• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şok diyete ihtiyacın yok tatlım 4 kilocuk için şoklara bulaşma.Ama diğer öğünlerde dikkat ettim sporda yaptım bi kaçamak yaptım genede veririm diye yanlış düşünüyorsun.O küçücük kaçamaklar tüm günün çabalarını yokediyor.Sen sıfır kaçamaksız bir gün geçir bak nasıl ineceksin tartıda.Doğumgünü pastanı tabiki yiyceksin sonuçta yılda bir kez doğumgünümüz oluyor ama ogün zayıflamıycanı da bilip tartıya çıktığında üzülmiyceksin.Dün pastanı yedin metabolizmanı şaşırttın bence bugün kaçamaksız geçir yarın tartıda senden güzel bir haber bekliyorum ben :46:

Dukan yapcam bu gidisle hahaaa:D sizden ricam ogunlerimdeki yanlışları solemeniz cunku bn bilmiyorum hatam ne soleyinki duzelteyim;)) kafam cok karisik

Ya ama gercktn üzülüyorum bu ucuncu cumamz olcak ama sadece bi kilo verdm tamam kacamak yaptim ama hep spor yaptim dikkat ettim herks hemencecik verirsin dediler veremedim:( ama inat ettim vercm dieee bisekilde su 4kilodan kurtulmaliyim gerckten sok diyet yapabilirim bu cumada vermemis olursam;))ayrica senin sabrinada hayranimmm♥♥

kilo verme konusunda bireysel farklılıkları yabana atma canım.
inat ettim verecem diyosun işte bu azimle yaparsın zaten şok diyete ne gerek var. çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor emeğini çöpe atacaksın o zaman. bence değmez.ayrıca sağlığa zararı en kötü yanı. bizimki diyet,rejim değil,sağlıklı beslenmeyi öğrenme.

kızlar bende şu 2 günlük ayran detoksunu yapmayı planlıyorum. ama birkaç gün içinde adet olucam acaba adet öncesi mi yapsam sonra mı ona karar veremedim farkeder mi ki?

Mihrimahcım adetin yakınsa adetinin ilk 2 günü yapılan pirinç lapası kürünü tavsiye ederim ben sana.Hem ödemini atarsın hemde kilo vermiş olursun.

kızlar bu da benim bugünkü cıssslı menüm sabahki sınavı geçemedim.böreğin tadını alınca ikinci dilimide yedim.kendimi günah işlemiş gibi hissettim.

SABAH

2 dilim ıspnaklı börek

AKŞAM
2 kaşık yoğurt
1 kase haşlanmış nohut

3 lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
7 km yüründü
50 mekik çekildi

Sabahki böreğin bedeli umarım ödenmiştir 

Mihrimahcım adetin yakınsa adetinin ilk 2 günü yapılan pirinç lapası kürünü tavsiye ederim ben sana.Hem ödemini atarsın hemde kilo vermiş olursun.

ay çok sağol ben onu bir araştırayım. hiç bilmiyorum onu. geçen dilemna yapacaktı ben izin vermemiştim sağlıksız olur diye acaba o mu? ama benim tek amacım detoks yapıp,vücudumu arındırmak

kızlar bu da benim bugünkü cıssslı menüm sabahki sınavı geçemedim.böreğin tadını alınca ikinci dilimide yedim.kendimi günah işlemiş gibi hissettim.

SABAH

2 dilim ıspnaklı börek

AKŞAM
2 kaşık yoğurt
1 kase haşlanmış nohut

7 km yüründü
50 mekik çekildi

Akşam öğünün ve sporun okadar iyiki o börekleri çoktan cehennemin dibine yollamışsındır :8: Ah ah hiç kendine yüklenme bence ben olsam o iki dilim böreği hüplettikten sonra kendimi toparlayamayım öğlen ve akşamda cısslara devam ederdim.Bu konuda senin sabrını çok takdir ediyorum :46:

ay çok sağol ben onu bir araştırayım. hiç bilmiyorum onu. geçen dilemna yapacaktı ben izin vermemiştim sağlıksız olur diye acaba o mu? ama benim tek amacım detoks yapıp,vücudumu arındırmak

Aynı kürmü bilmiyorum ama reglken çok yaparlar bu kürü.Bende denemiştim bikere.1.5-2kg verdiriyor 2 günde.

SABAH

2 dilim ıspnaklı börek

AKŞAM
2 kaşık yoğurt
1 kase haşlanmış nohut

7 km yüründü
50 mekik çekildi

canım kesinlikle börek falan kalmamıştır öğlen yok ara yok spor var.kesinlikle erimiştr=)=)

kızlar yeter artık cidden sabrım kalmadı bu konuda... gerçekten görmüyormusunuz yoksa bilerek mi cevap yazmıyorsunuz:47::47: ya orda bir anket var bütün takımlar oylasın denmiş geçmişi okuyun diyorum sanki duvara konuşuyorum.... e artık bileyim de bilerek yazmıyorsanız yırtınmayalım burda:47::47: bu takımda herkese tek tek alıntı yapamam geçmişi okumak cevap vermek ilk sorumluluğunuz... giriyorsunuz burdasınız ama 2 kelime cevap yazmak zor geliyor... herkes performans uygulamasını okusun ardından da geçmişten anketi alıntılayıp cevaplasın

Bugünkü menüm;
Sabah;
Biraz nesfit,1 kaşık yulaf ezmesi,yarım yeşil elma,2 kuru kayısı,biraz ceviz aldığı kadar sütle dev bir müsli hazırladım kendime.

Öğlen;
1 fincan yeşil kahve içtim.Ben almadım tadına bakmam için yengem pişirdi bana.kahvenin yerini tutmasada fena sayılmazdı.
Tavuklu salata
Çayın yanında 1 adet çikolatalı etiform bisküvi

Akşam;
9 inögöl köfte,yeşil salata.

Akşam öğünün ve sporun okadar iyiki o börekleri çoktan cehennemin dibine yollamışsındır :8: Ah ah hiç kendine yüklenme bence ben olsam o iki dilim böreği hüplettikten sonra kendimi toparlayamayım öğlen ve akşamda cısslara devam ederdim.Bu konuda senin sabrını çok takdir ediyorum :46:

1 dilimi yiyince artık yemeyeceğim diye ellerimi filan yıkadım ama börek çoktu,çok lezzetliydi ve herkes öyle iştahla yiyordu ki gözümde cazibesi iyice arttı 1 dilim daha ye dedim telafi edersin dedim. vicdan azabımın sesinden korktum daha bir şey yemeye cesaret edemedim nohutuda dolaba atmak için haşlamıştım ona da dayanamadım. sabır konusunda çok da başarılı değilim aslında. ama sabırlılığı layık gördüğün için sağol. umarım en azından bundan sonra buna layık olmaya çalışacağım.
sanırım en iyisi kendine güvenmediğin durumlarda yiyeceklerle hiç temas kurmayacaksın. sonrasını toparlamak zor. duyulan pişmanlıkda cabası.

kızlar yeter artık cidden sabrım kalmadı bu konuda... gerçekten görmüyormusunuz yoksa bilerek mi cevap yazmıyorsunuz:47::47: ya orda bir anket var bütün takımlar oylasın denmiş geçmişi okuyun diyorum sanki duvara konuşuyorum.... e artık bileyim de bilerek yazmıyorsanız yırtınmayalım burda:47::47: bu takımda herkese tek tek alıntı yapamam geçmişi okumak cevap vermek ilk sorumluluğunuz... giriyorsunuz burdasınız ama 2 kelime cevap yazmak zor geliyor... herkes performans uygulamasını okusun ardından da geçmişten anketi alıntılayıp cevaplasın

Oylamayı gördüm tatlım ama cumaya kadar yazıyordu ve konu hakkında detaylı bilgi edinmeden cevaplamak istemedim.Biraz bakınayım neymiş birazdan veririm oyumu.

1 dilimi yiyince artık yemeyeceğim diye ellerimi filan yıkadım ama börek çoktu,çok lezzetliydi ve herkes öyle iştahla yiyordu ki gözümde cazibesi iyice arttı 1 dilim daha ye dedim telafi edersin dedim. vicdan azabımın sesinden korktum daha bir şey yemeye cesaret edemedim nohutuda dolaba atmak için haşlamıştım ona da dayanamadım. sabır konusunda çok da başarılı değilim aslında. ama sabırlılığı layık gördüğün için sağol. umarım en azından bundan sonra buna layık olmaya çalışacağım.
sanırım en iyisi kendine güvenmediğin durumlarda yiyeceklerle hiç temas kurmayacaksın. sonrasını toparlamak zor. duyulan pişmanlıkda cabası.
Millet tatlıya dayanamaz benim zaafımsa börektir.Hiç kızamıyorum sana emin ol.Hatta 2 dilimcikte bırakmışsın aferim bile dedim.Baklagiller yağsız yenildimi hiç kilo aldırmazlar iyi yapmışsın.

Sevgili kaptanım anladığım kadarıyla kaçamakları yapan biz cezasını çekense sen oluyorsun.Bunun için hayırmı dememiz gerekiyor oylamada ?

Millet tatlıya dayanamaz benim zaafımsa börektir.Hiç kızamıyorum sana emin ol.Hatta 2 dilimcikte bırakmışsın aferim bile dedim.Baklagiller yağsız yenildimi hiç kilo aldırmazlar iyi yapmışsın.

ay rakibem çok sağol içimi rahatlattın.bende 0.5 lt daha su içiyom ki metabolizmam performansını yükseltsinde bunları atsın kalmasın bende diye.

pirinç lapasına da baktım uygulaması zor görünmüyor sebze meyve yiyebiliyormuşsun. dediğin gibi ilk günler yapayım inşallah gelişmeleri yazarım. sen denemiş miydin?

Back
X