- Konu Sahibi Handandandan
- #59.201
eliptiginin.markasi nedir. sanirim netten aldin nekadar. bende istiorum.bi hediye cekim.olucak herakde aksammi diyorum.
Evet canım netten aldım. Altis marka Life 1200 modeli. 275tl aldım ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eliptiginin.markasi nedir. sanirim netten aldin nekadar. bende istiorum.bi hediye cekim.olucak herakde aksammi diyorum.
pilava gelene kadar ki kısım fevkaledenin fevkinde olmuş. ama spor çok iyi.pilavı çoktan silmiş süpürmüştür.
ben artık akşamları eşimden ayrı yemek yiyorum çünkü onunla yerken kontrolü kaybedebiliyorum.
ekmek yememeye alıştım =)müsli eti formun sevmediğim bol üzümlü müslisi ama alıştım=) hem bunu sevmediğim için sanırım yedikten uzun sürede geçse canım bişe istemiyor acıkmıyorum.=)=)
supppeeeerrrrr. coook sevindim.haftaya yine birinciyiz kimseye kaptirmicazzzz.ha hay 1. olduktebrikler kızlar sonunda 1. liği de aldık
![]()
yok yokk ben tartilmica. elimden geleni yaoicam cumaya supriz olsun.ben keske hergün bir kere tartılsam oda yeter sabah uyanınca aksam yatmadan tartılıyorum tam takıntı yaptım bir hafta bekleyememki =)![]()
cok hafif igi dayaniosun hele 10 km muthisve..geldik bugünde zurnanın zırt dediği yere.
bugünüde kazasız ,belasız ,kaçamaksız nihayetlendirdik çok şükür.
işte bu da benim bugünkü menüm:92:
SABAH
1 portakal
1 havuç
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
1 avuç çerez
AKŞAM
1 bardak ayran
Salata
3 lt su
125 mekik
10 km yürüyüş
bende bu günkü menümü yazıp günü kapatayım
SABAH
1 kase müsli yarım yağlı sütle
ARA
1 sade türk kahvesi minicik lokumla
ÖĞLEN
tavuk şiş (tamamını yemedim bikac tane alıp bıraktım) salata ayran
ARA
yok
AKŞAM
1 tabak patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 tane tuzlu kurabiye
1 lt su
cok iyi canim bisi olmaz o cislardan yavvv
spor yine yok![]()
guzel canim. pilavvvv yoke bende menümü yazayım...
sabah: 1 kase müsli yağsız sütle
öğle: 1 tabak mantarlı tavuk, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam: 2 köfte, koca bir tabak yoğurtlu brokoli, gereksiz yere 2 kaşık pilav( e çöpe gitmesin mantığı yine) 1 dilim ekmek
spor leslie 3 mil+ 60 mekik su 2 lt yeşil çay 2 kupa
günaydın kızlar güzel bir haftasonu geçrimeniz dileklerimle.
günaydın kızlar güzel bir haftasonu geçrimeniz dileklerimle.
Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır.
Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır.
Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın sekiz mart dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...![]()
herkese günaydın canlar![]()
günaydınlarrrrrrrrrdünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar.
Senin menün yokmu canım.
aynı şeyi bende yapıyorum kendime ne yiyeceksem tabağıma koyyorum ortadan yemiyorum çünkü ne kadar yediğimi anlamıyorumyani benim kide buna benzer bir taktik aslında bu gün ara öğün yapmayınca beraber yedik... bende sofraya oturuyorum beraber olsun diye ama ben yemiyorum kızıma yediriyorum... sonra sofrayı kaldırınca mutfakta yiyorum ayrıara öğün olmayınca acıkmıştım bekleyemedim beraber yerken illa ki ordan burdan kaçıyor işin ucu...
kızlar ben kilo verene kadar kıyafet almamaya karar vermiştim diyete başlarken. hem ceza hem ödül niyetine... ama şimdide sürekli netten ev eşyaları alıyorum sanırım alışveriş güdülerimi böyle tatmin ediyorum. işin kötü yanı bu sene sonunda tayinci olma durumumuz var nasıl taşınacaksam.
Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır.
Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır.
Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın sekiz mart dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...![]()
tesekkur ederiz canim seninde gunun.kutlu olsun.Kadınım ben..Minicik yüreğinde dünyayı taşıyan,Elleri hamur kokan..Kırılgan, alıngan,Gözyaşları içinde gizli,Biraz çocuk,Biraz anne,Biraz deli..Aşkın her hali,Tutkulu, düşbaz , haylaz bir kadınım ben..İncitmeyin beni..Giydiğim fistanlar bile çiçekli..Bedenimin ne önemi var ki..Benim hazinelerim yüreğimde gizli...
ve nihayet cok merak ettiğim princ lapası diyetine bende başlıyorum bugün .2 günden fazla yapılmamalıymış.2 kilo gidiyormuş tüm ayrıntılarını okudum .bakalım işe yarayacakmı.haftasonunu karla atlatırsam sıkıntı yok.en cok haftasonu yiyorum![]()