- Konu Sahibi Handandandan
- #57.901
kırdım canım sağolasın ya.... daha iyi de olurdu bu hafta ama kaçamaklar hastalık falan böyle oldu ama bunada şükür...
Vucut direnci nasil kiriliyo ya nedn bn iki haftada sadece bi kilo verdim; )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırdım canım sağolasın ya.... daha iyi de olurdu bu hafta ama kaçamaklar hastalık falan böyle oldu ama bunada şükür...
Zaten yedim artik bir kere yapcak bisi yok :)
canım ilk önce ilk sayfada genel kurallar yazıyor... 2 hafta orda yazanları uygularsın menünü paylaşırsın grupla iletişimine etkinliğine bakılır cuma listesine girip girmeyeceğine karar verilir...açıkçası sen 2 haftadır pek uğramadın ve seninle başlayanlar bu hafta listeye girecek.. geçmişi de okumuyorsun ilk girdiğin dönemde hepsini yazmıştım tek tek...burda paylaşım zorunluluğu olmayan gruplar da var 90 kilonun üstündekiler birlikte zayıflıyor gibi...keşke gruba yazmadan önce biraz oralarda dolaşsaydın ön bilgin olurdu... cuma yarışmasından diskalifiye olursan birdaha yarışamazsın uzun bir süre...
ve artık bu saatten sonra yapman gerekeni söyliyim kaldığımız yerden devam edelim günlük menülerini paylaş, mesajlarını say perşembe gece 12 ye kadar 30 mesaj sayını doldur, geçen haftayı saymayalım burda kalıcı olmaya karar verirsen haftaya listeye girersin... kızlar da burda bende burdayım diyet spor hakkında istediğini sorabilirsin kilo vermek beraber olunca güzel...![]()
akadaşlar ben listeye girdimmi girmedimmi niye bana kimse bişey söylemiyo yaaaaaaa . hiç bildirimde yok
Tavsiyemi dinlersen sana yardımcı olabilirim.Akşam yemeğinde kesinlikle karbonhidrat tüketme.Çorba alma,patates mısır yemePilav,makarna ekmek yanına bile uğrama.Sebze yemeği yada et türü yanına salata ,yoğurt cacık vs tüket.Biriki gün dene sonra gelip ablana teşekkür et![]()
ha hay haklısın da bu sadece geçiş dönemini atlatmak için mi? sürekli yapınca diyet bırakıldığımda kilo almayacakmıyız...
Tavsiyemi dinlersen sana yardımcı olabilirim.Akşam yemeğinde kesinlikle karbonhidrat tüketme.Çorba alma,patates mısır yemePilav,makarna ekmek yanına bile uğrama.Sebze yemeği yada et türü yanına salata ,yoğurt cacık vs tüket.Biriki gün dene sonra gelip ablana teşekkür et![]()
3hafta cokmus yaa nese ornek olsun bana birakmayayiim bnde:))canım özel birşey yapmadım ben herzamanki listem... sadece bekledim ve diyetime devam ettim.. 3 haftalık duraklama sonucu normale döndü ama herkeste bu kadar uzamaz... şimdi de 55 te bekliyorum bir duraklama ama önemsemiyoum acelem yok benim![]()
Hadi bakalım.Sabah tartılıp yihuu zayıflamışım dediğini duymak teşekkür etmenden daha çok mutlu edicek beniEkmek yemiyorum ama hergun corba iciyorum bu hafta sebze yemeklerine donus yapayim ozamanay hadi ins tesekjur ederimmm hemde bolll bolll
)
Hadi bakalım.Sabah tartılıp yihuu zayıflamışım dediğini duymak teşekkür etmenden daha çok mutlu edicek beni![]()
Insss hepimiz o cumleyi kurariz)bnde kutuphanede saglikli ile ilgili kitap arastiriyorum evet 4kilo sadece vercm ama amacim dogru beslenmeyi ogrenmek hayatim boyunca kilo al ver diyet yap zor ve yorucu neyi neyle nezaman yemem gerektigini bilmeliyim
) kitap tavsiyeniz var mi mehmet oz ve montignac mantikli gibi
Evet öğrensen gerçekten çok faydalı olur.Şimdi çok gençsin bünyen yakıyor 15 yıl sonra daha zor kilo vermeye başlıycaksın bu yüzden hiç alma daha iyi.Benim tavsiyem montignac ve canan karatay.Dr. Öz üde aldım ben okudumda ama o işi abartmış.Amerika bozmuş onu.Antidepresan zayıflatıyo aspirinde için oda zayıflatıyo sigarayıda bırakmayın kilo alırsınız diyette gibi şeyler var içinde.Birde verdiği menüler bi damlacık benim dişimin kovuğuna bile yetmez.
Diyet yaparsan bırakınca kilo alınır.Diyet yapma yemek alışkanlığı olarak düşün.Ayrıca bu kilo vermek için.Kilo korumak için azar azar zararlı şeyleri ekeyince kilo neden alınsınki.
işte cevap canım... daha geçen hafta vermiştim cevabını senin... bu hafta da cevap yazdım ama sadece sana gelen mesajları okuyorsun heralde... geçmişe yönelik mesajları okumalısın...![]()
tesbit süper.kesinlikle katılıyorum.verip aldığımız kiloların tek müsebbibi yemeden içmeden kesildiğimiz diyetler. sağlıklı beslenmeyle tekrar kilo alınmaz. her şeyden ama ölçülü yemek zamanla yeme alışkanlığın haline gelir böylece kilo da almazsın.
dilemmaya yaptığın tavsiyeyi bende dikkate alıcam rakibem. sadece çorba ve pilav konusunda sıkıntı var yazdıklarına göre.onlara da bundan sonra dikkat edicem. sebze çorbası içsek sorun olmaz herhalde?
herkese mutlu akşamlar kızlar![]()