslinda almiyordm ama arkadaslrm annemle tanismaya geldi bugun onun icin aldm bende yedim :/

yürüyüşü dışardamı yapıyorsun koşu bantındamı ben o kadar dışarıda yürüyemiyorum

Canim o degisiyor ya ama bugun 1saat 40 dakikasini disarida 50 dakikasini bantta yaptim :)

kızlar lütfen beni affedin bu hafta çok az yazdım yarın iş yerinde nete giremiycem
saha çalışmasına çıkıyorum ancak akşma 18.00 gibi girebilcem için bildirimimi şimdiden yapıyorum 74.300 olmuşum geçen hafta 75.600 idim

iş yerinde işler bu hafta baya karışık ama söz yarından sonra düzelcek ve aktif günlerime döncem:))))))))
akşmlarıda arkadaşlar çağırdı eşimle çıktık bi evde duramadım telden de giremiyorum nete :(((((
yarın akşam döncem

Canim cok dert etme herkesin islerinin oldugu ve giremedgi donemler oluyor :) sen hic skma canini ama biran once gel aramiza yahu yoklugun hissediliyor :) ayrica verdgn kilo da cok guzel tebrik ederm :))

Back
X