• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canim bende ondan supheleniyorm aslinda cunku cuma sabahi 74.5 ciktim aksam arabaya bindik iste uyumadm zaten su falan derken ki ben 2 bardak su icsem 500 gram fazla cikarm sabah orada tartndm 77.3 cikti ki sonrasinda iki gunde de hep 2 litre su icmeme ragmen 2 kere wc ye gidebildim dun de 78 gosterdi moralimde bozuluyor :50: ama bu odemide atamiyorm ben tabi odemse :43:

sende elmalı tarçınlı çayı dene belki faydası olur.bi de yoğurt koy menülerine bakalım bide öyle dene. sabah aç karınına kaysı ile birlikte iç suyunu. onun da faydası oluyor. adetin yakınsa ondan da olabiliyormuş. aklıma bunlar geldi.
moral ve sağlık hepsinden önemli onları korursan gerisi gelecektir. merak etme bu iniş çıkışlar zamanla hepimizde olacak yalnız değilsin.

Son düzenleme:
Olmadi sok diyet yapcam bnde hahaaa:))

şok diyete hayııır. verdiğini hemen alacaksın sonra aç kaldığın da sana kalacak. eziyet etme kendine sağlıkla verecez. bunları senin bize söylemen lazım doktor adaycığım yapma böyle. sağlıksız ama fiziği düzgün olmayacağız... hem sağlıklı hem güzel olacağız ki güzelliğimizin sefasını sürelim.

Ama benimde ultra gıcık olduğum başka bir konu var.Bundan biriki sene önce 20 kg verdim ben.Hepsini aldım geri hatta fazlasınıda ama konu başka.Millet ben zayıfladıkça iğneli iğneli sorular sormaya başladı.

-Nası zayıfladın hııı? (Yemedim abicim yemedim az yedim hergün yürüdüm zayıfladım.Biliyorum falanca diyet hapını yuttum öyle zayıfladım dememi bekliyorsunuz.)
-Bizde uğraşıyoruz ama zayıflayamıyoruz.(Görüyorum nasıl uğraştığınızı dolmalar tatlılar havalarda uçuşuyor gezmelerde)
-Birde ay canım çok eridin sen hastamısın.Babamı çevirip kızın çok zayıfladı hastamı yoksa.

Zayıfladığına bile sevinemiyosun bu konu komşular yüzünden :47:

her türlü durumda insanlar söyleyecek bir şey buluyor seni sana bırakmıyorlar işte. sessiz sessiz ilerlemek en güzel cevabımız olur inşallah. kim ne derse desin başarıyla hedefimize ulaşalım. öncelikli olan bizim ne dediğimiz,ne düşündüğümüz

Olmadi sok diyet yapcam bnde hahaaa:))
Benmde aklimdan o gecmedi deil ;)
ne ölümü ne diyeti ya...Allah korusun. sağlıklı beslenerek kilo vereceğiz biz. istedikten sonra her şey çok güzel olacak arkana bakma artık sadece seni üzer ileriye bak .hayalini gerçekleştirdiğin,emeğinin karşılığını aldığın güzel bir gelecek senin bekliyor olacak inşallah
Canim olum diyeti derken sadece iki gun oda tartida arti cikip takimima zararim dokunmasin die yoksa baska bir nedeni yok :) bende yiyerek vermeye calisiyorum ama hep boyle oluyor her hafta tartidan sonra aliyorum onu verip ustune daha da vercem die ugrasiyorum bu hafta 3 kilo olunca sinirlerim bozuldu olmadi yarin yada carsamba diyetisyene cikar anlatrm durumumu :)
sende elmalı tarçınlı çayı dene belki faydası olur.bi de yoğurt koy menülerine bakalım bide öyle dene. sabah aç karınına kaysı ile birlikte iç suyunu. onun da faydası oluyor. adetin yakınsa ondan da olabiliyormuş. aklıma bunlar geldi.
moral ve sağlık hepsinden önemli onları korursan gerisi gelecektir. merak etme bu iniş çıkışlar zamanla hepimizde olacak yalnız değilsin.

Canim hepsini denedim zaten gunluk iki litre su iciyorum kayisiyi hergun tuketiyordum sabahlari suyla bunye alisti sanirim artik zeytinyagini deniyecegim bende ne yapacagimi sasrdim inan herkeste oluyordur eminim ama bu kadar sik ve bu kadar fazla kimsede olmuyordr :((((( beni cok yipratiyor bu durum :(

Benmde aklimdan o gecmedi deil ;)

Canim olum diyeti derken sadece iki gun oda tartida arti cikip takimima zararim dokunmasin die yoksa baska bir nedeni yok :) bende yiyerek vermeye calisiyorum ama hep boyle oluyor her hafta tartidan sonra aliyorum onu verip ustune daha da vercem die ugrasiyorum bu hafta 3 kilo olunca sinirlerim bozuldu olmadi yarin yada carsamba diyetisyene cikar anlatrm durumumu :)

Canim hepsini denedim zaten gunluk iki litre su iciyorum kayisiyi hergun tuketiyordum sabahlari suyla bunye alisti sanirim artik zeytinyagini deniyecegim bende ne yapacagimi sasrdim inan herkeste oluyordur eminim ama bu kadar sik ve bu kadar fazla kimsede olmuyordr :((((( beni cok yipratiyor bu durum :(

senin sağlığını kaybetmendense varsın takım geride kalsın. bu vebali taşıyamayız. vardır bir çözümü yeterki doğru olanı yap.
salatana filan zeytinyağı koyabilirsin.
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
senin sağlığını kaybetmendense varsın takım geride kalsın. bu vebali taşıyamayız. vardır bir çözümü yeterki doğru olanı yap.
salatana filan zeytinyağı koyabilirsin.
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Her sabah tartinip haber vericem canim zaten menulerimi de yaziyorum beraber bir cozum buluruz olmadi yardm edersnz bana :)

şok diyete hayııır. verdiğini hemen alacaksın sonra aç kaldığın da sana kalacak. eziyet etme kendine sağlıkla verecez. bunları senin bize söylemen lazım doktor adaycığım yapma böyle. sağlıksız ama fiziği düzgün olmayacağız... hem sağlıklı hem güzel olacağız ki güzelliğimizin sefasını sürelim.

Ah mihrimahcm sendeki sabır bnde olsaydii Birazcikta olsaydi raziyim:)))

Ay ben hiç tutamam çenemi diyet yapıyorsam mısırdaki sağır sultan bile duyar :1: Ama nası saklayayımki biri bişi ikram etsem ağzıma koymam.Bir misafir gelse börekleri çörekleri tatlıları onların önüne koyar ben sadece çay içerim.Diyette olduğum gün gibi ortada olur .Canım sende biriki atıştır anlamasınlar diyceksiniz ama onu yapamıyorum ben.O tadı alınca içimden bi canavar çıkıyor hepsini yemek istiyor :27:

Bnde oleyim bi tadi alayim resmnnn cildiriyirum hepsini bitiriyorum:))en iyisi hic tadina bakmamak

Ah mihrimahcm sendeki sabır bnde olsaydii Birazcikta olsaydi raziyim:)))

sevgiciğim birlikte öğreniyoruz sabrı. normalde bende aceleciyimdir. ama biliyorum ki yıllarca aylarca alınan kilolar bir kaç günde gitmeyecek. önce bunu kabullendim diyete başlamadan. hani kafanda bitireceksin diyorlar ya işte onu yaptım en baştan. zorlu bir süreç olduğunu bu defa sonuna kadar pes etmek yok dedim. ha nihayetinde bende insanım irademi kullanamadığım,nefsime yenik düştüğüm oluyor olacakta ama hemen felaket tellalığı yapmıyorum tamam bunu toparlıcam diyorum ve gerekeni yapıyorum. inşallah da böyle devam edebilirim
sizlere söylediklerimde faydalı oluyor size sözylediğimi kendimde yapmak zorunda hissediyorum çünkü.ayrıca sizden de örnek aldığım,özendiğim bir sürü şey var. onun için her fırsatta buraya girip doping yapmaya çalışıyorum.
iyi ki varsınız :)

sevgiciğim birlikte öğreniyoruz sabrı. normalde bende aceleciyimdir. ama biliyorum ki yıllarca aylarca alınan kilolar bir kaç günde gitmeyecek. önce bunu kabullendim diyete başlamadan. hani kafanda bitireceksin diyorlar ya işte onu yaptım en baştan. zorlu bir süreç olduğunu bu defa sonuna kadar pes etmek yok dedim. ha nihayetinde bende insanım irademi kullanamadığım,nefsime yenik düştüğüm oluyor olacakta ama hemen felaket tellalığı yapmıyorum tamam bunu toparlıcam diyorum ve gerekeni yapıyorum. inşallah da böyle devam edebilirim
sizlere söylediklerimde faydalı oluyor size sözylediğimi kendimde yapmak zorunda hissediyorum çünkü.ayrıca sizden de örnek aldığım,özendiğim bir sürü şey var. onun için her fırsatta buraya girip doping yapmaya çalışıyorum.
iyi ki varsınız :)

Ya ama gercktn üzülüyorum bu ucuncu cumamz olcak ama sadece bi kilo verdm tamam kacamak yaptim ama hep spor yaptim dikkat ettim herks hemencecik verirsin dediler veremedim:( ama inat ettim vercm dieee bisekilde su 4kilodan kurtulmaliyim gerckten sok diyet yapabilirim bu cumada vermemis olursam;))ayrica senin sabrinada hayranimmm♥♥

Bugun araogunun nekadar onmli oldugunu ogrendim;) sabah 3ekmk 200grm yogurt ogle ayran peynirli salata aksam 1kpce domates corbasi 200grm yogurt salata 5-6 kaşık ıspanak yemegi ikindi vaktlerinde ara ogun yapmadim aksam doymak bilmedim yaaa;)

Son düzenleme:
Ve sonunda bende geldim ve baya da uzgun geldim hem bissuru konusma kacrmisim hemde anlamadim ama memlekete gittigimde yani cumartesi sabahi tartiya ciktim 77.3 gosterdi pazar 78 e ciktim anlamadm gitti sirf bu yuzden doktora cikicam biktim ben artik hep boyle oluyot 2 gunde 3 kilo ne demek ya :43: menulerimi yazmaya yuzum hic yoktu baya ciss vardi yani :( ama yine disipline gectim insallah :/ su cumaya kadar hayrlisi diyorm artik...

Günde 2 kilo almayı becerebilen bi tip olduğum için durumunu çok iyi anlıyorum.Normalde çok az yiyerek diyet yaptığın için o cısslar hemen tartıda kendini gösterdi.Ama üzülme çünkü yediklerimiz hemen yerleşmiyor öyle vücudumuza hemen kovarsak defolup giderler.Kilo değil çoğu ödem onların zaten.Eğer imkanın varsa bir günlük detoks uygula kurtul o ödemden derim ben.

Ya ama gercktn üzülüyorum bu ucuncu cumamz olcak ama sadece bi kilo verdm tamam kacamak yaptim ama hep spor yaptim dikkat ettim herks hemencecik verirsin dediler veremedim:( ama inat ettim vercm dieee bisekilde su 4kilodan kurtulmaliyim gerckten sok diyet yapabilirim bu cumada vermemis olursam;))ayrica senin sabrinada hayranimmm♥♥

Şok diyete ihtiyacın yok tatlım 4 kilocuk için şoklara bulaşma.Ama diğer öğünlerde dikkat ettim sporda yaptım bi kaçamak yaptım genede veririm diye yanlış düşünüyorsun.O küçücük kaçamaklar tüm günün çabalarını yokediyor.Sen sıfır kaçamaksız bir gün geçir bak nasıl ineceksin tartıda.Doğumgünü pastanı tabiki yiyceksin sonuçta yılda bir kez doğumgünümüz oluyor ama ogün zayıflamıycanı da bilip tartıya çıktığında üzülmiyceksin.Dün pastanı yedin metabolizmanı şaşırttın bence bugün kaçamaksız geçir yarın tartıda senden güzel bir haber bekliyorum ben :46:

nasıl çay ya bu merak ettim :54: özel değilse tarifini verebilirmisin ? :16:

herkesin bildiği bir şeydir aslında. elmalı tarçınlı çay 2 elma 5-6 kabuk tarçın 6-7 karanfil atıp kaynatıyorum tencerede sonra ister soğuk ister sıcak tüketiyorsun. isteğe bağlı içine limonda atabilirsin.
yemeklerden önce 1 bardak içince sindirime ve ödem atmaya faydalı olduğu söyleniyor. ben şekersiz çay içemediğim için çay niyetine bunu tüketiyorum.

Bugun araogunun nekadar onmli oldugunu ogrendim;) sabah 3ekmk 200grm yogurt ogle ayran peynirli salata aksam 1kpce domates corbasi 200grm yogurt salata 5-6 kaşık ıspanak yemegi ikindi vaktlerinde ara ogun yapmadim aksam doymak bilmedim yaaa;)

Bu arada akşam yemeğinden 15 dk önce bir meyve yada birkaç fındık fıstık benzeri bişi yemeni tavsiye ederim.İştahını tıkar kolay doyarsın böylece.

kızlar bende şu 2 günlük ayran detoksunu yapmayı planlıyorum. ama birkaç gün içinde adet olucam acaba adet öncesi mi yapsam sonra mı ona karar veremedim farkeder mi ki?

Back
X