• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın canım ya.... hepimiz verdik gibi 2 kişi kaldı gelisinler görücez sonucu:1: aysesu ya baktım da canım şimdi o başka bir yere yazmış birdaha da uğramamamış... bugün ayrıldı yazsam mı karar veremedim kuralları bilmeden bi sinirle çıkıyorum dedi ama 5 yıl yarışamıyor tekrar takımlarda( yanlış hatırlamıyorsam bakmadım ) herkese yaptığımız gibi 1 hafta daha beklesek daha iyi olacak gibi...

Bende onlari cok merak ediyorum verdilermi die :) sen bilirsin canim nasil dersen oyle yapalim bu arada cok dusunceli birisin bu cok guzel :) ama ben kizlari anlamiyorum neden en ufak seyde ayriliyorlar ki :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

***9.TAKIM 351.ETAP***

stubbornn(71.2/0/0/%0)
ddanes(56.5/56.2/0.3/%0.53)
kalinkaselin(74/74.0/0/%0)
kahvelikitap(74,5/73/1.5/%2.01)
aysesu(63.2/0/0/%0)
jeof(62.4/61.3/1.1/%1.76)
dilemna(55.6/0/0/%0) kendi isteğiyle ayrıldı
mihrimah01(88.9/87.3/1.6/%1.80)
sismanne(83.9/83/0,9/%1,07)
usagisan(85/84/1/%1.17)
mnisa(108.1/0/0/%0)

9.TAKIM ORTALAMASI %0

ben bu hafta regl oldum hiç kilo vermemeişim 1 gram bile:(((((
üzgünüm kızlar:(((((((

üzülme canım olur arada... ama bu hafta buralarda pek olamadın onunda etkisi olmasın bu işte... bu arada kitap tavsiyesi istiyorum senden kitap grubunda da fikir alışverişiniz oluyor anladığım kadarıyla, oraya da bakıcam da internetten sipariş vericem varsa şiddetle tavsiye ettiğin ekliyeyim siparişlere...

göçebe (bilim kurgu ama çok akıc ve heycanlı)
sefiller ( kalsiklerde favorim)
suç ve ceza (klasiklerde diğer favorim)
ustam ve ben (son dönemde okuduklarımdan en güzeli)
küçük arı (anlatımı çok sade ve ruhsuz ama etkileyici)
demet altınyeleklioğlunun serileri (tarihi roman seviyosan 700 sayfalık kitap elinde 3 günde bitiyo dünyayı unutuyosun)

ımmmmmmmm şimdi bunlar geldi aklıma

Aa elime bi kızılcık sopası alıp eski usul dövmek geldi içimden seni mihri :47: Kızım 1.6 kilo vermişsin borumu bence gayet güzel keyfini çıkarmalısın :21: Bu kilo seni hem takım birinci yapar hemde dereceye sokar:32: Ben sadece 1 kilo verebildim birazdan listeye ekliycem bayrağımı sana devrettim hadi biraz gülümse artık :34:

ama sabah ilk haftaki kilomdan çıkarıp 2.4 bulmuştum ya o zaman çok feci mutlu olmuştum sonra öyle olmadığını görünce bir garip oldum.okuldaki ilk dersim fora gitti bu yüzden. ilk baştan 1.6 diye görseydim sorun olmazdı da sevincim yarım kaldı ya ondan üzüldüm rakibem. yoksa halime şükür tabi
senide tebrik ediyorum regl olmana rağmen vermişsin hadi bakalım yarışa devam :))

hala en iyi yüzde sende canım dereceye girecegine eminm lütfen üzülme cok iyi kilo vermişsin

üzüntüm sevincimin yarım kalmasından. yoksa kilo verdiğim için mutluyum canım.
sende güzel vermişsin tebrik ediyor,devamını diliyorum hedefine az kaldı hadi bakalım belkide ilk sen mezun olacaksın aramızdan.

***9.TAKIM 351.ETAP***

stubbornn(71.2/0/0/%0)
kalinkaselin(74/0/0/%0)
aysesu(63.2/0/0/%0)
sismanne(83.9/0/0/%0)
usagisan(85/84/1/%1.17)
mnisa(108.1/0/0/%0)

9.TAKIM ORTALAMASI %0

rukişciğim süpersin harikalar yaratmışsın bu hafta.tebrik ederim canım. her hafta aynı performansla ilerlemeni diliyorum.

Hay maşallah ne diyelim kimse onlar tebrik ederim ayrica olsun canim o kadar onemli degl takim olarak gireriz belki bizim icin onemli olan azda olsa hepimizin kilolarindan kurtulmasi ve hepimiz vermisiz bi cok sevindirici derecede kısmet artik :)

öncelikli olan takımımız :)

Canim uzulme oluyor arada haftaya odemlerini attinmi ohh mis :)
kahveli coşmuşsun bu hafta:)))))))))
Evet canim regl sonnu iyi oldu gecen hafta verememistm malum hep rgl haftam 1 ve ustu veriyorum annemde hep regl ol ozmn dio bunyemi dayanir :D
öncelikli olan takımımız :)
Kesinlikle canm

***9.TAKIM 351.ETAP***

stubbornn(71.2/70.2/1/%1.40/
kalinkaselin(74/0/0/%0)
aysesu(63.2/0/0/%0)
sismanne(83.9/83/0,9/%1,07)
usagisan(85/84/1/%1.17)
mnisa(108.1/0/0/%0/

9.TAKIM ORTALAMASI %0

mrb citir adaylari.
ben geldim
cok mutlu olmasam da bugun eksi gordugum icin.mutluyum
1 kg vermisim. pes etmicem.bu hafta hersey cok daha guzel olycak.
vucudum alisiyo yavastan. bi 6 li rakamlara geldifimde dahada motivevolucam. cok az kaldi. bu hafta kaclara inicem bakalim.

ama sabah ilk haftaki kilomdan çıkarıp 2.4 bulmuştum ya o zaman çok feci mutlu olmuştum sonra öyle olmadığını görünce bir garip oldum.okuldaki ilk dersim fora gitti bu yüzden. ilk baştan 1.6 diye görseydim sorun olmazdı da sevincim yarım kaldı ya ondan üzüldüm rakibem. yoksa halime şükür tabi
senide tebrik ediyorum regl olmana rağmen vermişsin hadi bakalım yarışa devam :))

Evet bende tartıda 2.4 görsem heralde çok sevinirdim.Ama yavaş ve emin adımlarla ilerleyelim dersin sen hep bu yüzden hesap hatası yapmışım :1: diip gülüp geçmek lazım böyle şeylere.

Evet bu sabah oldum bakalım haftaya nasıl etki edicek.Nerdeyse bir ay olcak başlayalı diyete ay sonu itibariyle aylık hedefimi tutturursam ne mutlu bana :21:

mrb citir adaylari.
ben geldim
cok mutlu olmasam da bugun eksi gordugum icin.mutluyum
1 kg vermisim. pes etmicem.bu hafta hersey cok daha guzel olycak.
vucudum alisiyo yavastan. bi 6 li rakamlara geldifimde dahada motivevolucam. cok az kaldi. bu hafta kaclara inicem bakalim.
Çok sevindim tatlım.70 lerden hemencecik bi daha geri dönmemek üzere kurtulursun inşallah :46:

amin canim insallah. az ama sevindim yinede. yarin 5 te 5 e basliyorum insakkah. su direnci kirabilecekmiyim bakalim.
Hani şu bi gün patates bi gün sebze bi gün meyve vs diye giden diyetemi.Çok sıkıcı o yapabilecekmisin :26:Bence dirençli değil vücudun 1 kilo vermişsin güzel bir sonuç.

Back
X