• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar güzel bir haftasonu olsun hepimize... umarım bu haftamızda geçen haftaki gibi güzel olur...

alışkanlık sanırım. kendiliğimden uyanıyorum.bu tatil günüde böyle olunca sinir oluyorum.erken kalmamın tek faydası metabolizmam çalışmaya erken başlamış oluyor
afiyet olsun yediğin içtiğin hiç kafana takma diğer öğünlerde telafi edersin.sen olağan dışı durumdaymışsın bu kadarlık olur. yola çıksam bende yerdim.yoksa keyfi çıkmaz di mi :) yolculukta çubuk kraker benimde vazgeçilmezimdir

O bende de oluyor malesef canim ve haklisin insan uyuyamadimi sinir oluyor ben agliyacak raddeye gelmistim gerci hala 7 saatten fazla uyuyamiyor :/ Ama takmamaya calis erken kalkan yol alir de kendi kendine :)) stres yaptikca daha cok kaciyor yoksa ;)

danes vücut direncini kırmışsın:) aşağılarainiyosun maşallah diyelim:))

dalin sende az değilsin ha 73 ü görmüşsün maşallah
diğer kilo yaırşı ekibi maşallahınız var sizinde hızla ilerliyosunuz tebrik ederim:)

kırdım canım sağolasın ya.... daha iyi de olurdu bu hafta ama kaçamaklar hastalık falan böyle oldu ama bunada şükür...

Kizlar ben bu iki gun ailemin yanindayim ki menulerim bozulacak emin sayilirim :( nete girebilirmiyim pek bilmiyorum malum akraba ziyaretleri olur en azindan teyzelerme gtmm lazim onlarda yedrmeden birakmiyorlar kusuyorlarda bira :/ ama pazartesi tekrar doncem ondan sonra tekrar donerm duzenime

Kizlar ben bu iki gun ailemin yanindayim ki menulerim bozulacak emin sayilirim :( nete girebilirmiyim pek bilmiyorum malum akraba ziyaretleri olur en azindan teyzelerme gtmm lazim onlarda yedrmeden birakmiyorlar kusuyorlarda bira :/ ama pazartesi tekrar doncem ondan sonra tekrar donerm duzenime

tamam canım soru sordum o arada cevabını vermişsin zaten:52: e pazartesi görüşürüz o zaman... iyi gezmeler

Montignac diyeti ni kastettim.KK daki hatunlar kendilerine montici diyolar dün okumuştum ondan öyle yazdım bende.

bende arastirayim.hic duymamistim bende canim.bu hafta aldigim o 500 gri misli misli vermeliyim.

canlarım bu montiac diyeti kan şekeri dengelemeye yönelik bir diyet diye biliyorum.. benim yapmaya çalıştığım şeye yakın bir liste şeker oranını sabit tutmaya çalışıyor temelde ve ayrıntılı bir diyet kitabını okumak lazım cidden... ama stubborn sabit listelerle sen pek yapamıyorsun gibi geliyor bana( e bende yapamıyorum da), hani zararlıları hayatından çıkartıp kendince bir liste yapsan daha kolay uygularsın sanki..

Memlekete geldim canim bizim okul martla beraber baya zorlasiyor 10 dan fazla proje odevm var okulun sonuna kadar gelemem deince babama oda dun gece bilet almis heme bende iki gunlugune geldm :)

ah canım memlekete gidesim var benimde bu ara ama gidemiyorum... tadını çıkart :54: pzt söyleyecektim ama dayanamadım yine haftaya listelere yardım istiyorum canım açıkçası yoruyor biraz...

günaydın .arkadaşlar annemlerdeydim bir haftadr net yok.telefondanda giremedim.dün kilo bildirimi yapamadım.ceza aldımmı.bugün dönüyorum pazartesi bitiyor yıllık iznim yine düzenli olarak yazacam.suan moralim cok bozuk.regliyim ondanda olabilir kilom sabahleyin tok karna 63.8 cıktı cok canım sıkıldı.eve geldim hemen aldım gider gitmez sıkı diyet ve spora baslayacam.

1 haftayla ceza almıyorsun canım ama takım puanını düşürmüş olursun, gerçi kilo aldıysan bildirim yapmaman daha doğru olmuş... ama giremeyeceğin zaman lütfen önceden bildir listeyi hazırlarken seni oldukça bekledim... pc başında beklemek benim için oldukça zor oluyor bu şekilde düşünün birde.. e işim var gücüm var liste için ha gelir diye bekliyorum... bu hafta bildirmezsen diskalifiye olursun genel kurallar gereği aman dikkat et mutlaka yazmaya çalış...

canlarım bu montiac diyeti kan şekeri dengelemeye yönelik bir diyet diye biliyorum.. benim yapmaya çalıştığım şeye yakın bir liste şeker oranını sabit tutmaya çalışıyor temelde ve ayrıntılı bir diyet kitabını okumak lazım cidden... ama stubborn sabit listelerle sen pek yapamıyorsun gibi geliyor bana( e bende yapamıyorum da), hani zararlıları hayatından çıkartıp kendince bir liste yapsan daha kolay uygularsın sanki..
Bende Montignac ın yedikçe zayıfla adlı kitabı var.Adam önce insan nasıl kilo alır onu anlatmış.Ne yiyince ne olur nası kilo yapıyor onu anlatmış.İşin mantağını kapınca uygulaması çok kolay olur.Tavsiye ederim bulabilirseniz okuyun.

Bende Montignac ın yedikçe zayıfla adlı kitabı var.Adam önce insan nasıl kilo alır onu anlatmış.Ne yiyince ne olur nası kilo yapıyor onu anlatmış.İşin mantağını kapınca uygulaması çok kolay olur.Tavsiye ederim bulabilirseniz okuyun.

canım yanlış bilmiyorum ama değilmi temel mantık kan şekerini dengede tutmaktı? yağların depolanmaması sağlanıyordu bu şekilde...

canım yanlış bilmiyorum ama değilmi temel mantık kan şekerini dengede tutmaktı? yağların depolanmaması sağlanıyordu bu şekilde...

Evet işin mantığı bu.Çünkü kan şekeri yükselirse vücut insülin salgılıyor ve yediklerimizi yağa çevirip depolayan şey insülin.Eğer insülin salgılatmazsak yediklerimizde depolanmadan atılıyor.Kalorinin hiç önemi yok bu diyette.Sıvı yağda serbest çünkü şekeri yükseltmiyor.Şekeri yükselten şey karbonhidrat olduğu için karbonhidratla yağlı besinleri bir arada yememeye çalışıyorum.Çünkü karbonhidrat şekeri çıkarıcak insülinde yediğim yağı depolayacak.

Montignac zor değil.İstediğin kadar yiyebilirsunda.sebze meyve de sınırsız.Araştırınca görürsün zaten.Uyarsa denersin.Evet çok kolay kilo verdiriyor canım.
arasriricam en yakin zama.da netimizdeki sorun kalksin da ortadan.

aslinda o listwlere cok hevesleniyorum yapmak icin tum hazirligimi yapiorum saati saatine olucakcya birde calisiorum ustine ev ve iki cocuk ve herkese ayri pisen yemekler bi sure sonra yildirito.yorgunlugum baskin geliyor oes ediyorum.ee bir de istahsiz cocugun oluncacyap borekleri kiymali cig borekleri yesin diye.olan.oluyo bende kendimi onlara yumulmus buluyorum ki malesef bayiliyorum hamurisine.neyse bu konutu hic acmayalim.durum boyle.listeler saitiyo. neyse bugun basladim da evde olan.malzemelerimle neler oisirecegime onceden karar vericemki karsizliktavyine diyeti delmeeye calismiyayim.

Montignac diyeti ni kastettim.KK daki hatunlar kendilerine montici diyolar dün okumuştum ondan öyle yazdım bende.
ya bende duymuştum bu montinag diyetini aama pek araştırmadım bi, bakayım meyve sebze serbestse süper tam bana göre bi diyet olur:))
Montignac zor değil.İstediğin kadar yiyebilirsunda.sebze meyve de sınırsız.Araştırınca görürsün zaten.Uyarsa denersin.Evet çok kolay kilo verdiriyor canım.
hemen bakcam
Memlekete geldim canim bizim okul martla beraber baya zorlasiyor 10 dan fazla proje odevm var okulun sonuna kadar gelemem deince babama oda dun gece bilet almis heme bende iki gunlugune geldm :)

memleket neresi kahveli:) bana nedense sivas gibi geliyor:)
hangi bölümde okuyosun projeler falan mühendislikmi?

sahilde yürüyüşümüzü yaptık:)
yorulduk baya eve geldim şimdi of işler ben bekliyo hiçde yapasım yok yaaaaaaaaaaaaa....

aslınmda detaylı bi temizlik lazım eve ama bende hiç o istek yok ne yalan söyleyim şöle camlrın kapıların banyonun iyce elden geçmesi lazım alsında ama ben hep yüzeysel sil süpür yapıyorum:))))) şimdi gene aynını yapcam aslında ev işleri iyi kilo verdiriyo hareket lazım ama keyfime düşkün olunca hiç derine inemiyorum

baharı bekliyorum bahar temziliği yapcam:))))
kendimi böle kandırim bari:)

şimdi kaçıp şu evi elden geçirp biraz kalori haricm:)

canım süper kilo vermişsin tebrik ederim:)

ya verdiğin verceğin en fazla 4 kilocuk :)))))))) biz napalım kuzucum :)

ya çok geçmiş olsun tatlım nesi var nasıl oldu?

8 km yürüyüş vay canına:)

müsli kaç kalor?

Eger yulaf ezmesiyle yapiyosan bi kasik 20 kalori ama disardaki pakete satilanlari bilmiyorum bn yulaf ezmesi keten tohumuyla seviyorum;))

sahilde yürüyüşümüzü yaptık:)
yorulduk baya eve geldim şimdi of işler ben bekliyo hiçde yapasım yok yaaaaaaaaaaaaa....

aslınmda detaylı bi temizlik lazım eve ama bende hiç o istek yok ne yalan söyleyim şöle camlrın kapıların banyonun iyce elden geçmesi lazım alsında ama ben hep yüzeysel sil süpür yapıyorum:))))) şimdi gene aynını yapcam aslında ev işleri iyi kilo verdiriyo hareket lazım ama keyfime düşkün olunca hiç derine inemiyorum

baharı bekliyorum bahar temziliği yapcam:))))
kendimi böle kandırim bari:)

şimdi kaçıp şu evi elden geçirp biraz kalori haricm:)

hadi kolay gelsin bakalım... bende bi taraftan yapıyorum arada buraya bakıyorum:1: aslında evdeyim şimdi ama haftasonu yapmaya alışmışım temizliği:1:

Back
X