• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin mesajını okuyunca düşündüm de biz yemekten keyfin tadını çıkartamamışız. ne güzel düşünmüşsün bunu.
haklısın 2 haftadır gözümüzde değeri arttı nimetlerin.
senin dediğin gayet mantıklı aslında rakibem ama sabah kahvaltı da 1 çay bardağı süt içtim. süt kalorimi aldım. bi de sütlü kahve içsem ekstradan kalori alırım diye korkmaktayım.

1 Kahvelik sütün zararı olucağını hiç sanmıyorum.Yani bu benim görüşüm tabi proteinleri sınırsız kullanıyorum ben diyetimde .Sen için nasıl rahat edicekse öyle yap :54:

haftasonu ve burası dolu oh ne güzel... bizde parktan geldik yemek yiyorum şimdi öğle yemeğim geç kaldı. gerçi kahvaltıda geçti ancak zamanı gelmiştir:1: akşama da salatayla geçiririm artık ..

sevgiciğim benim yeşil çay ve yeşil kahve deneyimim olamaz onları içmemem. ama başka faydalı bir şey bulur da,kullanır faydalanırsam seve seve paylaşırım ne demek.

Yeşil çayın içine limon sıkıp dene.Limonsuz banada tadı iğrenç geliyor.Yeşil kahveyede siyah kahve ekliyolarmış azıcık tadı düzeliyormuş diye duydum.

Son düzenleme:
Yeşil çayın içine limon sıkıp dene.Limonsuz banada tadı iğrenç geliyor.Yeşil kahveyede siyah kahve ekliyolarmış azıcık tadı düzeliyormuş diye duydum.

tavsiyelerin için teşekkürler rakibem. senden epey bilgi ediniyorum
yeşil çayı,kahveyi,ben içemem biliyorum kendimi. bana en iyi elmalı tarçınlı çay geliyor. elmanın hafif tadı çıkıyor ya o bile yetiyor.

tavsiyelerin için teşekkürler rakibem. senden epey bilgi ediniyorum
yeşil çayı,kahveyi,ben içemem biliyorum kendimi. bana en iyi elmalı tarçınlı çay geliyor. elmanın hafif tadı çıkıyor ya o bile yetiyor.

bu elmalı tarçınlı çay hjazırmı yoksa kendinmi yapıyosun çiğ elmadan?

1 Kahvelik sütün zararı olucağını hiç sanmıyorum.Yani bu benim görüşüm tabi proteinleri sınırsız kullanıyorum ben diyetimde .Sen için nasıl rahat edicekse öyle yap :54:
kilo vemrede proteinlerin önemi çok çok büyük ve isteağlı olması kadıyla tüketebilirsin kaslarından verme oranını düşürür proteinden yana sıkıntın olmaz:)rım ydiğin kadar yağsız olması yada ya
sevgiciğim benim yeşil çay ve yeşil kahve deneyimim olamaz onları içmemem. ama başka faydalı bir şey bulur da,kullanır faydalanırsam seve seve paylaşırım ne demek.

yeşil çay okeyde yeşil kahve nedirki????

şimdi benim bir sorunum var. okulda pazartesileri kahvaltı günü yapmışlar her hafta sırayla bir arkadaş börek çörek tarzı bol kalorili şeyler hazılayıp getirecek. bense diyette olduğumu kimseyle paylaşmadım.çünkü sonra sürekli benim yediğimi içtiğimi takip etmelerine sinir oluyorum. şimdi ben yemesem getiren arkadaşa ayıp olacak. yesem bana zararlı. şimdiden kara kara onu düşünüyorum yarın kahvaltı yapmadan gidicem ama...

sizden öneri istiyorum kızlar bana bir fikir verin :('

Son düzenleme:
bu elmalı tarçınlı çay hjazırmı yoksa kendinmi yapıyosun çiğ elmadan?

kendim yapıyorum 2 tane elma kabuklarını soymadan 5-6 kabuk tarçın ve 6-7 karanfili tencereye atıp kaynatıyorum. yemeklerden önce (ister sıcak ister soğuk keyfe göre) 1 bardak içiyorum.

1 sürahi çıkıyor 3 gün filan idare ediyor beni. başka çay içemiyorum şekersiz olduğu için. bitki çayı içersemde 1 çay kaşığı bal koyuyorum

evet kızlar günün ilk menüsü benden gelsin

SABAH
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
2 etimek

ARA
1 havuç
1 kivi